#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (29 APRIL T/M 5 MEI)

Hi liefies,

Hoe was jullie week? Mijne was zonnig, EIN-DE-LIJK! Ik heb toch best wel een aantal keren genoten van het mooie weer hoor. Lekker bruinen tijdens het hardlopen en fietsen naar afspraken. Ook heb ik deze week veel geshoot omdat het eindelijk echt chill was! Ben je benieuwd wat ik deze week nog meer heb uitgespookt, wat ik heb gegeten en hoeveel ik sportte? Lees dan gauw verder! 

Vrijdag 29 april:

Om 7 uur de wekker. We ontbijten met twee geroosterde broodjes met biologische honing en een kop thee. Daarna ga ik me douchen en aankleden, ik heb om 9:30 uur een brunchafspraak bij een bedrijf waar ik later HEEL graag zou willen werken. Ik had er superveel zin in! Ik wilde enkele vragen stellen maar vooral kennis maken met de sfeer en de mensen binnen dit bedrijf. Het was een informatieve, gezellig en geslaagde ochtend. We hadden een brunch met o.a. scones, lekkere sandwiches (zalm & eiersalade), yoghurt met fruit, een bananen smoothie en taartjes. Om 13:00 uur zat ik vol positieve energie weer thuis. Ik ben lekker aan de slag gegaan voor mijn Scriptie en had nog een interview gepland staan. Tussendoor belde ik nog even met mijn ouders en vriend om te vertellen hoe de ochtend was. Het interview verliep super. Ik sprak met Suzanne van @Suefit! Echt een hele toffe meid! Super spontaan en open, het was een erg fijn gesprek! Vervolgens ben ik rond 15:00 uur een grote schoonmaak gaan houden. Mijn kamer werd helemaal ondersteboven gekeerd, dat doe ik eens in de zoveel tijd (naast mijn wekelijkse schoonmaakbeurt) Heerlijk! Daarna nog twee grote wassen gedraaid en opgehangen en toen maakte ik Spaghetti met tomatensaus, kip, een uitje en snijbonen. Yummie. Ik wilde eigenlijk nog heel graag sporten vandaag maar het was inmiddels al 20:30 uur en ik was best moe. Ik besloot dat mijn grote schoonmaak mijn work-out voor vandaag was geweest. Morgen knallen we wel een beetje harder. Om 21;30 fiets ik naar mijn vriend om nog even gezellig samen te kunnen samen voor ik een weekend weg ga naar Epe.

Zaterdag 30 april:

Om 7:30 uur de wekker, ik wil namelijk voordat ik naar Epe ga nog sporten en again heb ik weer een interview die middag dus de ochtend was voor de GYM. Na een heerlijk kwark met cruesli ontbijtje zit ik om 9:30 uur op de crosstrainer. Eerst een half uurtje (300kcal) warming up, vervolgens 80 minuten kracht (full-body met extra aandacht voor de boooty #whoopwhoop) en daarna sluiten we weer af met een half uurtje crosstrainer (300 kcal). Daarna besluit ik nog even 10 minuutjes chill uit te fietsen en eenmaal thuis snel mijn bakje Spaghetti met kip & snijbonen te nuttigen. Ik had gisteravond lekker veel gemaakt zodat ik er nu ook nog een keertje van kon lunchen. Superchill, een eiwitshake erbij want ik heb weinig tijd omdat ik nog een interview heb.  Sowieso heb ik een beetje haast deze dag want ik wil op tijd in Epe zijn omdat twee van mijn vriendinnetjes hun verjaardag vanavond vieren. We gaan gezellig met de vriendengroep wat eten en drankjes doen. Omdat ik tegen het avonduur thuis kom heeft mijn moeder thuis ook iets lekkers gemaakt. Spinazietaartjes. Ik eet er 3 op want ze zijn werkelijk verrukkelijk! Uiteindelijk ben ik 17:30 uur bij mijn vrienden. We aten heerlijke zelfgemaakte tomatensoep, een risotto met kastanjechampignons, bladspinazie en kaas, daarbij hadden we een frisse salade en een lekker stokbroodje. Gelukkig had ik hierna nog ruimte over voor het overheerlijke toetje, een Fantastische brownietaart met zelfgemaakte Caramelsaus. WAUW dat was lekker! We gaan aan het einde van de avond nog even een café/restaurant in en om 1 uur lig ik helemaal gebroken in bed. #zoooomoe maar voldaan.

