#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (12 AUGUSTUS T/M 18 AUGUSTUS)

GOOOOODMORNING!

Ik hoop dat jullie er weer klaar voor zijn, de wekelijkste Flashback Friday1 Ik zou zeggen pak een kopje thee en een lekker stuk fruit (of een koekje #hetistenslottebijnaweekend) want er is weer genoeg te lezen/bekijken!

 

Vrijdag 12 augustus:

-8:00 uur: Wekker (ietsje later dan normaal maar we waren moe)
– Ontbijt: 2 crackers (1 met pindakaas en hagelslag en eentje met kaas)
– Work-out: Samen met mijn vriend rennen we een rondje Vondelpark. Het was warm en ik had het best wel zwaar MAAR in een keurige 4′ 22″  bereiken we na 7,5 zijn voordeur weer.
– After-workout food: nog een cracker met pindakaas en hagelslag
– Douchen, omkleden en naar huis. Thuis duik ik achter mijn laptop om te gaan werken.
– Lunch: Fruity salad. Ik snijd een halve galia meloen aan en eet daarbij nog een banaan en een appel.
– Werken
– 16:40 uur: Ik ga nog even snel met een goede vriend de stad in.
– Diner: Als we uitgekeken zijn gaan we samen koken, we maken een soort eigen roti variant van wraps met zwarte rijst, sperziebonen, kipfilet en natuurlijk rotikruiden.
– Olympische Spelen kijken:D
-23:30 uur: Welterusten!

IMG_4662

Zaterdag 13 augustus:

-7:00 uur: Wakkkkker worden, wakker worden, wakker worden
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en wat hagelslag
– Work-out: Ik ben er ook op deze zaterdag weer lekker vroeg uit om te sporten. Ik ben zelfs een kwartier te vroeg bij het zwembad dat pas om 9 uur open gaat. Maar de mevrouw achter de balie is heel lief en laat me alvast naar binnen. Om 9 uur precies duik ik een volledig leeg zwembad in om vervolgens 3,5 km te zwemmen. Dan ga ik snel weer op de fiets naar huis want mijn moeder en broertje zouden om 11 uur in Amsterdam zijn.
– After-workout snack: Smart bar (crunchy caramel/chocolade smaak van de body&fitshop, aanradertje!)
– Naar mijn oude huisje voor de laatste schoonmaak. Zoals jullie weten ben ik een tijdje geleden verhuisd, echter betaalde ik ook nog steeds huur voor mijn vorige woning waar ik niet eerder dan 14 augustus uit mocht. Ik heb daar dan ook nog wat spulletjes staan en er moet nog opgeruimd en schoongemaakt worden voor ik de sleutel inlever. Mijn jongste broertje en moeder komen me hierbij gezellig helpen.
– Lunch: Rond een uurtje of 14:30 zijn we pas klaar en kunnen we EIN-DE-LIJK lunchen, #wathaddenwehonger. Bij mij thuis eet ik de roti op die nog over was van gister en mijn broertje en moeder eten yoghurt met muesli.
– Na de lunch gaan mijn moeder en broertje weer huiswaarts en duik ik achter mijn laptop om te werken tot 20:00 uur
– Snack: Galiameloen (2 schijven)
Diner: Omdat ik tot zo laat heb doorgewerkt, de supermarkt al dicht is en ik vanmiddag al warm had gegeten besluit ik 2 krentenbollen met kaas te eten en daarbij eet ik nog 2 geroosterde broodjes met pindakaas en een cracker met kaas.
– Tv kijken (Olympische Spelen), even met opa&oma bellen, thee drinken en chillen
– 23:00 uur: Goodnight!

IMG_4212IMG_4661

Zondag 14 augustus:

-7:00 uur: awake
– Ontbijtje: Ik maak een goed vullend havermoutje van halfvolle melk met 5 eetlepels havermout, een banaan, ongezouten noten, een eetlepel pindakaas en wat kaneel.
Work-out: It’ s swimming time again #yeah. Ik zwem weer lekker een uurtje en ga dan weer huiswaarts.
– After work-out snack: een krentenbol met kaas
– Werken met op de achtergrond de Olympische Spelen aan natuurlijk
-Diner: Ik maak een pasta van fussili met tonijn, pesto en groenten #HEERlijk!
– Na het eten zet ik het geluid van de tv wat harder en kijk ik tot 23:30 uur Olympische Spelen
– 00:00 uur: Slaaplekker!

