#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (2 september t/m 8 september)

Nog een weekje tot de Dam to Dam loop! Hoe staat het met de voorbereidingen? En hoe bevalt het om na de zomervakantie voor het eerst niet meer naar school te hoeven…Je leest het allemaal in de Flashback Friday post van deze week! 

Vrijdag 2 september:

-7:00 uur: Wakker…nog steeds moe van de 4 avonddiensten hiervoor. Maar vandaag heb ik even geen avonddienst maar een middagdienst #fieuw
– Ontbijt: Muesli met noten en magere kwark
Work-out: Ik besluit te gaan rennen, het is nog een kleine twee weekjes tot aan de dam tot dam loop en het rennen gaat eigenlijk heel slecht de afgelopen weken. Hoe dat komt weet ik niet precies. Misschien komt het omdat ik volledig uit mijn ritme ben door de vakantie, misschien komt het omdat ik supermoe ben…misschien eet ik minder goed dan gewoon. Maar ik ben wel vastberaden hier iets aan te gaan doen. Vroeger slapen, beter op mijn voeding letten en goed mijn rust pakken is mijn doel voor deze week! Daarom besluit ik vandaag niet ver te gaan rennen, ik ben immers al moe en wil mijn lijf niet nog verder uitputten. Ik ren 5 kilometers en spring dan lekker onder de douche.
– Snack: Na het rennen neem ik een eiwitshake voor mijn spierherstel
– Worktime, om 11:30 uur is het alweer tijd om mij klaar te maken voor werk. Het is een uurtje fietsen dus op tijd weg.
– 17:00 uur: Vrrriiiijjjj. #pff Het was een drukke middag op werk. Het begon weer vervelend omdat het internet was uitgevallen en juist vanmiddag moest ik superveel mailen. Maar uiteindelijk is het gefixt en heb ik nog een paar uurtjes lekker gewerkt.
Diner: Ik maak Roti a la Suzanne. Ik gebruik hiervoor 200 gram kipfilet die ik kruid met kipkruiden, peper en knoflook, even aanbakken en klaar is kees. 200 gram sperziebonen (gekookt en in kleine stukjes gesneden), een gekookt ei en een portie zwarte rijst. Dit alles bij elkaar in een pan en vervolgens vulde ik 6 kleine wraps met het eten. Superlekker! (wel veel calorieën #oops)
– Na het eten duik ik nog even achter mijn laptop om te werken tot 21 uur. Daarna ben ik te moe om nog iets zinnigs te doen en ga ik mijn nagels lakken.
– 22:30 uur: Welterusten!

img_6122 img_6123

Zaterdag 3 september:

-7:00 uur: Wekkkkkkerrrr!
– Waarom sta je altijd zo vroeg op Suus? Omdat ik het fijn vind om in de ochtend al zoveel mogelijk te doen…sporten, werken, foto’ s maken…eigenlijk alles wat op mijn to-do lijstje staat werk ik het liefste zo snel mogelijk af. Ik ben liever aan het einde van de middag al eerder klaar dan dat ik uitslaap en tot ‘ s avonds laat door moet werken.
– Ontbijt: 3 snee brood met Wheytella en 2 crackers (met pindakaas en een grote banaan!)
-Work-out?: Nee..even geen work-out vandaag. Zoals ik net al schreef probeer ik nu wat beter naar mijn lichaam te luisteren. Normaal sport ik elke dag maar mijn lijf is moe en het heeft even rust nodig. Die pak ik vandaag zodat ik morgen weer kan knallen als ik daar de energie voor voel tenminste. We shall see.
– Shooooting time! Het is lekker weer buiten en tijd om weer eens wat outfitjes te shooten. Dat is alweer een tijdje geleden he…ik ben superdruk met sporten en het uitproberen van nieuwe, gezonde receptjes. Het fotograferen en filmen van deze recepten en work-outs kost veel tijd  waardoor het shooten van outfit foto’ s er de laatste tijd een beetje bij in was geschoten. Maar genoeg leuke nieuwe items om te laten zien dussssz vandaag ga ik samen met één van mijn allerbeste vriendinnetjes op stap. Gelukkig is zij ook helemaal dol op fotografie en vindt ze het superleuk om mee te gaan. We gaan naar het Eye en shooten daar 3 outfitjes die jullie snel voorbij zullen zien komen op mijn Instagram en natuurlijk hier op de blog!
– Na het shooten sjeezen we op de scooter naar de Biertuin in Amsterdam Oost. Voor iedereen die dol is op speciaal bieren of gewoon houdt van nieuwe biertjes uitproberen, de biertuin in Oost is een aanrader…zeg ik op basis van de keuze en de sfeer. Ik heb zelf namelijk geen bier gedronken #mietje.
Snack: Ik nam een verse muntthee en samen bestelde we een broodplankje en nacho’ s. Die nacho s kan ik je ook van harte aanraden!
– We kletsen gezellig bij in het zonnetje, ik vind het heel fijn om haar weer even te spreken en gezellig samen te zijn. Op dit soort momenten besef ik me altijd hoe blij ik ben met de vrienden die er altijd voor me zijn en zijn geweest. Ook al spreek je ze soms een tijdje niet, wanneer je weer samen bent is het gewoon goed en dat is superfijn.
– Diner: Omdat mijn vriendin samen met haar twee zussen in de stad wat gaat eten ga ik huiswaarts, ik zit nog heel erg vol van de nacho’ s en het broodplankje en besluit een bak kwark met cruesli te nemen. Daarbij eet ik nog 2 crackers met appelstroop.
– Na het eten ga ik gelijk aan de slag met de foto’ s van vanmiddag. Ik ga door tot een uurtje of 22 en besluit dan naar bed te gaan.
– 22:45 uur: goooodnight people!

