#FLASHBACKwithsuus Uncategorized

FLASHBACK FRIDAY (22 april t/m 28 april)

Morning!

Alweer een week voorbij, de week van Koningsdag, oranjetompoezen, pizza, chips en hamburgers. Ja ook die weken zitten er tussen. Alles over mijn afgelopen weekje lees je weer in deze Flashback. Veel leesplezier!

 

Vrijdag 22 april:

Nog helemaal moe van de vorige avond (Nelson event) stap ik om 7 uur mijn bedje uit, tijd om aan de slag te gaan voor mijn blog. Mails, mails, mails en nog een beetje geschreven. Ondertussen een kwark met muesli ontbijtje, een kop thee en een banaan. Om ietsje voor 10 uur ga ik nog heel even snel langs bij een huisgenootje dat ik pas heb leren kennen, ik woon in een gebouw met meer dan 500 mensen dus ik ken niet iedereen voor je je afvroeg, ‘hoe kan je een huisgenoot nu pas leren kennen?!’ Anyway, supergezellig eventjes gekletst en om 10:15 uur zit ik op de fiets . Ik ga eens kijken bij een pas geopend winkeltje ‘Kaan&Co‘ aan de Lijnbaansgracht 292, dit is heel vlak achter het Rijksmuseum en helemaal niet ver van het centrum en ook super dichtbij de Albert Cuyp markt. Toch ligt het een beetje verscholen waardoor je er niet zo snel langs zult komen. En dat is echt jammer want het is een super leuk en schattig winkeltje. Veel interieur, maar ook sieraden en opbergdoosjes, paspoorthoesjes en servies. Speciaal voor dat laatste ging ik even een kijkje nemen. Ik had supervet servies gezien op de Instagram van dit leuke winkeltje. Ik nam dan ook een nieuwe yoghurt schaaltje mee naar huis. Yay.  Voor iedereen die houdt van interieur en schattige hebbedingetjes zou ik zeggen, check de website eens of ga even langs. Echt leuk ook om inspiratie op te doen:) Om 13;00 ben ik huiswaarts gegaan want ik wilde nog een hoop doen. Geluncht met 5 broodjes filet american, een gekookt eitje en wat peper en een mok thee. Daarna snel aan het werk gegaan. Om 16:00 uur was het tijd voor een appel en een eiwitshake, vervolgens heb ik mijn tas ingepakt en ben ik weer eens lekker gaan zwemmen! Jeetje, dat was lang geleden! Ik zwom anderhalf uur en het was echt heerlijk! Eenmaal weer thuis maakte ik sperziebonen met gekruide kip en tagliatelli. #mmmmm Na het eten keek ik GTST en daarna ging ik nog even aan het werk voor mijn blog. Ik struggle de laatste tijd een beetje met mijn Instagram feed, wil ik wel of niet een geheel creëren, wil ik er telkens mee bezig zijn of het wel past of wil ik gewoon meer random kunnen posten. En wat dan wel en wat dan precies niet…het is duidelijk dat ik nog niet echt een stabiele basis heb gevonden. Maar ik denk dat het ook wel goed is om kritisch te blijven en jezelf te blijven verbeteren. Mochten jullie tips hebben of suggesties, ik hoor graag wat jullie tof vinden om voorbij te zien komen in jullie timeline en wat jullie verwachten van een toffe feed!

Om 00:15 uur ga ik pas slapen, te laat again.

