#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (15 april t/m 21 april)

Helllooooo weekend, ik heb je gemist! Afgelopen week was namelijk weer erg druk en volgepland met van alles. Dat niet alleen, het was ook de week van mislukte planningen, een heel relaxte Fietstour door Amsterdam en supertoffe events en persdagen. Ohja en de week van 3 paar nieuwe schoenen #goodlife Lees je weer lekker mee?

 

Vrijdag 15 april:

Al de hele week keek ik uit naar deze dag omdat ik een hele toffe strand shoot gepland had staan. En het was ook zulk lekker weer de hele week. Zonnetje, rond de 20 graden, een zacht briesje. Superchill gewoon. Maar toen was het vrijdag de 15e…ik stap met een dikke vette glimlach mijn bed uit, ik had de dag van tevoren mijn tas al lekker ingepakt dus ik hoefde alleen maar even te ontbijten, ik nam een heerlijk bakje kwark met stukjes fruit (want jaaaa mijn dieet was voorbij!) en was klaar om te gaan…la la la vrolijkheid TOTDAT ik mijn gordijnen open. Oh man… het hoosde werkelijk. Regen, regen, regen en nog meer FOCKING REGEN! HOE DAN?! Ook echt precies op deze dag pfff…En echt op het moment dat ik besefte…it’s not gonna happen today..PLING een appje van de fotograaf, it ain’t gonna happen today. Dussss besloot ik mijn dag nuttig te besteden. Nee we gaan natuurlijk niet chagrijnig zitten wezen en bij de pakken neerzitten. Dan maken we er ook een knal dag van ook! Ik heb de hele dag aan mijn Scriptie gewerkt, lekker met een kopje thee om 9 uur knalde ik al aan mijn Scriptie en ik probeerde nog een nieuw merk reep uit. Doctor’s orders heet het, gewoon verkrijgbaar bij de Appie (AH to go) en de Tuinen enzo. Een chille verantwoorde reep gemaakt van 100% natuurlijke en ongeraffineerde ingrediënten die zo min mogelijk zijn bewerkt. Verder geen toegevoegde suikers, enkel uit puur fruit en een beetje honing. Ik moet zeggen de reep smaakte superlekker. Maar vooral chill vond ik het dat ie lekker vulde.

Scriptie, scriptie, scriptie….zelfs tijdens mijn lunch gunde ik mezelf geen momentje. Achter mijn laptoppie at ik een bord vol bananenpannekoekjes met stukjes meloen, aardbei en appel en nam een eiwitshake. Om 18:00 uur was ik er helemaal klaar mee. Tijd om lekker even eruit te gaan… want het was EIN-DE-LIJK eventjes droog. Ik besloot een rondje te gaan rennen. En guess what: EEN NIEUW PR!! Ja…mijn langzaamste 10km ooit hahahah. Ook die dagen zitten er dus tussen…alles deze dag gaat gewoon niet zoals gepland. Maar ik heb wel echt geknald met mijn Scriptie. Eenmaal thuis besluit ik lekker een warme douche te nemen, een halve broccoli met wat kipfilet en rijst te nuttigen en op mijn bed te ploffen. GTST time it is. Lekker met een blikje Aspire. Ohja hierover gesproken. Ik heb het twee weken uitgeprobeerd en ben tot de conclusie gekomen dat ik er geen voordeel uit haal. Dit komt omdat ik normaal gesproken alleen maar water, thee en eiwitshakes drink. Ook al zitten er heel weinig kcal in…het is altijd nog meer dan ik gewend ben en dan dat je uit water binnen krijgt. Maar ik weet zeker dat het wel een heel goede vervanger is voor de mensen die normaal gesproken verslaafd zijn aan bijv. redbull of cola, ook als je veel sappen drinkt uit pak is Aspire een betere en bewustere keuze. Maar drink je net zoals ik al super gezond. Dan doet het, eerlijk is eerlijk: niets. Rond 22 uur ga ik lekker slapen want de shoot van deze dag was onder voorbehoud doorgeplaatst naar de zaterdag.

