#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (9 SEPTEMBER T/M 15 SEPTEMBER)

Één Flashback Friday, twee verschillende weken…of naja zo voelt het een beetje. Let’ s get real. Ook het leven van een blogger gaat niet altijd over rozen. Iedereen struggelt wel eens en zo ook ik. Ik ga er niet omheen draaien:  Ik begon de week namelijk een beetje down en dat leek ellendig lang te duren voor mijn gevoel 🙁 Maar gedurende de week kwam er steeds meer positiviteit en ik eindig de week met twee fantastische events en vol energie en goede moed. Omdat ik deze week niet zo knallend ben gestart geeft me dat nu stiekem best een beetje buikpijn. Why? Nou, een hoop werk heeft zich opgestapeld en zondag moet ik de Dam tot Dam lopen…een écht goede voorbereiding is er helaas bij ingeschoten. Maar hee we blijven positief en we gaan die shit allemaal fixen #yeah !

 

Vrijdag 2 september:

-7:00 uur: Ik word wakker in het bed van mijn vriend. Hij is er niet want hij is op vakantie. Toch ben ik lekker in zijn twee persoons bedje gekropen na mijn avonddienst van gister. Zijn huis is namelijk dichter bij mijn werk dan mijn eigen huis en bovendien heb ik zelf geen tweepersoons bed #winwinsituatie
– Ontbijt: 3 snee maisbrood met honing en aardbeien
– Werk…vol goede moed pak ik mijn laptopje en ga aan het werk.
– Snack: 3 schijven cantaloupe meloen
– 13:00 uur…pfff het is zoooo warm, en ik zit hier maar een beetje op een zolderkamertje te werken..#zweet #geenzinmeer
– Ik besluit naar huis te fietsen in de hoop even eruit te zijn en dan thuis lekker verder te kunnen werken. Oke oke en omdat er geen eten meer in het huis van mijn vriend te vinden was en ik trek had gehe.
Lunch: 4 geroosterde broodjes met kipfilet en één gekookt ei
– Werk… NEE fack it. Het is echt veel te warm en ik kan me niet concentreren zo. Ik bel een vriend en we besluiten naar het park te gaan. Vondelpark it is.
– Ik heb een kleedje mee, een grote fles water, wat fruit (een bakje witte druiven) en verder doen we helemaal niets behalve zitten, liggen en kletsen. #fijn
– Snack: 250 gram witte druiven
– BAD LUCK! Terwijl wij heerlijk liggen te chillen in het zonnetje….PLAST ER EEN HOND OVER ONZE SPULLEN….WTF. Echt serieus, we hadden toevallig een half uur daarvoor nog een gesprek over honden in het Vondelpark. Zoveel mensen die hun hond gewoon los laten lopen tussen alle picknickende mensen door…prima…ALS JE HOND IS OPGEVOED TENMINSTE!!! Er zijn helaas zoveel mensen die geen hond kunnen opvoeden. Honden die eten van kleedjes pikken, honden die gaan zwemmen in de vijvers en zich lekker naast je gaan staan uitschudden zonder dat het baasje er ook maar iets van zegt…ZO asociaal. Maargoed hè wij lagen lekker in het zonnetje en we hadden er zelf nog geen last van gehad….tot die ene hond dus. Die gewoon uitgebreid ging staan zeiken over de werktas van mijn vriend en ons eten. Daar ging het stokbrood de rest van de druiven en de tapenade..En wat nog het allerergste is…het baasje zei helemaal niets. Het was een jonge blonde dame, ze droeg een lange zwarte rok en een veels te grote zonnebril die alsnog haar arrogante gezicht niet bedekte. Haar hoofd draaide ze snel weg en ze liep gauw verder… ik wilde erachter aan gaan maar mijn vriend hield me tegen. Laat maar…ik haal wel een nieuwe tas zei die..Ja en ons eten dan?! Ach die paar euro zei hij…Dat is ook wel zo maar het ging mij meer om het feit dat ze gewoon doorliep terwijl onze spullen helemaal onder de zeik zaten van haar rothond. We besloten onze waterfles maar leeg te gooien over onze sleutelbossen zodat we die in ieder geval weer durfde aan te raken met onze handen. De rest gooiden we netjes in de prullenbak en toen zijn we gegaan. #thanksfordestroyingourparkpicknick

