#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (29 juli t/m 4 augustus)

Olaaa guapaaas!

Hoe gaat het:)? Ik ben alweer 4 dagen in Nederland (mis de zon o.O’) en inmiddels staat de Mimizan surf post al online (heb jij hem al gelezen?!), maar deze Flashback Fridaypost gaat natuurlijk nog even terug naar Frankrijk. Hihi heeeerlijk toch. Nog even een flashbackje naar zon, zee, strand en sunkissed huidjes! Maar in de vier dagen dat ik weer in Nederland ben is er ook weer genoeg gebeurt. Lees en kijk je mee?!

Vrijdag 29 juli:

-9:00 uur: De zon schijnt, de tent is warm #correctie de tent is heet dus Suzie is wakker
– Ontbijt: 2 stukken stokbrood met chocopasta en een bakje muesli met yoghurt
– Beachtime, foto’s maken, surfen, insmeren, verbranden en chillen hahaha.
Lunch: Een appel een grote plak ontbijtkoek en een suikerwafel…Zoooooooo slechte hè hahah. We waren vergeten eten mee te nemen naar het strand en even heen en weer naar de winkel was 6 kilometer lopen dus besloten we de suikerwafels uit onze tas maar als lunch te nemen.
– Terug naar de camping rond 18:00 uur, douchen, omkleden en alle wetsuits uitspoelen
– Diner: BBQ timeee! Yeah. Vandaag staat er een heerlijke BBQ op de planning. Lekker stokbroodjes met kruidenboter, een aardappelsalade, couscous met groenten, rozijnen, feta en natuurlijk VLEES! Iedereen krijgt één hamburger (helaas was die van mij helemaal zwart en smaakte 100% naar kool #getver), twee kippenpoten (ook hier zat weinig vlees aan dat ik op kon eten helaas) en een worstje (deze was heerlijk gekruid!).
– Werken tot 23:00 uur in het dorpje
– Terrasje pakken en terug naar de camping, want ik ben stiekem heel moe hihi.
– 2:30 uur: Goodnight, xx

IMG_3572 IMG_3545 IMG_3447

13000072_1148620361870482_7778649914614717409_n

Zaterdag 30 juli:

– 10:00 uur: Awake…cause well it’s hot again
– Naar de supermarkt om ontbijt te fixen, het is namelijk wisseldag voor de meeste gasten en dat betekent dat er deze ochtend geen ontbijt op het camp is. Eenmaal in de supermarkt koop ik echt veel want het is alweer bijna middag joh:O Ik haal een verse croissant, een chocoladebroodje en een stokbrood. Het plan is om hotdogs te maken maar die twee andere broodjes heb ik even nodig vanwege de suikers. Voordat die hotdogs klaar zijn duurt het namelijk ook nog wel een uur 🙂
– Ontbijt of noem het beter Brunch (12:30 uur): een croissant, een chocolade broodje, 3 hotdogs (een half stokbrood met grote knakworsten en mayo+mosterd)
– Even het dorpje in om winkeltjes/souvenirs te kijken en dan weer terug naar de camping. Ik koop enkel een stoer leren armbandje voor mijn vriend. Voor de rest kon ik eigenlijk niets leuks vinden.
– Off to the beach voor het laatste daggie surfen. De golven zijn vandaag BIZAR hoog en er is bijna niemand in het water… Natuurlijk moest en zou ik dan juist proberen te surfen. And so I did. Wauw, heftig jongens maar heel tof:) Ik heb deze dag dus ook nog gezwommen zoals je wellicht ook al hebt gelezen in de Suzie Surft post.
– 18:00 uur: terug naar de camping, even lekker douchen en alvast de tent wat schoonmaken. Morgen gaan we immers alweer terug naar Nederland.
– Diner: Uiteindelijk schuiven we om 21:15 uur aan bij een pizzeria in het dorpje Mimizan. Het is er echt bizar druk en we moeten superlang wachten tot we worden geholpen. MAAR…de pizza was het meer dan waard. Ik nam natuurlijk mijn favorite 4 cheese pizza. #hoekanhetookanders
– Toetje: Eeeen dikke vette ijsco (3 bolletjes: Limoen, citroen en Chocolade)
– Thuis fixen we nog even de laatste dingen in de tent, pakken we alle tassen in en gaan we snel slapen.
– 00;30 uur: welterusten!

