#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (27 mei t/m 2 juni)

Helloooo !

Yaaaaaaay it’s friday again, almost weekend! WhoopWhoop! Gaan jullie nog iets leuks doen:)? Het zal je niet verrassen als ik zeg dat ik weer druk ben met mijn Scriptie (nog maar 3 weekjes..) Maaarrr ik ga vanavond met mijn vriend een gezellig avondje naar het theater, even lekker er tussen uit, heerlijk. Afgelopen week ben ik ook wel een paar momentjes gescheiden geweest van mijn Scriptie hoor, no worries. Benieuwd wat ik deed aan sport en overige activiteiten naast mijn scriptie? Lees dan weer gezellig mee:) 

Vrijdag 27 mei:

-8:30 uur: Tijd om op te staan, whuuuut ZO laat?! Yes guys, ik nam het er even van deze ochtend. Ik was SUPER moe en had het echt ff nodig. Bovendien moet ik er aankomend weekend gewoon op tijd  (7 uur) uit dus ik besluit dat ik deze vrijdag best even tot 8;30 in bed mag knorren.
-Ontbijt: Roeryoghurt met cruesli, rozijnen en een kop thee
– Tijd voor de wekelijkse schoonmaak, even alles afnemen, opruimen en stofzuigen (OMG wat een pollen en stuifmeel, mijn vensterbank is gewoon geel! #Hatsjie #haataanhooikoorts
– Scriptie
Snacktime: Even genieten van een chocoladewafel met een kopje thee
– Scriptie
Lunch: 5 sneetjes maisbrood met filet american en één gekookt eitje + een kop thee
– Scriptie
Snack: 4 smart cookies (appel/kaneel)
– Scriptie
Work-out: 15 km hardlopen. Ja ik ren gewoon weer lekker 15 km binnen de 70 minuten (tweede keer in 2 weken) Het hardlopen gaat echt chill de laatste tijd. Ik ging weg met het idee 8 tot 10 km te gaan rennen. Maar toen ik eenmaal lekker als hertje langs de Amstel huppelde en bij de 5 km bocht aankwam (het punt om, om te keren voor de 10 km) was wilde ik nog helemaal niet omkeren dus ik besloot er gewoon een groter rondje van te maken. Overigens snack ik te veel troep tijdens het werken aan mijn Scriptie dus vond mijn calorieën teller het niet zo erg dat ik er 5 km meer van maakte dan gepland.
Diner: Smart rijst (275 gram) met 200 gram gekookte snijbonen, een groene paprika, een uitje, wat pittige kruiden EN 4 protein nuggets
– 21:30 uur: Ik sluit mijn oogjes want ik ben kapot

Zaterdag 28 mei:

-7:00 uur: trinnnnggg triiiinnngggg trriiiinggg (ja zo’n geluid maakt mijn wekker o.O’)
– Glaasje water
Mini work-out: 15 minuten buikspieroefeningen
– Ontbijt: Magere yoghurt met Muesli en een chocopuddinkje erdoor
– Even nog iets leuks doen voor de no-life Scriptie time weer begint. Ik ga met een vriendinnetje naar de Sample Sale van Karl Lagerfeld. Ik heb er superveel zin in en sta dan ook niet voor niets zo lekker vroeg op, op mijn “vrije” zaterdag. Ik zie superveel toffe items maar helaas is alles maatje 36 of groter 🙁 Ik vind nog één truitje maat xs maar deze staat me niet geweldig, dus ik ga weer met lege handen naar huis, ach mijn portemonnee ook weer blij.
– Lunch: 5 sneetjes maisbrood (4 met filet americàn en een gekookt ei en 1 met pindakaas)
– Scriptie
– Snack: handje kersen
– Scriptie
Home work-out (30 minuutjes core oefeningen)
– Diner Pannenkooeeeken met fruit. 4 Smart protein pancakes met appel, kaneel en rozijnen en daarbij een groot bord vol fruit (Aardbeien, watermeloen en appel)

 

Zondag 29 mei:

– 7:00 uur: Oh man wat is het vroeg, en wat voel ik me gebroken…hooikoorts blegh. Het vreet gewoon energie.
– Ontbijt: Frozen banana yoghurt met acai. Fancy breakie heeuuur, tis net hoe je het opschrijft natuurlijk. Het was ofcourse gewoon een ordinaire supermarkt banaan ingevroren, vanuit mijn ikea bakje in de vriezer in de blender met een eetlepel acai poeder en een schaaltje magere yoghurt.
Gym-time; 60 minuutjes crosstrainer en 45 minuutjes kracht (armen en schouders)
– Boodschapjes halen
– Kamer opruimen
– Lunch: 4 bruine boterhammen (2 met humoes pikant en 2 met pittige kip samba )
– Scriptie
– Snack: zakje chips (40 gram)
– Scriptie
– Diner: Het was duidelijk zondag…ik moest er ff uit en besluit samen met een vriend uit Epe die ook in Amsterdam woont asociaal veel eten te bestellen. Gewoon omdat het kan. Nee vooral omdat ik stress heb, en zoals ik eerder al zei, ik ben echt een stress eter. Ik heb een ijzere discipline…behalve als ik stress heb. Scriptie, volgend jaar, onzekerheden…pff. Ik bestel een XL shoarma pizza met kaas EN een patat met mayo. En voor als je het je afvraagt, YES I ATE IT ALL!
– 23:30 uur: tijd om te slapen.

Maandag 30 mei:

– 7:00 uur: ready, steady, go! Oke toch niet, pfff ik blijf nog even liggen tot 7:15 uur en hijs mezelf dan in mijn über chille trainingspakkie #tokkiestyle
– Breakfast: Ik zit nog steeds proppievol van gister en ik heb GIGA dorst. My gaaad, ik ben vannacht serieus 4 x uit bed geweest om water te drenken. Dat fastfood bevat echt een overload aan zout en omdat ik normaal heel weinig zout eet was mijn lichaam geloof ik echt in shock…Anyway for breakfast lekker veel vocht. Twee koppen thee en een bord vol fruit. Watermeloen (300gram), Aardbeien (150 gram), Blauwe bessen (30 gram).
– Scriptie
– Blog mail bijwerken
– Lunch: Twee broodjes met pindakaas en banaan
– Scriptie again
– Snack: 100 gram kersen
– Scriptie
– Diner: Crazy maar ik ben nog steeds verzadigd van gister, echt bizar dit. Ik besluit geen hele maaltijd te gaan koken maar beleg twee bruine boterhammen met humoes, kipfilet, een rode paprika, een gekookt ei en een paar plakjes komkommer met schil. Oeee dit was echt heel chill. Een soort broodje gezond a la suzie.
– Mails beantwoorden en nog even aan de scriptie
– Work-out time: finally, het eten is gezakt en iets later dan normaal sta ik buiten met mijn hardloopschoentjes aan. Waaaaat een weer. Regen, wind en nog meer wind. Oke let’s do this. Ik ren 6 kilometers en houdt het voorgezien. Binnen doe ik nog een buikspierkwartiertje en dan is het wel goed.
– Eiwitshakieeeejjj
–  het is 20:30 uur en dat betekent dat mijn broertje aankomt, die komt gezellig een nachtje over omdat ik morgenvroeg een afspraak heeft in Amstedam, Gezellieee!
– 23:00 uur: bedtijd (voor mij dan, mijn broertje is een nachtdier)

Dinsdag 31 mei:

– 7:30 uur: De wekker (moeeeee, het was gezellig vannacht, we hebben toch nog tot best lang gekletst, dat is nu te merken -_-)
Ontbijt: Havermoutpap van melk, 60 gram havermout, een appel, een handje gewelde rozijnen en kaneel. Verder eet ik er nog een grote schijf watermeloen bij
– Work-out: Om 10 uur is het tijd om mijn broertje weg te brengen naar waar hij moet zijn, het is een half uurtje wandelen naar de bestemming dus ik heb gelijk mijn uurtje cardio gehad:)
– Lunch: 2 bruine boterhammen met humoes, kipfilet, rode paprikareepjes, gekookt eitje en komkommer
– Scriptie
– Snack: 2 bruine boterhammen met honing en aardbeien + een rijstwafel met wheytella
– Scriptieeeeeee. MAAR I made it. Ik heb mijn conceptversie officieel ingeleverd, dus nu is het wachten op feedback en dan nog even doorknallen tot 24 juni!
Diner: Een halve watermeloen in de blender met een bevroren banaan en magere kwark. Als topping lekker blauwe bessen, aardbeien en wat protein balletjes🙂 Ohja en een eiwitshake:D
– 100 squats...gewoon omdat ik daar even zin in had, ff alle scriptiestress eruit
– Gtst, douchen, tas inpakken en naar mijn vriend. Omdat ik superrandom besloten had hem te verrassen 🙂
2nd cardio: wandelen naar mijn vriends huis (4 km)
– 00:30 uur: Uitgekletst hahaha. Alweer veel te laat bedtijd.