 

Zaterdag 16 april:

Shooooting time….yay. Met die gedachte stond ik weer op. Dit keer trok ik gelijk mijn gordijnen open hahaha. Het zag er redelijk okay uit, toen ik op mijn weerapp keek zag ik wel dat het amper 10 graden was…maar hee het was droog, het zonnetje scheen en de lucht was blauw…TELETUBBIES KOM MAAR GAUW…eh wtf..sorry. In ieder geval had ik er zoveel zin in dat het me even niet interesseerde hoe koud het was en hoe hard het waaide. We gingen gewoon rocken ! Toch?… De fotograaf wilde het nog eventjes aankijken en besloot dat wanneer het weer zo bleef we om 11 uur zouden vertrekken. Het was 7 uur dus ik had echt nog superveel tijd over, mijn tas stond immers nog steeds ingepakt klaar. Oke, lekker rustig ontbijten dan maar. Een bakje yoghurt met muesli en een grote kop rooibos thee. Daarna werk ik nog even aan een blogpost en besluit ik nog een 45min thuis work-out te doen.

Heerlijk lekker nog even zweten. Uiteindelijk stap ik om 10:15 onder de douche vandaan, trek mijn kleding aan en ben klaar om te vertrekken naar het strand…Jaaaaaa ZIN IN! Om 11;30 ongeveer stap ik de auto uit op de parkeerplaats bij Bloemendaal aan Zee. OMFG ik waaide ongeveer weg, letterlijk! Mijn gekrulde haar gelijk all over the place en weer stijl #thankstothewind. Maar oke, we gaan er voor. Spullen uit de auto, goede locatie uitgezocht, warme kleding uit, zomerse outfit aan en gaan me die banaan. Ik sta werkelijk nog geen 5 minuten op de locatie en…REGEN. Ja again regen. Nooooooo dat geloof je toch niet 🙁 Dus wij weer terug de auto in…wanhopig buienradar checken…We besluiten de bui af te wachten en het nog eens te proberen. Het waaide superhard dus de bui was binnen een kwartier ook weer overgewaaid. Uiteindelijk hebben we twee zomer outfits geshoot en verkleum ik helemaal. Je moet je even voorstellen, het is 7 graden, waait superhard en daar sta je dan in je dunne zomerse jurkje op je slippertjes te lachen alsof het een mooie zomerdag is.

Ja dat is ook het leven van een blogger hahaha. De onwijs harde koude winstoten zorgen ervoor dat het echt niet meer gaat. Het is gewoon veel te koud, ik kan niet meer spontaan leuk lachen, mijn huid toont teveel kippenvel en kleurt blauw, zelfs mijn tepels drukken door mijn bh heen en maken de outfit opeens een stuk minder chique…nee dit kan echt niet. Hoe rot ook, langzaam dringt het tot ons door dat we shoot weer moeten afblazen. Pfff. Wanneer de fotograaf zegt, aankleden we kappen ermee dringt het tot me door dat deze poging totaal mislukt is…Echt jammer want ik had er zoveel zin in. We besluiten op de terugweg dat we de shoot op de langere baan schuiven. Aankomende week zijn de weersvoorspellingen namelijk niet veel beter.

Eenmaal thuis zet ik mijn verwarming op zijn hoogst, trek twee trainingsbroeken over elkaar aan en zeg een kan thee…gewoon om vast te houden in de hoop dat ik een beetje opwarm. Ook neem ik een heerlijke bak kwark met aardbeien. Het duurt echt een uur voordat ik me weer een beetje oke voel. Maar dan is de knop ook gauw om want vandaag komt één van mijn beste vriendinnetjes naar Amsterdam. Ik ken haar als sinds we mini mensjes zijn, we zaten samen op de basisschool en zijn daarna beide andere kanten op gegaan. Toch zijn we door de jaren heen vriendinnen gebleven, we spreken elkaar niet dagelijks en soms zelfs weken niet maar wanneer we samen zijn is het altijd goed. Ik heb er echt zin in om haar mijn kamer te laten zien en natuurlijk de stad waar ik nu woon: Amsterdam #wooooh! Om 17:00 uur verveel ik me en werk ik een zakje chips naar binnen, gewoon omdat ik best wel baal van de shoot en omdat ik er zin in had hahaha.

Om 18:00 uur arriveert ze en kletsen we gelijk lekker bij. We besluiten beneden in het restaurant wat te gaan eten en genieten van de avond. We bestellen samen één kipsaté- en één hamburgermenu en besluiten de maaltijden te delen. Ieders de helft. Zooooo dat was chill! We zaten echt heerlijk en namen beide nog een suikerwafel met slagroom, vanille-ijs en chocoladesaus na. Jaaaaa dat was heerlijk!

