#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (23 september t/m 29 september)

GOEDEMORGAAAAAH!

Stuiter de stuiter, het is vrijdag, het is bijna weekend EN het is BIJNA, BIJNA, BIJNA tijd om ons nieuwe appartementje voor een deel te verbouwen en al onze spulletjes over te verhuizen. En ja ik ben een beetje druk want ik ben moe & zenuwappig hahah.  Eh ja dus dat…hihi(A). Er is gewoon VEEL gebeurt de afgelopen week (Drukke interieur shop dagen, snelle maaltijden en stress want mijn fiets werd gestolen & onze klusjesman zei op het laatste moment af, maaaar dat lees je allemaaal in deze Flashback post). Lets GO! 

Vrijdag 23 september:

-6:30 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en wat hagelslag
– Work-out: ZWEMMMMEN! Samen met mijn vriend ga ik een uurtje trainen in het De Mirandabad
– Snack: Vanuit het zwembad gaan we samen nog een drankje doen in de Pijp. Ik neem een verse muntthee en krijg er een klein cakeje bij. Daarbij spreken we over onze plannen voor het nieuwe appartement.
– Rond een uurtje of 11 fiets ik weer naar huis en maak ik mij klaar om samen met een vriendin te gaan lunchen. De kapster uit de kapsalon van het gebouw waar ik woon vlecht mijn haar in. SUPERlief! En wat leeeeuk dat ik weer eens vlechtjes kan dragen. #longtimeago
-Om 12 uur zit ik Maxi achter op de Scooter en rijden we naar de stad. Zij wil eerst nog even kijken voor een nieuwe broek voor op haar werk en daarna rijden we naar de Overtoom. We gaan in een zijstraatje bij een leuk lunchtentje zitten en genieten van de zon terwijl we gezellig bijkletsen.
– Lunch: Ik bestel de sandwich met humus en een tworsti (tosti met kaas en chorizo). Want ja..HONGER!
– Na de lunch ga ik snel naar huis want ik word alweer bijna opgehaald om naar het ‘ FRIDAY’  event te gaan. Ik kleed me snel even om zodat ik er wat feestelijker uitzie. Het is namelijk een openingsfeestje van de kledingwinkel Friday in Haarlem. Omdat het in Haarlem is word ik opgehaald met de taxi van Abel. Dat is een soort Uber maar dan anders. Een app die je kan downloaden en waarmee je in Amsterdam heel gemakkelijk een taxi kan bestellen, maar het handige is dat anderen ook een plekje in die taxi kunnen boeken waardoor je de prijs kunt delen.
– In de auto zit vandaag speciaal een styleadvisor van de winkel die me gedurende de rit naar Haarlem alles verteld over de winkel, de merken waarmee zij werken en het idee achter hun service. Wanneer je een Friday winkel binnen loopt dan zul je namelijk ook koffie/thee aangeboden krijgen en persoonlijk styleadvies kunnen krijgen. Als we aankomen bij het event krijg ik nog een rondleiding door de winkel en drink ik gezellig drankjes met verschillende mensen.
– Diner: Op het event komen ze langs met van allerlei hapjes waaronder hamburgers en friet. #yumyum
– Rond een uurtje of 20 bestel ik een Abel terug naar Amsterdam. Ik laat me afzetten bij het huis van mijn vriend en stel voor samen met hem nog even de stad in te gaan.
– Snack: Samen pakken we een gezellig terrasje in de pijp en eten we IJSJES!
– Rond een uurtje of 23:30 zijn we zo moe dat we besluiten naar huis te gaan en dan vallen we als twee kleine kindjes gelijk in slaap haha.

img_7155 img_7154 img_7147 img_7149 img_7156 img_7150 img_7157 img_7146

Zaterdag 24 september:

-7:00 uur: Wakkker..maar nog moe, althans mijn vriend is nog HEEL moe en ik een beetje. Dus hij blijft liggen en ik ga eruit om alvast te ontbijten
Ontbijt: Magere kwark met cruesli en hagelslag
– Mijn planning was om vandaag thuis te werken en nog even naar the gym te gaan. Maar als mijn vriend voor stelt naar Amsterdam Noord te gaan voor wat interieur shopping vind ik dat eigenlijk een beter idee. Dat hebben we nog helemaal niet gedaan en over een week verhuizen we al. Dus op het fietsie naar Noord.
– We zien veel, we kijken goed, beslissen samen wat we mooi vinden en wat niet en dan gaan we samen lunchen.
– Lunch: Bij een schattig bakkertje in het centrum gaan we buiten zitten. We bestellen twee kaas croissants, een italiaanse bol met ossenworst, een bol met kipfilet en een pistolet met oude kaas. We delen alles gezellig en het is heel relaxt in het zonnetje.
– Na de lunch gaat mijn vriend voetballen en ik ga naar de de sportschool.
Work-out: Twee uurtjes knallen in de sportschool! Ik zit eerst een uur op de crosstrainer terwijl ik onertussen mijn mail bijwerk #multitasking. Daarna doe ik een uurtje kracht en dan ga ik snel thuis douchen en omkleden waaaant voor de tweede avond op rij heb ik een event!
– Bird thai food event! Om 18 uur word ik verwacht op het dakterras van de Heineken Experience voor een rooftop party. MAAR ik heb kledingkeuze stress want…De uitnodiging zei: ” … You will be joined by a selection of the finest influencers, models and press in food, fashion and lifestyle. As you are elected as one of the most fashionable beings of this social bubble called Amsterdam, we can’ t wait to see your personal touch when it comes to your fashionably summer outfit. Surprise us”  … DUS Pressure was high haha. Ik wilde er gewoon perfecto uitzien. Ik ging uiteindelijk voor mijn high waist flared pantalon met een blauw witte doorzichte top, een chockertje en mijn favoriete hakken. Om het af te maken een strakke fashionable ponytail. Ik mocht een +1 meenemen en nodigde mijn vriend Tjarko uit om gezellig een avondje mee te gaan. Hij wist al helemaal niet wat hij aan moest trekken dus kleedde ik hem aan zodat onze kleding ook nog matchy was. Eveneens een zwarte pantalon, met witte sneakers en een tof blauw wit gestreept blousje.
Diner: De hele avond staat in het teken van het Thaise food restaurant: Bird thai food. We krijgen dan ook van alles uit de Thaise keuken. Thaise soep, noodles, rijst met groenten, vis loempia’ s met thaise kruiden etc. EN ik ben natuurlijk vorig jaar in Thailand geweest dus ik weet hoe het echte Thaise food smaakt en Damn dit was goed hoor! De smaken, de structuren en de combinaties. SUPERlekker! We genieten van al het lekkers en het mooie uitzicht. Daarbij kletsen we natuurlijk weer over de inrichting van ons huis en hoe we alles willen gaan aanpakken. Best praktisch dus ook dat ik hem had meegenomen haha.
– Rond een uurtje of 21 gaan we met een schattige goodiebag weer huiswaarts. Om 21:30 uur liggen we gesloopt in bed en besluiten we te slapen.
– 21;30 uur: Welterusten!

img_6931-2 img_6933 img_7144 img_7145

Zondag 25 september:

-7:00 uur: Wakker…maar mijn vriend nog niet.
Ontbijt: magere kwark met cruesli
– todays plan: We gaan op tijd naar de Ikea…maar mijn vriend slaapt nog en ik wil graag nog hardlopen dus ik ga gewoon even rennen.
Work-out: Ik ren 10,5 km in ruim drie kwartiertjes. Dat was echt ff lekker!
– Oops..het is alweer 10 uur als ik terug ben. Mijn vriend wilde om 10 uur bij de Ikea zijn..maar gelukkig huppelt hij zelf ook nog rond in zijn pyjama en moet hij zelfs nog ontbijten.
Snack: Twee crackers met humus en een gekookt ei
– Om 10:30 uur zitten we wel gedoucht en ready op de fiets! Het is 9 kilometer naar de ikea dus we gaan lekker fietsen, ov is ook zo lui toch?!
– Ikeaaaaaa
-Lunch: Gues what ahahhahaa. Zweedse balletjes met friet! En daarbij delen we nog 1 tomatensoep en een broodje carpaccio met rucola sla. Na de lunch…nemen we ook nog twee stukken taart. 1 tiramisu en 1 cheesecake. #zoooochill
– Om 19 uur zijn we pas klaar bij IKEA Wooooow zo’ n lange en vermoeiende dag. Het is echt nog best lastig om te beslissen wat je wilt en dan te bedenken of het past, waar je het gaat zetten, of het binnen het budget is etc. etc. Vanuit de Ikea fietsen we dan ook nog even langs ons nieuwe huisje in de hoop dat er iemand thuis is zodat we nog even kunnen meten en kunnen checken of het echt past, dat wat we in gedachten hebben.
– dan zijn we om 20 uur gesloopt en hebben we geen zin om te koken. Wel willen we iets gezonds dus besluiten we bij de SLA twee salades te bestellen. Ik neem de salmon sushi salade met romaine sla, volkoren, basmati rijst, gestoomde broccoli, radijs, edamme boontjes, een bolletje humus en nori flakes. Daarover gaat een tamari, gember, sesamolie knoflook & rode peper dressing. #smullenmaar
– s’  avonds MOET ik nog wat werk verrichten achter mijn laptop en mijn vriend gaat aan de slag met het maken van een plattegrond zodat we een duidelijk overzicht hebben van ons appartement en de inrichting die we in gedachte hebben.
– 00:30 uur: Oke nu moeten we echt stoppen met werken en slapen. Welterusten!