-Work-out: Ik besluit te gaan sporten. Dat heb ik vandaag immers nog niet gedaan. Ik fiets naar het zwembad en peddel een uurtje. Het is druk…en dat op de vrijdagavond. Maar ik maak toch een nette 3,2 km. Toch voelt het nog niet helemaal top.
– Diner: HONGGUUUUUURRR! eh…trek(a) Ik maak roti a la suzannnnne ! Twee grote smart wraps van de body&fitshop + 200 gram sperziebonen (gekookt en in kleine stukkies gesneden) + 100 gram kipfilet (zelf gekruid met kruiden van de body&fitshop) + een grote portie zwarte rijst + een gekookt ei
– Na het diner plof ik op de bank voor mijn wekelijkse GTST momentje gevolgd door The next boy/girl band.
– Late night snack: Chocowafel
– 23:00 uur: Gooooodnight!

img_6349 img_6350 img_6351 img_6352

Zaterdag 10 september: 

-7:00 uur: Wekker (ja ook op zaterdag!)
Ontbijt: 50 gram krokante muesli met rozijntjes en 250 gram magere kwark
– Werk! Op zaaaaterdag! Het is onwijs druk op mijn werk, of beter gezegd één mega chaos dus vandaag moet ik onverwachts ook een dagje bijdraaien. Om 9:00 uur zit ik op mijn fietsje.
– Snack: groene appel
– Het is de dag van de intakes, ik neem toetsen af bij nieuwe cursisten, kijk toetsen na en ondertussen bel ik mensen die zich hebben ingeschreven bij ons om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Dit vind ik best raar omdat ik van tevoren nooit weet of deze personen Nederlands en/of Engels spreken of gewoon geen van beide. We hebben wel tolken die Arabisch, Spaans en Turks kunnen maar…still het blijft elke keer weer een raadsel hoe het gesprek zal verlopen(a).
– Lunch: 4 snee tijgerbrood met runderrookvlees
– Om 17:30 uur ben ik eindelijk vrij…Ik heb zelfs een beetje hoofdpijn. Het was ZO ontzettend druk op werk. Ik had telkens 5 dingen tegelijk aan mijn hoofd en mijn bureau was dan ook one big mess (zie foto hieronder). #chaosopdezaterdag #butisurvived
– Lekker een uurtje naar huis fietsen, hoofdje leeg maken en genieten van alle mensen die buiten aan het chillen zijn.
Work-out: Als ik thuis ben wil ik toch nog even sporten. Waarom? Geen idee, dit was ook het slechtste idee van de hele dag want het gaat echt voor geen meter. Ik ga namelijk hardlopen en kom NIET vooruit. Gedurende mijn run bedenk ik me zelfs… heeft iemand misschien gewichten in mijn schoenzolen gedaan als grap? Zit ik zometeen in Bananensplit ofzo…dat ze me testen of ik dit door heb…Well, natuurlijk was dat niet het geval maar je kunt nagaan hoe zwaar mijn beentjes hebben gevoeld. Na 5,5 kilometer geef ik het op en wandel ik nog 1,5 km naar huis.
– Diner: Eten dan maar. Wat heeft mijn lijfje nodig? Vitaminen, eiwitten en koolhydraten! Dus ik maak een vol bord pasta (of eigenlijk 2 volle borden) met rundergehakt, broccoli, courgette, paprika en een beetje boursin cuisine.
– Na het eten ga ik me douchen, was ik alle eetzooi af en plof ik gesloopt op de bank: DANCE,DANCE,DANCE!
– Snack: Een red velvet cakeje van de body&fitshop. Dit was dus mijn aller eerste red velvet cake ooit… Ik ben vast beraden vaker nieuwe taartjes en cakjes uit te gaan proberen:D
-23:00 uur: Welterusten<3

img_5803

img_6353

Zondag 11 september:

-8:00 uur…Blegh
Ontbijt: 55 gram krokante muesli met appel en kaneel en natuurlijk 250 gram magere kwark
– Na het ontbijt zit ik denk ik drie kwartier voor me uit te staren..ik doe niets, ik wil niets, ik zit gewoon. Nergens zin in, ik weet niet zo goed hoe ik me moet voelen. Ik voel me opeens zo ontzettend down. Eigenlijk moet ik vandaag kei hard aan het werk….maar ik wil niet. Ik twijfel aan alles op dit moment. Gelukkig heb ik de aller, aller, allerbeste vrienden in de hele wereld. Op momenten als deze kan ik gelukkig altijd bij ze terecht, ze bellen me, komen langs en weten precies de juiste dingen te zeggen. Onze vriendengroep voelt als één grote familie.
– Na een goed gesprek met één van mijn beste vriendinnetjes besluit ik toch even te gaan sporten. Ik heb er geen zin in, totaal niet (en dat is zelden, suus heeft namelijk ALTIJD zin in sporten!) maar ik weet ook dat sporten mij vaker heeft geholpen wanneer ik me down voelde. Dan had ik ook geen zin en voelde ik me daarna toch een stuk fijner. In de hoop dat dit nu weer het geval zou zijn raap ik traag mijn spullen bij elkaar en gewoon een half uur later zit ik op de fiets. Zo gaat dat als je geen zin hebt, dan duurt enkel een tas inpakken al een half uur..wtf.
– Snack: Op de fiets werk ik nog even snel een grote banaan naar binnen.
-Work-out:  GYMTIME. Ik ga voor een killersessie in het krachthoekje. Mezelf een uur lang afbeulen. En guess what…het eerste kwartier kijk ik continue op de klok en moet ik mezelf echt vooruit pushen..maar daarna …Daarna kom ik in een soort trance en knal ik zo lekker door! Opeens is er al een uur voorbij en heb ik gewoon alleen maar kei-hard getraind. Geen rust, door, door, door. Ik pakte telkens  4 setjes van 3 oefeningen en na een uur fiets ik een half uur uit op de crosstrainer. HE-LE-MAAL bezweet #datwel
Lunch: Thuis eet ik 2 snee brood met runder rookvlees en een gekookt ei. Daarbij twee meergranen crackers met pindakaas.
– Ondanks mijn work-out kan ik mezelf er nog steeds niet toe zetten iets te ondernemen. Een van mijn beste vrienden komt gelukkig langs om me op te vrolijken. Zo lief. We doen eigenlijk helemaal niets…we praten een tijdje op de bank en drinken thee. Daarna chillen we gewoon op de bank. Hij is zelf brak omdat ie gister is uit geweest en ik heb nergens zin in dus dat komt goed uit haha. We besluiten om 16:15 uur boodschapjes te gaan halen. Ik koop gelijk mijn fooood voor maandag en dinsdag en natuurlijk de maaltijd voor vanavond. Weetje waar ik zin in heb op dit soort dagen? Gewoon een dikke vette pizza te bestellen met een kilo kaas. MAAR pluspuntje van de dag…ik houd me aan mijn afspraak met mezelf wel gewoon goed op mijn lichaam te passen en goede voedingsstoffen te nuttigen.
– Diner: We maken een pasta (van die schelpjes) met rode saus, broccoli, courgette, paprika én gehaktballetjes..DAMN dat is een goede uitvinding! Allemaal gehakt balletjes door de pasta, het was zó lekker! Ohja en natuurlijk een half zakje strooi kaas hahahaha. Kan niet ontbreken als je eet met suzie.
– Na het eten wassen we gelijk af omdat we weten dat we het daarna anders niet meer gaan doen. We ploffen vervolgens op de bank om een nieuwe serie te kijken. HS13? Met Katja Schuurman. Wie keek nog meer?! Wat vonden jullie ervan? Na HS 13 kijken we toren C bij gebrek aan betere tv en daarna gaat mijn lieve vriend naar huis. #soluckywithfriendslikehim
– 23:00 uur: Ik bel vanuit bed nog even drie kwartier met mijn vriend die nog steeds op vakantie in Spanje is. Heerlijk om zijn stem weer even te horen en te kletsen. Door het gesprek met hem en de gesprekken met mijn andere vrienden vandaag ga ik met een gerust gevoel slapen.
23:50 uur: Sleepwell!

img_6354 img_6356

Maandag 12 september: 