Na het eten kijken we nog even tv, naja soort van, we praten er vooral door heen #vrouwen.
En rond middernacht vallen we ergens in slaap.

 

Zondag 17 april:

Geen wekker gezet, om 8:30 ben ik klaar wakker, ik pak mijn telefoon en scroll een beetje door Instagram, Facebook en mijn mail totdat Manon ook wakker wordt. Rond 8;50 uur ontwaakt zij ook en besluiten we uit bed te gaan. Ik ga haar een heuze stadstour geven, we springen even onder de douche en ontbijten. Ik ontbijt met kwark en aardbeien en een kopje thee. Om precies 10:30 uur staan we buiten om een fiets te gaan huren, redelijk snel gelukt voor de zondag. Eerst twee fietsenmakers dicht, dan toch drie keer scheepsrecht:D Deze dag was zooooo relaxt, terwijl ik dit typ ben ik gewoon again aan het genieten. Het gebeurt gewoon niet vaak dat ik echt een hele dag niet werk, niet sport en iets leuks doe voor mezelf. Dat gebeurt ongeveer nooit…MAAR vandaag dus wel! En ik heb er van genoten guys. Met volle teugen. Het was ook zo fijn en vertrouwd om weer lekker bij te kletsen en elkaar van alles te vertellen. Ik liet haar de Pijp zien, de coffee&coconuts, we aten tussen nog wat bij de Yohurtbarn, dat is echt een erg gezellig tentje in de Pijp met superchill foood en ook heerlijke thee! Ik nam een kleine yoghurt met chocolade, hazelnoten, honing en banaan en de notendroom thee.

Daarna liet ik haar de Albert Cuyp markt, het Rijksmuseum en het museumplein zien. Ook fietsten we door het Vondelpark, over het Leidseplein en langs de Dam. Daar is op dit moment Kermis.

 

Verder stopten we nog even op het Rembrandtplein en in de Leidsestraat. We besloten uitgebreid te lunchen en de tweede helft van Ajax-Utrecht te kijken op het Leidseplein. Bij café mokum bestelde ik een Clubsandwich Salmon met friet.Gewoon omdat het kon deze dag #hetgoedeleven.

Nadat we de wedstrijd hadden gezien leek het haar ook wel leuk (ze is zelf een grote voetbalfan) om de Arena te zien. Ja dat is alleen wel aan de TOTAAL ANDERE KANT van Amsterdam. Maar hee, het is lekker weer, we hebben fietsen en onze buikjes vol dus genoeg energie om even 8km de andere kant op te gaan. Bij de Arena maken we natuuuuurlijk even een selfie, of 3.

Daarna besluiten we een drankje te doen op een terras iets verderop. Ik neem een Aardbei-Framboos smoothie! Daarna besluiten we nog even lekker rond te neuzen in de Esprit outlet om vervolgens weer helemaal terug te fietsen, onderweg laat ik haar ook nog de Universiteit zien, de Rai, Carré, Het nationaal ballet, De Rembrandttoren, De Bijlmer Bajes en de Hermitage. Ik denk dat ik serieus nog dingen vergeet op te noemen nu…maar ja we hebben HEEL Amsterdam gezien deze dag hahaha. Soort van uitgeteld besluiten we rond een uurtje of 18:30 neer te ploffen bij mijn favo Italiaan. Dit is helemaal geen hoogstaand restaurant, geen supermooi interieur, geen bijzondere kaart of andere bijzonderheden. Het is gewoon een Italiaan ergens in Amsterdam. Maar wel de Italiaan waar ze echt de ALLER, ALLER, ALLER lekkerste gnocchi Quattro formaggi maken. For the ones that doesn’t know: I’m a cheeese addict. Echt 4 kazen pasta is mijn all-time favorite, 4 kazen pizza ook trouwens. Gewoon alles met kaas, KOM MAAR DOOOORRRR!! Ik heb de 4 kazen gnocci nog nergens beter gehad dan bij deze Italiaan dus besluit ik hier dan ook altijd heen te gaan als ik zin heb om buiten de deur pizza of pasta te eten. Misschien een beetje saai maar daar weet ik wat ik krijg en dat is te verleidelijk!