Zondag 1 mei:

Om 8;30 rol ik nog steeds een beetje moe uit mijn bedje. Dan ga ik lekker ontbijten. Kwark met muesli en een kop thee. Vervolgens ga ik aan het werk voor de blog en rond het middaguur is het lunchtijd. Twee geroosterde broodjes met Pindakaas en een eiwitshake. Na de lunch kleed ik me om en ga ik rennen. Het is zulk mooi weer. WOW! EIN-DE-LIJK! Echt waarom heeft het ZO lang geduurd voordat er een beetje zon kwam…Anyways, ik rende 9 kilometers door het prachtige Epe en om 14:15 kwam ik met een bezweet koppie thuis. Oops lekker laat want om 14;30 zouden we wegfietsen naar de BIG Party van mijn Opa. Hij is 75 jaar geworden en viert zijn verjaardag bij een partycentrum een paar kilometer verderop. Ik spring supersnel onder de douche en kleed me aan. Een laagje make-up erop, staart in et voilá. Om 14:40 zitten we ietsje later dan de planning maar toch op de fiets. We hebben een hele gezellige middag vol lekkers. Er is een gigantisch buffet waar ik ongeveer ALLES van proef. Vooral veel vis neem ik. Zalm, Makreel, haring…oooh zo lekker. Als toetje hebben we ook nog motherfocking ijsbuffet. Ik ben echt propvol aan het einde van de avond omdat ik natuurlijk elke smaak wilde proeven #oops #varkengeboren. Jemig hee ik zit zo vol en dan moeten we ook nog naar huis fietsen. #help? Om 21 uur zijn we weer thuis. Ik besluit nog even met mijn vriend te appen en om 22:30 uur val ik in slaap.

 

Maandag 2 mei:

S’ochtends zit ik nog vol van het buffet van gisteravond (Damn, ik had ZO veel gegeten o.O’), toch ontbijt ik lekker met 3 geroosterde broodjes (appelstroop, jam en pindakaas). Daarna pak ik vast mijn tas in om straks weer terug te gaan naar Amsterdam. Als mijn tas is ingepakt ren ik nog een kleine ronde van 5,6 km en dan spring ik onder de douche. Een half uurtje later vertrek ik weer richting Amsterdam. Tegen de middag kom ik in Adam aan en lunch ik met een eiwitshake en 2 broodjes pindakaas. Ik pak mijn tas uit en vertrek naar de sportschool voor een uur kracht en een half uurtje crosstrainer. Na het douchen ga ik boodschappen halen om voor mijn vriend te koken. Ik besluit een zalmpasta met broccoli, courgette, tomaat, paprika, ui en natuurlijk zalm te maken. Een beetje boursin en nog wat geraspte kaas en voila. Diner was served. Yummie. S’avonds werk ik tot 21;30 achter mijn laptop terwijl mijn vriend voetbal kijkt en me tussendoor nog een toetje komt brengen (bananenkwark met stukjes chocolade!) Om 22;00 uur vallen we als een blok in slaap.

 

Dinsdag 3 mei:

Na een beetje kwark met muesli en twee broodjes pindakaas sta ik om 9 uur in mijn badpakkie buiten. Ja buiten ja! Dafaaack. Ik waag het er vandaag op voor het eerst buiten een duik te nemen. #brrr Het was koud, maar het viel me niet tegen. Eerlijk is eerlijk ik had het koud, maar minder koud dan ik het verwachtte. Ik hield het een uurtje vol en ben toen in het binnenbad nog een half uurtje gaan uitzwemmen/opwarmen. Rond het middaguur was ik weer thuis en ben ik gaan lunchen. Jaaaaaaaaa HONGEERRR! Ik probeerde iets nieuws. High protein nuggets van de body&fitshop. OMG zo chill. Ik denk dat ik een nieuwe verslaving gevonden heb…#oops. Maar damn deze nuggets zijn chill! Ik at er broccoli en rijst bij zoals je ook op de foto’s hieronder kunt zien.

Daarna ben ik op de fiets gesprongen naar de Haarlemmerweg omdat ik een afspraak had bij een PR bureau. Ik had een erg leuke kennismaking bij dit bureau, ze lieten me hun supermooie showroom zien en enthousiast fietste ik weer naar huis. Op de terugweg fixte ik nog even wat wekelijkse boodschapjes en eenmaal thuis at ik snel 4 broodjes met honing en aardbeien om vervolgens opnieuw de fiets op te springen voor een shoot met mijn lieve vriendinnetje Joella voor onze blogs. 45 minuten fietsen later kom ik aan…maar bij het openen van mijn tas zie ik dat ik de helft vergeten ben. O M G shit shit shit. Hoe kut…Ik baal echt onwijs van mezelf. Hoe kon ik nou zo stom zijn een hele stapel kleding thuis te laten liggen. Oh man…ze woont echt 10km verderop…terug fietsen kan…maar dan zijn we anderhalf uur verder als ik terug ben en dan is het te donker om nog te shooten. Fock…ZO stom dit. Maar dan biedt Joella aan even heen en weer te rijden met haar auto. Superlief! We halen snel mijn spullen op en drie kwartier later dan gepland gaan we lekker buiten shooten. Tijdens het shooten eet ik een lekker ijsje. Om 21;30 uur fiets ik voldaan naar huis en eet nog even 5 broodjes met pindakaas en hagelslag. Ondertussen kijk ik gtst terug en om 23;15 uur ga ik slapen.