-7:00 uur: Wakker voor de wekker…het is namelijk WAAAARM!
– Ontbijt: 50 gram cruesli, 10 gram rozijnen en 300 gram Optimel kwark.
– Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Maar vooral: NIEUWE MINDSET! Ik ben vastbesloten deze week goed en positief te beginnen. Dus na het ontbijt duik ik gelijk achter mijn laptop om te werken.
Snack: Banaan + 1 broodje pindakaas.
– Work-out: Om 11 uur zijn de eerste taken van mijn oneindige to-do lijst afgewerkt en maak ik me klaar om te gaan sporten. Als ik buiten kom merk ik hoe warm het is, het was binnen al warm maar Damn…31 graden lees ik op de meter (in de schaduw!) Het is 4 km fietsen naar het zwembad, een lekker ritje door de zon. Ik zwem ruim een uur en dan ga ik me douchen en….omkleden…althans dat was mijn plan. Ben ik toch totaaaaal mijn kluisnummer vergeten. Waar zit ik met mijn hoofd…echt Suzie! Dit soort dingen zijn niets voor mij. Gelukkig is er een vriendelijke badmeester die me helpt mijn kluis te vinden en openen. Het zijn allemaal digitale systemen dus het was geen kwestie van een sleuteltje proberen in 1000 kastjes.. hij hoefde enkel in het systeem in te loggen en wat codes in te voeren met mijn pincode (die ik gelukkig nog wel wist) om erachter te komen in welke kluis ik mijn spulletjes had gestopt. Inmiddels is mijn haar droog en hoef ik me niet meer af te drogen xd.
– Op de terugweg fiets ik een stukje om, omdat ik nog langs de Action wil. Wat knutselspulletjes halen en een notitieboekje. Ik ben echt een soort lena-lijstje. Dat zag je misschien al wel aan alle gekleurde post-its op mijn werk bureau. Ik vind het fijn om te schrijven en mijn schema’ s en to-do lijstje ook een beetje op te fleuren met lintjes en dingetjes zodat het niet zo’ n saaie boel is.
Lunch: Als ik thuis ben is het al dik vet lunch tijd! We hadden gister teveel pasta gemaakt dus er staat nog een left-over portie in de koelkast. Deze warm ik even op in de pan. Ik doe er een extra gekookt eitje doorheen en klaar is mijn lunch!
– Work! Na de lunch ga ik gauw aan het werk. Genoeg te doen!
– 17:00 uur: Oh god…17 uur! Ik was zo lekker aan het werk dat ik de tijd ben vergeten. Om 18 uur moet ik beginnen met werken bij mijn werkgever en het is een uur fietsen…ik moet nog omkleden, mijn tas inpakken, opmaken…HELLLPPP! Sjoef, sjoef. Snel flikker ik mijn werkspullen in een tas, kleed me om, maak me maar niet op vanwege tijd gebrek en vertrek naar werk.
– Spits….wegwerkzaamheden… een ongeluk en een openstaande brug…op 1 fietsritje…als je al aan de late kant bent. Zul je altijd zien. Karma he…In het begin fiets ik echt keihard omdat ik denk nog op tijd te kunnen komen. Na de eerste wegwerkzaamheden waardoor ik ruim een kilometer moet omfietsen geef ik de moed al ietsje op maar na de openstaande brug heb ik helemaal geen hoop meer. Het is 31 graden en ik ben helemaal bezweet. Uiteindelijk parkeer ik mijn fiets, kijk op mijn horloge en besef me dat ik maar 7 minuutjes te laat ben. Best nog netjes. Maar als ik binnen kom…blijkt dat mijn horloge 10 minuten voor staat hahahahahaha. Zo gestrest en kei-hard gefietst..ben ik alsnog gewoon op tijd. Well done Suus xd. Sinds wanneer loopt mijn horloge zo ver voor….? Geen idee. Ik heb hem goed gezet en hoop dat hij voorlopig goed blijft lopen. Wellicht komt het door het warme weer, dat hoor je wel eens vaker. Dat die klokjes zijn ingesteld op een bepaalde temperatuur en dat als het extreem warm of koud is ze gaan haperen of sneller gaan lopen.
– Diner: Ik eet op werk een halve galiameloen, een perzik en even later nog twee broodjes met appelstroop.
– 22:30 uur: time to go home! Ik heb heerlijk gewerkt en fiets naar het huis van mijn vriend om daar weer te slapen. Lekker dichtbij en ruuuiiimteee!
-23:30 uur: Welterusten!

img_6355

Dinsdag 13 september:

-7:00 uur: Wekkkker
– Met een blij gevoel sta ik op. Ik ben namelijk vrij vandaag #YEAAAH! En normaal werk ik op vrije dagen altijd aan de blog of alles wat daarmee te maken heeft. Maar vandaag heb ik besloten even wat me-time te nemen. Zeker na het dipje van afgelopen weekend leek het me goed de komende tijd wat meer te ontspannen en niet weer in mijn oude patroon te vervallen van 60 tot 80 uur per week werken zonder weekend en vrije dagen voor mezelf. Soms roept je lijf je terug en dan moet je luisteren. Dat is wat ik nu doe.
– Ontbijt: Een grote banaan, twee broodjes met pindakaas en hagelslag en een meergranen cracker met pindakaas. Een stevig ontbijt, dat ik kan gebruiken omdat ik vandaag naar zee ga fietsen.
Work-out: Fietsen! Vandaag bestaat mijn work-out uit heen en weer fietsen naar het strand. Mijn Google Maps route geeft aan dat het 30 kilometer heen is en 35 terug (de terugweg moet ik namelijk weer naar mijn eigen huisje fietsen en nu vertrek ik natuurlijk vanaf mijn vriends huis). Dit leek me wel een goede work-out. Het is lekker weer, het bespaart me geld voor een treinkaartje, het is gezond en ik word nog bruin ook. #winwinsiutatie toch:D?!….Suzie en routeplanners zijn alleen niet écht een match made in heaven…Hoe belachelijk ook, ik verdwaalde..en niet zo’ n beetje ook xd. Misschien kwam het omdat ik ondertussen aan het bellen was met mijn broertje en daardoor wat bordjes/afslagen heb gemist…misschien ben ik ook gewoon niet zo goed in de weg vinden. Anyway, na ruim 40 kilometer had ik mijn bestemming EIN-DE-LIJK bereikt. Oops, 10 km omgereden (a).

-Beach time…Een van mijn beste vriendjes Jim is er ook:) We hadden afgesproken om 10:30 uur maar ik was natuurlijk te laat door mijn fiets avontuur #sorrysorrysorry. Ik zoek hem op en samen chillen we heerlijk in Zandvoort. Ik had nog een setje beach tennis (noem je dat zo?!) meegenomen. We hebben lekker even getennist, gekletst, fruitjes gegeten en lekker in de zon gelegen.
-Snack: Een appel en wat witte druiven.
– Lunch: Rond een uurtje of 14 gaan we lunchen bij een gezellig strandtentje. We nemen beide een maaltijdsalade. Ik neem de geitenkaas variant met druiven, zongedroogde tomaatjes, olijven, walnoten en honing. Jim neemt de salade met kip.
– Na de lunch gaat Jim met het treintje weer naar Amsterdam omdat hij nog moet werken. Ik ga in mijn eentje nog even aan het strand liggen. Ik heb een boek van de boekenplank van mijn vriend meegenomen en ga… lezen….WHUT?! SUUS! WHUT? Ja, voor diegene die mij niet zo goed kennen: ik lees NOOOOOIT. Maar ik dacht, doe eens gek hahaha. And guess what…I finished the book in one time. Nou was het niet een heel dik boek, maar hee…om 18 uur was ie uit! Ik schrok stiekem een beetje van de tijd want ik moest ook nog helemaal terug fietsen en avond eten. Ik heb vanmiddag ook al aan het strand geluncht en heb geen moneysz to blow. Dus beter was het wel voor mijn portemonnee om gewoon thuis te eten.
Work-out 2: De terugreis… Ja wat kan ik daarover zeggen. Mijn telefoon was leeg dus google maps had ik niet meer. Ik wilde het zekere voor het onzekere nemen en ben toen express omgefietst omdat ik dan tenminste wel de weg wist. Uiteindelijk kom ik na ruim 40 kilometer thuis aan..en dan…bedenk ik me dat al mijn werkspullen, toiletspullen en lenzen nog bij mijn vriend liggen. Nog meer fietsen dus…want ik heb die werkspullen echt nodig morgen.
– Diner: Ik eet een volle bak kwark met 250 gram aardbeien en een beetje cruesli. Daarbij drink ik een eiwitshake en eet ik nog een halve meloen.
– Dan ga ik douchen en fiets ik weer terug naar het huis van mijn vriend. Pfff WHAT A DAY!  Ik heb genoten van de zon, het strand, het boek en gewoon het relaxen. En daarbij heb ik ruim 85 km gefietst. Ik ben moe en duik gelijk zijn bedje in.
-23:30 uur: Goodnight world!

