#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY ( 3 juni t/m 9 juni)

Friiiidaaaaaayy! Whoopwhoop! Goedemorgen:D Hebben jullie ook zo genoten van de zon deze week, ooooh wat was het mooi hè! Zeker afgelopen weekend! Ik heb duizend en één dingen meegemaakt ondanks dat ik gewoon druk aan het werk moest voor mijn Scriptie. Ik neem jullie graag weer mee in mijn drukke maar toffe afgelopen weekje. Let’s go back time in 3…2…1…. GO!

 

Vrijdag 3 juni:

-7:00 o’clock: Time to wake-up
-Ontbijt: 3 bruine boterhammen (2 met honing en aardbeien 1 met pindakaas en een banaan). Zoals jullie wellicht wel hebben gemerkt ben ik een stevige ontbijteter. Ik houd ervan de dag met veel energie te beginnen. Mijn ontbijtje bevat vandaag dan ook al bijna 700 calorieën en dat is geen uitzondering.
-Work-out time: LEEEEEEEEEEGGGG DAY! Oh man het was echt f*cking heet in de FitForFree…volgens mij hebben ze daar nog nooit van zoiets als een airco gehoord o.O’ Na ruim 75 minuten zweten houd ik het voor gezien en strompel ik weer naar huis
-Afterwork-out snack: Een eiwitshake (over eiwitten gesproken, je maakt nog steeds kans op een groot eiwitpakket van de Body&Fitshop, je hebt nog tot maandag om mee te doen met de toffe winactie! Kijk even in deze blogpost voor alle informatie!:) Ohja ik neem ook nog een flinke schijf watermeloen!
-Werk: Vandaag werk ik i.p.v. op de receptie een dagje (11-17) op kantoor. Administratie it is.
-Lunch: 2 bruine broodjes met filet american en een gekookt eitje
-Late afternoon Snack: Rijstwafel met pindakaaaas
-Diner: Smart pasta, een beetje couscous, broccoli en kip! Ik kook voor twee personen want vanavond gaan mijn vriend en ik naar een toneelvoorstelling ! Echt veel zin in! Even een avondje eruit.
-00:30 uur, wauw ik heb echt zo’n gezellige en leuke avond gehad. Echt fijn even een avondje samen eruit te gaan.

Zaterdag 4 juni:

-8:00 uur: Morning world, morning hooikoorts #hatsjie!
-Ontbijt: Een flink bak magere kwark met nog yoghurt, cruesli, nootjes en rozijnen. Yummmie
-It’s time to go home, vandaag ga ik zooooooo iets tofs doen. The big news is finally out. Deze zomer ga ik als festival reporter voor thestingnetwork verschillende festivals langs. OMG ZO AWESOME! Ik neem jullie daarna mee in dit avontuur via speciale festival blogposts met natuurlijk veel foto’s en een leuke beschrijving van het festival. Ik vind het belangrijk om te laten zien dat het leven niet enkel om presteren, gezonde voeding en sporten draait, genieten en even los komen is ook ZO belangrijk! Wel ga ik natuuuurlijk ook op zoek naar healthy tentjes op de festivals en zal ik die ook met jullie delen:) En en en ik zal proberen ook te filmen. Maar dat is helaas erg lastig omdat ik geen vlog camera heb (anyone who would love to sponsor one? hahah). Hieeeeeeeer kan je alvast mijn eerste festival report lezen van deze zaterdag dus at ‘free your mind’ Festival in Arnhem!
-Lunch: Beetje karig maar we vertrokken thuis om 11;30 uur en zouden om 14:00 uur op het festival aankomen. Dus lunchen deden we onderweg. Ik nam een half stokbrood met filet American en 2 gekookte eieren van de broodjeszaak op Utrecht Centraal.
-Festivaaaaal:  #whoopwhoop
-Diner: Toch healthy hè jongens! Een maaltijdfestishake…en een heleboel fruit (zie de festivalpost voor nog meer foto’s)
23:30 uur: Toch nog even naar mijn vriend om te vertellen hoe het was enzo. We kletsen en kletsen echt suuuuper lang over van alles en nog wat..naja vooral hij blijft op een gegeven moment gezellig doorbabbelen tot ik gewoon in slaap val terwijl hij nog aan het vertellen was #sorrytjark #misschienwasikeenbeetjemoe

Zondag 5 juni:

