#FOODwithsuus

BREAKFAST BITES

Goeeeedemorgen!

Zoals jullie weten stond ik een tijdje geleden als online influencer op de Huishoudbeurs #gekkenhuis. Daar kwam ik de enthousiaste meiden van “Bites we love” tegen. Ik had er zelf nog nooit van gehoord en jullie vast ook niet dus I’ll explain a bite…. Uh a bit hahah. Bites we love is een Nederlands concept dat wekelijks tussendoortjes in de vorm van noten, zaden en superfoods aanbied als tussendoortje in een handige portieverpakking van 40 a 50 gram. Ze hebben ook bites met chocolade en zoet gedroogd fruit hoor, voor degene die niet zo van dat healthy gedoe houden. De bites zijn wel allemaal zonder onnatuurlijke geur-, kleur- of smaakstoffen. Dat vond ik natuurlijk wel even de moeite waard om te proberen. 

Toen ik voor het eerst op de website kwam zag ik dat ze wel meer dan 50 verschillende bites hadden…ow ow…aangezien ik echt een drama ben met keuzes maken was dat niet zo handig #keuzestressss. Maar ik besloot het praktisch aan te pakken. Ik besloot voor mezelf dat ik 2 zoetige bites mocht kiezen die ik dan door mijn kwark/yoghurt of acai ontbijtje kan doen en twee bites voor door een avond maaltijd. En ik besloot als little healthfriekie dat ik alleen superfood bites ging uitkiezen. Nadat ik EINDELIJK een keuze had kunnen maken ontving ik precies 4 dagen later mijn eerste box. Wooooh zo leuk.

Zoals je ziet waren deze bites heerlijk bij mijn ontbijtje. Dit was een combinatie van gedroogde incabessen, ongebrande witte amandelen en kokosstukjes (Almond Incatrail) Ik ontbijt graag gevarieerd. De enige dag havermout, de andere dag kwark met fruit, dan weer yoghurt met muesli of cruesli, en zoals jullie weten ook regelmatig bananenpannenkoekjes, acai bowl of een gevarieerd gevulde breakfast jar, ook ben ik fan van gewoon brood met pindakaas, appelstroop of notenpasta. Eigenlijk ontbijt ik met van alles, zoals je leest maar deze keer dus een heerlijk oatmeal ontbijtje met de bites en wat fruit. Gewoon omdat ik fan ben van nieuwe gezonde dingen uit proberen:D

Ook maakte ik een heeerlijk maaltijd salade met andere bites die je hier ook snel kunt gaan vinden. Dus houdt de blog in de gaten voor een heerlijk frisse zomerse maaltijd salade. Kun je al raden welke bites ik heb gebruikt in de salade??

Als je het goed raad krijg je van mij een gratis box! (Jaaa echt!) Maar omdat er nogal veel bites zijn en je het waarschijnlijk toch niet gaat raden (verder wil ik je niet ontmoedigen om het toch te proberen haha) heb ik in ieder geval al 50% korting voor je op je eerste box. Gebruik de kortingscode “Suzanne” en je betaald 2,45 in plaats van 4,95 op je eerste biteswelove.

Nou dat was mijn healthy foodpost voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om naast de healthy recepten ook nieuwe healthy concepten zoals deze bijv. te ontdekken. Let me know !

Liefs,
Suzanne
PH: me

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for more! 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  laura
  maart 23, 2016 at 07:09

  Oehhh, lookin’ good! Tof dat je nu ook in het Nederlands schrijft.

  • Reply
   Suzanne
   maart 24, 2016 at 08:13

   Awh thanks Laura:) jaa klopt ik doe het beide een beetje nu, leuk dat je aangeeft dat te waarderen:) fijne dag<3

 • Reply
  Kim
  maart 24, 2016 at 05:57

  Yes, ik ken het! Heb het zelf al eens geprobeerd en vind het zo goddelijk lekker.

  • Reply
   Suzanne
   maart 24, 2016 at 08:14

   Awh leuk! Welke is je favoriet?! Waar at jij ze bij:)?

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  bananenbrood recept
  SIMPEL EN GEZOND BANANENBROOD RECEPT

  Vandaag ben ik er weer met een SUPER gemakkelijk, gezond en goedkoop bananenbrood recept voor een geweldig tussendoortje! Zoals jullie...

  Sluiten