#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (19 augustus t/m 25 augustus)

Linzenburgers, zon, pindakaas, veel zweet, pittige runs EN een nieuwe woning! De afgelopen week is er weer van alles gebeurd! Lees je mee:)?

 

 

Vrijdag 19 augustus:

-7:00 uur: Wakkkker
– Ontbijt: Een bakje kwark met cruesli en blauwe bessen
– Na het ontbijt ga ik aan het werk achter mijn laptop tot het lunchtijd is.
– Snack: Een groene appel
– Lunch: 3 rijstwafels met pesto, een gekookt eitje en komkommer een snee brood met pindakaas en een kop thee.
– Work-out: Ik ren 7,5 km.
– Na het hardlopen spring ik snel onder de douche en begin ik met het inpakken van een weekendtas. Mijn opa en oma komen zo op bezoek en daarna ga ik met hen mee richting Epe want morgen staat er een fietstochtje naar Winterswijk op de planning. Vanaf Amsterdam is dat net iets te ver maar vanaf Epe is dat prima te doen. Rond een uurtje of 15 arriveren zij bij mijn appartementje en kletsen we gezellig bij. Rond 17ven gaan we naar de supermarkt om boodschapjes te halen. Ik ga vandaag een pasta met zalm voor ze maken.
– Diner: Tagliatelli met gerookte zalm, broccoli, courgette, zongedroogde tomaatjes en boursin cuisine.
– Na het eten rijden we richting Epe. Helaas is het erg druk op de A1 en doen we er wat langer over dan gepland. Maar ‘ s avonds zijn we weer veilig in Epe:)
– 23:30 uur: Welterusten!

Zaterdag 20 augustus:

-7:00 uur: Wekkker…de wekker om 7 uur? Ja want ik ga…of ik GING een weekend naar Winterswijk. Dat was de afspraak…dacht ik althans…tot mijn vriend vertelde dat hij toch in Amsterdam bleef  en volgend weekend hem een beter idee leek…#communicatie…Ik had alles al klaar staan om vanaf Epe naar Winterswijk te fietsen. Mijn fiets was gemaakt, de bandjes waren opgepompt, mijn bidons waren gevuld…jammer de bammer dan bedenk ik wel iets anders om mijn weekend te vullen.
– Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas en een grote banaan
Work-out: Omdat ik op de planning had staan om te gaan fietsen baal ik echt dat het niet doorgaat…ik had juist zoveel zin om lekker de fiets op te springen. Maargoed dat kan alsnog. Dan fiets ik wel een rondje in de buurt. Ik rijd 40 km en ga dan thuis lekker lunchen.
-Lunch: 2 snee maisbrood met twee gebakken eitjes.
– Na de lunch ga ik naar dorp om wat boodschapjes te halen want straks ga ik lekker klooien in de keuken.
– Snack: Meloeeen (2 grote schijven)
– Rond het einde van de middag ga ik het bos in om een nieuwe work-out video voor jullie op te nemen #soononline!
Diner: Macaroni met gehakt, rode saus, groenten en parmezaanse kaas!
– Na het eten kleed ik me om en ga ik samen met een goeie vriend op bezoek bij een vriendinnetje. We hebben de grootste schik die avond en spellen spelletjes, kijken tv en kletsen bij.
– Snack: We eten snoepjes en naturel chips !
– 1:30 uur: Welterusten!

Zondag 21 augustus:

-7:30 uur: Wakkeer…nee niet van de wekker maar van de buren die het normaal vinden om op zondag rond dit tijdstip hun muur eruit te slaan #zezijnaanhetverbouwen #ikhebhetgemerkt
Ontbijtje dan maar…: Een bakje kwark met cruesli en hagelslag en zo’n melkbroodje met chocolade
– Na het ontbijt ga ik aan het werk tot lunchtijd
– Lunch: 3 snee bruinbrood(1 met kaas, 1 met kipfilet en 1 met pindakaas) + 2 cracker met kaas
– Na de lunch ga ik weer aan het werk tot een uurtje of 16 en ruim ik mijn kamer op.
– Diner: Ik ga gezonde patat met gezonde burgers maken voor le family! Dit recept komt snel online so stay tuneeed!
– Na het eten ga ik gezellig naar een café met een goede vriendin. We drinken lekker verse muntthee…
– Snack: … en we eten er een stukje taart bij
– Vandaag heb ik dus niet gesport. Why not? Ik had even rust nodig:) Soms is het goed om een dagje te chillen en dat doe ik dan zelf het liefste op de zondag!
– 23:30 uur: Goodnight, x