IMG_3451 IMG_3594 IMG_3534 IMG_3536 IMG_3390IMG_3497

Zondag 31 juli:

– 6:45 uur: Zoooooooo vroeg voor vakantie #meh 🙁
– Even snel aankleden, bril op en tassen naar de auto sjouwen
– 7:15 uur: Klaar voor vertrek:D Let’s go back to the rain…:(
– Ontbijt: In de auto eet ik drie chocoladebroodjes
– Rijden, rijden, rijden
– Lunch: Ruim 100 km voor Parijs stoppen we bij een groot wegrestaurant om te lunchen. Ik bestel een portie friet met tournedos.
– En weer doooooor #filebijparijs #enwezijnnoglangnietthuis #noglangerniet #noglangerniet …
– Diner: Als we net in België zijn stoppen we toch nog even om te plassen en iets eten te halen. Ik ga het net niet trekken om door te rijden tot aan Amsterdam zonder eten. Ik bestel een half stokbrood met kip, tomaat, sla en dressing. Het was droog vies brood blegh. Maar het vulde.
– 21:30 uur: HOOOOMEEEE! Yay we made it. Twee uurtjes langer over gedaan dan de heenweg maar we zijn weer thuus:)
– Snel douchen, even wat spullen uitpakken en dan ga ik gelijk door op de fiets naar mijn vriend. Ik heb hem stiekem wel een beetje gemist en ik wil per se naar hem toe want hij is ook net terug uit Praag.
– Gezellig even bijgekletst en in slaap gevallen…geen idee hoelaat

Maandag 1 augustus:

– 8:00 uur: de wekker gaat..maar suzie slaapt gewoon verder #zomoe
– 10:00 uur: okeoke, nu mag je er wel eens uit…ik neem een banaan en een appel want ik zie dat er verder geen ontbijt in huis is en mijn vriend is naar de fysio.
– Ontbijt: mijn vriend heeft een stokbrood gefixt en heerlijke kaas en tomatentapenade #chill. We ontbijten relaxt op bed en dan moet hij naar de tandarts.
– Ik ga huiswaarts en verder met vakantiespullen opruimen.
– Lunch: 2 broodjes met pindakaas
Work-out: Een 5km run (ik ben nog moe van vakantie en de reis)
– Snack: Chocoladewafel
– Yay, mijn lieve vriendinnetje Maxime komt op bezoek. Ze heeft mijn nieuwe appartementje nog niet gezien en komt gezellig bijkletsen en eten.
– Diner: We nuttigen eerst een heerlijk stokbroodje met heksenkaas en aioli en daarbij eten we een maaltijdsalade van rucola melange met gerookte kip, feta kaas, tomaat, olijven, paprika en honing-mosterd dressing.
– Tv kijken en chillen
– Snack: Appel Kaneel smart proteïne koekies en een lekkere kop thee.
– 23:00 uur: Welterusten

Dinsdag 2 augustus:

-8:30 uur: Wat een tijden hè…tja ik heb nog vakantie dus ik neem het er van hoor hihi
– Ontbijtje: Griekse yoghurt van Optimel met Frambozen smaak, muesli en een appel
– Bezig met de Mimizan post:D en mails beantwoorden (dat waren er een hoop zo na de vakantie o.O’)
– Lunch: 6 snee brood met de aioli en heksenkaas die nog over waren van gister:)
Work-out: 11,2 km rennen door de regen…Het ging nog fijn ook!
-Snack: 1 Smart wafels + een rijstwafel met Wheytella. 
– Douchen, omkleden, opruimen thuis
– Diner: Witlofsalade van 3 stronken witlof met twee handjes blauwe druiven, een banaan en een appel.
– Tv kijken
-21:15 uur: Gesloopt, welterusten!

FullSizeRender

Woensdag 3 augustus:

-7:30 uur: Wakkkkerrr
– Ontbijt: 2 geroosterde boterhammen met Wheytella en een bakje yoghurt met muesli.
– Ik ga op kraamvisite naar Joëlla die net haar nieuwe katje ‘Beer’ heeft opgehaald. Onderweg fiets ik nog langs een kattenspeciaalzak. Je kunt immers niet op kraamvisite gaan zonder iets mee te nemen toch? Ik koop twee superschattige grijze muisjes met kattekruid erin. Een oud vrouwtje dat in de winkel werkte, zei me dat haar 5 katten er dol op waren…5…Even serieus mensen. Als ik later 80 ben (ik weet niet of ze zo oud was, maar zo oud zag ze er minstens uit!) dan wil ik geen 5 katten!! ‘Beer’ vond mijn cadeau zo leuk dat ik vanochtend (vrijdag 5 aug) alweer een appje kreeg van Joella dat ze de hele nacht niet heeft kunnen slapen omdat Beer zo druk aan het spelen was met mijn muisjes whahahah #GOEDcadeau
– Bij Joëlla is nog een vriend en we kletsen gezellig wat tot zij de stad in gaan en ik huiswaarts ga
– Lunch: 4 snee geroosterd brood met aioli (damn dat spul is zooo verslavend lekker!)
Work-out: Ik ga naar de gym..maar ik voel me eigenlijk energieloos…toch knal ik een uurtje op de apparaten #fullbody.
Diner: HONGUUUUR! Ik maak een grote tonijnsalade met de ingrediënten die nog over waren van de salade van maandag:) ( tomaat, olijven, fèta, honing-mosterddressing)
– Bankhang tijd want suzie is moe
Snack: 2 smart wafels (die dingen zijn eveneens verslavend dus je bent gewaarschuwd!)
-22:30 uur: Sleeptight! xx