img_5969 img_6121

Zondag 4 september:

– 7:00 uur: G’ MOOOOORNING SUNDAY! 😀
– Met een blij gevoel sta ik op…eindelijk voel ik me weer een beetje echt fit. Niet moe, maar gewoon chill # yes. Gelijk bedenk ik me dat ik maar goed moet ontbijten omdat ik zin heb om een goeie run te pakken vandaag.
– Ontbijt: 400 gram magere kwark met een beetje cruesli en een appel.
Work-out: Ik heb echt zin om te rennen! Ik weet dat het de afgelopen tijd niet zo fijn ging, maar gister heb ik niet gesport en ik voel me fit dus ik heb gewoon zin om er tegen aan te gaan. Ik bedenk me dat ik vandaag 14 km wil lopen en het liefste rond de 4:35 gemiddeld. Mijn vriend liep van de week 14 km in 4:34 gemiddeld en ik wil niet van hem onder doen. Ja, ja ik weet dat hij een man is, veel groter, sterker en dat die vergelijking totaal nergens op slaat. Maar ik kan nu eenmaal niet tegen mijn verlies. Bovendien wil ik ook gewoon lange afstanden samen kunnen blijven lopen dus vind ik dat ik even hard moet kunnen rennen. Ik weet ook dat ik dat tempo makkelijk moet kunnen halen, in het verleden heb ik zelfs veel harder gelopen…maar de laatste tijd ligt mijn tempo nogal aan de lage kant. Dat merk ik al bij de eerste paar km…de eerste kilometer loop ik in 4:45′ , gevolgd door een 4:48′ en als ik de 5 km bereik loop ik zelfs  4:58′ gemiddeld …. Pfff wat gaat het weer bagger slecht. Normaal liep ik altijd rond die 4:30′ / 4:40′  en nu ga ik bij de eerste vijf km al naar de 5 minuten toe…Dat kan echt niet zeg ik tegen mezelf. Ik maak me boos en zet een tandje bij. Het is nu echt afgelopen met die shitbenen. BAM! En daar ga ik… de eerste 5 km mochten dan helemaal ruk gaan. Vanaf de 6e km versnel ik en blijf ik versnellen tot aan de 14e km aan toe. Van 4:58′ duik ik in de 6e km al naar een 4:53′ en als ik 10 km heb gerend zit ik op 4:37′ gemiddeld. Yes dit MOET lukken. Ik krijg er helemaal een lekkere vibe in dat het lukt om me zo te herpakken na die eerste 5 km die ZO ontzettend traag gingen. Uiteindelijk loop ik de laatste km in 4:00′ rond en daarmee komt mijn gemiddelde uit op een 4:33′  BAAAAM BEATED THE BOYFRIEND:D hihi.
– Boyfriend…talking about him. Ik ga me snel douchen en omkleden want we hebben om 14:00 uur afgesproken.
Snack: Ik neem nog even snel een eiwitshake en twee crackers met smeerkaas en een gekookt ei voor ik wegga.
– Om 14:30 uur gaan we even langs de schoonheidssalon, als we daar om 15 uur klaar zijn regent het enorm.. Mijn vriend stelt voor in een Burger tentje te gaan schuilen. Supergoed idee want ik heb trek na die run.
Lunch: We bestellen een Burger trio die we delen. Een vega burger met geitenkaas, een burger met lam en groenten en een cheeseburger. Alle drie superlekker maar de geitenkaas was denk ik wel echt mijn favo…alhoewel de lam ook erg goed smaakte…net als de cheeseburger trouwens. Oke geen favoriet. Alle drie fantastisch! Het is rustig in het restaurant en de ober komt ons een smoothie van het huis aanbieden, ze waren een nieuwe smaak aan het uitproberen die wij mochten proeven. Superchill. Het is een romige mango smoothie die bij ons beide erg in de smaak valt.
– Als we uitgegeten en gedronken zijn is het weer droog #wateentiming. We fietsen nog even door de stad en besluiten dan uit te gaan rusten. Mijn vriend heeft gister een festival gehad en ik kan wat extra rust ook wel gebruiken.
Snack/Chilltime: Om 16:30 uur liggen we in bed met een zak chips, een pakkie tucjes en The Hunger games. #ultiemzondaggevoel #heerlijk
– We kijken het eerste deel van serie films en gaan dan eten maken.
Diner: Een pompoen soepje met couscous (couscous met kip, courgette, tomaat, paprika, rozijntjes, olijven en feta kaasjes). Als toetje nemen we beide een Oreo koekje met witte chocolade.
– Na het eten kijken we deel twee en dan vallen we in slaap.
– 22:00 uur: Sleepwell:)