Zaterdag 23 april:

8;00 uur zaterdag morgen…TUUUUUUUUUUUTTTUUUUUUTTT! Ja zo’n geluid maakt mijn bel…whaha. De postbezorger. Even serieus mensen, deze lui komen ALTIJD te laat..zouden ze op vrijdagochtend komen dan komen ze vrijdagmiddag en wanneer je iets op maandag verwacht dan komen ze pas woensdag. MAAR als je EIN-DE-LIJK één dagje kunt uitslapen, dan komen ze natuurlijk op tijd…Ja joh waarom ook niet, op zaterdagmorgen om 8 uur word ik uit mijn bed gebeld door deze vriendelijke meneer van de TNT Post…Ooooh man, waarom ben ik nou zo laat gaan slapen terwijl ik al zo moe was..pff. Ik zet snel mijn bril op en loop in mijn pyjama naar beneden, de man lacht…heb ik je wakker gebeld? Nee ik loop er altijd zo bij…?! Bedankt voor het pakketje en het verpesten van de enige dag dat ik kon uitslapen. Meh:( Nee dat zei ik niet echt natuurlijk, hartelijke bedankt meneer met een lieve lach xd Snel naar boven…dan maar ontbijten. Een havermoutpapje met appel, rozijnen en kaneel. Top idee. Ik app mijn vriend en hij is een half uurtje later bij me. Hij komt me even helpen met wat foto’s maken voor de blog. Daarna lunchen we hier nog wat, muesli met yoghurt en fruit. Dan gaat hij naar huis en ga ik me voorbereiden op een interview dat ik zal afnemen later die middag. Ja scriptie dingen gaan gewoon door op Zaterdag…Maar in dit geval had ik er eigenlijk best wel zin in. Ik mocht namelijk Anne ja van facking Fannetiek.nl interviewen. Deze vrouw is echt een beest…klinkt dat raar? Ik bedoel het positief! Ze ziet er geweldig uit, werkt hard, is spontaan, grappig en ambitieus. Ze heeft een echte topsportmentaliteit maar tegelijkertijd weet ze ook heel goed de balans in haar leven te vinden. Ik kijk altijd een beetje tegen haar op en vind het supercool dat ze tijd heeft vrijgemaakt voor een interview. Ik ben van tevoren al een beetje trots dat ze me op die manier helpt met mijn Scriptie. We hebben afgesproken bij de Starbucks aan de overtoom, ze is precies zoals ze online ook schrijft. Grappig en heel open. Ze zegt wat ze denkt en heeft schijt aan anderen. Ik mag deze chick wel! Na een leuk gesprek (langer dan een uur!) fiets ik door naar mijn lieve vriendinnetje Joëlla. Het bloggersleven is soms best vreemd, want ik heb inmiddels al best vaak met haar foto’s gemaakt, op events geweest en gekletst maar besefte me op de fiets dat ik nog nooit bij haar thuis was geweest. Heel leuk dat ik nu haar kamer ook ging zien. We hebben echt een beetje dezelfde stijl ook, haar kledingkast is ongeveer hetzelfde als die van mij…zo grappig. Ik bekeek haar kledingrek en het ging zo…Hee die heb ik ook, hee en die ook…aaaah dat shirtje heb ik ook, en die rok wooow. We hadden echt HEEL veel items hetzelfde. Funny. We gingen samen foto’s maken voor de blog en om 20:00 uur fietste ik weer naar huis. De foto’s die ik vanochtend had gemaakt met mijn vriend wilde ik eigenlijk z.s.m online dus ik besloot thuis nog even door te werken en mijn camera te koppelen aan mijn pc, foto’s te selecteren en een blogpost te schrijven. Ohja en eten moest ik dus ook nog, en het was al zo laat. Maar ik MOEST en zou eerst regelen wat af moest. Typisch mij, als ik iets in mijn hoofd heb dan moet het ook gebeuren zegmaar. Maarja je begrijpt ik had trek dus ik trok een zak chips leeg..dom dom dom..en zooo voorspelbaar maar ja het was wel lekker en ik kreeg mijn post af. Daarna ging ik koken, sperziebonen met kip (ja dat was nog over van gister) met noodles. En dan besluit ik om 23:00 uur nog een keertje naar mijn vriend te fietsen. Gewoon omdat het kon.