IMG_3707

Donderdag 4 augustus:

– 8:00 uur: Wekkertje
– Ontbijt: Gister voelde ik me wat zwakjes dus het is tijd voor wat extra vitamientjes. Ik neem een lekkere innocent smootie en een volle bak kwark met een kleine banaan, een halve appel en een piepklein beetje muesli.
– Ik kleed me rustig om, check mijn socials, check mijn mail…(want ik heb straks een afspraak bij de gemeente voor mijn inschrijving van mijn nieuwe huisje) en dan opeens zie ik dat ik om 11:15 uur een afspraak heb bij de gemeente Ouderkerk aan de facking Amstel #huilen…ik dacht namelijk dat ik een afspraak had bij de gemeente Duivendrecht. En nu blijkt dat ik 8 km verder moet fietsen heb ik opeens HEEL erg haast. Ik moet namelijk eerst nog langs mijn vriend (5 km totaal de andere kant op…). Daar ligt namelijk mijn contract dat mee moet. Holy f*ck suzie wat kut geregeld weer.
-Haaaaaaaaast. Ik race als een dikke wielrenner naar de Pijp, sprint 3 trappen op, grijp het contract, ren weer naar beneden en sjeees richting Ouderkerk aan de Amstel. Oh ja tuurlijk…het zal eens meezitten…DIKKE VETTE wind tegen…MAAR precies 2 minuten voor tijd sta ik ( volledig bezweet dat wel..) bij het loket met alle benodigde papiertjes. #MADEIT #whoopwhooop
– Meer dan een uur gefietst en na 2 minuten sta ik weer buiten whahaha. Tja zo gaan die dingen. Ik ben nu in Ouderkerk aan de Amstel en aangezien ik voor volgende week nog iets moet regelen in Amstelveen (wat daar in de buurt ligt) besluit ik verder door te fietsen. Onder mom van…”nu we er toch zijn”…en “Als we toch de hele ochtend aant fietsen zijn”. 4 kilometertjes verder doorrijden en ik sta in het centrumpje van Amstelveen. Best leuk joh! Ik heb natuurlijk een half jaar stage gelopen in Amstelveen maar ik was nog nooit in dit centrumpje geweest. Superleuk! Ik ga naar de Triumph winkel om een speciale sport-bh te passen voor volgende week donderdag. Dan heb ik een event van Triumph en gaan we deze bh testen! Later meer hierover!
– Fietsen…fietsen…en? FIETSEN!
– Jazeker, er wordt vandaag gefietst. Vanuit Amstelveen fiets ik door naar mijn volgende afspraak in Amsterdam bij het Olympisch Stadion. Binnenkort zul je ook hier meer van zien verschijnen:D #ietsmetsport
 Late Lunch: 4 snee brood (2 met pindakaas + 2 met kipfilet)
– De fiets op…er zouden namelijk pakketjes bezorgd zijn 4 km verderop…eenmaal daar aangekomen waren de pakketjes nog niet binnen GRRRR. Voor niets gefietst…scheelt dat ik vandaag nog niet zoveel gefietst had…
– Werken achter mijn laptoppie
Smart cookies (4 x appel kaneel)
Diner: ’s avonds ga ik gezellig bij mijn vriend eten:)  We maken spaghetti met gehakt, rode saus, ui, paprika, tomaat, courgette en pepers. Oh en natuurlijk een berg parmezaanse kaaaas.

– na het eten komt de zus van mijn vriend even gezellig kletsen en daarna kijken we nog heel ffies tv en vallen we in slaap

– 23:00 welterusten!

IMG_3708 IMG_3709
Welll, dat was dan alweer de eerste week van freakin’August men…Time is flying. De zomer gaat altijd ZO ontzettend snel voorbij.  Ik hoop dat het aankomend weekend nog wel even lekker weer wordt want ik ga allemaal leuke dingen doen die voornamelijk buiten zijn:) En jij? Letmeknow!

Tot snel! xx

Follow me on Instagram Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

Related Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Brigitte Brummel
  augustus 5, 2016 at 08:05

  Nieuwsgierig naar je post #ietsmetsport !

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  surflifetrips mimizan
  SURFLIFETRIPS MIMIZAN (MIJN ALLER EERSTE SURF VAKANTIE IN MIMIZAN!)

  Moooorning! Bonne Journée! Goedemorgen! Comment ca va? Oui oui ik ben nog helemaal in de Franse sferen, ondanks dat ik...

  Sluiten