#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY ( 13 mei t/m 19 mei)

Hey hoi,

Vandaag ben ik er zoals gewoonlijk op de vrijdag weer met een Flashback Friday post. De Flashback Friday posts zullen de komende weken ietsje korter en minder uitgebreid zijn dan normaal, simpelweg omdat ik minder verschillende dingen op een dag doe omdat ik HEEL druk bezig ben met mijn Masterthesis #lifesucksatm.  Anyway, toch zijn er nog aardig wat dingetjes beleefd naast de urenlange scriptiesessies. 

Vrijdag 13 mei:

Om 7 uur de wekker, ik ontbijt met kwark, muesli, rozijnen en een kopje thee. Dan open ik mijn laptop om aan het werk te gaan voor mijn Scriptie #yay #letsgetthispartystarted.  Om 11 uur neem ik een smart bar (eiwitreep kokossmaak) en nog een lekkere kop thee. Ik transcribeerde er lekker op los en om 13:00 uur lunchte ik met 4 broodjes biologische bloemenhoning en aardbeien. De middag was ook heel saai, again alleen maar Scriptie. En om 17:00 uur vond ik het wel mooi geweest. Ik sloot mijn laptop af, nam een banaan en een eiwitshake en pakte mijn zwemtas in. Tijd om even te peddelen. Ik zwom anderhalf uur baantjes en was om 19:30 uur weer thuis. Thuis maakte ik smart noodles (low calorie) met sperziebonen en kipfilet. Na de afwas ging ik bed nog even wat lezen en viel ik rond 22;30 uur in slaap.

Zaterdag 14 mei:

7 o’clock, time for breakfast: lala wat zal ik eens ontbijten…hmm jaaaa een havermoutpapje…daar heb ik echt zin in…oh damn de melk is op. Naja dan met water dus. Lekker low calorie. Havermoutpapje op waterbasis met een appel, wat rozijntjes en kaneel. Daarbij nam ik nog een kop thee en ietsje later een chocolade eiwitshake. Om 9 uur zat ik in de trein om nog even iets op te pikken in Zaandam, pakketje voor de blog. Al vrij snel was ik ook weer terug om thuis verder te werken aan mijn thesis. Ik lunchte dit keer met een smart pasta , kipfilet, paprika, tomaat, en een halve broccoli oh en 4 kazensaus for the win gehe(a). Daarna ben ik mijn tas in gaan pakken want er staan twee daagjes Winterswijk op de planning. Gezellig met mijn vriend mee naar zijn ouderlijk huis voor de verjaardag van zijn vader. Nadat ik mijn tas had ingepakt ben ik nog even gaan werken aan mijn Scriptie en daarna ging ik hardlopen. Ik rende 15 km langs de Amstel. Heerlijk! Eenmaal weer thuis sprong ik snel onder de douche en nam ik nog een eiwitshake. Als ik onder de douche vandaan kom belt precies mijn vriend aan die me komt ophalen. Ready to go. We eten Indisch (van alles wat #yummie) met zijn zus en moeder in het huis van zijn zus in Amsterdam en rijden na het eten door naar Winterswijk. Eenmaal daar vieren we de verjaardag van zijn vader en rond 2 uur ’s nachts gaan we slapen.

Zondag 15 mei:

Geen wekker dit keer, maar om 9 uur naast ons bed. Gezellig uitgebreid ontbeten met heerlijke broodjes uit de oven, kaas, verse jus d’orange en natuurlijk thee. Na het ontbijt sta ik opeens op de voetbalvelden in Winterswijk…Mijn vriend doet mee aan een Pinkstertoernooi. Rond het middaguur is het afgelopen en eten we een taartje (aardbeien). Om 15:00 uur is het tijd voor een uitgebreide lunch, een lekker soepje met brood en tapas. Na de lunch ga ik naar boven om aan mijn Scriptie te werken. Mijn vriend is toch nog niet terug van de voetbal en ik heb immers nog genoeg te doen. Transcriberen it is. Zijn moeder komt superlief nog thee met koekjes brengen als ik aan het werk ben, oh over lief gesproken ik heb ook nog een super tof toilettasje van Save my Bag van haar gekregen. All the way from Italy, kijk dan wat een leukie.  Ik knal hem ondertussen lekker door achter mijn laptoppie en om 18:45 gaan we uit eten. Ik ga voor de rund/entrecote vandaag, zowel mijn hoofd- als voorgerecht neem ik vlees van de rund en ik krijg een heerlijke cheese cake na.  Uiteindelijk gaan we rond een uurtje of 23;30 slapen.