Na de 4 kazen gnocchi, een kwart pizza tonno die mijn lieve vriendinnetje niet op kon en een lekkere Chardonnay besluiten we huiswaarts te gaan. Zij moet immers nog helemaal terug naar Epe en ik wil snel weer naar de andere kant van de stad want mijn vriend is net geland en terug van zijn vakantie. Ik heb hem stiekem best wel gemist en ben superblij datk hem weer kan zien. Echt zo’n leuke dag gehad en ook nog zo fijn kunnen afsluiten. Het leven is mooi. #welterusten

Maandag 18 april:

Om 8 uur worden we wakker, mijn vriend moet om 9:15 uur in het ziekenhuis zijn omdat zijn verstand er vandaag uit wordt gehaald. Eh verstandskiezen. Ik had hem graag gesteund maar heb zelf om 11 uur een afspraak ergens anders. Na mijn bakje kwark met cruesli en een handje rozijnen breng ik eerst de gehuurde fiets van gister terug en fiets daarna op mijn eigen fiets door naar mijn afspraak. Ik had weer een afspraak bij een PR-bureau. Dit keer bij Cream PR. Ik heb een heel erg leuke ochtend, ik krijg een rondleiding door de showroom, ontdek nieuwe mooie merken, maak natuurlijk weer teveel foto’s van al het moois zoals deze schattige sierradencollectie van Karma en lekkers…zoals deze taart…damn!

Processed with VSCO with f2 preset

En ik krijg ook nog een supertof paar schoenen en oorbellen mee naar huis (ik zal ze binnenkort even shooten enzo en dan zie je ze in een look hier op de blog voorbij komen!). Maar hier alvast een sneakpeakje van mijn superschattige oorbelletjes van Karma en mijn newww shoes van Tamaris! Ik zou eigenlijk een paar Sperry’s mogen uitzoeken. Oh man ik houd van dat merk! Maar die waren helaas niet in mijn maat, maar hee deze hakken zijn ook freakin awesome toch?!

Helemaal in gedachten fiets ik naar huis en lunch ik even. Ik ben vrolijk en besluit pannenkoeken te bakken, 5 pannenkoeken met appel, kaneel en rozijnen eet ik. #yummie Daarna check ik mijn mailbox en werk ik voor de blog. Om 17:00 uur heb ik af wat ik af moest hebben en besluit ik te gaan rennen. 10 km langs te Amstel ren ik en het gaat gelukkig al een stuk harder dan vrijdag hahaha. Dat kon bijna ook niet anders. Thuis drink ik een volle eiwitshake (CHOCOLADE SMAAK!) en doe ik nog even een buikspierkwartiertje en spring daarna snel onder de douche. Vervolgens fiets ik naar de supermarkt om boodschappen te halen voor mijn vriend, ik had beloofd voor hem te koken en even wat gezonde spulletjes mee te brengen. Daarnaast koop ik nog een doosje bonbons waarmee ik hoop hem een beetje op te vrolijken. Dat lukt aardig. Ik maak een broccolisoep en een pasta met fussili, winterpeen, prei, gerookte makreel, crème fresh en een uitje. Na het eten gaat hij tv kijken en duik ik achter mijn laptopje om te werken. Tot 23:00 uur en dan ben ik er klaar mee. Bedtijd! Gtst kijken we hopelijk morgen wel terug haha.

 

Dinsdag 19 april:

Om 8 uur sta ik in de keuken bij mijn vriend een havermout ontbijtje met banaan, rozijnen en kaneel te maken voor ons beide. Hij had nog erg last van zijn kaak (HAMSTERUUUUH hahaha awh nee dat is zielig, maar ja zo zag het er eigenlijk wel uit whaha. Een volgevreten hamstertje maar dan aan één kant van zijn gezicht, en ik weet, zo voelt het helaas ook. Mijn 4 verstandskiezen zijn er in 2012 en 2013 ook uitgesneden). Maar daarom had ie wel een zacht ontbijtje op bed verdiend. Na het ontbijt ben ik snel naar huis gegaan, op de terugweg fietste ik langs de supermarkt om even wat boodschappen te halen. Afwasmiddel, fruit, kwark, rijst etc. met twee tassen vol kom ik thuis aan. Ik ruim snel alles op en zet mijn laptop aan. Tijd om aan het werk te gaan. Tussendoor geniet ik van mij eiwitshake en een lekkere reep van Doctor’s Order. #hmmm. Nog even doorgeknald tot 12:30 en dan besluit ik lunch te maken. 4 geroosterde broodjes met aardbei en wat honing. Een grote mok thee en ja ja , GTST van gister terugkijken tijdens lunch haha. Precies om 13:30 besluit ik thuis een uurtje een lekkere full-body home work-out te doen, ik wilde eigenlijk naar de sportschool maar daar had ik geen tijd meer voor want ik had die middag nog een event waar ik voor mijn Scriptie wilde observeren en aansluitend nog een interview. Na de home work-out ben ik dan ook gelijk naar het Sarphatipark gefietst voor het event en aansluitend heb ik de twee dames van HealthySisters mogen interviewen voor mijn Scriptie. Het was een spontaan en leuk gesprek in een café bij het park, erg tof om te doen. Om 17:00 uur moesten ze gaan en besloot ik nog even langs te gaan bij mijn vriend om te kijken hoe het met hem ging. Hij lag lekker op de bank te gamen. Conclusie: Het ging prima met hem. Ik stond dan ook snel weer buiten want ik wilde nog even hardlopen voordat ik ging koken. Het was namelijk zulk chill weer! Ik rende 6 kilometer door Amsterdam Zuid en stond vrij snel daarna achter het fornuis mijn kip, rijst en broccoli klaar te maken. Ik deed er een beetje pindakaas doorheen…wtf ik weet niet waarom. Had opeens gewoon zin in Pindakaas xd. Daarna ben ik nog even aan de slag gegaan voor de blog om precies om 20:00 uur neer te ploffen voor mijn dagelijkse rust momentje: GTST. Niet nadenken maar gewoon dom kijken…Één van mijn beste vriendinnetjes zei laatst: “Ik blijf het zo hilarisch vinden dat zo’n slimme, ondernemende meid als jij zulke hersenloze shit kijkt. Daardoor waardeer ik je alleen nog maar nog meer”. Na gtst duik ik dan wel weer achter mijn laptopje om verder te werken. En om 22:00 uur val ik in slaap.

 

Woensdag 20 april:

Om 7 uur stipt sta ik naast mijn bedje, er moet hard gewerkt worden vandaag…Elke dag, maar vandaag dus ook! Ik ontbijt met een lekkere kop rooibos thee, een bakje kwark met Paleo Kokosnoot Granola van Mymuesli en ga snel aan de slag voor de blog. Ohja en supeeeerleuk nieuws, ik kreeg een mailtje van het PR bureau waar ik mandag was, dat ik alsnog een paar Sperry’s kon uitkiezen maar dan online. JAAAAAA! Whoopwhoop. Gelijk even gedaan ofcourse, ook die zal ik binnenkort shooten dus #staytuned! Na een uurtje neem ik een soort mini pauze, ik smeer een broodje met appelstroop en neem er wat aardbeien bij. Dan ga ik het interview van gister transcriberen. Oh man wat duurt dat toch lang. Play…STOOOOP, typen als een malle, en weer Play, STOOOOP…er lijkt geen einde aan te komen. Maar om 13:00 uur is het af, ik heb ondertussen ook nog mailcontact met enkele fitgirls voor interviewafspraken. Qua Scriptievooruitgang een productief ochtendje. Om 13:00 uur lunch ik havermout gekookt in 250ml water, ik stop er een appel in, een handje rozijnen, wat kaneel en een dikke lepel Wheytella omdat ik daar even zin in had. WheyTella? Ja begin er maar niet aan: HEAVEN! De betere variant van Nutella 🙂 WheyTella hazelnoot chocoladepasta bevat namelijk whey eiwitten en is gemaakt zonder toegevoegde suikers. BAM! Zorgeloos genieten dus! Daarom neem ik er ook nog maar even een geroosterd broodje met deze heerlijke pasta bij. Yummieyummie. Na de lunch werk ik nog een half uurtje mijn mail bij en daarna spring ik op mijn fietsje naar de sportschool. Ik knal een uur op de crosstrainer en stoom nog lekker een uurtje door op de apparaten daarna. Schouders, billen, rug, armen, buik…alles komt aan bod. Een heerlijke full-body work-out was het. Als het opeens alweer 16:00 uur is moet ik echt snel naar huis. Thuis spring ik onder douche en kleed me om voor werk. Daarna neem ik een lekkere eiwitshake en maak ik ondertussen mijn diner klaar voor op werk want ik heb geen tijd meer om het thuis op te eten. Een zoete witlofsalade it is, 3 stronken witlof met 1 banaan, 1 grapefruit, 6 aardbeien, een handje gedroogde blueberries, een handje amandelschaafsel en een handje rozijnen om het af te maken. Om 17:00 uur zit ik op de fiets, even doortrappen want ik moet eigenlijk ook nog even langs de opticien om mijn lenzen op te halen. Om 17:35 stap ik de deur uit bij de opticien en precies om 17:53 arriveer ik op werk. Pfoe gehaald. Ik zit netjes om 18:00 uur achter de balie. Daar nuttig ik mijn salade in de pauze en heb verder een rustige avond. Om 22;45 ben ik moe en voldaan thuis, ik zit nog even op mijn telefoon en val dan in slaap.

