#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (8 juli t/m 14 juli)

Morning sweeties!

Sorrry sorry sorry voor mijn afwezigheid de laatste tijd. Ik ben momenteel erg druk met andere dingen, soms is dat even harder nodig dan blogartikelen produceren… MAAR ik beloof jullie snel weer helemaal back on track te zijn hiero en natuurlijk op Instagram en binnenkort ook YouTube! Waar ik onder andere zo druk mee ben? Dat lees je natuurlijk in de Flashback Fridaypost van deze week. 

Vrijdag 8 juli:

– 8 uur: Wakker worden in Epe
Breakfast: Ik heb trek en neem 4 snee brood (2 met hagelslag, 2 met chocopasta) + twee beschuitjes met vruchtenhagel én een plak ontbijtkoek met een beetje halvarine
– Zoals ik al in mijn vorige post schreef, was ik even toe aan een offline dagje. Even geen werk, school of andere dingen aan mijn hoofd. Dat vind ik erg moeilijk dus vandaag heb ik er écht even een dagje tussenuit gepland met mijn vriend. We gaan naar de Veluwse Bron.
– Lunch: Na een heerlijk ontspannende ochtend besluiten we in onze badjasjes aan te schuiven voor lunch.  Ik bestel een heerlijke ananas/aardbei smoothie met een grote waldkornbol met geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en rucola sla. Heerlijk!
– We chillen de hele dag en ondanks dat het buiten regent is het heerlijk. Sauna’s, bubbelbaden, stoombaden, relaxruimtes en goeie gesprekken doen me echt zó goed. Ik ben zelfs twee keer in slaap gevallen in een sauna #oops.
– Diner: Helemaal relaxt besluiten we het er van te nemen en voor het buffet te gaan. Lekker onbezorgd eten wat we maar willen. Er is echt van alles en ik eet ook van alles. Van salades tot friet tot hamburgers en zalm. Een heerlijke soep vooraf en natuurlijk een lekker ijsje na.
– We blijven tot sluitingstijd (23;00 uur) en komen helemaaaaal zen weer thuis. We vallen dan ook als een blok in slaap.
– 00;00 Welterusten.

Zaterdag 9 juli:

– 9:00 uur: Morning Saturday!
– Breakfast: Chill, de zon schijnt, buiten in de tuin ontbijten dus! Magere kwark met cruesli en een beetje hagelslag want het is weekend, toch:D
–  Even buiten bij kletsen en dan klaar maken voor de activiteit van de dag: BUGGY RIJDEN! Wat? Ja echt! Vandaag gaan we met het gezin+aanhang buggy riden over de Veluwe. We trekken onze oude kleding aan en eenmaal op locatie aangekomen wordt het opeens serieuze business. Tekenen voor de verzekering, een keiharde maar heldere uitleg over het gebruik van de voertuigen, de risico’s en de regels. En dan rijden maarrr…of toch niet? Suzie is een beetje bang, want ze is in de buggy gaan zitten maar komt niet bij het gaspedaal met haar kleine beentjes…De stoel kan niet verder vooruit en mijn bange hoofdje komt amper boven het stuur uit…ik lig ongeveer in die buggy om het pedaal in te kunnen trappen… Dat voelt niet goed en ik besluit dat mijn vriend maar moet beginnen rijden. Ik ga er wel naast zitten zodat ik later wellicht nog kan besluiten dat ik het ook wil proberen.
-Snack: Appel
– We sjeezen met 70 km/h over grind en zandwegen met zieke hobbels. En ja…natuurlijk werd er ook door de plassen gereden. Tip: Houd je mond dicht als je door de plassen rijdt! Bij de eerste plas werd mijn vriend helemaal nat en ik proestte het uit van het lachen…je raadt het al…FLATSJJJJ de volgende vlaag modder kwam in mijn gezicht…en dus ook mond. Dus ga je buggy riden, mondje dicht (A). Na 45 minuten crossen zijn we helemaal vies en kan er gewisseld worden…ik durf het niet aan en gun mijn vriend (die het overigens fantastisch vond) nog een ritje.
-Lunch: Eenmaal weer veilig thuis is het lunchtijd geweest dus heb ik zieke honger. Maar ik besluit niet al teveel te nemen want we willen zo gaan hardlopen en met een volle maag krijg ik last van mijn buik. Ik neem twee broodjes met kaas+een beetje mosterd.
– Work-out: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 17,25 km geknald met mijn vriend! Hij had nog nooit zó ver gerend maar ik heb hem erdoorheen gesleept. So proud! Het was écht een heel chill rondje door het bos, een beetje regen, niet te koud, niet te warm. Perfect!
Diner: Na zo’n lange run is het tijd voor voedsel. Mijn moeder heeft een waldorfsalade gemaakt op yoghurtbasis met appel en rozijnen. Daarbij eten we een zelfgemaakt mosterdsoepje en aardappelschijfjes uit de oven.
– s’avonds is het tijd voor een toetje, we gaan met zijn alleen een ijsje halen op dorp:D
– thuis borrelen we gezellig verder en ik werk nog even achter mijn laptop
– Snack: toastjes met brie, heksenkaas en chips (paprika)
-23;30 uur: Goodnight!