Maandag 16 mei:

7;30 uuur, tijd om op te staan, snel alle spullen te pakken en weer naar Amsterdam te reizen. Het mag dan wel Pinksteren zijn. Maar het is maandag en dat betekent vooral, een nieuwe week, nieuwe motivatie, zin om keihard knallen. Er is immers genoeg te doen voor mijn Scriptie. Ik ontbijt met havermout, dit keer wel met melk, een handje walnoten uit de tuin en een beetje kaneel. Na het ontbijt pakken we de trein en om 11 uur zijn we  alweer op station Amsterdam Amstel. Ik heb net de metro gemist en geen zin om te wachten, het is mooi weer dus ik besluit vanaf daar naar huis te lopen (2,2 km) Misschien dat dat in the end wel langer duurde dan wanneer ik gewoon op de volgende metro had gewacht, maar hee het was droog, het zonnetje scheen en het was net weekend geweest dus wat extra calorieën verbanden in de buitenlucht was zeker niet verkeerd. Eenmaal thuis pak ik mijn weekendtas uit en start ik mijn laptopje op. LET’S GO! Tegen lunchtijd 13;30 uur komt mijn vriend gezellig mee lunchen (we eten beide 3 geroosterde broodjes met rode bieten humoes en tomaat) daarna gaan ik aan het werk tot 19:00 uur. Mijn vriend is al eerder klaar en leest op bed de krant. Ik wil eigenlijk voordat we gaan eten nog even sporten dus ik besluit hard te lopen met een omweg maar de supermarkt en wat kleine boodschapjes te halen die ik in mijn handen mee kan nemen terwijl ik terug naar huis ren. Uiteindelijk heb ik 7 km gerend en de laatste benodigdheden voor het avond eten gehaald.

Om 20 uur kunnen we dan ook genieten van een heerlijke spaghetti met kip, broccoli, paprika, tomaat, een uitje en 4 kazen saus. #yumyum ik eet 3 borden en mijn vriend 1. Ik voel me echt een vreetzak maar ik heb het echt nodig. Ik werk zo hard de laatste tijd waardoor mijn caloriebehoefte ook omhoog geschoten is. Damn ik heb gewoon de hele dag door trek en kan continue eten. Na de afwas duiken we nog even achter onze laptops, maar dan komt hij tot de ontdekking dat er iets heel erg mis is gegaan voor zijn werk. Hij zit er helemaal doorheen en ik leg gelijk al mijn werk opzij om hem te helpen… Maar we vrezen het ergste: alles kwijt… We zoeken het hele internet af voor oplossingen, we bellen en appen mensen maar helaas tevergeefs. Zo kut! Ik bedenk me nog wel dat zijn telefoon nog op vliegtuigstand staat en als hij die er niet vanaf haalt de gegevens daar wellicht nog op staan omdat die niet refresht nu. Maar meneer was zijn telefoon vergeten uit Winterswijk mee te nemen dus dat kunnen we nu ook niet checken. Om 23 uur vind ik dat we maar moeten gaan slapen, hoe kut ook. We wilden eigenlijk op tijd (rond 21/21:30 uur) gaan slapen, maar dat was dus even niet anders.  Mijn vriend vond het moeilijk en baalt er zichtbaar van, ik voelde echt met hem mee en heb dan ook 2 choco wafels en wat appel/kaneel koekjes weggewerkt vanwege een soort plaats vervangende  stress gevoelens. Ik had zo met hem te doen. Anyway om 23:30 gaan we maar slapen want er van wakker blijven lost ook niets op.

Dinsdag 17 mei:

Om 7:30 gaat de wekker, mijn vriend is nog steeds erg moe en baalt. Hij heeft slecht geslapen en komt zijn bed niet uit maar hij moet toch echt werken. Ik maak een lunchpakketje voor hem klaar en hij springt om 8 uur nog snel onder de douche. Als ie weg is zet ik voor mezelf een kop thee en ga ik ontbijten met kwark, muesli en een appel. Again heb ik weer enorme trek dus ik eet ook nog twee rijstwafels met appelstroop. Ik weet niet of het nu komt van de moeheid, stress of drukte maar ik ben een bodemloze put. Ik werk mijn mail bij, gooi een blogpost online en ondertussen eet ik ook nog een kokos smart bar. Daarna besluit ik te gaan sporten. Een half uurtje crosstrainer terwijl ik ondertussen het EK zwemmen kijk. Superchill! Daarna een uur kracht en daarna weer een half uur crosstrainer om toch nog even de laatste series te spotten. De series 200m vrije slag waarin super vele Nederlanders meededen. Sebastiaan Verschuren, Dion Dreesens, Maarten Brazwoski, Kyle Stolk ik zie ze allemaal en dan ga ik naar huis naja eerst nog even langs de supermarkt. Ik haal kipfilet, broccoli en aardbeien. Eenmaal thuis ga ik… Juist hoe raad je het: ETEN! 2 broodjes gebakken ei met kip, 2 broodjes met humoes, 2 rijstwafels met humoes en een eiwitshake. Daarna ga ik keihard aan mijn Scriptie en drink ik thee gedurende de middag. Rond een uurtje of 18 heb ik een korte fruit pauze. Ik eet een halve galia meloen en twee perziken. Daarna knal ik door met scriptie tot ik schrik van de tijd… 20:15 uur holy moly nu is het wel genoeg geweest. Ik ga snel koken. Rijst met kip en broccoli hahaha ik voel me net Lienke van deargoodmorning. Ik gooi er nog wel een gele paprika en een uitje bij en als toetje eet ik een paar protein koekjes rond 21:30 uur terwijl ik in bed verder werk aan een blogpost. Om 22:30 is het ALWEER niet gelukt op tijd te gaan slapen MAAR mijn vriend belde wel met goed nieuws. Hij had zijn telefoon opgehaald en guess what. Mijn theorie werkte. Als een telefoon niet verbonden is met internet refresht ie niet en dus stonden daar alle gegevens nog in die hij nodig had. Heel fijn:) Wel #balen dat ik weer niet op tijd kan slapen maar ik sluit dan wel mijn oogjes met een gerust gevoel en in ieder geval een stukkie eerder dan de afgelopen dagen.