btw, what about my new watch? Leukie he:) Ook hebben of cadeau doen? Op de website van Daniel Wellington krijg je nu 15% korting (op alle modellen!) met de code ‘SuzanneBrummel‘ !

Woensdag 1 juni:

– 7 uur: OMG noooooooo ik wil nog slapen o.O’
Ontbijt: 1 banaan + 1 peer + een bakje roeryoghurt met cruesli&rozijnen
– Work-out: Ik was lopend naar mijn vriend gegaan maar had mijn sporttas al vast meegenomen (hee, hee efficiëntie!) Dus ik wandel om 8:30 uur richting de FitForFree (2km). Daar doe ik een uurtje kracht (LEGDAY!). En dan wandel ik naar de supermarkt, koop 2 stronken witlof en dan wandel ik back home (2km) 🙂
– Maaaails, maaails, mails.
– Lunch: 4 geroosterde broodjes (1 met humoes en komkommer, 3 met filet american, peper EN één gekookt ei)
– Allerlei shizzl regelen die ik vooruit had geschoven i.v.m mijn Scriptie
– Snack: Eiwitshake + Rijstwafel met pindakaas
– Tijd voor werk, het is immers woensdag
– Diner: My all time favorite meal-prep: zoete witlofsalade. Twee stronken witlof (de vorige keer had ik er drie en dat paste dus niet in mijn bakje #fail) + aarbeiden + een grote schijf watermeloen + blauwe bessen
– 23:00 uur: Welterusten

 

Donderdag 2 juni:

– Geen wekker, OMDAT HET KAN! Ik gun mezelf 1 ochtendje rust en sta om 8:30 uur onder de douche
– Ontbijt: Havermoutje van melk, havermout, appel, kaneel en rozijntjes en ik neem een eiwitshake:)
– Mails, bloggen, mails, thuis werken BAM geen stroom meer…oke dan. Wat merk je dan opeens hoe afhankelijk je bent van gewoon zoiets als stroom. Mijn laptop doet het niet zonder stroom dus ik kon niet doorwerken, ff afwachten dan maar en wat lunchen.
– Lunch: 4 broodjes met filet american en een gekookt ei en ranja want thee zetten kan ook niet eens zonder stroom (later neem ik een gasfornuis!)
– Anderhalf uur later…still nothing. Dan maar de stad in voor een heel nieuw tof project. Oeeee ik ga jullie volgende week meer vertellen! Maar het heeft iets met festivals te maken hihi
– Snack: watermeloen & een smart bar (wittte chocolade!)
– Work-out: 60 minuten zwemmen
– Diner: Chocolade protein pudding met magere kwark& een beetje yoghurt om het wat dunner te maken+ één peer + één banaan + een handje blauwe bessen + 40 gram muesli + 2 geroosterde broodjes met honing & wheytella
– Workie workie achter mijn laptopje
– Snack: Choco wafel #hemel + de stroom doet het weer YAY! Dus een lekker warm koppie thee 🙂
22:00 uur: Sleepwell world:)

Okidoki, dat was alweer een weekje. De tijd gaat zooooooooooo snel! Hoe was jou weekje? Heb je ook zoveel fruit gegeten? hahaha. Let me know in the comments. Also, ik ga nu lekker tv kijken, maar maar maar staytuned want morgen komt er een hele toffe post online met  ALLES, ALLES, ALLES over eiwitten én een coole winactie. See ya tomorrow?!

Liefs, xx
Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
WHOOPWHOOP KILLERABS MET EEN FITNESS HOELAHOEP!

In deze post vertel ik jullie hoe je met een fitness hoelahoep je buikspieren kunt trainen! Nog steeds niet die...

Sluiten