#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY 30 september t/m 6 oktober

Morning people! Ready voor een hele viezige vrijdag post ?! Eh wat? Ja het was de week van de schimmel, roest, haarballen en dood ongedierte…! Benieuwd wat ik deze week allemaal heb uitgevreten en wat al die viezigheid daar mee te maken heeft? Lees dan gauw even verder! 

 

Vrijdag 30 september:

-7:00 uur: Morning Duivendrecht, FOR THE LAST TIMEEEE #oftochniet
– Ontbijt: 4 snee brood met wheytella en 2 crackers met appelstroop.
– Verhuisdozen inpakken! Waaaant morgen begint het feestje: Verhuizen!
– Lunch: 4 snee brood met een beetje kruidenboter en runderrookvlees + twee crackers met appelstroop.
– Verder met inpakken, dozen, dozen, dozen. OVERAL doooozen #chaos
Snack: Twee Scones met extra eiwitten! OMG aaanraders deze!!
Workout: Dan is het alweer 19 uur en besluit ik te willen gaan zwemmen. Want daar heb ik echt zin in. La, la, la op mijn fietsje…tringeling een telefoontje van de IKEA. Dat we niet thuis waren terwijl de bestelling voor de deur stond…En dat terwijl er wel degelijk iemand thuis was. De oude bewoners waren namelijk de hele dag thuis…Waarschijnlijk stond de ikea verhuisbus bij het verkeerde adres, er was namelijk helemaal niet aangebeld. Het vervelende is wel dat wij morgen al gaan verhuizen en we die spullen niet pas volgende week willen hebben…We hebben namelijk genoeg te doen en daar hebben we die spullen bij nodig. Pfff. Ik heb een uur aan de lijn gehangen met verschillende medewerkers van de klantenservice…Lekker midden op straat want ik was onderweg naar het zwembad remember…Toen ik het uiteindelijk geregeld had en doorfietste naar het zwembad was het al dicht. Geen work-out voor vandaag meer dus:( #pfff
– Diner: Ik maak een heerlijk bakje kwark met fruit, ongezouten noten en wat kaneel.
– Inpakken, inpakken, inpakken
-23:00 uur: Welterusten<3

 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Zaterdag 1 oktober:

-6:00 uur: Helloooo oktober, hellloooo verhuisdag!
– Snack: Appel
– MAAR EERST! RENNEN!
– Work-out: Omdat het gister niet door kon gaan besluit ik vandaag extra vroeg op te staan om even te gaan rennen. Ik ren 11 kilometers maar dat verloopt niet zo vlekkeloos gehe. Je kunt aan de gemiddelde snelheid wel zien dat ik iets heb uitgespookt onderweg….Als ik ongeveer op het verste  punt van huis ben moet ik naar de wc…maar dan ook echt HEEL nodig! Ik besef me dat naar huis rennen geen optie, ONMOGELIJK! Oke wat nu? We zijn in Amsterdam…dus een boompje pakken is er ook niet bij. Laat ik dan naar het zwembad rennen…dat is ongeveer 2 km verderop en daar hebben ze openbare toiletten, allright…Hoe dichter ik bij het zwembad kom, hoe nodiger ik moet. Damn…schiet op! En dan….kom ik bij het zwembad aan…is het nog niet open…ooooh noooo logisch, het gaat natuurlijk pas om 7 uur open..het is nog super vroeg. FACK, Fack, Fack…wat nu o.O’ . Ik houd het echt niet meer. Ik gok het erop dat ik nog terecht kan in mijn oude studentencomplex. Daar woonde ik vorig jaar en ik ken de concierges. Godzijdank lieten zij me binnen en kon ik naar de toilet. Fiew, wat een opluchting. Daarna ren ik soepeltjes weer terug naar mijn eigen huisje vol dozen.
– Ontbijt: 2 snee maisbrood met chocopasta!
– Dan ga ik nog even langs een vriend in hetzelfde gebouw om te werken, want mijn ziggo abonnement heb ik natuurlijk stop gezet per 1 oktober. En als blogger kan ik natuurlijk niet zonder wifi…so, some work in the morning. De oude bewoners hebben het pand namelijk toch nog niet verlaten…
– Rond een uurtje of 12 ga ik dan eindelijk naar ons nieuwe appartementje. Mijn vriend komt zo ook en dan kunnen we samen onze spullen uitpakken…toch?!
– Wanneer ik in het huis kom schrik ik een beetje van de puinhoop. Het is helemaal niet leeg. Er staan nog super veel spullen van de oude bewoners en van het huis zelf. Ook in de kastjes staan nog allemaal spullen en zelfs de koelkast is vol achter gebleven. Niet alleen dat is achtergebleven in de koelkast…met het eten zit er helaas ook wat extra schimmel in de koelkast. En niet alleen in de koelkast…Pfff. Dus nu kunnen we eerst het halve huis nog gaan leegruimen en grondig reinigen voordat we kunnen beginnen met onze eigen spullen inruimen… En dan komt ook nog eens de ikea met nog meer spullen! Damn:(
– En waar ik dacht dat het daar begon…en dat dat het ergste was…I WAS SO WRONG! Wat we verder aantroffen in het huis was te walgelijk voor woorden… Het was smerig. En ‘ smerig’  is werkelijk een understatement! Van muizenkeutels in de keukenla tot haarballen in de woonkamer. En van schimmel in de keukenkastjes tot roest in de wasmachine…WAT EEN NACHTMERRIE!
– Lunch dan maar: Ik eet een wrap met gerookte zalm en twee sandwiches met kip! Van al dat sjouwen en schoonmaken krijg je immers trek.
– Schoonmaken, schoonmaken, schoonmaken….en nog meer schoonmaken. Het is echter zo ranzig dat we pas net klaar zijn met de koelkast, vriezer, de badkamer, wc en de halve keuken als het alweer avond is. En dat terwijl mijn moeder nog geholpen heeft ook! En als er iemand een schoonmaak pro is….dan is zij het wel. Dit was echt een bummer. We hadden zo gehoopt vandaag te kunnen verhuizen…en dan dit. –Diner: Om 20:30 eten we met zijn drieen (mijn vriend, mijn moeder en ik) een lekkere 4-kazen pasta (#myfavorite) die we hebben besteld!
– Vanwege hygiene en het feit dat we gewoon niet toe zijn gekomen aan de slaapkamer zijn we genoodzaakt ergens anders te slapen. We besluiten een tas in te pakken en terug te gaan naar mijn oude woning. Gelukkig kunnen we daar nog in. De oude woning van mijn vriend is niet meer beschikbaar.
– 24;30 uur: Uitgeput vallen we in slaap

fullsizerender-11

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Zondag 2 oktober: 