 

Zondag 10 juli:

– 10 uur: Uitgeslapen:D
– Breakfast: 4 snee bruinbrood (2 met chocopasta, 2 met gestampte muisjes) + een bord poffertjes met stroop. Jullie merken het wel hè…als ik in Epe ben dan geniet ik van alle dingen die ik thuis nooit koop hahaha
– work @me laptoppie
– Lunch: 4 snee brood met kruidenkaas en gerookte zalm
– Ik zet mijn vriend af op de trein, hij heeft afgelopen vrijdag te horen gekregen dat hij een GO krijgt voor zijn afstudeerscriptie en deze aanstaande maandag moet verdedigen. Hij wil zich dus graag nog even voorbereiden en vertrekt daarom eerder dan ik naar Amsterdam. Mijn broertje en ik zetten hem af en gaan zelf sporten.
– Work-out: GYM TIME! (70 min, full body) + een beetje funtime met mijn broertje…naja dat ‘tje‘ kan inmiddels wel weg…hij is groter, breder, zwaarder, langer dan ik…MAAR ik ben ouder lekker puh:P
– Diner: CHEATMEAL: Friet met mayo en een frikandel #lalala #happykidwithfries
– Tv kijken en naar bed
– 23:00 uur: Welterusten:)

Maandag 11 juli: 
-7:00 uur: Nieuwe week, nieuwe start!
Breakfast: Bakje magere kwark met cruesli
– Work-out: BAM! Laten we de week lekker beginnen met een 6 km interval run, heerlijk na die 17 km van afgelopen zaterdag 🙂
– Snel douchen en mijn tas inpakken, terug naar Amsterdam!
– Lunch: 2 snee brood met pindakaas
– HURRY HURRY! Mijn vriend presenteert straks zijn scriptie en daar ben ik natuurlijk graag bij…MAAR ik had eigenlijk vandaag gepland om mijn nieuwe huisje schoon te maken want…morgen moet ik al verhuizen…OMG HOE DAAAAAN??? Mijn vriend kreeg natuurlijk pas vrijdagavond te horen dat hij dit maandagmiddag moet presenteren dus het is even last minute alles omgooien. Ik moet straks helaas wel werken, dat heb ik niet meer last-minute kunnen verzetten. Ik fiets toch nog even snel naar Duivendrecht en maak alvast 1 kamer schoon. Dan race ik als een gek naar mijn oude huisje om me om te kleden voor zijn verdediging en ik ben nog nooit zo snel naar de VU/Hogeschool gefietst. #MADEIT. Precies op tijd ben ik er:)
– YAAAAAAAAY! Hij heeft het gehaald! #supertrots #nuiknog
– Snack/Diner: Om te vieren dat mijn vriend geslaagd is gaan we samen het Vondelpark in, we chillen op een terrasje in the sun en nemen beide een pannenkoek met kaas en spek! #YES
– De pret is helaas van korte duur want ik moet werken. Maar gelukkig heeft gaat hij lekker met vrienden afspreken vanavond!
– Werken tot sluit
-Snack: Appeltje:)
– Om 23:00 uur ben ik eindelijk thuis en bedenk ik me dat ik morgen zou verhuizen…maar het is echt CHAOS in mijn hoofdje. Ik ben een onwijze controlfreak en ik heb NIETS geregeld…waarom? Omdat ik er weinig tijd voor heb gehad. Geen tijd is natuurlijk onzin, ik had vrijdag niet per se naar de welness gehoeven natuurlijk. En dan had ik alles kunnen regelen voor mijn verhuizing…Maar ik wil het leren…ik wil beter om kunnen gaan met onverwachte momenten en relaxter zijn. Dus ik heb niets geregeld en vervolgens zit ik volledig in de stress #hahha #fail. Ik probeer alles op een rijtje te zetten en huur in ieder geval online alvast een bus voor morgenochtend.
– 00:30 uur: Slaaplekker (ik heb niet zoveel geslapen kan ik je vertellen)