Zondag 24 april:

Goedemorgen wat een regen, ik werd gewoon wakker door het tikken van de regen tegen de ramen om 8:30 uur…lekkker vroeg maar ik ga er mooi nog niet uit. Ik ben echt brak joh van een hele drukke week en dan nog zo’n zaterdag erachter aan waarin alles lekker hectisch gaat. Lief als mijn vriend is gaat ie naar beneden om een kwark met cruesli en choco ontbijt te maken en samen ontbijten we in bed, hihi dat is mijn ultieme zondagmorgen gevoel. Ik had nog honger dus ik nam daarna nog 2 crackers met pindakaas en hagelslag yeah. Na het ontbijt gaat hij aan zijn Scriptie en fiets ik de stad in om mijn bestelling van the sting op te halen, eerst even gepast natuurlijk. Zie de foto’s hieronder. Ik besloot beide broeken mee te nemen. Yaaaay newww stuff! Lekker materialistisch en simpel maar ja eerlijk is eerlijk ik werd er blij van! 😀 Daarna op de fiets door de regen naar huis, onderweg nog even langs de supermarkt en thuis lekker lunchen. 5 geroosterde broodjes met honing en aardbeien. Dan ga ik aan het werk voor mijn blog maar ik merk dat ik chagrijnig en moe ben…ik weet niet zo goed waarom. Naja eigenlijk ook wel, ik had gewoon van tevoren een heel andere planning voor de afgelopen week en wilde zoveel meer dingen doen die niet zijn gelukt. Daar kan ik dan onwijs van balen. Weet je nog die shoot van vorige week die niet door ging vanwege de regen en kou…die kan ook aankomende week nog niet doorgaan omdat het weer een SCHIJT week wordt qua weer, zelfs met Koningsdag kan er waarschijnlijk niet eens lekker buiten gefeest worden. Blegh, misschien is het ook gewoon die kutregen die me een beetje chagrijnig maakt. Het is focking bijna mei. Ik vraag me zo vaak af waarom we met zijn allen toch in dit regenland blijven wonen. Het liefste heb ik gewoon altijd zon. Anyway, mijn vriend zei het etentje dat we hadden gepland voor die avond ook nog af vanwege school, wat ik overigens alleen maar heel goed van hem vond! Maar damn ik zat er gewoon even doorheen. Ik besloot nog drie snee brood te eten met Humoes. Daarna klooide ik een half uur op mijn telefoon en besloot te gaan hardlopen, dan doe ik tenminste nog iets van wat ik wilde deze dag. Het begin gaat echt ruk. Het waait hard, het is koud en ik heb geen zin. In mijn hoofd zeg ik tegen mezelf, na 5 km ben ik weer thuis. Maar als ik dan 3 km heb gelopen besluit ik toch een lusje eraan vast te plakken, oke we doen 8 km zeg ik tegen mezelf. Het rondje had ik niet helemaal goed geschat want bij 9 km liep ik vlak bij mijn huis…en toen had ik zoiets van…ja 9 is ook weer geen mooi getal. Oke zijn er mensen die dit soort onnozele dingen herkennen en altijd sporten tot een mooi getal? Ik ben dus zo’n vreemd kind…Ook op de crosstrainer altijd, ik kan niet stoppen bij 58 minuten ofzo, nee dan moet het een uur zijn. Zelfde met de Kilometers en Calorieën, ik stop bij ronde getallen zoals 10, 15, 20, 25km etc. of 300, 400, 500 kcal. Het slaat echt werkelijk nergens op maar dat dus. Iemand ook zo’n gekkie? Anyway, ik was dus op 9 km voor mijn huis en besloot er 10 van te willen maken dus ik liep langs mijn huis weer door, maar eigenlijk kwam ik toen pas echt lekker in mijn ritme, ook begon de zon te schijnen. FINALLY! Dus uiteindelijk liep ik 12,5 km terwijl ik van plan was voor 5km te gaan en echt geen zin had. Vreemd dat er dan tijdens het lopen toch iets gebeurd waar ik blijkbaar vrolijk van wordt en wat me energie geeft om door te gaan. Maar als ik thuis op de bank plof ben ik eigenlijk nog steeds chagrijnig. blegh gewoon een beetje en day off. Moodswings, iets met vrouwen en hormonen wellicht. Maar ik bel even met mijn moeder, daarna besluit ik gewoon FOCK deze dag. Ik bestel een motherfocking vette 4 kazen-pizza met extra geitenkaas en een blikje frisdrank en ga op bed tv kijken. Dit doe ik ongeveer nooit maar vandaag dus wel. En als toetje neem ik ook nog een chocoladereep. Man, man, man in bed blijf ik ook maar weer malen, ben echt opgefokt, chagrijnig en blegh. Uiteindelijk val ik ergens rond 00;00 uur pas in slaap.

