#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (17 juni t/m 23 juni)

Hello vrijdag 24 juni, hello DEADLINE!! Vandaag is mijn scriptiedeadline, dé dag waar ik al zolang tegenop zie. Dé dag waar ik al zo lang kei hard voor knok. Maar ook dé dag waarop ik hoop een mooi werk in te leveren. Ik ben gewoon zenuwachtig voor vandaag. Echt veel kan ik er niet meer aan doen natuurlijk, het is nog één keer ALLES checken en doornemen en dan hopen op het beste. Ik sta straks te trillen bij de printer hoor, als mijn meesterwerk eruit komt rollen…Ik heb facking last van zenuwen en dat is zooo lang geleden. Maargoed, afgelopen week heb ik weer van alles beleefd ondanks mijn Scriptiedrukte. Benieuwd ? Lees dan gauw verder.

Vrijdag 17 juni: 

-8:00 uur: Vandaag even geen wekker, ik was erg moe van de dagen ervoor (Scriptie, Scriptie, Scriptie) en ik sliep bij mijn vriend die een dagje vrij had van werk. Hij kwam met het superleuke idee deze ochtend even gezellig buiten de deur te ontbijten. Zó leuk. Precies wat ik even nodig had. Eventjes rustig de dag beginnen, lekker eten, eventjes samen zijn.
-Ontbijt: Hij neemt me mee naar Omelegg in de Pijp. We gaan lopend. Ik was hier nog nooit geweest en had er ook nog nooit van gehoord maar WAUW, wat was dit een topper! Zeker een aanrader en sowieso dat ik hier binnenkort nog eens langs ga. Omelegg is een omelettery… is dat een woord? Je kunt er in ieder geval omelet eten. Heeeeel veel soorten omelet. Echt guys dit was fantastisch, alleen…held dat ik ben in kiezen (NOT!) was het een drama natuurlijk. Uiteindelijk koos ik dan toch maar weer voor iets met kaas…Tja je bent een cheese addict of niet hè. Ik ging voor de Gorgonzola Bacon omelet (met ui, zongedroogde tomaat, bieslook & oregano en natuurlijk de bacon en gorgonzola) deze werd geserveerd met een dik plak bruinbrood en wat sla. Zo chill.
-Morning walk (ongeveer 4 km): Na het ontbijt stelt mijn vriend voor nog een blokje om te wandelen langs de Amstel, het is lekker weer en ik merk dat ik dit soort kleine dingen écht gemist heb door mijn Scriptie en vele werk. Natuurlijk stem ik in. Onderweg stoppen we nog bij een leuk cafeetje voor een koffie/thee en daarna lopen we terug naar zijn huis.
– Snack: We snijden een galia meloen aan, (ieders de helft) en eten hem op in het zonnetje op het balkon.
– Scriptie, van een heerlijke ochtend BOOM back to school. Tja wat moet dat moet hè, maar zo’n fijne ochtend als deze geeft me genoeg positieve energie om aan mijn Scriptie te knallen:)
– Lunch: 2 broodjes met aardbeien en honing
– Scriptie
– Snack: Een smart bar (chocolade smaak)
– Scriptie
Diner: Mijn nieuwe verslaving: Kip reepjes van de Deen (pittig, gerookt) + puntpaprika, tomaat, komkommer en 125 gram kikkererwten.
– Offff to the Swim-in Leiden. Wattes? De Swim-In Leiden! Elk jaar wordt de opening van het open water zwem seizoen feestelijk geopend met een open water wedstrijd in de Leidse grachten. Omdat ik zelf voormalig Nederlands Kampioen open water zwemmen ben, én 3 jaar in Leiden heb gewoond en gezwommen wilde ik dit natuurlijk niet missen. Ik ben nog steeds een grote waterrat en vind het fantastisch om naar de zwemsport te kijken. Vanaf station was het ongeveer 1,5 km lopen naar de gracht waar er werd gezwommen, en dat bovenop de wandel kilometers van vanochtend maken het een heerlijke wandeldag haha. Het water was dit jaar warm, 21 graden en dat is niet verkeerd zo aan het begin van het seizoen. Maar #brrrr gek genoeg was ik nu blij dat ik op de kant stond. Het is zo vreemd dat je je dan bedenkt dat je er twee jaar geleden zelf ook nog tussen zwom, maar dan heb je echt een doel voor ogen en denk je niet na over de kou of eventuele viezigheid in het water en bacteriën. Dan ga je gewoon. Ik bleef tot het einde, sprak allerlei bekende en ging met een chill gevoel weer huiswaarts.
– 00:00 Goodnight, xx