fullsizerender-9 fullsizerender-10 img_6483

img_6298 img_6299

Woensdag 14 september: 

-7:00 uur: Wakker …moeee…MAAR relaxt
– Ontbijt: Ik eet 3 broodjes met aardbeien en honing en dat terwijl ik eigenlijk een ontbijt event heb om 9 uur… Maar ja ik kan gewoon niet de deur uit zonder te ontbijten. Zeker na het fietstochtje van gister word ik gewoon wakker met zieke honger en wil ik zorgen dat er iets in zit. Je weet op zo’ n event ook nooit wat je krijgt dus dan vind ik het fijn in ieder geval al wat goede voedingsstoffen binnen te hebben.
– Cluse event! YAY! Ik heb hier echt onwijs veel zin in. Cluse is één van de allereerste merken waarmee ik samenwerkte en nog steeds met veel plezier mee samenwerk. Ik werk al met Cluse sinds zij net bestaan. Ik heb de hele ontwikkeling van dit bedrijfje op de voet gevolgd, van een klein merkje met enkel een paar horloges, 3 werknemers zonder écht kantoor tot een wereldwijd bekend horlogemerk dat momenteel onwijs hard op weg is één van swerelds grootste marktleiders te worden in de horlogebranche. Inmiddels zijn er al verschillende collecties uitgekomen, is het bedrijf niet alleen in Nederland erg gegroeid maar hebben zij over de hele wereld kantoren, verkooppunten en bloggers waar ze mee werken. Zo zie je maar weer hoe belangrijk sociale media tegenwoordig zijn bij het laten groeien van je bedrijf. Cluse heeft vanaf het begin hoog in gezet op sociale media en besteed een groot bedrag van haar marketingbudget aan sociale media. Zo ook vandaag dus het bloggers ontbijt waar ze de allernieuwste collectie presenteren. Het is in de Pulizer’ s bar aan de Keizersgracht. Ik was hier nog nooit geweest maar DAMN, wat een tof barretje! Zoveel sfeer! Heerlijk. We ontbijten met van alles, er is een buffet met lekkere zoete broodjes, er is kaas, worst en vis maar ook vers fruit yoghurt en allerlei toppings. Maaaaar we zijn hier natuurlijk niet enkel om te ontbijten. De nieuwe collectie is waar het vandaag om draait. ‘ La vedette’, dat is de naam van de nieuwe modellen. Ik ben op slag verliefd. De horloges uit deze collectie zijn geïnspireerd op enkele Franse dames uit de jaren 50′ zoals Brigitte Bordeaux. De horloges zijn klein, chique en elegant. Ze zijn modern maar toch een tikkeltje vintage door bijvoorbeeld het licht gebogen glas over de wijzerplaat. I love it! Ik heb altijd al zo’ n soort elegant vintage horloge willen hebben en deze is gewoon perfect! Ik heb hieronder ook enkele foto’ s toegevoegd van enkele modelletjes uit deze nieuwe collectie. Welke zouden jullie kiezen? Zelf heb ik ervoor gekozen de gouden met witte wijzerplaat mee naar huis te nemen:).
– Ontbijt 2: Op het event neem ik twee kleine schaaltjes met yoghurt, vers fruit, granola en rozijnen.  Daarbij eet ik een lekkere chocolade muffin, een koffiebroodje en een croissantje.
– Werktijd. Na het event is het tijd om te vertrekken naar Amsterdam West. Uiteraard op het fietsje. Ik werk tot 17 uur en heb niet meer geluncht. Geen honger ook gehad, dat komt waarschijnlijk omdat enkel mijn ontbijt al bestond uit 2000 caloriën…hahahaha. Dat is alles wat je nodig hebt voor een hele dag xd Lekker bezig suzie. Maar ik kon al die lekkere broodjes gewoon echt niet weerstaan(A)
Diner: Om 18 uur neem ik pauze en maak ik een salade klaar. Het wordt een frisse salade met (125 gram) rucola sla, (200 gram) gerookte kip, (1) appel , (1) perzik en (een halve cantaloupe) meloen. Daar gooi ik nog wat walnootjes door en een beetje honing. YUM! YUM!
– Tijdens mijn diner pauze zet ik gelijk even een hele hoop (sport) kleertje te koop. Een tijdje terug heb ik een grote opruimmiddag gehouden. Een hele hoop kleding, tassen en spulletjes verkoop ik nu via United Wardrobe. 
– Ik werk tot 22 uur en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. Althans, naar mijn tweede huisje. Mijn vriend is ein-de-lijk weer terug uit Spanje dus ik ga lekker met hem kroelen. Oke, hij was maar 5 daagjes weg maar het voelde veel langer(a) #schaamteloosverliefd
– 00:00 uur: Slaaaaplekkkkah!