Maandag 25 april:

Pfff om 7:15 uur sta ik naast mijn bedje, ik voel me slecht over gister. Was die pizza en alles nou echt nodig? en waarom ben ik nou zo laat gaan slapen…Ik besluit, het was oke. Iedereen heeft wel eens een baaldag, maar nu zetten we het knopje weer om en gaan we een nieuwe start maken. En hee, er kan geen mooier moment bestaan dan de maandag om dat te besluiten. Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen BAM. Positiviteeeeit! Dus, we starten de dag met een havermoutpapje, een kop thee, een handje rozijnen en wat kaneel erdoor en we nemen een banaan! En dan gaan we aan de slag! Schrijven, mails beantwoorden, schrijven, planningen maken. Tussendoor lunchen we met 4 snee geroosterd brood met biologische honing en aardbeien en een mok thee. Dan knallen we weer even door, schrijven, schrijven, schrijven. Om 16:30 uur bedenk ik me dat ik snel moet zijn als ik nog wil sporten, ik kan immers maar tot 17:00 uur inchecken in de sportschool. Dus ik eet nog even twee snee brood met humus en neem een eiwitshake en spring dan gauw op de fiets naar de FitforFree. Een uurtje kracht en 50 minuutjes op de crosstrainer. Fietsen gaat echt super chill vandaag, ik blijf constant boven de 25km per uur zonder dat ik er bizar veel moeite voor hoef te doen. BAM! Lekker zo’n work-out. Lekker douchen en naar mijn vriend. Hij heeft schelvis gemaakt met couscous en we chillen op de bank. We nemen nog een toetje (perzik kwark) en kletsen eindeloos tot we in slaap vallen.

Dinsdag 26 april:

Om 7 uur de wekker, ik neem een bakje kwark met cruesli en een mok thee. Mijn vriend ontbijt op zijn werk en is al snel vertrokken. Ik vertrek om iets voor achten richting mijn eigen kamertje. Eenmaal thuis neem ik nog twee snee brood met humus en werk ik mijn administratie bij. Om 9;30 vertrek ik richting Leiden voor een nieuw interview voor mijn Scriptie. Ik heb een superleuk gesprek met Elise van @Elifood over haar leven als blogger/fitgirl. We drinken lekker koffie/thee bij de Lebkov en om 14:00 uur ben ik weer in Amsterdam. Ik heb trek en neem 5 broodjes (2 met rode bieten humus en 3 met filet american, een uitje, peper & een gekookt eitje). Dan besluit ik nog even wat aan te rommelen, mails te beantwoorden en aan mijn toekomstige Instagram feed te werken. Vervolgens wil ik sporten, maar ik heb twijfels…Sportschool? Hardlopen? of toch zwemmen? Oke fack het is al 16:00 uur en om 17:30 zou ik bij mijn vriend zijn…Hardlopen dus, dat is gewoon de snelste optie want anders moet ik weer naar de gym of het zwembad fietsen, omkleden, terugfietsen en dat kost allemaal extra tijd. Ik trek snel mijn hardloopspullen aan en ben binnen no-time buiten. Wooooow, WIND! Het waait zo hard, maar oke lets go! De eerste 5km gaan best lekker totdat het KEIHARD begint te hagelen, en die wind bleef zoooo koud. Ik keer gelijk om terug huiswaarts maar mijn hoofd au, au, au. Dit is echt niet leuk. Ik baal dat ik niet toch naar de gym ben gegaan, maar bedenk me ook dat daar helemaal geen tijd voor was geweest. Hè kut, ik had eerder moeten gaan sporten. pff. Ik regen zeik en zeik nat en ben zoooo koud. In lange tijd heb ik het niet zo koud gehad. Na 10 km kom ik als een verzopen katje thuis en moet ik serieus een huisgenoot vragen mijn hardlooparmband af te doen en mij te helpen met mijn sleutels omdat ik geen gevoel/kracht meer in mijn handen heb. Ze helpt me op weg en zegt dat ik maar gauw een warme douche moet nemen, thanks Eef dat ga ik doen! Maar veel tijd om te genieten van een warme douche is er niet. Vanavond is het namelijk Koningsnacht en dat ga ik gezellig vieren met mijn vriend en zijn vriendengroep, lekker wat eten bij iemand thuis. Onder de douche neem ik een eiwitshake en daarna nog snel een broodje pindakaas. Dan spring ik op de fiets naar de Pijp. Wanneer ik een half uurtje later bij mijn vriend aan kom en hij me bekijkt hoor ik het volgende : ‘eh..schat…we gaan ook uit..?!’ Ik kijk hem verbaasd aan…Oh shit dat heb ik je niet verteld he…Hij was dat inderdaad even vergeten te vertellen…ik was in de veronderstelling dat we enkel wat gingen eten…Oh shit, Ik had relatief nieuwe WITTE schoenen aan en een veels te saaie/dikke trui om ook mee te gaan stappen. Wat nu? Tja er zat niets anders op dan weer helemaal heen&weer te fietsen, dus wat extra cardio (10 km fietsen) voor mij whaha. No problemo, maar we waren wel ietsje later dan gepland. We aten zelfgemaakte hamburgers met een salade en gebakken aardappeltjes. Ook dronk ik sinds tijden weer eens een avondje wijn. Zoals jullie weten drink ik bijna nooit, maar met dagen zoals Koningsnacht, Oud&Nieuw en Bevrijdingsdag bijvoorbeeld drink ik meestal wel wat. Het was een erg gezellige avond en rond middernacht belandden we in de Soho (reguliersdwarsstraat). Lekker druk overal natuurlijk, maar supergezellig! Rond 3 uur wil mijn vriend naar huis en ik ga stiekem graag mee want ik ben eigenlijk ook best moe. Hij is vooral dronken…hahahha. De terugweg lach ik me dan ook helemaal kapot om alles wat hij doet,  ik houd het echt niet meer van het lachen terwijl we keihard door de regen naar onze fietsen rennen.  We jatten nog een zak chips van zijn huisgenoot #thankstobyvoorjechips! En de volgende ochtend worden we lekker moe wakker xd.

Woensdag 27 april:

KONINGSDAAAAAG wooooh! Oke mijn gedachte waren ietsje anders toen ik wakker werd…#moe. Mijn vriend stopt lekkere broodjes in de oven met kaas en ik zet thee. We ontbijten lekker op bed en kijken tv. Ik klooi vooral met mijn telefoon terwijl hij National Geographic kijkt. Dan besluit ik een bakje fruit te maken voor ons beide. Banaan, appel, peer, meloen en druiven. TOP! En snel het bed weer in hahahah. Om 12:00 uur ben ik het zat en ga ik toch nog even aan het werk achter de laptop met een snicker. Hij blijft nog in bed chillen. Als ik mijn werk af heb ga ik douchen en me klaar maken. We besluiten dat het wel leuk is om samen nog even de stad in te gaan, het weer valt immers 100% mee. Het is namelijk droog! We lunchen in de Pijp, hij neemt een pasta ik haal een yoghurt met chocolade, honing en hazelnoten. Het is overal superdruk natuurlijk en dat vind ik vooral gezellig, lekker rondkijken wat er overal te doen is en een beetje mensjes kijken. Uiteindelijk strandden we ergens op een kruising bij de Herengracht waar chille deuntjes worden gedraaid. Ook zijn vrienden komen hier naartoe. Na een half uur besluit ik om nog even voor mijn Scriptie aan de gang te gaan. Ik loop in mijn eentje naar de 9 straatjes om de eigenaresse van Jogha en Fitgirlcode te interviewen. We hebben een relaxt gesprek en ik neem een kijkje in de Jogha pop-up store. Echt een hele toffe sfeer! Na het interview loop ik weer terug naar de kruising op de Herengracht. Ik chill nog even daar en vervolgens ga ik naar huis. Ik heb die avond afgesproken met een vriendinnetje om samen te eten en aan de blog te werken. Onderweg scoor ik nog een paar oranje tompoezen voor vanavond als toetje en dan ben ik om 19:30 uur bij haar thuis. We maken bloemkool met gebakken aardappeltjes en een kipkrokant burgertje. #chillll. Daarna gaan we aan de slag…en tadaaaa, na de tompoezen en een zak chips is daar aan het einde van de avond is mijn nieuwe website. Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out? Ik ben heel benieuwd;)! Rond middernacht fiets ik pas weer huiswaarts en merk ik hoe moe ik eigenlijk ben. Man, man, man dat waren me wel twee daagjes. Snel slapen.

 

Donderdag 28 april:

Om 8:00 uur al weer wakker. Ik ben moe en start langzamer op dan normaal. Even ontbijten met een bakje muesli en kwark, ondertussen GTST terugkijken van gister en dan aan het werk voor de blog. Om 11 uur neem ik nog een oranje tompoes die over was van gister en dan besluit ik om 11:30 boodschappen te halen. Als ik weer thuis ben maak ik een havermout papje met banaan en rozijnen en neem nog een eiwitshake. Daarna vertrek ik naar de sportschool. Anderhalf uur crosstrainer BAM! En nog een uurtje kracht, super chillle trainingsdag:) Eenmaal thuis snel douchen, even wat eten twee zoete aardappels in kokosolie gebakken en 250 gram gekookte snijbonen. Daarna tot 20:00 uur weer aan het werk. Om 20;00 uur was het natuurlijk tijd voor GTST, ja ja het dagelijkse ontspanningsmomentje. Maar daarna duik ik weer achter mijn laptopje en eet ik nog vier boterhammen met pindakaas omdat ik trek heb.

Uiteindelijk ga ik om 22;00 uur lekker slapen:)

Dat was hem dan alweer voor deze week, de Flashback Friday post. Een chaotisch weekje doordat Koningsdag zo lekker midden in de week viel. Het is vanaf nu weer tijd om een beetje een normaal ritme te pakken. Maar eerst, lekker weekend:) ! Ik ga een weekendje naar Epe, en jij? Nog leuke plannen:)?

Geniet zou ik zeggen!

Kussies,
Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  april 29, 2016 at 04:57

  Ah zo leuk om te lezen! X

  • Reply
   Suzanne
   mei 2, 2016 at 07:18

   Thankkkks:)! xx

 • Reply
  Laura
  april 29, 2016 at 06:31

  Heel leuk ja! Je schrijft ook zo gezellig, haha.

  • Reply
   Suzanne
   mei 2, 2016 at 07:18

   Awh thanks:) Leuk om te horen! x

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  7-day diet

  Heyhay! Jullie hebben in de Flashback Friday post kunnen lezen dat ik in de week van 8 t/m 14 april...

  Sluiten