 

Donderdag 21 april:

Om 7 uur sta ik naast mijn bedje te trappelen om aan deze OVERVOLLE dag te beginnen. Eerst het tijd om mijn mailbox eens onder handen te nemen, tijdens mijn kwark met muesli ontbijtje werk ik mijn mail bij en daarna werk ik nog even voor de blog. Om 9 uur trek ik snel mijn sportkleding aan want we willen de dag goed beginnen in the gym. Voor ik wegga neem ik nog 2 broodjes met een beetje appelstroop en aardbeien. In de sportschool gaat het echt superlekker vandaag. Ik fiets 24,6 km in een uur en pak daarna nog een uurtje kracht. Abs en Billlleeennn. Heerlijk 2 uurtjes gesport, dat pakt niemand me meer af voor vandaag. Vanuit de sportschool fiets ik langs de supermarkt voor een paar kleine boodschapjes (mijn brood en melk waren op). En eenmaal thuis spring ik onder de douche terwijl ik ondertussen twee eitjes op het vuur zet om te koken (max. 8 minuten douchtijd dus! Ja ik ben altijd een snelle doucher behalve thuis bij mijn ouders want die hebben een chill bad haha). Oke honger, maar letterlijk voor 10…ik eet 5 snee bruin brood met een gekookt eitje, filet american en wat peper. Ook neem ik nog een eiwitshake en een kopje thee. Dan spring ik op mijn fietsje voor again, pressssdaysss. Dit keer ga ik langs bij Oona pr. Leuk om de meiden weer even te zien en toch ook nog nieuwe merken te leren kennen.

Processed with VSCO with f2 preset

Ik kreeg een toffe goodiebag mee en ging op weg naar mijn volgende bestemming : THE Sting. Voor een samenwerking ging ik hier op zoek naar de tofste zomer outfits. Ik zag onwijs gave spullen…MAAR allemaal te groot. Pfff. Dat is waarom ik shoppen soms best kut vind. Waarom maken ze maten tot maat xs en bestaat er niet gewoon nog één maatje kleiner? Er zijn echt wel meer slanke mensen van ongeveer 160cm. Anyhow, ik besluit online wel te bestellen. Ik heb denk ik 23 items aangehad waarvan er 2 paste…naja paste…het waren oversized items die dus eigenlijk sowieso wel mooi stonden. Ik word daar dan chagrijnig van in de winkel… Je ziet allemaaaal supertoffe spullen, en dan ben je weeerrr te klein grrr. Ik fiets naar huis. Thuis is het chaos, goodiebag uitpakken YAY altijd leuk! Tas wisselen, outfitchange, kamer eventjes aan kant trekken en ondertussen maar even een havermout papje met fruit en rozijnen fixen want voor koken is geen tijd meer. Om 16:45 moet ik uiterlijk wegfietsen als ik op tijd bij het volgende event wil zijn dat om 17:30 begint op de Dam. Naja een straatje vlakbij (Nieuwendijk 208) maar de straatnaam zal jullie waarschijnlijk toch niets zeggen dus ik houd het bij de Dam. Ik ben uitgenodigd voor de opening van de eerste Premium Store van schoenenwinkel Nelson. Deze avond staat in het teken van natuurlijk de 75e winkel opening maar ook in het teken van Orange Babies. Nelson is namelijk al een aantal jaar sponsor van Orange Babies, zij helpen zwangere vrouwen met hiv en baby’s in Afrika. Het liefste voorkomen ze dat zwangere vrouwen het hiv virus doorgeven aan hun ongeboren kindje maar dat is lastig en kost veel geld. Toch wagen ze al jarenlang dapper een poging en helpen ze ook mensen die (in)direct slachtoffer zijn van hiv en aids. Als Ambassadeur van deze stichting kwam Caroline Tensen de winkel officieel openen en tot haar grote verbazing kreeg zij nog een cheque van Nelson aangeboden twv 15.000. Caroline hield het niet meer en moest huilen, het was echt een mooi moment om mee te maken. Daarna kwamen er van de trap Afrikaanse artiesten en werd er een heerlijk feestje gebouwd.