img_7161 img_7160 img_7142 fullsizerender-8

Maandag 26 september:

-7:00 uur: MAAAANDAAG: Opstaaan!
-Ontbijt: Magere kwark met muesli!
– Werk! Aan het werk achter mijn laptopje.
-Lunch: Omdat ik vanavond moet werken eet ik vast warm. Zwarte rijst met sperziebonen en een kipschnitzel.
– Werk, werk, werk.
Work-out: Het is 15 uur en ik wil toch nog even sporten voordat ik moet werken om 17 uur. Dus ik ga een uurtje zwemmen! Van 15:15 tot 16:15 uur…het is lekker rustig in het zwembad maar ik ben een beetje loom. Moe, niet vooruit te branden. Dus ik zwem op een rustig tempo lange afstanden.
Snack: Mueslireep
– Op de fiets naar werk. Ik werk tot 22 uur dus ik dineer op werk..of naja dineer..
Diner: Ik eet 4 boterhammen met filet american en een gekookt ei.
– Snack: rond een uurtje of 20 eet ik een luikse wafel #newaddiction
– Uit werk ga ik naar mijn vriend en ik slaap daar.
– 23 uur: Slaaplekker!

img_6781

Dinsdag 27 september:

-7:00 uur: Wakkker
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en chocohagelslag
– Ik besluit in het huis van mijn vriend te blijven om daar aan het werk te gaan tot mijn to-do list af is.
– Lunch: 3 crackers met pindakaas, een broodje met appelstroop, een grote banaan en een appel
– In de middag heb ik verschillende afspraken staan waaronder een afspraak bij de opticiën, een blogafspraak, ik moet nog langs werk en ik wilde nog sporten voordat vanavond een klusjesman langskomt in ons nieuwe appartement. Alles past precies en ik ben vastbesloten er een productieve dinsdag van te maken…
– TOT…
– ..ik buiten kom en mijn fiets er niet meer staat…Oh man…dat gevoel…ik wist toch zeker dat ik hem netjes IN het rek had gezet op dubbel slot. FAAACK ! NOOO niet NU. Gewoon sowieso waarom steel je mijn fiets die ik elke dag zoveel gebruik WTF. Ik ben echt helemaal van slag…
– Maar ik moet naar de opticien dus ik ga lopen. Natuurlijk kom ik te laat maar gelukkig maar 3 minuutjes en is er nog een wachtrij voor me.
– Vanuit de opticien weet ik het even niet. Mijn hoofd is in de war. De klusjesman heeft afgebeld en nu zitten we dus ook met een verbouw probleem. Ik bel in ieder geval mijn afspraken af voor die middag want ze zijn 8 km en 12 km verderop en dat ga ik never nooit halen als ik lopend moet. Geen ov kaart bij me dus helaas. Ik BAAL en ik voel me kut dus ik besluit mijn hoofd te gaan legen in het zwembad. Mijn oude vertrouwde manier van stress verwerken en mijn hoofd leegmaken. Ik leen een fiets van de huisgenoot van mijn vriend en ga naar het bad. Normaal ga ik nooit rond dit tijdstip zwemmen en nu weeet ik weer waarom…Het is GI GA druk! Damn… Met meer dan 10 mensen in 1 baan ben ik niet zo gelukkig dus ik besluit maar lekker veel benen te zwemmen zodat ik de rest niet in de weg zit. Aanpassen…het is niet anders. De man met de gele badmuts denkt daar echter anders over. Hij irriteert zich aan de langzamere zwemmers en duwt ze telkens aan de kant…en dan opeens RUZIE! De man met de gele badmuts valt een andere man aan die op zijn beurt terugslaat en een derde man bemoeit zich ermee. Het voorval gebeurt ongeveer 5 meter voor me en ik schrik me dood. Ik bedoel…ik ben hier degene die veruit het hardste zwemt en ik maak er toch ook geen probleem van…waarom is die man zo agressief. Ik snap het niet en ik vind het naar als mensen vechten. Gelukkig komt de badmeester er snel tussen en worden de mannen alle drie uit het water gehaald. Ze moeten weg. Primaaa, meer ruimte voor mij:D
– Work-out: Zwemmen, een uurtje dus.
Diner: Vanuit het zwembad ga ik naar huis waar ik een pasta maak met kipfilet, pesto, olijven, zongedroogde tomaat en courgette voor twee personen want mijn vriend komt mee-eten.
– Verhuisplannen bespreken…
– Daarna neemt mijn vriend de geleende fiets van zijn huisgenoot weer mee terug naar zijn eigen huis en ben ik officieel weer fietsloos haha.
– Ik kijk nog even gtst terug om 22 uur en val dan in slaap.
-23:30 uur: ZzZzZ