fullsizerender-8 img_5997 img_6120

-Maandag 5 september:

– 9:00 uur: WHUT 9 uur?! Geen wekker gezet…9 uur wakker…Well, gelukkig hoef ik vanavond pas te werken. Ach eigenlijk was het ook wel lekker om even uit te slapen. Nu weet ik in ieder geval zeker dat ik goed ben uitgerust.
Ontbijt: Een bakje magere yoghurt met cruesli en een beetje hagelslag
Work-out: Even lekker wakker worden in het zwembad en die kilometers van gister eruit zwemmen. Ik zwem een uur en dan ga ik naar huis want ik heb weer trek. #vuilnisbak #vreetzakkie
Snack: Twee crackers met pindakaas en een kop thee
– Ik moet nog even langs het postkantoor om wat pakketjes af te geven en op te halen. Ik loop twee keer heen en weer naar het Dorpsplein en op de terugweg neem ik nog even wat boodschapjes mee bij de Plus. Ik haal mijn standaard boodschapjes. Een brood, kipfilet, een bakje magere kwark en een broccoli haha.
Lunch: Vandaag eet ik weer lekker ‘ s middags warm omdat ik vanavond weer een avonddienst moet draaien. Met dit warme weer heb ik daar normaal gesproken niet zo’ n zin in om 13:uur maar omdat ik net al heb gezwommen heb ik best trek in een lekkere pasta. Ik maak pennen met broccoli, een halve courgette en 100 gram kipfilet. De kip marineer ik met wat kruiden van de Body&Fitshop.  Ik gebruikte dit keer de ‘ Garlic & Pepper’  smaak.
– Werk, na de lunch ga ik aan het werk achter mijn laptopje. Ik werk tot 16 uur en maak me dan klaar voor mijn avonddienst. Het is weer een uurtje fietsen maar gelukkig is het lekker weer. Naja gelukkig, tja beter dan regen maar ik vind het wel vervelend dat ik altijd een beetje bezweet aankom met dit weer omdat ik natuurlijk nette lange kleding draag naar werk en een fietsen in die kleding door de zon dan nogal warm is.
Diner: Op werk nuttig ik mijn 4 snee brood (2 met pindakaas + 2 met appelstroop).
Snack: Vandaag trakteert een docente op koekjes. Het zijn van die biscuitjes met een dun laagje chocolade. Ik neem er 2 aan het einde van de les en ga dan afsluiten.
– 23:00 uur: Hoooommeee! Ik ben vroeg thuis vandaag, voor een avonddienst dan xd
– 23:30 uur: Welterusten! xx

Dinsdag 6 september:

– 7:00 uur: Awake
– Ontbijt: Een lekkere bak kwark met cruesli en twee crackers met appelstroop
– Work, work, work. Vandaag werk ik een dagje thuis achter mijn laptop. Video’ s editen, mails beantwoorden, administratie bijwerken etc.etc.
Snack: Om 11 uur neem ik lekker een smart wafel.
-Werk
Lunch: Om 14 uur neem ik lunch pauze. Best laat eigenlijk, maar ik wil altijd zoveel mogelijk afmaken voor ik ga lunchen. En dan zit ik midden in een opdracht en dan kan ik het niet zo goed van me afleggen. Anyway..ik eet 4 snee geroosterd brood met Humoes en kipfilet. Daarbij eet ik een gekookt eitje.
– Na de lunch ga ik nog eventjes aan het werk om mijn eten te laten zakken en wat laatste dingetjes af te maken.
– Work-out: YEAH! Naar dit moment kijk ik al de hele dag uit. Ik had vanochtend toen ik op stond namelijk bedacht dat het vandaag wel weer eens tijd zou zijn voor de sportschool. Ik doe eerst een uurtje kracht (full-body)en dat gaat echt KEI lekker. Ik knal zo hard door…het verrast me zelf omdat het al best wel weer een tijdje geleden is dat ik bepaalde oefeningen heb gedaan. En omdat het rennen niet zo fijn gaat had ik misschien gedacht dat het aan de  fysieke gesteldheid van mijn lichaam lag…maar zo goed als deze krachttraining ging…dan kan er bijna niets mis zijn. Ik besluit er nog 45 minuten op de crosstrainer achteraan te pakken #zweetzweet. En dan snel naar huis te fietsen.
– Diner: HONGUUUURRRR! Suzie is always hungry…but even more hungry after a good work-out! Vandaag ga ik eten met een van mijn beste vrienden en tevens gebouw genootje. Waaaaaant vanavond is Hollands Next Topmodel op tv en dat willen we samen kijken:D We gaan naar de supermarkt en besluiten voor lekker simpel te gaan. Aardappels, groente en vlees. We kopen broccoli, krieltjes en een kipburger en eten het bij mij thuis lekker op.
– Op de bank tv kijken met een kopje thee. Superchill zo’ n dinsdagavondje.
-Snack: Onder hollands next topmodel eten we een chocoladewafeltje en een stroopwafeltje en daarna gaat hij naar huis. Ik ga snel omkleden, douchen en slapen.
-23:30 uur: Goodnight!

Woensdag 7 september:

-7:00 uur: Ik ben wakker…zonder wekker. WOW! Blijkbaar ben ik niet zo moe meer:)
Ontbijt: 400 gram vanille kwark met appel/kaneel cruesli (hmmm yummie) + 2 crackers met pindakaas. Ik ontbijt stevig want ik heb echt een ziek strakke / drukke planning vandaag. So I need it. En…tja ik houd ook gewoon van eten hahahah.
– Work-out: Van 8-9:30 uur trek ik baantjes 🙂
– Snel aankleden en dan eerst langs het huis van mijn vriend fietsen om me daar om te kleden (mijn werkkleding lag daar nog) en een koffer af te geven. Hij gaat morgen met vrienden op vakantie en wil mijn koffer lenen dus ik ga ik even naar zijn huis brengen…” even…” . Gelukkig had ik ook mijn werkspullen, slaapspullen en zwemtas nog bij me xd. Wat een gedoe. Mijn HUGE zwemtas paste net in de koffer dus die was ik kwijt, dan had ik nog mijn werktas met een zware laptop, eten, agenda, notitieblokken, boeken etc. Die ging voorop de fiets. En de rest in mijn rugzak. Zie je het voor je? Fiets + koffer….+ 2 grote tassen en suzie. Well, zo fietste ik 5km door Amsterdam naar het huis van mijn vriend. Koffer gedropt, nette kleding aan. NEXT! Door naar Amsterdam West voor mijn werk. Als ik ben aangekomen op werk drop ik snel mijn werkspullen, regel een paar zaken en fiets dan gelijk door naar een event dat ietsje verderop plaatsvindt.
Annemarie Börlind event: Helemaal gehaast kom ik aan bij de presentatie van Annemarie Börlind. Maar gelijk word ik in het verhaal gezogen. Super interessant. Annemarie Börlind is een prachtig merk dat veel aandacht besteed aan goede huidverzorging. Het is jammer dat ze niet veel bekender zijn want ze besteden onwijs veel aandacht aan de puurheid van hun producten. Zo gebruiken ze ook al sinds 1959 geen dier proeven…en dat was in die tijd heel bijzonder want toen werden dieren echt overal nog voor gebruikt. Toch lopen ze er niet zo mee te koop omdat ze dat soort dingen als vanzelfsprekend zien. Wij kregen een huidlezing tijdens het event. We mochten met ons hoofd plaatsnemen in een soort hokje en door een gleuf kijken, alsof je bij de opticien zit maar dan anders. Het is een box met ultraviolet licht waardoor je huid allerlei kleurtjes krijgt. Elke kleur zegt dan weer iets over je huid. Zo geeft de kleur wit bijvoorbeeld een verdikte hoornlaag weer, staat licht paars voor een vochtarme huid en wijst de kleur bruin of pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes of sproeten (die nog komen). Alle mogelijke kleuren en betekenissen werden ons van tevoren uitgelegd en we kregen ook ons gezicht te zien zoals het eruit zag in de skintest machine. Ik vond dit heel interessant omdat ik gedurende mijn jeugd altijd heel veel heb gezwommen en nooit zo zorgvuldig ben omgegaan met mijn huid. Ik was heel benieuwd of dat uit de skintest zou komen. Al dat chloor en dan geen cremes gebruiken…zou dat slecht geweest zijn en kunnen ze dat nu zien? Eh….dat werd al gauw duidelijk. Ja dus! Mijn huid was er echt slecht aan toe…eigenlijk kleurde mijn hele hoofd donkerpaars met bruine stippen #oops. Behalve één klein stukje tussen mijn twee wenkbrauwen hahaha. Dat was een goed stukje. Het donkerpaarse gaf aan dat mijn huid heel dun is en een groot vochttekort heeft… de bruine vlekjes staan voor al mijn sproetjes en pigmentvlekjes en de gevoeligheid van mijn huid. Dat klopt ook wel, ik ben zo’ n type die na 1 straal zon gelijk 30 sproeten extra krijgt en helemaal verbrand en er dan uitziet als een kreeft…Het was best confronterend want voor mij waren een vrouw van 39 en een vrouw van 28 aan de beurt…bijna 30 en bijna 40 dus..ik ben begin 20 en mijn huid was er vele malen slechter aan toe dan die van hen. Ergens had ik dat wel verwacht maar nu kon ik het zelf ook zien. Gelukkig waren ze zo lief om mij precies uit te leggen hoe ik mijn huid vanaf nu het beste kan verzorgen en welke producten daar wel en niet geschikt voor zijn. Ik kreeg een mooi pakketje mee naar huis dat ik de komende maanden ga uitproberen. Ik ben heel benieuwd…Na de lezing gaat iedereen gezamenlijk lunchen..YAY. Maar helaas moet ik het event vroegtijdig verlaten omdat ik weer terug moet naar mijn werk.
– Van 13-22 heb ik nog een dienst vandaag #vermoeiend.
– Snack: Op werk nuttig ik een appel, een banaan en drie koffiekoekjes.
– Werken….
– Van 10-23 werken betekent ook een lange pauze in de avond #GELUKKIGMAAR! Maar omdat ik geen tijd had om te lunchen op het event heb ik nu echt honger. Maar met al die tassen paste er echt niet nog een broodtrommel in. Dus ik had honger want ik had niet kunnen lunchen maar ook geen diner bij me. Mijn pauze is zo’ n anderhalf uur en het is een uur naar mijn huis fietsen en een uur terug. Dat is dus geen optie… Ik heb wel zin in iets warms dus ik besluit mezelf te trakteren.
Diner: Ik ga uit eten. Gewoon in mijn eentje omdat het kan:) Ik schuif aan bij een pizzeria in de Pijp en bestel een heerlijke spaghetti met kaas, ei en spek. #ZO DAT WAS CHILL!
– De rest van de avond kom ik goed door op deze vullende pasta:)
– Na werk fiets ik naar het huis van mijn vriend om daar te chillen, hij gaat morgen met vrienden op vakantie en het leek me leuk hem nog even te zien. Maar hij was zelf niet thuis xd Dus ik ben maar in mijn eentje tv gaan kijken
Snack: 4 oreo koekjes #yumyum
– Ik val rond een uurtje of 00:30 in slaap.

img_6119 img_6118 img_6117 img_6116 img_6115 img_6114

Donderdag 8 september: 