En tot mijn grote vreugde mocht ik ook nog een paar schoenen uitzoeken! Mijn dag kon niet meer stuk hoor. Maarja dan begint de hel in de hemel…kan dat? Nou zo voelde het. Nelson jongens, deze winkel stond vol met de meest geweldige schoenenmerken! Van maruti tot Sperry tot Supertrash en van Clarks tot Adidas tot Dr. Martens. WTF moest ik kiezen…. Zo lastig. Gelukkig waren er allemaal gezellige andere bloggers die ik kende van vorige events waar we gezellig een drankje mee deden, bij kletsen en samen keken we rond. Ik werd op slag verliefd op een paar pastel roze pumps…WAUW. Deze schoenen werden het…of toch niet. Oh man, had ik eindelijk 1 paar gevonden uit al die duizenden opties, pasten ze niet. Maatje 36 deed echt pijn, mijn linkervoet kwam er niet in. En één maatje groter floepte ik er uit…#huilen.

Het doet weer even emotioneel pijn als ik deze schoenen zie nu hahah. Maar oke ik heb andere, ook superleuke uitgezocht!

Opnieuw een rondje door de winkel. Uiteindelijk ging ik om 21;00 uur naar huis met deze supervette donker blauwe platform sneakers! Wat vinden jullie? Yay or nay?

Thuis ruimde ik mijn kamer op en nam ik nog een bakje yoghurt met cruesli. Het leek net of ik toen opeens het eetvirus te pakken had. Maar dat kennen we vast allemaal. Ik ging de goodiebag openen die ik vanavond ook nog mee had gekregen naast de schoenen en daarin zat….CHOCOLADE! Ja dat moet je dan even proeven toch…1 stukje, 2 stukjes….oops 6 stukjes… Oke geen chocolade meer, verder met uitpakken…KOEKJES!!! Jaaaaaa. Na 3 koekjes besloot ik dat het nu wel weer even genoeg was hahah. Wtf. Dat krijg je als je geen fatsoenlijke maaltijd kan eten rond een uur of 18 en deze dag meer dan 50 km hebt gefietst. In ieder geval kijk ik nog even lekker GTST terug en val om 00:00 uur in slaap.

Dat was weer een druk weekje, of eigenlijk een normaal weekje want het is altijd druk xd. Maar wel een lekker weekje, zoals je hebt kunnen lezen komen er ook weer heel wat nieuwe toffe posts aan dus ben je benieuwd naar bijv. welke sperry’s ik heb uitgekozen, hoe ik mijn nieuwe hakken ga combineren of wat ik allemaal online besteld heb bij The Sting, houd de blog dan even in de gaten!

Een fantiastisch fijn weekend alvast!

Liefs,
Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Joëlla
  april 22, 2016 at 08:08

  Lekkere drukke week! Leuk!

  • Reply
   Suzanne
   april 25, 2016 at 09:43

   Uhu:) en lekker ook wel! Fijne dag vandaag, x

 • Reply
  Brigitte
  april 22, 2016 at 16:36

  Wat een verhalen, gelukkig is het NU weekend !

  • Reply
   Suzanne
   april 25, 2016 at 09:42

   Ja hahaha oops. Yes!

 • Reply
  ArielleDannique
  april 25, 2016 at 09:38

  Wauw wat veel! Gaaf om te lezen!

  Liefs XX

  • Reply
   Suzanne
   april 25, 2016 at 09:42

   Thanks:) Altijd druk hahaha. Fijne dag !<3

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  A JAR FULL OF HAPPINESS

  De laatste tijd zag ik steeds meer leuke gelaagde ontbijtjes voorbij komen in van die schattige doorzichtige potjes. Het ziet...

  Sluiten