#FITwithsuus Weetjes, tips en andere sporten

START SOMETHING, START LOOKING GOOD !

OMG Guys, ik heb zoveel leuks te vertellen. Waar moet ik beginnen o.O’. Oke ten eerste ben ik echt BIZAR druk, zoals je misschien wel aan mijn stijl van schrijven merkt (hieper hieper hieper). Ik ben dus busy, echt killing busy whaaaa (allemaal op een positieve manier hoor liefies, no worries). Ten tweede, zit ik kiplekker in mijn vel. Tegenstrijdig? Misschien een beetje, af en toe a little pittle stressy maar that’s it.  De laatste weken knal ik elke ochtend stipt om 7 uur mijn bedje uit en begin de dag met een hoop zweet. #hmm yummie. Lekker sporten op de vroege morgen, heerlijk! Dan heb ik die work-out in ieder geval al lekker binnen! Overdag werk ik..(veeeeeel!) of zit ik aan mijn huiswerk maar als het ff kan ram ik er ’s avonds ook nog een work-outje uit. Ook doe ik geweldige dingen voor de blog, zoals afgelopen woensdag toen ik uitgenodigd was voor de press launch van de Menatworkout! Oke ik hoor je denken  “DE WAT?!”. Oke ik ga het jullie vertellen, iets met GRATIS sporten (wie wil dat nou niet?!), een hele toffe kledingwinkel en heel veel FUN! Lees gauw verder! 

Oke fitgirls en –guys, afgelopen woensdag dus. Toen was ik uitgenodigd door de Men At Work, je weet wel die super toffe kledingwinkel waar je vroeger altijd ALLE spullen wilde kopen maar nooit genoeg geld had, of was dit alleen mijn zielige verhaal…en hadden jullie wel genoeg geld voor die ene hippe G-star broek?! Ok, anyway de men at work dus introduceerde afgelopen woensdag hun nieuwe concept: DE MENATWORKOUT! En ik kan je vertellen het is echt een FAN-TAS-TISCH concept. Met dit concept krijgt iedereen de mogelijkheid om van 14 maart tot 21 april drie keer per week GRATIS te sporten in/en rondom verschillende filialen van de Men at Work. Je kunt kiezen voor yogha, boxen en bootcamptrainingen en dat ook nog eens allemaal onder begeleiding van professionele personal trainers. Deze trainers zijn mega enthousiast, en ook heel knap en gespierd en mooi en…#smelt (vooral opgeven om deze reden #totaalirrelevantdit, maar de trainers/trainsters van afgelopen woensdag waren iig HOT hihi -just so you know;) Maar knap of niet, ze zijn in ieder geval super enthousiast om er met jou een geweldige, work-out avond van te maken.

Start something, start looking good- Dat is het uitgangspunt van de menatworkout, en zo kun je naast shoppen bij men at work dus ook sporten met men at work. Na eerst heerlijk geluncht te hebben in ‘de school’ in Amsterdam (Dit was dus echt een oude school omgetoverd tot een freaking vette hotspot waar je healthy hapjes kon eten) heb ik alle drie de work-outs even voor jullie uitgeprobeerd. Ik kreeg een korte preview van de bootcamp waarin ik vooral veel heb gelachen, overigens ook goed voor je buikspieren. Zo moesten we met alle deelnemers over een klein stukje grond bewegen als een soort losgeslagen apen en proberen niet tegen elkaar op te botsen…Ja je begrijpt dit werd een melige chaos. Daarna werd het serious business guys, we gingen namelijk boxen. Handschoenen aan, focus en SLAAN MET DIE BANAAN! Het boxen vond ik helemaal geweldig, dat is echt iets voor mij. Misschien iets met drukte en lekker alles eruit kunnen rammen… Maar hee als het zo kan prima toch?! Ik ben echt van plan vaker te gaan boxen want ik heb enorm genoten maar natuurlijk bakte ik er qua techniek nog niet zoveel van en het lijkt me leuk om juist dat te leren. En boxen is natuurlijk ook super goed voor je!

Als laatste kregen we een korte yogha les. There’s a first time for everything right?! Het werd me al gauw duidelijk dat ik nooit eerder aan yogha had gedaan en menig ander wel…OMG mensen…in posities….LIKE WHUUUT?! HOE DAN?! Maar even serieus, ik weet dat ik best wel een beetje stijf ben op sommige plaatsen, misschien door het zwemmen maar sommige meiden die konden zichzelf ongeveer dubbelvouwen o.O’ Ik heb mijn ogen uitgekeken (terwijl we ze eigenlijk dicht moesten doen…ssssjttt niet verder vertellen). En ondanks dat ik zelf niet in staat was om alle houdingen zo soepeltjes aan te nemen vond ik het wel leuk om eens meegemaakt te hebben. En het maakt niet uit dat je (nog) niet zo lenig bent. Dus wil jij ook een keertje yogha proberen dan zou ik zeggen, DIT IS JE KANS ! Schrijf je gewoon lekker in want het is super leuk om eens te doen en het maakt dus echt helemaal niets uit als je niet lenig bent want dat ben ik ook niet en het ging best prima.