 

Woensdag 18 mei:

7 uur gaat de wekker, ik maak een havermout papje van melk, havermout, appel, rozijnen en kaneel en dan start ik mijn laptop op. Een lekkere kop thee erbij en dan ga ik aan de slag. Mails, blogs, scriptie…Ik eet nog twee broodjes met honing en aardbeien en twee koekjes en dan is het 9 uur. Tijd om naar het zwembad te gaan. Ik zwem van 9:15 uur tot 10:45 uur en dan ga ik huiswaarts. HONGEERRR. Echt jongens deze week is een drama qua voeding. Ik heb gewoon de hele dag door trek. En dan vooral zin om te snacken. Pff. Ik eet weer twee broodjes met honing en aardbeien en neem een chocolade wafel. Dan ga ik aan het werk voor mijn Scriptie. Om 13:00 uur eet ik een bord vol met pasta, kip en groenten op dat nog over was van dinsdagavond. Guess what…still hungry. Het lijkt wel of ik een lintworm heb ofzo. Ik besluit nog maar drie broodjes met humoes te eten. Dan zit ik eigenlijk nog niet vol maar vind ik het wel mooi geweest. Ik heb een interview met Larissa van Meerten voor mijn Scriptie. Wat een toffe chick is dat zeg, zoooo zichzelf! We kletsen tot 17:10 uur en dan bedenk ik me dat ik heeeeeel hard moet fietsen om nog op tijd op werk te komen #oops. Maar dat lukt! Op werk eet ik 3 boterhammen met rode bieten humoes, drink ik een eiwitshake en neem ik nog een chocoladewafel. Als ik thuis kom van werk heb ik weer zo’n trek dat ik nog een broodje humoes eet en een zak chips lostrek. De halve zaak gaat gewoon leeg…Damnnnn. Ik vind wel dat het na vandaag echt klaar moet zijn met mijn (vr)eetbuiten. Shit happens maar Suus dit kan echt niet meer. Ik moet weer meer op tijd gaan slapen en bewuster bezig zijn met wat ik naar binnen werk. Scriptiestress you got me…maar je gaat het niet van me winnen! Ik neem me voor vanaf nu op tijd naar bed te gaan en gedurende de dag niet zoveel meer toe te geven aan die korte termijn verlangens naar chocowafels, koekjes, chips en andere troep want ik ben echt even uit balans. Maar hee ik ben ook een mens…

#oops #vreetzakkie

Donderdag 19 mei:

7 uur sta ik naast mijn bedje of naja vrij direct achter het fornuis ik maak havermout met melk, een banaan, rozijnen en kaneel. Dan werk ik mijn mail bij en vertrek ik naar de Sportschool voor een half uur crosstrainer en een uur krachttraining, buik&billen. Nog even langs de supermarkt om eieren en groenten te kopen en dan lunchtime. Ik eet 3 geroosterde broodjes met honing en aardbeien. Daarna is het natuurlijk weer tijd voor: Scriptieeeeee. Tot 15:00 uur want dan neem ik even een Perzik pauze. Vervolgens knal ik door tot 18:30 uur en dan ga ik naar mijn lieve vriendje om samen te eten. We eten pasta met runderworstjes, verse groenten en rucola sla en gaan na het eten nog even gezellig wandelen door de mooie Pijp in Amsterdam, en zoals afgesproken ben ik op tijd gaan slapen:) Deze dag voelt weer als back on track 🙂

Op naar het weekend! Hebben jullie nog spannende dingen op de planning staan:)? Ik zal voornamelijk aan mijn Scriptie zitten maak je daar maar geen zorgen om… #excited #NOT

Fijn weekend! Tot volgende week:)

 

Liefs,
Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
HEALTHY HOTSPOT: YOGHURT BARN

Het is weer tijd voor een nieuwe healthy hotspot, dit keer is de yoghurt barn aan de beurt. Het is...

Sluiten