– 7:00 uur: Wakkkker! Moeee…
– Ik ben ook weer veel te laat gaan slapen, ik wilde nog zo graag opblijven tot mijn vriend thuis kwam. Maar uiteindelijk heb ik dit toch niet volgehouden want hij kwam superlaat thuis dus had ik net zo goed gelijk kunnen gaan slapen…Maarja.
-Ontbijt: Ik ga ontbijten terwijl meneer nog lekker doorslaapt. Ik neem een bak yoghurt met cruesli en rozijnen.
– Om 9 uur ga ik zachtjes weg maar wens hem natuurlijk nog wel een hele fijne reis en hij krijgt een dikke kus. Terwijl hij verder gaat slapen is het voor mij tijd om te gaan sporten! Maar eerst naar huis fietsen om mijn sportkleding aan te doen en mijn werktassen thuis te droppen.
– Work-out: Ik ren 11 kilometer in 50 minuten precies…Het gaat wel aardig. Weer kom ik super traag opgang en maak ik daarna steeds meer snelheid…na 9 km snoep ik er ook geen seconden meer af. Het was ook wel erg warm vandaag.
– Als ik thuis ben ga ik douchen en maak ik me klaar voor weer een dagje werken. Een speciale dag want vandaag word ik ingewerkt voor nieuwe taken. Ik vind het altijd leuk om meer verantwoordelijkheden te krijgen en nieuwe dingen bij te mogen leren en heb dan ook zin in vanmiddag.
Snack/Lunch: Omdat ik om 13 uur op mijn werk moet zijn en het een uur fietsen is moet ik om 12 uur al weg…dat betekent dat ik om 11:30 uur al lunch…Beetje vreemd maar opzich had ik ook wel honger na die run. Ik neem een grote banaan en twee boterhammen met pindakaas + een grote eiwitshake.
– Werken…het is zooooo druk op werk. Alle nieuwe cursussen starten nu en het is letterlijk één grote chaos. Personeel tekort, cursisten teveel…heavy dus. Ik word best wel een beetje in het diepe gegooid. Maar dat vind ik wel leuk. Ik krijg taken die ik nog nooit eerder heb gedaan zonder enige uitleg…doe je ding. Oh Suus kan je dit even doen…eh ja hoe? Oh…she’ s already gone hahaha. Gelukkig is alles goed gekomen. Ik had om 18 uur wel een beetje hoofdpijn dus toen ben ik even naar buiten gegaan in de pauze om (gezonde) suikers te halen.
– Diner: Bij de AH kocht ik een watermeloen, een cantaloupe meloen, aardbeien, een grapefruit en een kiwi. Ik had echt zin in een BIG fruit salade. Lekker fris en zoet. Ik ging lekker even alles snijden en in een bakje doen om vervolgens achter mijn laptop 1 grapefruit, 1 grote schijf watermeloen, een halve cantaloupe meloen, 250 gram aardbeien en een kiwi op te eten.  #vitamientjes #fruitlover
Snack: Later die avond eet ik nog twee snee brood met honing
– Rond een uurtje of 23 ga ik naar het huis van mijn vriend. Hij was toch op vakantie? Ja dat klopt. Maar ik heb geen zin om naar mijn eigen huis te fietsen dat 5km verder is en ik morgenochtend ook weer bij hem in de buurt moet zijn…#luiheid #chillenineentweepersoonsbedisbeterdanmijneigenbedje
– 00:00 Welterusten:)

Ah fijn de week is weer om en ik heb weer genoeg geblaat: ik duik snel weer het zwembad in om mijn spiertjes te laten herstellen en trainen tegelijk. Met nog één weekje te gaan tot de Dam tot Dam loop, een vol werkschema, en runs die nu nog niet zo lekker gaan  is er nog genoeg werk aan de winkel. Maaar uiteraard komt er morgenvroeg wel weer een nieuwe video online op mijn YouTube kanaal. Dus ik zou zeggen abonneer je vast even gratis en voor niets zodat je hem morgen kunt bekijken:D

Een geweldig weekend gewenst,

With love,
Suzanne

 

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Suzanne
  september 9, 2016 at 07:19

  Leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  30 minute SPEELTUIN TRAINING

  Speeltuin training? Ja, je kunt je training gewoon in een speeltuin doen! Dat is tegenwoordig heel normaal! In de post...

  Sluiten