#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (1 juli t/m 7 juli)

Morning morning !

Daar is ´ie dan EIN-DE-LIJK: de wekelijkse Flashback Friday! Een paar uurtjes later dan normaal, maaaar, beloofd is beloofd hij staat online. Omdat ik gisteravond nog tot redelijk laat in Brabant was en nog naar Epe moest reizen (je leest hieronder natuurlijk wat ik uitspookte in Den Bosch gister en hoezo ik opeens op donderdag naar Epe reis) is het ietsje later geworden. De afgelopen week was sowieso erg hectisch en druk. Een last-minute presentatie op Share a Perfect day, verdwaald in Amsterdam, een festival en knuffelen met babypoesjes. Maar natuurlijk waren er ook heerlijke runs, swims en een andere special work-out!  Een geslaagd weekje met regen en zonneschijn!  Lees je weer gezellig mee? 

Vrijdag 1 juli:

-7:00 uur: TIME TO WAKE UP SUUUUZZZIE
– Ontbijtje: 4 snee brood (2 met old Amsterdam kaas en 2 met gerookte zalm) + 1 cracker met Old Amsterdam kaas. Ja ik trakteer mezelf op dit lekkere vette ontbijtje van maarliefst 800 caloriën omdat ik stuiter…ik heb namelijk gisteravond te horen gekregen dat ik morgen avond op het Share a perfect day Event in Hilvarenbeek ga spreken…OMG HOE VET! Maar ook zoooo eng en super last minute…
– SHARE A PERFECT DAY PREPARINGSSS: Omdat ik gister avond pas te horen kreeg dat ik een presentatie mag geven op dit vriendinnen event had ik nog niets voorbereid…en aangezien ik al om 18 uur in Hilvarenbeek moet zijn en dat veeeeels te lang reizen is met het ov betekende het dat ik al om 14 uur thuis weg moest. Daarom moest ik om 13 uur al snel douchen, aankleden, opmaken en mijn tas inpakken. Daarvoor wil ik geluncht hebben en daarvoor moet dus alles voorbereid worden. Scriptie is over maar WHOOO hier kwam toch wel een klein beetje stress van. Ik dacht gisteravond toen ik als een blij ei JAAA zei op het voorstel: “oooh maar als ik om 19 uur moet spreken dan heb ik morgen de hele dag nog als voorbereidingstijd..”. Lekker suus, even niet gekeken hoe ver het reizen is en hoe laat je dan al weg zou moeten. Anyways, ik ga het gewoon doen! Om 8 uur zit ik achter mijn laptoppie voorbereidingen te treffen.
– Lunch: 300 gram magere kwark met muesli
– Reizen naar Hilvarenbeek (lopen-metro-trein-trein-trein-bus-lopen)
– Snack: Fruitdrankje + Banaan (needed some energy here haha)
– Om iets voor 18 uur ben ik keurig op tijd Backstage, ik moet om 19 uur op maar damn ik heb trek. Ik vraag of ik nog iets kan eten en jawel er is een heel buffet verzorgd door de La Place. Oke chill, dan moet het goed komen.
-Diner: Ik eet een grote ciabatta met tonijnsalade, wat rijst met kip en groenten. En als toetjes neem ik een muffin.
– SHOOOOWWWTIME! Oké van tevoren was ik eigenlijk helemaal niet zenuwachtig omdat ik daar simpelweg geen eens tijd voor had hahaha. Ik was de hele ochtend druk met voor bereiden, toen moest ik me super haasten om de metro te halen. En eenmaal aangekomen wilde ik vooral eten en toen moest ik al op…Ik vond het superleuk om te doen en te spreken over mijn healthy lifestyle. Ik vertelde voornamelijk over de balans die zo belangrijk is bij het leven van een gezonde lifestyle. Mensen vergeten vaak dat je ook oprecht gelukkig en blij kunt worden van een reep chocolade of uit eten gaan met familie of vrienden en dat dit geluk ook écht bijdraagt aan je gezondheid. Sowieso leven we maar heel kort en is het belangrijk dat we genieten (met mate). Ik hoop dat ik dit soort dingen in de toekomst vaker mag doen want het was heel tof:D Trouwens, superleuk ik zag dat mijn nichtje (die ik écht al een paar jaar niet had gezien #longtime ook in het publiek stond dus na die tijd hebben we natuurlijk even bijgekletst!) Het enige zure was het weer, regen regen regen. Maargoed als echt Hollander mocht dat de pret niet drukken.
– Snack: Na mijn presentatie trakteer ik mezelf op nog een muffin, ik ga nu voor de chocolade variant en geniet er lekker van in de bus. Nog 3 uur te gaan tot ik in mijn bedje kan liggen…
– 00:30 uur: Ja toen was ik eindelijk thuis,  welterusten #ZzzzZzzZ

