#FASHIONwithsuus

SAILER GIRL

Morning peeps!

Reeeegen, regen, regen…en dat terwijl het al bijna mei is…typisch Nederland. Maar dat weerhield mij er niet van vandaag deze strandfoto’s te delen! Straaaaand, ja ja ja IK WIL WEER! Laat die zomer maar snel komen hoor! Voor vandaag hebben we iig deze vrolijke strandfoto’s. Een korte post maar genoeg kiekjes.ย 

Ik heb zo een interview dus ben een beetje in een hurry. En trouwens zoveel valt er ook niet te vertellen. Ik draag namelijk ook niet extreem veel whaha. Wat ik wel draag is mijn nieuwe trui/jurkje dat ik uitzocht bij de Paperbird concept store in Utrecht. Dit is echt zo’n leuk winkeltje, ik shopte er eerder ook al deze roze fluffy jas en deze zwart kanten croptopย ย oh en dit a-lijn rokje.ย In ieder geval; echt de moeite waard om eens rond te neuzen als je in Utrecht bent, ze hebben ook allerlei leuke accessoires en interieurspulletjes namelijk. Het is eigenlijk een truitje en geen jurkje maar de xs was me natuurlijk net te groot #asusual dus ik besloot er een jurkje van te maken en maatje L te nemen voor de verandering. Best een goed idee. Wie niet lang is moet creatief zijn…toch?! ๐Ÿ™‚ De schoenen zijn van superga, de Lizzy van de Ligt collectie!

Okidoki I’m off for my interview!

Laat me weten wat jullie van de look vinden:)
Fijne dag<3

Where can I buy this ?

Shirt: Paperbird concept storeย (oudkerkhof 40, Utrecht) / ย Watch: Cluse Watchesย  / Shoes: Supergaย /ย 

Follow me on Instagramย โ€“ Facebookย โ€“ย Bloglovinย 
PH : Piet Kampers

 

Related Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  April 26, 2016 at 04:56

  De trui is echt super gaaf! X

  • Reply
   Suzanne
   April 26, 2016 at 06:41

   Ja leuk hรจ, vond het ook wel tof zo:) Thanks babe<3 fijne dinsdag!

 • Reply
  Joรซlla
  April 26, 2016 at 06:59

  Heel leuk jurkje suuz!

  • Reply
   Suzanne
   April 26, 2016 at 07:13

   Thanks sweetie<3 xx

 • Reply
  Merel
  April 29, 2016 at 07:30

  Leuke schoenen โœŒ?๏ธ

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  HANGOVER MUESLI

  Last van een hangover? Deze muesli gaat je helpen! What about last night?! Dansjes gedaan of lekker aan de bar...

  Close