 

img_6301 img_6340 img_6357 img_6358 img_6359 img_6360 img_6361

 

Donderdag 15 september: 

-7:00 uur: Wekkeeerrssss, TWEE TEGELIJK! hahah. Mijn vriend is weer terug en dan gaan onze wekkers samen af om 7 uur. Gelijk wakker laten we maar zeggen xd
– Ontbijt: Een volle bak magere kwark (350 gram) met biologische cruesli van de AH en een beetje hagelslag gehe.
– ECCO event! Gelijk na mijn ontbijtje vertrek ik naar de Merkenwinkel in Amsterdam. Daar geeft Ecco vandaag een exclusief kijkje in de keuken van ECCO leather tijdens de Leather Factory Petit! Eerst kregen we wat informatie over het bedrijf. Super interessant want ik wist helemaal niet dat ECCO alles in eigen beheer produceert en dat ze verantwoordelijk zijn voor het maken van het leer, het design én de gehele productie van al hun schoenen, tassen en overige producten. Daarnaast wist ik dus ook niet dat zij leer produceren voor andere klanten zoals Apple. Ja die leren bandjes van de Iwatch zijn dus gewoon door ECCO gemaakt. Maar het event vandaag staat in het teken van een eigen design tas maken. Ik had van tevoren geen idee wat ik kon verwachten, maar het idee van het mogen ontwerpen en maken van een eigen leren tas vond ik heel tof. En dat was het ook! Eerst kregen we uitleg over de verschillende leersoorten. Er was van alles, van leer van de koe tot aan leer van een kameel tot aan ‘ vega leer’ . Daarbij was er leer in verschillende diktes, met verschillende structuren en glanzen. Ik koos ervoor om een shopper te willen maken met 2 verschillende kleuren en dan handvatten in een derde kleur. Ik wilde het zo simpel mogelijk houden en koos voor één glad leer en één lap leer met een minimaal structuurtje. Heel subtiel. Ik vond het licht beige heel mooi passen bij het taupe/bruine van de andere leerlap. Je kon ook aan de slag met verf, olie, en andere blingbling dingen maar dat vond ik niet zo bij mijn stijl passen. Wel heel tof om te zien wat je allemaal kunt met leer en dat er andere wel zo’ n gewaagde tas gingen maken. Uiteindelijk is dit het eindresultaat 😀 Ik ben er heel trots op! Echt fantastisch, nooit gedacht dat ik vandaag zoiets moois ging maken. Wat vind jij ? Zou jij hem ook dragen:)?
Snack: Gedurende het event zijn er allerlei hapjes, ik eet een croissantje, een plak bananenbrood en een soort muesli/dadel/rozijnen hapje.
– Na het event ga ik gelijk door naar mijn werk.
– Lunch: Op werk eet ik twee snee brood met runderrookvlees
– Werk, werk, werk
Snack:  Een handje ongezouten nootjes gemengd met rozijnen.
– Rond een uurtje of 17 heb ik pauze, ik fiets naar het huis van mijn vriend om een maaltijdsalade te maken. Again met (200 gram) gerookte kipfilet, (125) gram rucola sla, 1 perzik, 1 halve cantaloupe meloen, en wat honing en walnootjes. Die ingrediënten had ik nog over van gister.
– ‘ s avonds werk ik tot 22 uur door en dan ga ik naar huis en is de dag alweer voorbij.
– 23:30 uur: G’night!

img_6466 img_6469 img_6470 img_6471 img_6472

 

Ik wil jullie weer bedanken voor het lezen en enjoy your weeekend! Till next time 😀

xxxxxxx Suzanne
Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Suzanne
  september 16, 2016 at 08:07

  Wat een heerlijke gerechten zie ik toch allemaal voorbij komen!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  glutenvrije cake
  RECEPT: GLUTENVRIJE FRAMBOZEN CAKE!

  Er is altijd een goede reden voor cake, en zeker voor een glutenvrije cake:) ! Alle veganisten, glutenvrije eters en...

  Sluiten