Zaterdag 2 juli:

– 9:00 uur: Uitgeslapen hihi
– Ontbijt: Havermout van halfvolle melk met appel, kaneel, rozijnen en havervlokken:)
Work-out: Ik besluit nog ” even ” te willen rennen voordat ik als festival reporter van The Sting naar mijn tweede festival ga. Dat “even” liep een beetje uit de hand. Mijn gedachte was om langs de nieuwe woning te rennen van één van mijn beste vrienden. Hij heeft per 1 juli een kamer in Amsterdam en dat vind ik natuurlijk superleuk! Hoe meer vrienden dichtbij hoe beter:D Hij had ongeveer uitgelegd waar het zou zijn en ik dacht, ach ik ga gewoon die kant op lopen en dan vind ik het vast….Uhu….10 km verder en 20 rondjes rondom hetzelfde industrieterrein waarbij ik ongeveer alle zijstraatjes ben in gerend had ik het nog steeds niet gevonden #FAIL. Time to go home xd Uiteindelijk rende ik ruim 12,5 km en moest ik nog haasten voor het festival ook #stommiedatikben
– Snack: Smart Wafers
– HAAAASTTTEEEN, douchen, kleding aan, tas inpakken en gaan met die banaan
– FAIL numero 2…Dan heb je super gehaast en gerend voor de Metro, ben je helemaal happy en proud dat je het gewoon ff hebt geflikt en dan…mis je de trein op Amstelstation xd “Gaat het zo’n dag worden Suus?” zeg ik tegen mezelf. Nope, beter maken we er een relaxte dag van VANAF NU!
– Rond het middaguur ben ik op Utrecht Centraal en knort mijn maag, tijd voor de AH to go want door mijn gehaast had ik thuis niets gemaakt wat mee kon. Ik haal een wrap met humoes en falafel en een broodje met filet american en ei. #yummi
– Zomerrrrkriebeeeels, ik heb een ONWIJS toffe middag en avond op dit leuke festival. Je leest alles over deze dag in deze festival post.
Snacks: Raket ijsje + cola
– Dansjes doen
– Diner: Een heerlijk grote zak friet met mayo+ een broodje frikandel met mayo
– Toetje: Een grote suikerwafel #jadezedagteltveeeeeeelcaloriën! Again. Maar het is weekend, en goed om af en toe te genieten van deze dingen. Het leven draait om de balans, ook een fit leven draait om die balans. #likeIsaidbefore Zolang we dan vanaf maandag weer opletten en vast houden aan ons gezonde doordeweekse patroon.
– 01:00 uur: Sleepwellll:)

Zondag 3 juli:

– 08:00 uur: Really? Nu al weer wakker? De laatste tijd ga ik telkens veeeeeeels te laat slapen en dan toch…word ik zo vroeg weer wakker. Of naja ‘vroeg’, mmm…het is zondag dan is 8 uur vroeg na een festival! Toch?!
– Ontbijt: 350 gram vruchtenkwark van optimel met muesli
– HIIT Workout: Ik ren 6 kilometer waarvan ik 5 minuutjes inloop, 5 minuutjes uitloop en daartussen telkens 1 minuut sprint + 1 minuut dribbel. Keihard zweten dus. Thuis gooi ik er nog even een supersetje squats achteraan, 3 x 100 squats en wat push-ups. En dan is het tijd om me klaar te maken voor alweer een event #yay
– The model work-out experience: In het kader van de Fashionweek wordt er in het Fashion hotel in Amsterdam een hele toffe work-out gegeven met o.a. modellen van Hollands Next Topmodel. Ik vond het superleuk hierbij aanwezig te mogen zijn en o.a. Loiza van afgelopen seizoen te ontmoeten. Ik was hier met mijn vriendinnetje Joëlla die NOOIT sport. Zelf vind ik work-outs op events altijd peanuts dus vandaar dat ik vanochtend ook gewoon ging trainen terwijl ik wist dat ik een sportief event zou hebben. Meestal stelt het namelijk geen drol voor en dan baal ik na die tijd dat ik geen tijd meer heb om zelf te sporten #fanatiek. Maar dit event was een beetje anders…oops. Ik dacht na de warming-up al…waarom vond ik het ook alweer zo’n goed idee vanochtend die killer HIIT work-out te doen o.O’ #ohmy… . Het was niet eens een zware work-out (qua kracht of conditie) maar het waren gewoon oefeningen die ik nooit doe, van die yogha achtige stretch oefeningen die mijn spieren niet gewend zijn. Lenig ben ik echt totaal niet dus dat was even doorbijten, maar ik vond het superleuk om te doen en ik won er ook nog een Yoghurt maak machine mee:D
– Lunch: We kregen een quinoa salade met tonijn, zongedroogde tomaatjes, olijven en sla. #aanrader
-Relaxing, na de work-out gingen we keihard chillen in de Spa. Even lekker bijkletsen in de Sauna en het zwembad om rond een uurtje of 17 weer naar huis te gaan. Joëlla bracht me thuis en daarna ben ik naar mijn vriend gegaan:) #qualitytime
-Diner: Vanaf maandag zei ik toch? gehe. Dan mag ik dus vandaag nog pizzza happen?! Mijn vriend wilde gezellige een hapje eten buiten de deur en daar zeg ik NOOIT nee tegen. Ik vind het heerlijk om op zomerse avonden zoals deze lekker een terrasje te pakken en de week door te nemen en gewoon gezellig te genieten van elkaar, de mensen en het weer. We bestelden samen een broodje met geitenkaas en andere troep vooraf en namen als hoofdgerecht beide een grote pizza. Mijn smaak weten jullie inmiddels, uhu inderdaad 4-kazen! Mijn vriend nam die met ham, we ruilden wel een paar puntjes. Voor degene die ooit van plan zijn met mij te gaan eten, ik wil altijd dingen ruilen. Als we taart bestellen wil ik minstens 1 hapje van jou punt en als we een pizza bestellen dan wil ik dus een puntje ruilen. Ik vind het op één of andere manier extra gezellig dan. Anyways, na die tijd was onze foodparty nog niet over want we besloten op de terugweg nog even langs de AH te gaan om zo’n grote verpakking Tiramisu te halen. Dat hoort natuurlijk wel een beetje na pizza toch?! Op het terras waar we zaten hadden we ook een toetje kunnen bestellen maar we hadden het beide super koud en vonden het een beter idee in bed tiramisu te eten en de laatste minuten van de voetbalwedstrijd Ijsland-Frankrijk te kijken. Of naja…dat laatste was vooral mijn vriends gedachte natuurlijk xd
– 00:30 : Welterusten!