Zaterdag 18 juni:

– 7:00 uur: Moe, gebroken, blegh IK BEN WAKKER:D
– Ontbijt: 500 gram vruchten kwark (magere van optimel) met muesli
– Scriptie, Scriptie…Scriptie
Lunch: PANNENKOEKEN! Wel smart protein pancakes natuurlijk, ik neem er 4 gemaakt van 50 gram smart protein mix gemengd met 150 ml water (i.p.v melk, scheelt calorieën), met een appeltje en wat gewelde rozijnen erdoor. Ohja en ook nog een scheutje kaneel. Als beleg smeer ik er wat appelstroop op (ipv suikerstroop of poedersuiker). Zo is deze lunch nog best verantwoord en krijg ik lekker veel eiwitten binnen.
– Gues what? Precies, Scriptie!
–  Snack: Een smart bar
– Work-out: Inmiddels is het al 19:00 uur en moet ik er echt even uit, ik besluit hard te gaan lopen. Ver kom ik niet want mijn lichaam wil gewoon niet. Steken, hoofdpijn, misselijk, blegh. Jammer de bammer, 6 kilometer voor vandaag. Meer kan ik er niet van maken.
– Diner: 125 gram rode Kidneybonen met paprika, tomaat, ui & kip.
– After dinner walk: Ik besluit naar de supermarkt te wandelen want ik moet nog boodschappen halen en er is toch niets leuks op tv. Het is 1,5 kilometer lopen en onderweg bel ik gezellig even met mijn opa. In de supermarkt kan ik de verleiding van een pak bokkenpootjes niet weerstaan en die gaan dan ook met me mee naast een hele berg groenten, fruit, kwark en kip.
– Snack: All-time favorite cookies: Bokkenpootjes, eh…het halve pak #oops +600 calorieën, zeg maar dag tegen je goeie dag Suus…xd
-23:00 uur: Welterusten

Zondag 19 juni:

– 7:00 uur: Morning!
– Ontbijt: 4 snee bruin brood met aardbeien en honing
– Work-out: GYMTIME, zo dat was lang geleden! Echt té lang. Gewoon anderhalve week! En dat is niets voor mij. Maar het punt is, als ik naar de sportschool ga dan ben ik er altijd 2 uur ofzo, en dan moet ik me daarna nog douchen. En het heen en weer fietsen kost tijd. Dus wanneer ik druk ben zoals de afgelopen tijd met mijn scriptie, dan kies ik er al gauw voor om ff te gaan hardlopen of een home work-out te doen. Als ik dat doe ben ik überhaupt geen reistijd kwijt natuurlijk. Anyway, ik ging dus weer eens naar de Fit For Free, ik besloot lopend te gaan (2,5 km heen en 2,5 km terug)…om die bokkenbootjes van gister een beetje te compenseren geloof ik..hahaha. Mijn warming up was de wandeling erheen dus ik begon gelijk aan mijn LEGDAY. 75 minuten knalde ik keihard wat resulteerde in een nieuw record met de legpress en een facking lekker setje van 3x 100 squats. BAM #ididitagain
– Boodschappen, op de terugweg ging ik nog even naar de winkel om wat boodschapjes te halen, onder andere ook wat knutselspullen want ik wil een fleurig trainingsschema gaan maken die ik dan in mijn kamer kan ophangen. Gewoon omdat het kan en ik rustig wordt van knutselen hihi. Maar ook gewoon omdat de laatste tijd zo’n chaos is. Ik sport/beweeg wel elke dag maar ik heb veel liever een vast trainingsschema zoals ik dat eerder ook altijd had. De laatste tijd lukt dat gewoon niet vanwege school, en dat is prima (voor nu dan) maar straks ga ik gewoon weer structuur aanbrengen in mijn sportritme.
Lunch: 4 geroosterde broodjes ( 3 met tonijn, komkommer, tomaat en eentje met pindakaas)
– De grote schoonmaak, tja het is weer zover…eens in de zoveel tijd lukt het me niet om me te concentreren op school of werk omdat ik me erger aan mijn kamer, dan is het voor mijn idee weer een troep en dan moet ik schoonmaken, ALLES! Dit doe ik dan ook heel nauwkeurig, alle kasten worden leeggehaald, uitgezogen, afgenomen en opnieuw ingedeeld waarbij ook alle spullen worden schoongemaakt en weer fris een frisse kast of lade in gaan. Verder maak ik de badkamer schoon, was ik al mijn wasgoed weg en stofzuig ik alles even goed. Ja zelfs het plafond, de plinten, achter de kasten en tussen de verwarming.
– Snack: tijdens het schoonmaken eet ik de rest van het pak bokkenpootjes leeg #ookdatisweeropgeruimd
– Diner: Na de grote schoonmaak is het alweer etenstijd. Ik ga koken voor mijn vriend en ga een pasta maken die hij de vorige keer zo lekker vond. Tagliatelle met gerookte zalm, boursin cuisine (knoflook), broccoli, ui, courgette, tomaat en kaas. Dit is ook één van mijn favo pasta’s dus ik maak voor 4 personen. Ik heb echt honger en zoals jullie inmiddels wel weten ben ik gewoon een vreetzak dus die 250 gram pasta, een halve broccoli, een halve courgette, twee tomaten, een halve ui en wat plakken kaas met boursin…dat gaat er wel in hoor.
–  Er is voetbal op tv dus tja…een avondje voetbal it is.
– 23:30 uur: Welterusten

Maandag 20 juni:

– 7:00 uur: De wekker gaat, mijn vriend moet werken namelijk maar jemig wat ben ik nog moe…“Zal ik ontbijt voor je maken?” Vraagt mijn vriend…”neh doe maar niet” antwoord ik half slapend. Man ik moet echt nog even een uurtje slapen hoor anders ga ik kapot vandaag.
– 8:30 uur: Suzie is ready om op te staan
– Ontbijt: 250 gram magere kwark en 100 gram Cruesli met rozijnen en appel
– Naar huis, het regent FAAAAACKING hard, en het leuke is…gister was het zulk mooi weer dat ik in mijn korte zomerjurkje naar mijn vriend ben gegaan. la la la blote benen blote armen…#oops. Ik jat een sportbroek van hem en een mage groot vest. Als een zwerver met mijn jurk over die broek en dat veels te grote vest fiets ik naar huis.
– Scriptie
– Snack: Smart bar
– Scriptie
– Lunch: 3 snee geroosterd bruin brood met aardbeien en honing + thee natuurlijk (ik schrijf mijn drinken eigenlijk nooit op tenzij het iets anders dan thee of water betreft..want ik drink de hele dag alleen maar water en thee, en af en toe dus een eiwitshake of iets anders maar dan vermeld ik dat!)
– Work-out: Ik ga 90 minuten zwemmen. Dat is namelijk lekker! Wel moet ik hiervoor weer door die schijtregen, maargoed.
– After work-out snack: Een broodje pindakaas en 2 koekjes
– Scriptie
– Diner: 125 gram rode kidneybonen, 150 gram kip, één tomaat en 1/4 komkommer 🙂
– Knutselen…WAT?! ja knutselen, ik zet de tv aan en neem even een avondje voor mezelf. Ik maak een trainingsschema maar dan lekker vrolijk. Normaal hang ik altijd gewoon een wit A4 papier op of schrijf ik mijn sportieve planning in mijn agenda. Maar ik werd geïnspireerd door een video van @runninglau om je trainingsschema lekker op te fleuren. Ik maakte dit, en het hangt nu op mijn kast:D
– Naar le bf. Het is 22:00 uur, mijn knutselwerkje is af, mijn kamer is opgeruimd…toch voel ik me onrustig. Ik besluit naar mijn vriend te gaan en neem mijn zwemspullen vast mee, mijn nieuwe trainingsschema start morgenvroeg 😀 Eenmaal bij mijn vriend ben ik opeens zo moe dat ik gelijk als een blok in slaap val #gezelligsuus #not