Dinsdag 12 juli:

– 6:30 uur: MOVING DAY IS HERE!
Ontbijt: Magere kwark met vruchtjes en muesli
– Op de fiets naar de autoverhuur. Maar onderweg fiets ik nog even langs mijn vriend om wat verhuisdozen op te halen. Ik had geen dozen en bedacht me….dat ik mijn spullen lastig mee krijg zonder dozen…#goedvoorbereidenzo. Ik rijd om 8 uur in mijn gehuurde verhuisbus naar mijn woning. Ik parkeer hem vast voor de deur maar ik kan nog niets inladen…want…ik heb nog niets verhuisklaar. Ik start in mijn eentje met inpakken. Spullen, spullen, spullen…WOW wat kan een mens veel spullen hebben o.O’. Om 11 uur komt mijn broertje helpen, superfijn! Hij heeft vakantie en ik had hem gebeld of ie kon komen helpen sjouwen. Superchill want die muscles kan ik wel gebruiken. Als hij er is sjouwen we mijn twee bedden, twee matrassen, alle kasten en wat dozen naar de bus. #todaysworkout!
– Snack:
Muesli reep
– Om precies 12;30 staan alle grote meubels in de bus. Ik ben toch wel een beetje trots dat ik dit (oké met een beetje sjouwhulp van mijn broertje) zo snel heb gefixt zonder enige voorbereiding.
– Lunch: Even een korte pauze, pff dat verhuizen is vermoeiend. Ik eet snel 3 geroosterde broodjes met kipfilet en drink een kop thee.
– Nog meer hulp:D. Om 13:00 uur komen er nog twee vrienden van me helpen om de laatste dingetjes in te pakken (service, kleding en andere troep xd) en dan rijden we rond een uurtje of 16 naar mijn nieuwe woning. Ik vind het nog wel een beetje moeilijk die chaos. Zo heb ik de koelkast en vriezer dus niet kunnen ontdooien.  De koelkast is op hoop van zege maar gewoon uit het stopcontact gehaald en ingeladen…het is maar een klein stukje rijden en ik besluit het erop te wagen. Maar hij heeft niet gelekt en na twee uurtjes sluit ik hem gewoon weer aan en werkt hij weer prima. Dat geeft me een rustig gevoel. Ik ben ook onwijs blij dat ik zo’n lief broertje en twee geweldige vrienden heb die me helpen. Zonder hun had ik het natuurlijk noooooit allemaal zo snel gefixt.
– 18:00 uur: plannning maken. Als ik druk ben met iets dat MOET ik het af maken. Zo werkt mijn hoofd. Ik kan geen pauze nemen tot het af is. Maar gelukkig waken anderen hiervoor. Mijn vrienden en broertje namen af en toe gewoon een moment rust en dan ging ik in mijn eentje door. Maar nu is het bijna etenstijd en willen ze samen eten. Dan MOET ik ook wel even stoppen. Dat vind ik oprecht lastig als ik weet dat alle spullen nog moeten worden uitgepakt…Maar zij stellen voor boodschappen te halen zodat ik het busje kan wegbrengen, mijn broertje kan afzetten bij de metro (die wil thuis eten) en op de fiets kan terugkomen. Dan is dat in ieder geval al geregeld. Zo gezegd, zo gedaan.
Diner: pasta carbonara met extra spek en paprika!
– Na het eten helpen mijn vrienden nog even met uitpakken maar rond een uurtje of 21;30 houden zij het voor gezien (én terecht). Ik ga zelf nog door tot ergens in de nacht omdat ik het gewoon af wil hebben. Ik heb niet op de tijd gelet maar als het goed donker is dan is alles af:D (zie foto’s hieronder voor het voorlopige resultaat, het is nog erg kaal maar alles staat)
– 01:45??? Slaapfijn!