Maandag 4 juli:  

– 7:00 uur: Wekkkkertje
– Ontbijt: 300 gram yoghurt met kersensmaakje (0% variant van Optimel) met lekker veel Cruesli (appel/rozijn)
– Mijn nieuwe ochtendroutine, een tijdje geleden kwam ik er achter dat ongeveer alle fitgirls en overige fanatieke sporters ongelooflijk uit hun mond stinken! Waarom? Eiwitten, daarom! Van eiwitten en voornamelijk eiwitten uit kwark ga je dus vreselijk uit je mondje meuren. Aangezien ik redelijk vaak met kwark ontbijt zoals je wel leest had ik écht iets nodig tegen die lucht. Daarom gebruik ik sinds kort CB12 na het tanden poetsen of nadat ik iets heb gegeten waarvan je uit je mond gaat stinken, zoals de kwark. Ik heb ook gelijk maar in elke tas een pakje CB12 Boost kauwgom gegooid omdat ik ook vaak eiwitrijke producten meeneem naar mijn werk. Het geeft me dan toch een iets zelfverzekerder gevoel.
– Mails, administratie, blogposts, events, WORK!
– Lunch: 3 stronken witlof met een appel, een perzik, 400 gram aardbeien en een halve galiameloen. Klinkt dat veel? Ja dat was het ook, écht een ZIEK grote saladebak vol! #heerlijk
Work-out: Swimmingszzz, een uurtje want er was iets met de verwarming in het zwembad waardoor het enorm heet was en ik het echt niet meer uit hield in die hitte. Ik was overigens niet de enige, ik had gedurende het uur al een hele baan voor me alleen omdat meer mensen besloten naar huis te gaan, dat was ergens ook wel weer chill.
– Tijd om de receptioniste uit te hangen: Deze week werk ik extra veel omdat het vakantie tijd is:) Dus zodoende werk ik ook vanavond tot laat.
– Diner: 3 snee brood met pindakaas en banaan (op werk)
– 22:00 uur: Ik ben verrassend op tijd vrij en besluit naar mijn vriend te fietsen om daar nog even gezellig te kletsen en te slapen
-23:30 uur: Sleepwell, xx

Dinsdag 5 juli:

– 7:00 uur: MORNING!
-Ontbijt: 350 gram yoghurt met kersensmaakje (0% variant van Optimel) met Cruesli (appel/rozijn)
– Work-out: Gymtime it is, ik train 75 minuutjes en werk aan mijn buik en billen. Dat vind ik de belangrijkste onderdelen, of naja…ik heb gewoon graag dat die twee onderdelen er strak uit zien 🙂 Maarja welke vrouw wil dat nu niet…
– Klaarmaken, ik had het over mijn ochtendroutine net, nieuw daarin is ook het gebruik van beauty pearls van Annemarie Börlind . Suus, sinds wanneer heb jij het over beauty producten? Nou dit is niet echt beauty… Dit serum dat botanische kaviaar bevat beschermt de huid en vormen een soort beschermingsschild tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ik ben normaal helemaal niet zo’n beauty freak inderdaad maar op het Friends of the Brands event werd me even keihard ingepeperd dat de huid ons grootste orgaan is en ook een heel belangrijk orgaan. Ik ben als sportieve meid heel veel bezig met gezondheid, sporten, gezonde voeding etc. maarik  vergat mijn huid eigenlijk altijd…Ik dacht voorheen, oh die uiterlijke shit interesseert me niet zo. Ik bedoel, welk oogschaduwtje of lippenstiftje ik draag vind ik inderdaad niet zo belangrijk. Maar deze beauty pearls zijn er dus niet voor om je huid mooier te laten lijken ofzo maar puur ter bescherming van de huid. Je brengt het dan ook in de morgen aan, onder je dagcrème of foundation of whatever je normaal gebruikt. En het lijkt misschien onzinnig, maar sinds ik in de stad woon weet ik dat je huid oprecht enorm vies wordt van al die uitlaatgassen en andere vuildeeltjes. Ik merkte het vorig jaar voor het eerst, toen ik in Bangkok rondliep. Ik had geen make-up op, en mijn huid was puur natuur maar elke avond voor het slapen gaan was mijn washandje helemaal vies! Bijna zwart gewoon door al die vieze luchtdeeltje die blijkbaar op mijn huid bleven plakken. Getver! En hier in Amsterdam heb ik dus ook vaak als ik lang door de drukke stad heb gefietst en met een make-up remover doekje over mijn gezicht ga dat ie gewoon echt vies is! Dus vandaar dat ik dit nu gebruik:)