 

Woensdag 4 mei:

Om 6 uur ben ik klaar wakker omdat mijn hoofd zo vol zit met dingen die ik nog moet doen. Ik besluit achter mij  laptop te gaan werken. Om 9;30 uur schrik ik van de tijd. Heb ik alweer zolang gewerkt?! En ik heb nog niet eens ontbeten. Ik maak snel 4 broodjes met aardbei en honing klaar. Ik baal want ik wilde eigenlijk om 9 uur in de gym staan. Omdat ik om 13 uur een interview gepland heb staan is na het ontbijt naar de gym gaan eigenlijk alweer te laat. Net na het eten is sporten niet fijn en een half uur erna heb ik nog maar kort de tijd om te sporten. Dus ik besluit maar door te werken. Ik doe wel even snel een buikspierkwartiertje. Dan vertrek ik naar Amsterdam Oost voor het interview met Carolina van Foodie-ness. Wat een topvrouw! Het was een onwijs leuk en gezellig gesprek, ik vond het super om haar te leren kennen. Ze heeft me ook echt geïnspireerd en positieve vibes gegeven. Tijdens het interview bestel ik een groenteshake (spinazie basis) Om 15;00 uur ben ik weer thuis en eet ik snel twee broodjes pindakaas en daarna trek ik gauw mijn hardloopschoenen aan, toch nog ff 8km maken. Dan ben ik precies op tijd terug voor mijn afspraak bij de opticien en kan ik gelijk door naar werk. Na het hardlopen maak ik vlug een grote fruitsalade klaar. Een halve galiameloen, een handje blauwe druiven, een handje witte druiven, een appel en een handje aardbeien. Om 18:00 uur zit ik keurig achter mijn bureau met mijn bakje fruit. Er komt nog een studente van de Uva langs die me interviewt voor haar Scriptie (andersom dus nu hahaha) en vervolgens werk ik tot 22;30 uur. Om 23;00 uur ben ik thuis en val ik gesloopt in slaap.

 

Donderdag 5 mei:

Bevrijdingsdag yay. Maar we gaan gewoon aan het werk, dat is ook vrijheid. De keuze maken om ipv feest te vieren te werken. Ik vind het werk voor vandaag superleuk. Maar eerst even chill sporten. Ik ren 9 km en doe een buikspierkwartier. Daarna ga ik douchen en maak ik mij klaar voor een dagje shooten met mijn lieve vriendinnetje Joella. We gaan naar Noordwijk aan Zee! Yay superleuk! Zeker met het weer van vandaag. Prachtig! We shooten tot ’s avonds 21:00 uur maar tussendoor hebben we ook lekker geluncht bij een strandtentje George No.5. Ik had er echt super hoge verwachtingen van en het zag er heel fancy uit allemaal. Maar de service was barslecht. Joella bestelde een hamburger en vroeg of dit zonder groenten kon…ja natuurlijk kon dan…het zou doorgegeven worden…vervolgens krijgt ze een burger met groenten. Intussen heb ik nog steeds mijn drankje niet dat al ruim 20 minuten geleden besteld is. Ook duurde het überhaupt onwijs lang voordat we geholpen werden. Het eten was ook nog eens duur. Maar ze zitten wel op een TOP locatie en eerlijk is eerlijk, chill zitten kun je er zeker. Prachtig uitzicht, lekkere stoelen, goed uit de wind.

Zo dat was me weer een weekje, en er komt zo’n fantastisch zonnig weekend aan JAAAAAA !! #zinzinzin in! Ik hoop dat jullie ook lekker gaan genieten.

Have a sunnny weekend sweeties!
With love, Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
hardloopschema voor beginners
HARDLOOPSCHEMA VOOR BEGINNERS

Binnen 10 weken je eerste 5 kilometer rennen? Dat kan met dit hardloopschema voor beginners. Je wilt graag fit de...

Sluiten