Woensdag 13 juli:

– 7:00 uur: MOEEEEEEEE maar wakker
– Breakfast: Magere kwark met muesli
-Work- out: ik ren 7 km door mijn nieuwe buurt. Langer kan ik niet rennen want ik moet de hele dag werken.
– Eten klaarmaken voor de rest van de dag op werk.
– Snack: Eiwitshake
– 60 minuten fietsen naar werk (Damn, het is zo ver vanaf mijn nieuwe huis o.O’)
– Werk!
Lunch: 3 snee brood met kipfilet + theeee
– Werk
– Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ik krijg te horen dat ik ben GESLAAAGD. WHOOPWHOOP! Een 7,5 voor mijn Scriptie EN NOOOOOIT MEER NAAR SCHOOOL. #yay #happy #happy #happy Zei ik al dat ik happy was? Wooooooh! #party!! Ohnee,….ik zit op werk… #fail
Diner: Witlofsalade met watermeloen, galiameloen, druiven en een appel
– SURPRISE. De bel op werk ging, ik doe open en…staat mijn vriend daar met een verrassing omdat ik geslaagd ben! Wat een schatje is het toch ook!
Snack: Een italiaanse bol met pittige kip samba salade van Johma (aanradertje!) Verdiend!
– Na werk gaat mijn vriend mee om mijn nieuwe huisje te bewonderen. Hij had dolgraag geholpen met verhuizen maar heeft een nieuwe baan #goodthingshappening en zijn tweede werkdag net gehad dus vrij opnemen om mij te helpen was geen optie. Superlogisch en daarom vind ik het alleen maar heel erg leuk dat ie nu gelijk mee gaat om te kijken:D Hij is erg enthousiast over de ruimte maar vooral ook erg moe…en ik trouwens ook.
21:30 uur: We besluiten te gaan slapen want morgen is er weer een drukke dag!

Donderdag 14 juli:

-7:00 uur: WAKE-UP TIME!
-Ontbijt: Twee broodjes met pindakaas en banaan + 1 broodje met humoes (zongedroogde tomaat)
Work-out: Om 8:30 uur sta ik in the gym hoor! Tijd voor LEGDAY! Het ging super chill. Leg-press, squats, leg extension etc. Na 70 minuutjes fiets ik met een voldaan gevoel weer naar (mijn nieuwe) huisje (15 minuten langer fietsen dan normaal…)
-Snack: Twee broodjes met Humoes.
– Douchen, omkleden ennnnn even buiten mails beantwoorden in het zonnetje.
– Lunch: Pasta pesto met kip, paprika en broccoli (first time cooking in my new apartment!;p)
– Na lunch gaan we naar de IKEAAAA. Ik had nog niet alle spulletjes in huis dus ik ga met een goeie vriend even gezellig langs de Ikea om nog wat laatste prutjes te halen. #gezellllie
– Work-time again… Sinds ik vakantie heb werk ik extra voor de moneys dus we mogen weer.
– Diner: Ik heb al warm gegeten tussen de middag dus ik eet een grote bak fruitsalade op werk. Een halve watermeloen, een halve galiameloen + druiven en een appel.
-Snack: Stukje chocolade
– 23;30 uur: Welterusten!

Zoooooooo dat was me het weekje wel. Van ultieme ontspanning naar onwijze stress en chaos. Maar we eindigen met orde en blijdschap…Een afgeronde Master en een nieuwe woning:) #hetlevenisgoed.

Ik wens jullie een heel fijn weekend en tot de volgende post:)

Liefs, xx
Suzanne

Follow me on Instagram Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
FLASHBACK FRIDAY (1 juli t/m 7 juli)

Morning morning ! Daar is ´ie dan EIN-DE-LIJK: de wekelijkse Flashback Friday! Een paar uurtjes later dan normaal, maaaar, beloofd...

Sluiten