IMG_5092

Processed with VSCOcam with f2 preset

Maandag 22 augustus:

-7:00 uur: Helloooo sunshine!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en een beetje hagelslag
– Na het ontbijt ga ik weer aan het werk..het is tenslotte maandag..
– Lunch: 2 snee bruinbrood met kipfilet en 2 crackers met kaas
– Work-out: In de middag ga ik samen met mijn Jongste broertje naar zijn sportschool. We trainen tot 17:00 uur en daarna pak ik vanaf daar de bus om weer naar Amsterdam te vertrekken.
-Ik reis samen met mijn gebouwgenootje van Apeldoorn naar ons huis.
– Diner: Pasta met een beetje boursin, kipfilet en een beetje rucolasla.
– Na het eten fiets ik naar mijn vriend om daar ‘ s avonds gezellig nog even te wandelen en daarna tv te kijken en te kletsen.
-23:00 uur: Slaaaaplekker!

 

IMG_2823

Dinsdag 23 augustus:

-7:00 uur: Morning!
Ontbijt: Magere kwark met cruesli en hagelslag
– work-outtt time: Ik heb besloten dat ik het mezelf vandaag extra zwaar ga maken door niet alleen een uur in de hitte te gaan rennen maar er ook nog eens een interval training van wil maken. Ik ren 20 minuten op 12km/h (4km) en dan start ik met de interval. 10 x 1 minuut sprinten gevolgd door 10 x 1 minuut joggen (4,5 km) Na de interval ren ik 20 minuutjes uit op hetzelfde tempo als dat ik startte (12km/h, 4 km). Uiteindelijk heb ik dus 3×20 minuten gerend en 12,5 km gelopen. Het was warm, het was zwaar maar het was het zeker waard. Dat gevoel na zo’ n work-out is echt onbetaalbaar!
Snack: Appel
– thuis spring ik onder de douche en ga ik aan het werk.
Lunch: Ik maak een pasta want door het hardlopen heb ik echt trek gekregen. Ik maak pennen met 150 gram tonijn, een halve courgette, tomaatjes en geraspte kaas. Ook doe ik er wat pesto en boursin bij.
– Na de lunch ga ik weer aan het werk en om 17:00 uur moet ik bij het huis van mijn vriend zijn. Weten jullie nog dat ik vorige week een beetje geheimzinnig deed over waar ik nou precies heenging die week. I can finally tell you guys! Zoals de meeste van jullie wel weten waren mijn vriend en ik al een tijdje opzoek naar woonruimte. Ik ben afgestudeerd en woonde voorheen in een studentencomplex waar ik uit moest omdat ik geen student meer ben. Dus er was best wel haast bij voor mij. Helaas konden we op die korte termijn niets vinden en ben ik in mijn eentje anti-kraak gaan wonen. Ik heb het prima naar mijn zin maarja…anti-kraak blijft anti-kraak en je weet nooit wanneer je je huisje wordt uitgezet. Dat idee vond ik erg naar en mijn vriend wilde ook nog steeds weg uit zijn huis. Dus we zijn continue verder blijven zoeken. We hebben verschillende appartementjes bekeken maar telkens was het te duur, te klein, moest er teveel aan verbouwd worden of werden wij niet gekozen. TOT vorige week. We zijn wezen kijken bij een appartementje, kregen de eerste keus en zijn er voor gegaan. Het wachten was alleen nog op toestemming van de eigenaar van het pand. En daarom kon ik vorige week dus nog niets zeggen…MAAAAR NU WEEEL!!! Het is offficieeel we hebben een appartement, aan de freakin”  Amstel! Jongens, het is echt fantastisch! De ruimte, zoveel licht en een prachtig balkonnetje aan de Amstel #helemaalhappy. Dus binnenkort ga ik jullie weer lastig vallen met verhuisverhalen hahaha. Maargoed, ik moest dus naar mijn vriends huisje omdat hij zelf nog werken was en er mensen kwamen kijken voor zijn kamer. Want die moet nu ook weer verhuurd worden natuurlijk.
– Toen de mensen weg waren ben ik in mijn eentje in het Sarphatipark gaan chillen. Het was zulk lekker weer en ik had de hele dag maar binnen gewerkt:(
Snack: ‘ s avonds neem ik lekker wat chippies en tucjes met een glas cola terwijl ik tv kijk #guiltypleasures #cheatdays
– 1:00 uur: Ja dat was laat …ik wilde per se opblijven tot mijn vriend thuis kwam gehe. We hebben nog even thee gedronken, gekletst en zijn toen gaan slapen.