Maaar als je meer zin hebt in het ruigere werk kan je natuurlijk ook gaan voor een lekkere outdoor bootcamp of de stoere boxchick uithangen. Of gewoon alle drie:D! Wel ja joh, waarom ook niet?! Alles wat gratis is meepakken toch Dutchies?! Hahaha nee maar lekker enthousiast hopppa, fanatiek sporten daar word je niet slechter van. Gewoon met je vrienden, je moeder, je broer(tjes), zus(jes), je buurvrouw of whatever desnoods ga je alleen. Met locaties in Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Groningen, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Enschede en Antwerpen is er vast wel een work- out bij jou in de buurt!

Ik ben in ieder geval helemaal enthousiast geworden en vond het heel erg leuk om deze drie work-outs te volgen. Het is een superleuke kans om eens iets nieuws te proberen en tegelijkertijd een leuke, gezellige avond te hebben, nieuwe mensen te leren kennen en natuurlijk bovenal om lekker gezond bezig te zijn en even je hoofd leeg te maken na een lange dag school of werken.

Enthousiast geworden? Geef je hier op voor de enige echte MENATWORKOUT! (Ja dat kan dus zomaar gratis en voor niets, I mean, HOE FREAKING AWESOME IS DIT GUYS?!)

Ok talking about Start something, start looking good, ik ben even een rondje hardlopen #whoopwhoop.

Fijn weekend allemaal!
xxxxxxx Suzanne

 

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  jeapiebel
  maart 12, 2016 at 12:26

  Lekker vroeg in de ochtend sporten daar ben ik ook fan van! Het ziet er goed uit meis!

  • Reply
   Suzanne
   maart 12, 2016 at 13:41

   Ja heerlijk is dat he! Thanks meid<3 x

 • Reply
  Anna
  maart 12, 2016 at 13:58

  Wow, klinkt super tof! Leuk concept :). En wat heb je een mooie legging aan <3.

  • Reply
   Suzanne
   maart 12, 2016 at 14:00

   Ja dat is het ook:) Echt een leuk concept! Awh dankjewel, leuk om te horen. Hij is van de Sting (Amy&Ivy) 😀 Fijn weekend xx

 • Reply
  Carol and Vero
  maart 12, 2016 at 16:02

  Great post!!
  carolandvero.blogspot.com

  • Reply
   Suzanne
   maart 12, 2016 at 17:28

   Thanks:)

 • Reply
  José
  maart 12, 2016 at 22:32

  Wow dat concept klinkt echt goed! En goed bezig!

  • Reply
   Suzanne
   maart 13, 2016 at 08:08

   Ja leuk hè:) Awh thanks! Fijne zondag babe! X

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  maart 13, 2016 at 07:24

  Gaaf, supercool idee! En het was niet alleen jouw probleem hoor: ik kon die gave broeken van MenAtWork vroeger ook nooit betalen (maar wat waren ze gaaf!)

  • Reply
   Suzanne
   maart 13, 2016 at 08:11

   Ja hè, daarom vond ik het zeker ook de moeite waard hier te delen! Hahahah zie je! Ik ben niet de enige;p Ik weet nog zo goed dat ik kwijlend door die winkel liep en zooo graag een g-star broek wilde want dat was helemaal hip toen ik 16 was.. Maar ik was 16 dat was gelijk het probleem. Zero money for expensive items like that. Supergrappig om te lezen dat je het ook had

 • Reply
  Florentine
  maart 13, 2016 at 10:48

  Aaaah het klinkt zo leuk!!!

  • Reply
   Suzanne
   maart 13, 2016 at 10:51

   Hi Florentine, jaaa hè:) vond ik dus ook, en het was ook echt leuk!:D een fijne zondag<3

 • Reply
  Saskia
  maart 13, 2016 at 15:17

  wat een heerlijke sportieve foto’s! En je sport legging vind ik echt heel erg tof<3

  • Reply
   Suzanne
   maart 13, 2016 at 15:26

   Thanks 🙂 Leuk om te lezen! Fijne zondag! xx

 • Reply
  Marushi
  maart 13, 2016 at 18:05

  Wat leuk zeg! En wat een mooie foto’s heb je gemaakt! -x-

  • Reply
   Suzanne
   maart 13, 2016 at 18:10

   Awh dankjewel:)!

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  CHICORY SMOOTHIE!!!

  Goooood monday morning ! Since it's monday again it's the perfect day to correct last week's mistakes OR to just...

  Sluiten