Dinsdag 21 juni:

-7:00 uur: De wekker gaat, en ik voel nog steeds moe. Mijn vriend gaat werken en ik blijf nog heel eventjes liggen.
– Ontbijt: Een lekkere bak magere kwark met cruesli, rozijnen, appel en nootjes.
– Work-out: Ik ga gelijk door naar het zwembad #YEAH. Zin in, echt oprecht veel zin om te zwemmen! Het is lekker rustig en ik zwem eerst 2 kilometer borstcrawl. Daarna besluit ik nog wat setjes wisselslag en schoolslag te pakken. Met een voldaan gevoel ga ik na ruim een uur naar huis.
– After work-out snack: Smartbar
– Ik duik even achter mijn laptop om mails te checken en wat dingen voor werk te regelen.
– Lunch: 4 snee geroosterd brood met filet American een uitje, een eitje en peper.
– Werken
– Snack: 100 calorietjes in een potjes. Wat precies..dat blijft nog eventjes een verrassing. Binnenkort komt deze snack online hoor no worries, degene die me op Snapchat volgen (@suzannebrummel) hebben al een glimp kunnen zien van deze snack. Voor de rest blijft het nog heeeel eventjes een surprise.
– Work-out numero 2: Geheel volgens mijn nieuwe work-out schema ga ik lekker rennen. Het regent maar hee, zelfs in de regen maakt hardlopen me blij. Ik ren 6 kilometer en het gaat al stukken beter dan de vorige keer #pfiew
Diner: Na twee work-outs is het tijd voor FOOOODDD. Ik maak een kaas/ei pasta ! Aanschouw mijn super professionele filmpje (NOT! whahahaha) hieronder voor een kijkje in mijn pannen tijdens het maken van deze heerlijke pasta. Ik maak deze pasta met een uitje dat ik even kort aan fruit in olijfolie, dan doe ik er lekker wat bacon/spekjes bij ongeveer 125 gram, daar gaat wat knoflook poeder bij en ondertussen kook ik tagliatelle. In een kommetje daarnaast doe ik 2 eieren en 1 eiwit met een flinke scheut Blueband kookroom light. Dit klopt ik even tot een glad beslagje met een garde en gooi het bij de spek met ui en olijfolie. Ik blijf snel roeren want het ei wordt anders een soort gebakken ei en dat willen we niet, ik doe er nog extra kookroom bij en dan is het tijd voor het allerbeste: Kaaaaaaaaaaaaas! Lekker veel Parmezaanse Kaas erover (met kaas ben ik niet zuinig gehe). En dan de tagliatelle erbij en nog wat extra kaas #nooitgenoegkaas. Eetsmakelijk! #goeiemacro’s #lekkervet
– GTST, even bellen met mijn vriend en dan is het bedtijd
– 22:30 uur: Welterusten

 

Woensdag 22 juni:

– 8:00 uur: Wekkertje, jeetje Suus een uur later dan normaal! Ja omdat ik de afgelopen dagen toch telkens verrot wakker wordt om 7 uur en dan weer blijf liggen, ik dacht…dan kan ik beter echt een dagje tot 8 uur gaan slapen en daarna fit aan de dag beginnen:D
-Ontbijt: 250 gram Frambozen kwark (Optimel) + verse aardbeien
Work-out: GYMTIMEEEE #whoopwhoop. Het gaat echt superlekker in the gym en ik pak verschillende spiergroepen mee. Vooral de billen krijgen aandacht vandaag. Sporten is altijd leuk maar het is extra leuk als mensen door jou gemotiveerd raken en vandaag kwamen er verschillende mensen naar me toe om vragen te stellen over bepaalde oefeningen, ik vind het superleuk als mensen dit doen en help ze dan ook graag. Ook kreeg ik een mooi compliment over mijn schouders. Dat soort dingetjes geven me dan toch dat extra beetje positieve energie om nog harder te gaan.
Lunch: 4 geroosterde broodjes met ei, een uitje en wat peper.
– Werken, het is voor mij helaas nog geen zomervakantie maar op mijn werk wel al een soort van. De planning voor de komende maanden is aangepast en collega’s gaan één voor één op vakantie. Daarom werk ik vandaag van 13-22 uur.
– Diner: Op werk dus, ik had een banaan, appel en een bak aardbeien meegenomen van huis plus een bak magere kwark en een eiwitshake:)
-22:00 uur: MAIL, YES daar is ie dan de mail met feedback van mijn begeleider op mijn conceptversie. Ik ben zo blij, nu kan ik morgen de hele dag knallen en hem hopelijk inleveren
-00:00, 01:00, 04:00, 06;30…bed tijd? Ja ik lag in bed maar heb alle uren van de klok gezien.. onweer, plakkerig weer, warm, stress ONE DAY OUT blegh…

Donderdag 23 juni: 

-7:00 uur: geen wekker nodig, ik lig al wakker maar helemaal uitgeput
-Ontbijt: Twee broodjes met honing en aardbeien plus een bakje aardbeien kwark met apple pie granola. Want HONGER.
-Scriptie, Scriptie, Scriptie!
– Snack: Choco wafeltje (40 gram)
– Scriptie
– Lunch: Again bovenstaande kaas/ei/bacon pasta, want dat had ik echt even nodig. Een bord vol energie om nog ff door te knallen. Ik neem oprecht pasta voor 3 personen omdat het lekker is maar ook omdat ik het nodig heb. Ik ben moe, energieloos en hongerig.
-Scriptieeeeeeee
– Snack: Een bakje LOHILO bananen chocolade ijs.  
Work-out: Het is 19:00 uur (ik lieg zie je dat, het was 18:56 uur namelijk, maar vooruit die 4 minuutjes vergeven jullie me vast) en ik MOET er echt ff tussenuit. Ik besluit 8 kilometer te gaan rennen. Heerlijk, ff mijn hoofd leeg. 5 kilo zweet lichter (TERING wat was het benauwd en plakkerig o.O’) kom ik met een voldaan gevoel thuis, en spring ik snel onder een koude douche.
– Snack: Appel
– 23:00 uur: Uitgeput, ik val in slaap.

Dat was mijn weekje weer, genoeg geschreven voor nu: ik race snel naar de printshop om mijn Scriptie in te laten binden! Met nog een paar uur te gaan tot de deadline voel ik me toch steeds een stukje opgeluchter in plaats van meer gestresst en heeee dat is goed hè. Hierna ga ik zoooooveeeeel leuke dingen doen maar first things first. Ik ben snel bij jullie terug!

Een geweldige weekend gewenst met veel zon!

Liefs,
Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
leuke weetjes
LEUKE WEETJES OVER HARDLOPEN!

In dit artikel deel ik twintig leuke weetjes over hardlopen. Wist je bijvoorbeeld al dat goed getrainde hardlopers beter schijnen te...

Sluiten