Maandag 15 augustus:

-7:00 uur: Wekkertje
– Ontbijt: Magere kwark met muesli en een appel
– Werken achter mijn laptop
– 11;30 uur: Ik heb een shoot afspraak met een vriendin/blogger die ook in Amsterdam woont, we gaan lekker foto’ s maken en kletsen gezellig bij:)
-Lunch: 4 snee bruin brood (2 met kaas, 2 met pindakaas)
– Werken met vanaf 14:00 uur natuurlijk de tv op Rio Live:D
– Snack: 3 schijven galiameloen
– Werken werken werken…
– Before work-out hapje: Een meergranen cracker met kaas
Work-out: om 19:15 uur ga ik rennnnen! Ik heb nog niet gesport vandaag en het is ook alweer 3 dagen geleden dat ik heb hardgelopen #hoogtijddus. Ik ren 11,5 km in een heerlijk avond zonnetje. Echt genieten! En met deze 11,5 km heb ik ook alweer 60 km binnen voor de maand augustus. Zoals jullie weten wil ik elke maand minimaal de 100km halen dus nog 40 te gaan voor de komende twee weekjes, dat moet easy lukken toch:)?!
Diner: Omdat ik pas om 19:15 uur ben gaan rennen kom ik thuis als de supermarkt alweer dicht is…#slimsuus. Ik heb totaal geen zin om naar een verdere supermarkt te fietsen die nog wel open is. Ik had geen warm eten meer in huis en vind dat eigenlijk helemaal geen probleem want ik kan ook genieten van een bakje yoghurt met muesli en fruit (blauwe bessen en een appel).
– Nog eventjes Olympische Spelen kijken en dan gauw douchen, aankleden en op de fiets naar het huis van mijn vriend om gezellig samen te zijn.
– 23:15 uur: Sleepwell!

Dinsdag 16 augustus: 

-7:00 uur: tringelingaling wakker worden!
– Ontbijt: Griekse yoghurt met kersensmaak en cruesli met rozijntjes.
Work-out: GYMTIME #YEAH! Long time ago heh? Ja inderdaad, dat vond ik dus ook. Ik heb alleen maar hardgelopen en gezwommen de afgelopen dagen. Tijd om weer eens te knallen in de sportschool. Ik train mijn rug, schouders en armen en ga na 90 minuten weer naar huis. Vanaf de sportschool is het een half uur fietsen terug naar huis, dus als ik thuis kom is het alweer bijna lunchtijd…oke het is pas 11:15 uur maar ik heb honger dus ik ga lunchen..
– Lunch: 2 snee bruinbrood met Wheytella en 2 crackers met pindakaas.
– Werken
– Snack: 3 schijven cantaloupe meloen
– Werken
– Diner: Vandaag zou ik samen met een vriend gezellig uitgebreid eten, maar hier kwam iets tussen! Onverwachts moest ik om 18;00 uur ergens zijn en hebben we dus om 16:30 al snel een maaltijdsalade gemaakt samen. We maakte hem met rucola, zongedroogde tomaatjes, feta kaas, komkommer, gerookte kipfilet, uitje, paprika en een Italiaanse salademix.
-Er is dus iets tussengekomen waar ik jullie hopelijk snel heel veel meer over kan vertellen. I’M SO EXCITED…maar niets is nog officieel dus ik durf hier nog niets over te zegggen:( Ik hoop de komende dagen meer duidelijkheid te verkrijgen hierover. Voor 27 augustus zou alles rond moeten zijn ALS het doorgaat dus wellicht kan ik jullie in de volgende Flashback Friday alles vertellen! #hopeso
– Om 20:00 uur ben ik bij mijn vriend, hij is tennissen en wilde mijn fiets lenen omdat hij zelf zijn fiets vergeten was bij het station. Ik besluit vanaf zijn huis naar het Amstelstation te wandelen om zijn fiets te halen. Hij is gaan tennissen met mijn fiets en ik heb toch niets te doen dus ga ik zijn fiets wel ophalen, ondertussen bel ik met mijn ouders en met een vriendin over hetgeen ik hiervoor geweest ben.
– 21;30 uur: Eenmaal weer thuis, of naja bij mijn vriend thuis kijk ik Olympische Spelen in zijn bed. Hij komt rond een uurtje of 23:00 weer thuis en dan gaan we gelijk slapen.
– 23:15 uur: Goooodnight, xx

IMG_4478

Woensdag 17 augustus:

-7:00 uur: Wekkker! Wakker! Wonger…eh Honger!
Ontbijt: Magere kwark met cruesli en een beetje hagelslag!
– Work-out: Vanaf mijn vriends huis fiets ik om 8 uur gelijk door naar het zwembad, ik zwem 3,2 km en spring dan thuis lekker onder de douche.
– After work-out snack: Oreo koekjes met witte chocolade #ohslechtsuus #iknow
– Work, work, work..
– Lunch: Ik maak een maaltijdsalade met alle ingrediënten die nog over zijn van gister. Rucola, zongedroogde tomaatjes, gerookte kip, komkommer, feta kaas, Italiaanse salade mix en een gekookt ei.
– Na de lunch ga ik mijn huisje schoonmaken en daarna heel eventjes een uurtje buiten in het gras zitten met een goeie vriend. Het is zulk lekker weer, we nemen Master Mind mee (dat is een superleuk ouderwets spelletje, voor degene die het niet kennen) en spelen 6 potjes.
– Om 17: 00 uur maak ik me klaar voor een motortochtje naar het strand. Mijn vriend rijdt motor en als hij vrij is van werk gaan we naar Zandvoort. Ik heb nog nooit op een motor gezeten en was van tevoren wel een beetje zenuwachtig #hihi #pussy. Er staat file…#DUH ( het is immers 18:00 uur als we vertrekken en we rijden Amsterdam uit…#filewhatelse..) Maar maar maar met de motor kunnen we tussen de auto’ s door rijden, zo chill!
Diner: Wauw, wat fijn. We chillen hem keihard aan het strand en het is zoooo fijn met dit weertje. Ik ben helemaal gelukkig als we ook nog dineren bij een superleuk strandtentje. We bestellen twee zakken friet #metmayo, een burgermenu en een kipsatémenu met salade! #smullenmaar
– Na het eten is het al best wel afgekoeld, we kletsen nog even gezellig en gaan dan weer op de motor terug naar Amsterdam
– 22;15 uur: Welterusten !

IMG_4659 IMG_4658  IMG_4653 IMG_4639 IMG_4565

Donderdag 18 augustus: 

-7:00 uur: wwwwwaaakkkker worden!
Ontbijt: Mijn vriend heeft niets meer in huis behalve appels dus ik eet een grote appel met schil en fiets dan naar mijn eigen huis voor een REAL breakfast. Thuis eet ik een volle bak kwark met cruesli.
– Even achter mijn laptop om wat mails te beantwoorden.
– Work-out: Run suzie, run! Het is nu tijd om te gaan hardlopen want het is weer SUPER heet vandaag en anders is het te warm. Ik heb om 11 uur afgesproken met een vriendinnetje om gezellig een terrasje te pakken dus ik moet voor een korte afstand gaan. Ik ren 5 kilometers in een keurige 21 minuten rond.
– Lekker bezweet spring ik onder de douche…
– Ietsje later zit ik aangekleed en wel achterop de scooter bij Maxi. En wat een chill weertje weer. Heerlijk langs de Amsterdamse grachten op de scooter ! #loveit. We pakken een terrasje langs de Amstel.
-Lunch: Ik bestel een verse muntthee met een bruine pistolet met daarop warme geitenkaas, gegrilde courgette, aubergine en paprika. En er zit ook wat honing met walnoten op! #GENIETEN
– Na de lunch laten we de scooter staan en lopen we gezellig even langs de amstel terwijl we bijkletsen. Om 14:00 uur zet ze me weer thuis af want we moeten beiden nog werken.
– Workie workie dus…
– Snack: Smart wafel.
–  Ik werk tot 17:45 uur en dan is het tijd om met vrienden te chillen in de stad. Een vriendinnetje uit Epe is speciaal naar Amsterdam gekomen dus dat vind ik superleuk!
– Diner: Samen met haar en een andere goede vriend gaan we gezellig in de Pijp wat eten. Ik neem een black angus burger met kaas, bacon en een ei. Ohja en natuurlijk frietjes hihi.

– na het eten gaan we nog even de stad in, het js koopavond dus dat is chill:) Na het shoppen moeten we nog 3 kwartiertjes terug lopen naar onze fietsen en rond 22:00 uur zijn we weer thuis. We drinken gezellig wat en spelen Mastermind. Ik verbreek mijn persoonlijke record en raad het in 3 keer #yeah !

-1:00 uur: zij gaan stappen, ik ben de sjaak afhaak en ga lekker slapen.

IMG_4654 image image

En vertel op, hoe was jou week? Heb je ook kunnen genieten van het mooie weer?

Bisss volgende weeeke!

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Suzanne
  augustus 22, 2016 at 09:32

  Heel erg leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  5X DO’S & DON’TS VOOR EEN GEZOND ONTBIJT

  Je start je dag graag met een gezond ontbijt maar hoe doe je dat nu eigenlijk? In dit artikel 5...

  Sluiten