-9:00 uur: Ik schrik wakker van mijn vriend die naast me met zijn telefoon ligt te klooien… Hoezo is mijn vriend eerder wakker #mmmm Dat gebeurt echt like NEVER! Ik was dus echt heel moe blijkbaar.
-Ontbijt: 250 gram Kwark en 100 gram yoghurt met lekker veel cruesli met nootjes rozijnen EN hagelslag #hihi het is tenslotte zondag en de zon schijnt. Dat moet gevierd worden!
-Runnning time: YES samen een rondje vondel rennen. Dat was echt té lang geleden! Na 2 km heb ik al dorst en bedenk ik me waarom ik ook alweer altijd het liefste vroeg ga rennen… My gaaaad wat is het heet. Het zweet breekt me uit en ik heb het zwaar. 7.5 km is meer dan genoeg voor vandaag. Even uitlopen door het Sarphatipark en dan naar de bakker voor lunch..
-Lunch: 2 broodjes met kaas en mosterd, een cracker met kaas én een broodje met pindakaas. Ook drink ik er nog even een shakeje bij:) Chill!
-Werk: Ja dat moet ook gebeuren…tot 18:00 uur achter mijn laptopje in een snikhete kamer terwijl ik het gevoel heb dat heel Nederland aan het strand ligt…maargoed. Als ik maar afstudeer straks, priority number 1 atm.
-Diner: BBQ Woehoeeee. We gaan gezellig bbquen met de vriendengroep van mijn vriend. Het is echt perfect weer en super gezellig. Ik eet gewoon alles waar ik zin in heb. Stokbroodjes met beleg, vlees, sauzen etc:)
– GTST terug kijken met stukjes van zo’n heeele grote reep MILKA chocolade, nog even kletsen en dan slapen
-23:00 uur: Sleepwell:)

Maandag 6 juni:

-7:00 uur: Wakker
Ontbijt: Een schaaltje magere kwark met een kiwi en een sinaasappel
-Gymtime: 90 minuutjes kracht, kont en armen 🙂
-Snack: Eiwitshake + Broodje filet american met een gekookt ei
-Scriptie
-Lunch: Couscous met kip en broccoli
– Naar de VU voor een feedback gesprek met mijn Scriptiebegeleider. Helaas liep dit gesprek voor mij niet helemaal zoals verwacht en dat was best een domper. Ik moet nog heel veel doen en dat terwijl mijn agenda uitpuilt. Toch besluit ik tot 24 juni (de officiële einddeadline) al het andere uit te stellen en me VOLLEDIG op mijn Scriptie te focussen. Echt hoor jongens, ik MOET afstuderen!
-Gelijk vanuit het gesprek dat toch best lang duurde door naar werk, vanavond val ik in voor een collega, mocht je je afvragen waarom ik ook opeens op maandag werk.
-Diner: Superkarig 2 broodjes met pindakaas, een banaan en een peer omdat dat nog in mijn tas zat en ik niet had verwacht gelijk door te moeten vanuit school naar werk. Thuis stond er namelijk een heerlijke salade op me te wachten…#jammerdan. Wel een goede tip voor een gezonde levensstijl: Zorg altijd dat je iets gezonds in je tas hebt. Ook al denk je zo weer thuis te zijn. You never know…
-Op werk ging het natuurlijk dramatisch mis, ken je dat van die dagen dat werkelijk alles KUT gaat?! Gewoon kut ja. Echt geen ander woord voor sorry. Ik moest dus invallen op een locatie waar ik nog nooit had gewerkt en had een sleutel mee gekregen om af te sluiten. Lalalala om 22:15 uur wil ik af sluiten…past de sleutel niet…nog eens proberen en nog eens. FACK hij past echt niet…en nu? Ik had geen noodnummer niets…Uiteindelijk heb ik een uur later een sleutel kunnen fixen van een andere organisatie die in hetzelfde pand werken maar jemig wat een gedoe.
-Late night bad mood snack: Smart Bar white chocolate
– 00:30 uur: FINALLY welterusten

Dinsdag 7 juni:

– 7 uur: Moeeee maar uit bed
Ontbijt: 2 snee brood met honing en aardbeien
– Even een blogje schrijven, douchen en omkleden
– Presentatie van de nieuwe Costes AW16 collectie! Wauw wat was het gaaf, het press event werd gehouden aan de Looiersgracht in een supermooi en statig pand. Heel costeslike waren er cosy hoekjes gecreëerd en werd de kleding op kleur gepresenteerd. Damn, ik weet waar ik moet zijn deze winter hahaha. Costessssss. Ik vind het jammer dat die items toch soms redelijk prijzig zijn. Ik heb gewoon teveel leuke items gezien en als ik me dan bedenk wat dat allemaal wel niet gaat kosten dan word ik chagrijnig haha. Hieronder een paar fotootjes voor de sfeer impressie.
-Even tussendoor naar huis om te sporten en lunchen want straks heb ik weer een event (deze events stonden al een tijdje gepland dus als je je afvraagt waarom ik de hele dag niets aan mijn Scriptie doe…omdat dit dus al long time ago gepland was en ik had verwacht al klaar te zijn met mijn thesis #lifesucks maar zoals ik al zei, vanaf nu plan ik alles er omheen)
– Pre-workoutsnack: Een eiwitshake + een smart bar
– Work-out: Ik ren 6 kilometers en daarna doe ik in mijn kamertje een buikspierkwartier
– Lunch: 2 snee brood met pindakaas en banaan
– Op naar Zeeeeeeeee! YEAH!
– Tegen het einde van de middag kom ik aan bij De spot in Zandvoort aan Zee voor het O’Neill X We Fashion Event. Ik ben ietsje te vroeg voor het event (beter op tijd dan te laat) en besluit lekker aan de boulevard te zitten in het zonnetje. Ik moet eventjes verwerken wat er eigenlijk allemaal gebeurd de laatste tijd. Ik ben serieus nog nooit in mijn leven zooooooooo druk en stressy geweest. School is killing me en dan ben ik ook nog driftig op zoek naar woonruimte in Amsterdam #secondhell. Ik besluit dat het vanavond nog even feest is. Ik moet van mezelf genieten van een heerlijke avond en niet teveel aan mijn scriptie denken.
Diner: Het genieten lukt aardig, ik besluit lekker alles te eten van het buffet (bitterballen, chips, stokbrood met dipsausjes, quinoasalade, spinazie/linzenburger, entrecôte, rijst met groenten en als laatste eet ik nog een stukje kip).
-Vanaf morgen is het immers weer no-life scriptie dus ik neem het er even van. Aan het einde van de avond ontmoet ik Dominga Valdes (Nederlands Kampioen Surfen) en dat vind ik facking fantastisch. Ik vond het zooo cool deze chick te ontmoeten en met haar gewoon aan het strand te zitten. Btw voor het idee er was een kampvuur EN marshmallows en ik zat daar gewoon te chillen met coole surfchicks. #AWESOME
– Naar huis (ik heb dus geen eens gekeken hoe laat ik naar huis ging maar het was donker xd)
– 00:30 uur: welterusten

Woensdag 8 juni:

– 7 uur: Wekkertje
– Ontbijt: Havermoutpap van melk, havermout, appel, blauwe besjes en kaneel
– Mailbox bijwerken
– Snack: Een chocolade wafel en 2 appel/kaneel koekjes.
– Scriptie, Scriptie, Scriptie
Lunch: 4 broodjes met honing en aardbeien en 1 broodje met chocopasta
– Scriptie
– Diner: Witlofsalade met peer
– Werk tot sluit
– 23:30 uur: goodnight!
ps. ja dat zie je goed, ik heb vandaag dus niet gesport 🙁 Ik zat echt niet lekker in mijn vel door mijn Scriptiestress. Ik moest van mezelf de hele dag eraan werken en geen tijd verspillen. And so I did…

Donderdag 9 juni:

– 7:30 uur: wekkertje
– Workout: 20 minuutjes buikspieren en billen trainen
– Ontbijt: 400 gram kwark met een peer en 100 gram blauwe bessen EN een eiwitshake
– Scriptie
Snack: Smart bar (witte chocolade)
– Scriptie
– Lunch: 2 broodjes met honing en aardbeien, 3 rijstwafels met appelstroop
– Scriptie
Snack: Rijstwafel met pindakaas en 2 smart cookies
– Work-out: 85 minuten zwemmen
– Diner: Rijst met sperziebonen en een kipsatéschnitzel
– Scriptie (ja dit is echt een saaie Scriptiedag sorrry guys)
Toetje: Een stapeltje smart cookies (écht iets van 7 ofzo, hier verpest ik qua calorieën mijn so far gezonde dagje) en een lekkere kop thee

En toen was de week alweer om…Het valt me nu pas op dat ik op sommige dagen helemaal niet heb gefotografeerd en op andere juist superveel #oops #nietdebedoeling. Ik ga er beter op letten jongens, I promiseeee! Maar NU ga ik eerst snel weer aan mijn Scriptie (wish me luck, I need it!) want vanavond ga ik richting Epe. Morgen vieren mijn ouders dat ze 25 jaar getrouwd zijn dus vandaar dat ik samen met mijn vriend een weekendje naar Epe ga. Hoe het is geweest zul je volgende week lezen in de Flashback Friday:D. En wat ga jij doen dit weekend? In ieder geval: ENJOY!

Hugs&Kisses, Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

 

 

 

Related Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  June 10, 2016 at 06:18

  Je festival foto’s zijn zo leuk geworden!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  FREE YOUR MIND

  Goeeeeedemorgen! Zoals jullie afgelopen zaterdag wellicht al op mijn Instagram hebben kunnen zien ben ik aankomende zomer (waaaaaaaaah!! #sorrynotsorry voor...

  Close