– Lunch: Ik neem een eiwitshake met 3 boterhammen + aardbeien en honing
– Werken, deze middag moet ik alweer werken. Ik vind het niet erg omdat het toch regent buiten en ik zo lekker extra centjes kan verdienen:) Werken jullie ook extra in de zomer? Ik ben benieuwd wat voor zomerbaantjes jullie hebben! Let me know!
– Diner: 4 broodjes met kipfilet, een gekookt eitje en tomaat.
– Lola + Lou event : Na mijn werk en snelle diner moet ik gelijk door naar weer een event. Vanavond presenteert Lola+Lou haar nieuwe webshop in het mooie Hoxton hotel aan de Heregracht. Ik haast me supersnel (Dat zie je wel aan mijn diner, anders had ik wel wat beters gegeten!) en dan onderweg gaat mijn fiets stuk #aargh #zuljealtijdzien #badtiming
– Fietsenmaker dan maar, terwijl ik bij de fietsenmaker wordt ik gebeld (het is echt spitsuur aan mijn adres xd). Het is een mevrouw van een woningbeheer groep waar ik me had ingeschreven. Ik mag op intake gesprek komen aankomende donderdag…Eigenlijk had ik de hele donderdag al vol gepland maar zodra ik kans maak op een woning moet ik natuurlijk alles ff opschuiven. Ondertussen is mijn fiets weer oké en kan ik 25 euro armer, door naar het event. Ik bel onderweg snel even met mijn ouders om ze het goede nieuws van de woning afspraak te vertellen.
– Op het Lola + Lou event zijn er verschillende ruimten waar we kunnen kijken naar de nieuwe collectie en een soort idee krijgen van hoe zij werken achter de schermen. Zo is er een ruimte waar de fotograaf laat zien hoe hij de Lola +Lou modellen fotografeert en ook is er een ruimte waar de modellen geschetst worden. Verder is er een superleuke photobooth en zijn er allemaal leuke mensen om mee te kletsen.
– Redelijk op tijd ga ik weer huiswaarts want ik wil nog even bellen met een vriendin en langs mijn vriend om hem ook het goede nieuws te vertellen van mijn intakegesprek.
– Snack: 6 blokjes Verkade chocolade hazelnoot:) #cheaaatthings
-23:00 uur: Goodnight

Woensdag 6 juli:

– 8:00 uur: wekker…HUH? 8 uur? Ik schrik me rot…Hoezo gaat de wekker om 8 uur ipv 7 uur..Mijn vriend ziet mijn reactie en kijkt me schuldig aan…”oh dat had ik misschien even moeten zeggen hè, dat ik hem een uurtje later heb gezet…?” hahaha deze jongen, ow ow ow. Maar zijn lieve hoofd en schuldbewuste oogjes maakte het al goed. Dan sporten we vandaag een uurtje minder zeg ik tegen mezelf. Ik ben verder echt druk dus ik kan dat uurtje niet ergens anders afhalen. Ik was ook best moe dus zo’n ramp is het niet.
– Ontbijt: Yoghurt met muesli en een broodje pindakaas met hagelslag en een broodje humoes (kinda hungry I was)
– Work-out: Ik ga een uur zwemmen (ipv 2 uur wat de planning dus was). Wanneer ik snel wil gaan douchen en mijn spullen wil pakken…is mijn plankje weg..HUH? Ik kijk echt 3 keer, op de kant, in het water…maar hij is echt Gone gone…HOE DAN? Ik loop naar de badmeester en vraag of hij iets gezien heeft. Nee, nee deze man heeft niets gezien…Lekker dan. Ik bedoel, als je al niet ziet hoe opvallend groot, rood/wit/blauw gekleurd plankje opeens weg is let je dan wel goed op? Ben ik dan wel veilig? Gelukkig kan ik goed zwemmen maar damn wat slecht dit. En waar is mijn plankje?! Als ik na nog een keer goed kijken me er bij neer leg dat ie gestolen is zie ik opeens een oude vrouw aan de andere kant van het bad ermee zwemmen. WTF. Mensen zijn zoooooo brutaal hè, ik bedoel…als je iets van me wilt lenen, prima maar dan vraag je dat netjes. Dit gaat echt ver. Wat als ik nou weg was gegaan? Was ik gewoon mijn dure plank kwijt hè! De jeugd van tegenwoordig…ahum. Deze vrouw was minstens 60 en gewoon asociaal as fuck! Chagrijnig omdat dit me weer een kwartier kostte ga ik naar huis.
– Snack: Smart Wafers chocolate
– Op de fiets naar werk
– Lunch: 4 broodjes met honing en aardbeiden
Snack: 4 blokjes chocolade van mijn Verkade reep:)
Diner: Witlof sla van 3 stronken rauwe witlof met een banaan en een perzik.
– 22:00 uur: Vrij:) Snel naar huis op de fiets
– Late night diner: ik heb trek dus ben langs de AH gefietst, ik kocht 2 italiaanse bollen die ik thuis besmeerde met kip-kerrie salade en ik at er twee ham-kaas croissants bij #iknowhowbadthisis
– 23:30 uur: Ik ga lekker slapen.

Donderdag 7 juli:

 