IMG_4473

FullSizeRender 6

IMG_4915
Woensdag 24 augustus:
-7:00 uur: Awake
Ontbijt: 2 crackers met pindakaas en een grote banaan
– Work-out: Ik ga heerlijk een uurtje zwemmen. Ik maak 3,5 km en fiets dan naar huis.
– thuis duik ik natuurlijk weer achter mijn laptop…#workmode
Lunch: 3 snee bruinbrood met pindakaas
– Shoooting time: Na de lunch vertrek ik samen met één van mijn beste vrienden naar Zandvoort om daar foto’ s te maken. Na het foto’ s maken duiken we de plaatselijke supermarkt in om water te kopen en wat fruit …want het is zooooo warm #feelinghothothot
Snack: Een appel, een handje aardbeien en een trosje blauwe druiven
– Rond een uurtje of 19 gaan we weer huiswaarts
– Diner: Als we thuiskomen heb ik geen zin meer om te koken en eet ik een bakje yoghurt met muesli en twee oreo koekjes.
-23:00 uur: Slaaaaapfijn!
IMG_4969

IMG_0417

Donderdag 25 Augustus:

-7:00 uur: Wakey wakey! Ik zweet gewoon mijn bed uit…op dit tijdstip…NIET NORMAAAAL zo warm!
– Ontbijt: 3 bruine boterhammen met pindakaas en 1 grote banaan
– Werk, werk, werk…
– Snack: 2 crackers met pindakaas (hebben jullie door dat dit de week van de pindakaas is xd)
Lunch: een halve galia meloen.
– Na de lunch, (uurtje of 15 want ik had laat geluncht omdat ik veel werk had) ga ik samen met een vriend naar het strand. Het is echt te warm om binnen in mijn appartementje te werken. Ik kreeg er hoofdpijn van.
– Chillings at sea
– Diner: About 20 o’ clock schuiven we aan bij een chille strandtent om te dineren. Ik krijg er echt een vakantiegevoel van #heerlijk. Ik bestel een maaltijdsalade met geitenkaas, honing, walnoten en zongedroogde tomaat. Hij is echt SUPER lekker en we genieten nog lang op het terras.
– Om 22 uur gaan we weer naar huis en eenmaal thuis val ik als een blok in slaap.

Jeetje dat was hem dan alweer…de week vol pindakaas en zon…en de week waarin we te horen kregen dat we een appartementje kunnen betrekken per  1 oktober. Ik heb genoten en ik hoop dat jij ook een heerlijke week hebt gehad. Nu lekker weekend vieren en dan op naar volgende week, een nieuwe week, nieuwe ronden, nieuwe kansen om te knallen! Geniet dit weekend van het mooie weer en houdt morgen even mijn Youtube Kanaal in de gaten voor een heerlijk zomers recept #spoileralert… FROZEN YOGHURT IJS! IMG_5072

Seee ya next time!

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Suzanne
  augustus 26, 2016 at 08:52

  Leuk om te zien!

  • Reply
   Suzanne
   augustus 31, 2016 at 20:46

   Thaaanks, xx

 • Reply
  Sabine
  augustus 30, 2016 at 23:46

  Yeeej gefeliciteerd met jullie appartement, super leuk! Ben benieuwd naar je aankomende posts erover 🙂

  • Reply
   Suzanne
   augustus 31, 2016 at 20:46

   Dankjeweeel! Superleuke reactie! Ik zal er inderdaad snel meer over gaan posten. We mogen er 1 oktober in dus vanaf dan kun je appartement updates verwachten haha! Fijne avond nog, liefs Suzanne xx

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  STRAND WORK-OUT

  Tijd voor wat strand work-out oefeningen! De week is doormidden, het zonnetje schijnt, tijd voor een nieuwe beachy blogpost! Met...

  Sluiten