Woensdag 28 september:

-7:00 uur: Wekkertje
-Ontbijt: Een Suuuuper groot ontbijt van al ongeveer 1300 calorieën o.O’. 400 gram kwark + 100 gram muesli (a) Still hungry, dus nog 3 snee brood met chocopasta en een cracker met appelstroop
– Dan ga ik op de fiets naar de Ikea om onze definitieve bestelling te plaatsen. Het zit niet mee, we wilde graag dat alles zaterdag bezorgd zou worden maar dat ging niet. Dus we moesten het op vrijdagavond laten bezorgen. Daarnaast waren de plinten die we wilden bij onze vloer niet op voorraad…maar al met al stond ik twee uur later toch weer geslaagd buiten, of althans half geslaagd. Of het met de plinten nog gaat lukken is maar de vraag. Maar anders moeten we die maar later leggen…
– Snack: Als ik terug thuis kom van de Ikea heb ik alweer superveel trek. Dus ik eet een suikerwafel en een scone. #oopsie
– Dan moet ik werken
– Lunch:3 snee brood met appelstroop + een appel
– Werk
– Diner: Vandaag is echt weer zoooo’ n slechte dag haha. Ik schaam me gewoon als ik nu ga vertellen dat ik kipsalade heb gegeten op wit brood als avondmaaltijd. Maar ja…it’ s the ugly truth.
– Om 23 uur kom ik EIN-DE-LIJK thuis en besluit ik in bed nog even GTST terug te kijken met again een lekkere suikerwafel #toldyouaboutmynewaddiction
-23:30 uur: Gooodnight! xx

Donderdag 29 september:

-7:00 uur: Hellllo rain…ik word wakker van het getik van regen. ZO DAN, dat is lang geleden :O
Ontbijt: Een bakje kwark met 60 gram muesli
– Dan ga ik aan het werk tot 11 uur
– Snack: Een geroosterd broodje met chocopasta en een cracker met chocopasta.
Work-out: Om 12 uur moet ik op de fiets zitten..het is 11 uur en ik zit nog in mijn pyjama…Maar ik wil nog sporten…Dus gaat de turbo aan. Ik ren 6 km in 24 minuutjes en dan ben ik precies om 11:30 weer binnen.
– Lunch: Terwijl ik boontjes en kip op het vuur zet spring ik zelf onder de douche. Turbo turbo! Als ik onder de douche vandaan kom is het eten klaar en eet ik snel een smart wrap met een beetje pesto, sperziebonen en kipfilet die ik zelf heb gekruid met mijn kruiden van de Body&Fitshop.
– Precies om 12 uur zit ik op mijn fiets hoor…het jammere is wel dat het regent…en niet zo’ n beetje ook. Drijfnat arriveer ik 10 km later op mijn werk…GETVER. Dat gevoel alsof je in je broek hebt geplast.
– Snack: Appel
– Tussen 16 en 18 uur moet ik op de VU zijn om mijn Diploma op te halen. Again fiets ik om 17:15 uur door de stromende regen naar de VU. Als een bezopen katje haal ik mij diploma op. Ze hadden wel balonnen….#smile
– Om 18 uur ben ik alweer op mijn werk en eet ik nog even snel wat voor mijn pauze voorbij is.

-Diner: 4 snee maisbrood met gerookte zalm en kruidenkaas.
– Om 23:00 uur ben ik weer thuis en duik ik gauw mijn bedje in.

img_7141 img_7151 img_7153

En nuuuuu is het alweer vrijdagmorgen. Tsjonge jonge de tijd gaat zo hard…:O ! Vandaag ga ik de hele dag spullen inpakken voor de verhuizing, en jij? Nog plannen voor het weekend? Let me know, me = curious!

xxxx

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

Related Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Suzanne
  September 30, 2016 at 07:39

  Erg leuk om te zien!

 • Reply
  Sabine
  October 1, 2016 at 01:04

  Leuke post! En die foto van jou met die ijsjes is echt leuk, haha! 🙂

  • Reply
   Suzanne
   October 3, 2016 at 19:34

   Aaah dankjewel! Superlieve reactie<3! xx

  Leave a Reply

  Read previous post:
  HEALTHY SNACK: PINDA BALLEN!

  Fit vreetzakkies opgelet, vandaag het recept voor een heerlijke healthy snack: pinda ballen ! Vandaag kom ik met de ultieme...

  Close