– 6:30 uur: Wake-up time
– Ontbijt: 400 gram vruchtenkwark met muesli
– Work-out: een snelle 6 km run
– Douchen, klaarmaken, morning routine en dan snel door want om 9 uur moet ik naar mijn afspraak. Ik heb een intake gesprek om op de wachtlijst te komen bij een organisatie, voor woonruimte.
– Het intakegesprek: Het gesprek verloopt soepel, ik heb alle nodigde papieren bij me en de vrouw is enthousiast dat ik me heb aangemeld. Aan het einde van het gesprek gebeurt hetgeen waar ik stiekem al een beetje op hoopte. Ze biedt me gelijk woonruimte aan: WOW ! Ik heb geen tijd om het te laten bezinken of na te denken, ik moet direct beslissen of ik het contract wil tekenen of niet…Zonder bezichtiging dus! WTF ja, inderdaad. Maar in Amsterdam kunnen ze dat gewoon maken. Als je woningaanbod hebt mag je de koning uithangen. En als je iets wilt moet je maar gauw ja zeggen anders gaat het naar iemand anders. Ik kreeg alleen een plattegrondje te zien, te horen op welke verdieping het was en de appartementen zich bevonden…ZO eng vond ik het om voor iets te tekenen en een paar honderd euro borg te betalen + de eerste maand huur…Maar hee, ik was al een tijdje opzoek en dit aanbod klonk als een troffee. Het ging om een drie kamer appartement waarbij ik op de vierde verdieping een prachtig uitzicht heb op een parkje en grote vijver/meertje. En daarbij past het in mijn budget. Ik twijfelde alleen omdat de vrouw niet zeker wist hoe het werd opgeleverd…Met vloer? Zonder vloer? Met witte nette muren of niet? Dat wist ze niet. Toch nam ik de stap, en dat is zooooo niet Suzanne. Voor degene die mij kennen, jullie weten wat voor een controlfreak ik ben…en hoe lang ik altijd twijfel bij het nemen van grote beslissingen…oke oke ook bij kleine beslissingen..zo kan ik uren voor het kwark schap staan in de Albert Heijn en niet weten welke smaak ik wil. Anyway, ik nam dit risico, tekende, nam de sleutels in ontvangst en opeens had ik mijn eigen appartement…Zo’n vreemd gevoel. Inmiddels was het 11:30 uur en om 13:00 uur moest ik vertrekken naar Den-Bosch voor mijn volgende afspraken. DILLEMAAA..het kantoor van de organisatie bevond zich 10 kilometer van mijn nieuwe plekje. Wilde ik het nog zien voordat ik voor een weekend naar Epe zou vertrekken dan moest het nu. Want om 13 uur zou ik naar Den Bosch gaan en vanuit daar door om naar Epe te gaan. Ik MOEST kijken van mezelf want anders zou ik het hele weekend niet weten waar ik nou voor getekend heb en hoe mijn nieuwe appartementje eruit ziet. Ik besloot in volle vaart richting Duivendrecht te fietsen en ging naar binnen met de sleutel. WAUUUUW, Zoooooo groot. En O – M – G er lag een superchille houten vloer in! Woooh, TOP! Ook waren de muren allemaal wit (op één groene muur na). YES, happy want dat scheelt me veel schilder en kluswerk , maar ook vooral moneysz. Heel sneu, maar ik heb dus geen foto’s gemaakt omdat ik zo gehaast moest kijken en echt in het moment met mezelf was haha. Anyways, het was een opluchting en nu kon ik snel naar huis om me klaar te maken voor Den Bosch.
-Lunch: Tijdens het pakken van mijn spullen werk ik snel 2 broodjes met kip-kerrie naar binnen en de overige kwark uit de bak die ik vanochtend opende, met wat muesli.
– Op naar Den-Bosch! Mijn lieve vriendinnetje Joëlla heeft een kat gekocht daar en ik ga mee om te kijken. Aaawwwh wat een cuties! Allemaal super kleine, fluffy katjes met super helder blauwe oogjes! Fantastisch! Ik wil ze allemaal mee naar huis nemen, maar helaas zal dat niet gaan.
– 16:00 uur: Ik heb een afspraak 20 minuutjes verderop in Brabant, bij MyJewellery . Ik ben gevraagd ambassadeur van dit leuke merk te worden. Ik was sowieso fan van hun Instagram en Webshop maar ik wilde toch ook wel graag de winkel zien en kennis maken met het team en de mensen achter dit leuke merkje. Nou dat is gistermiddag gebeurt onder het genot van een hapje en een drankje. Superleuk!
– Aan het begin van de avond ga ik snel terug naar Amsterdam om tassen te ruilen en naar Epe te gaan. Ik zou eerst gelijk door gaan, maar mijn vriend moest overwerken tot 21 uur en we zouden samen reizen. Hij heeft geen ov en als die met mij reist dan krijgt ie ook korting. Het kwam mij ook wel goed uit nog even terug naar Amsterdam te reizen. Dan kon ik rustig even mijn tassen ruilen/inpakken.
– 21:30 finally in de metro 🙂
-00:15 uur: YAY we zijn EIN-DE-LIJK in Epe. Pff, als je denkt dat NS misschien op een doordeweekse avond wel op tijd rijdt..WRONG! Gewoon een uur vertraging hoor, #treinleven
– 00:30 uur Slaaplekker, xx

Poe heeee, dat was een hectisch weekje hè?! Lekker druk. Superveel toffe dingen gedaan maar nu ben ik HE LE MAAL gesloopt. Dus weetje wat ik ga doen? Een dagje offline. Doei mobiel, doei computer, gewoon even niets behalve relaxen en KEI hard chillen #causeIneedit (en natuurlijk sporten, want dat is mijn momentje van ontspanning). Daarom ben ik ook een weekendje Epe, en zo vroeg. Hier werk ik minder namelijk en kom ik beter tot rust. Als ik in Amsterdam ben blijf ik werken. Herken je dat? En wat ga jij doen dit weekend? En heb je ook zo’n drukke week gehad o.O’?

Adiosssss & tot de volgende post!
xxxxxx

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
FLASHBACK FRIDAY (24 juni t/m 30 juni)

Joehooeeeeeee het is weer vrijdag, tijd voor een nieuwe Flashback Friday! First of all: waaaaaaaaaaah me so happpppy (sorry voor...

Sluiten