-7 uur: Morning Duivendrecht…Again:(
– Ontbijt: Twee snee brood met chocopasta.
– Weer naar het nieuwe huisje! Vandaag komen mijn broertje en zijn vriendin helpen met het leggen van laminaat. Maar om dit te kunnen doen zullen eerst al onze meubels en verhuisdozen verplaatst moeten worden naar de slaapkamer en de andere kamer zodat de vloer in de woonkamer vrij is. Mijn vriend en ik doen dit samen voordat mijn broertje langs komt.
– Als mijn broertje en zijn vriendin er zijn gaat mijn vriend naar de ikea om de plinten om te ruilen. We hadden de verkeerde besteld. Vervolgens ga ik langs de supermarkt om boodschapjes te halen voor ons klusteam! Ze wilden croissantjes, krentenbollen met oude kaas, chippies (paprika), chocolade en cola. Well, daar ging ‘ fitgirl’  suzie opzoek naar unhealthy shit! I can do that haha! Naast bovenstaande nam ik ook nog een tros bananen, magere kwark en een maisbrood met humoes mee. Min of meer voor mezelf. Maar uiteindelijk spraken die croissantjes en krentenbollen me ook wel aan gehe.
– Snack: Een chocolade croissant
– Laminaat leggen. Met zijn vieren knallen we lekker door. Het is wel een lastige kamer met allemaal hoekjes en muren die niet recht lopen maar scheef xd, een open haard en twee uitstaande verwarmingen.  Daardoor duurt het heel lang, het is telkens meten en zagen.
– Lunch: 2 krentenbollen met kaas en 3 broodjes met humoes.
– Vloertje leggen!
– Om 18 uur is de woonkamer helemaal af. Aan de keuken zijn we niet toegekomen helaas. Maar we hebben kei-hard gewerkt en meer zat er echt niet in voor vandaag. Ohja de vriendin van mijn broertje en ik hebben tussendoor nog wel een eettafel en 4 stoelen in elkaar gezet. Als mijn broertje en zijn vriendin weg zijn gaan wij alles van de vloer opruimen.
– Diner: Ohja shit we hebben nog geen schone keuken…Halen dan maar weer #pff. We gaan langs de BurgerKing op de terugweg naar mijn huisje in Duivendrecht. Ik bestel een double cheeseburger en friet met mayo. Ik was dus nog nooit bij de BurgerKing geweest #OMG #burgerkingontgroening #haha. Maar ik vond het niet zo lekker…to be honest: de mac smaakt me beter! Wat jij??
– We kunnen dus nog steeds niet in ons nieuwe huisje slapen omdat we de hele dag bezig zijn geweest met de vloer leggen, de slaapkamer is dus nog zo vies en stoffig als hij gisteren ook was.
– 00:30 uur: welterusten!

img_7329-2

 

Maandag 3 oktober: 

– 7:00 uur: G’ morning
– Ontbijt: Een appel met schil en een broodje chocopasta
– Dan ga ik samen met mijn vriend naar het huis om verder schoon te maken en op te ruimen. We zijn beide de ochtend vrij. We verplaatsen nu alle spullen naar de woonkamer zodat we later Hij gaat om 12 uur weg en dan klus ik in mijn eentje verder. Ik maak de hele slaapkamer ruimte schoon, stofzuig en ik zet het bed in elkaar. Ook maak ik de gordijnen weer fris en hang ze op. Daarna zorg ik voor plantjes, een lampje en maak ik het een beetje gezellig…en dan besef ik me dat we nog geen beddengoed hebben om het bed mee op te maken. Dat moet namelijk eerst nog gewassen worden en de wasmachine…tja…die is ook nogal verwaarloosd en vies… Dus die moet heel hard schoongemaakt worden. Maar ik moet werken dus dat moet morgen dan maar.
Lunch: Een bakje magere kwark met cruesli (appel/kaneel smaak)
– Werk!
– Diner: Rauwe witlofsalade met een banaan, een appel, gewelde rozijnen, witte druiven en ongezouten notenmix
– Werk, werk, werk.
-22 uur: yay vrij! Snel naar het nieuwe huisje om nog wat te klussen. Maar ik ben moe…maar oke het moet toch!
– Mijn vriend was om 21 uur vrij van werk en is er dus al. We slepen samen zoveel mogelijk grofvuil naar buiten want dat wordt morgenvroeg voor 7 uur opgehaald. Dan fietsen we om 00;00 uur weer naar Duivendrecht.
– 1:00 uur: Slapen!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Dinsdag 4 oktober:

-8:00 uur: Wekker! Even een uurtje later…We zijn nogal moe.
Ontbijt:  4 snee maisbrood (2 met jam en 2 met chocopasta)
– Voordat ik in mijn eentje een hele dag ga klussen in het huis besluit ik nog even te gaan rennen om de dag vol nieuwe energie te starten!
Work-out: Een 11,5 km Run.
– Omkleden, douchen, spullen mee naar het nieuwe huisje.
– De wasmachine schoonmaken…Dat is nog een aardig karwei kan ik je vertellen. Deze is door de vorige bewoners gewoon nooit schoongemaakt dat is duidelijk. Net als de rest van het huis. Wat ik aantref…schimmel, roest, kalk en vet. En dat lekker samen. In de rubberen band van de wasmachine vind ik broeksknopen, haarballen, steentjes, schelpjes, een bierdopje en zelfs glasscherven…WTF!
En als ik dacht dat ik met de trommel zelf klaar was, dan was daar het bakje nog waar het wasmiddel in gaat. Nou als je daar je wasmiddel in zou stoppen dan wordt de was er niet veel schoner op kan ik je vertellen! Damn…schimmel, roest, kalk en vet. Like everywhere… Ik probeer het eerst schoon te krijgen met schoonmaakmiddel en een schoonmaakdoek: #missionfailed. Dan probeer ik het met schuurmiddel en een schuurspons…#missionfailed. Dan gaan we over op de antikalk terwijl ik met een afwasborstel keihard schrob…de schimmel en standaard viezigheid is inmiddels verdwenen maar de roest, kalk en het vet nog niet. Ik besluit het dan te laten weken in schoonmaakazijn…dat helpt ietsje maar het hardnekkig kalk blijft zitten. Amonia dan maar? Yups. Als ook dit niet helpt en ik zelfs met een tandenborstel geprobeerd heb tot in de kleinste gaatjes te schrobben kap ik ermee. I mean, schoner dan dit krijg ik het gewoon echt niet. Ik besluit de wasmachine eerst maar eens leeg te laten draaien op 90 graden en te bekijken hoe het water eruit ziet en of de wastrommel eenbeetje fris ruikt als die klaar is. Het was te doen dus twee uurtjes later gaat ons beddengoed erin. Yay finally…zouden we dan vanavond ein-de-lijk in ons nieuwe appartementje kunnen slapen? I think so:)
Lunch: Krentenbol+4 rijstwafels met kaas.
– Verder met schoonmaken in het huis. Om 19 uur moet ik even naar de stad omdat een vriend hulp nodig heeft. Een uurtje later helpt hij mij met de laatste spulletjes uit mijn oude kamer weg te halen. We zetten het even tijdelijk bij hem neer totdat alles in ons nieuwe huisje past.
– Diner: Om 20 uur ben ik in ons nieuwe huisje en is mijn vriend aan het koken. Hij maakt een pasta met kip en broccoli! En ofcourse Cheeeese!
– Mijn vriend gaat nog even naar de supermarkt om ontbijt te fixen voor morgen want jaweeeel vandaag gaan we voort eerst slapen in ons nieuwe stulpje. Hij komt terug met mijn lievelingsgebak EN twee kaartjes voor een marylin monroe expositie later deze maand. Een verrassing voor nu, en eentje voor als het straks af is. Awh wat eeeeen lieveeerd! #ZOleuk
-Snack: Bosche bol!
– 23: uur, in bed kijk ik gtst terug en dan gaan we slapen:)

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Schoner dan deze laatste foto werd het uiteindelijk helaas niet:( 

Woensdag 5 oktober:

-6:30 uur: Nog voor de wekker zijn we wakker!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en twee broodjes met wheytella.
– Work-out: Ik besluit weer even te gaan rennen (6km) voordat ik ga klussen in het huis. Want dat beviel me goed.
– Vanmiddag is mijn vriend vrij en wil hij verder gaan met het leggen van de vloer. Daarom moet de keuken leeg worden gemaakt. Dat kan ik nu mooi doen! Ik besluit alles vanuit de keuken naar de kamer te verplaatsen. Maar als ik de magnetron van de hoge koelkast willen tillen…valt er iets onder uit…IIIIEEEEEEE! Een dode muis of rat whatever het was ranzig en het viel op mijn hoofd langs mijn gezicht naar beneden. Ik gilde het uit en schrok me helemaal rot. BAH! BAH! BAH! Gewoon aaaaaah zoooooo disgusting! Een muis, denk ik in eerste instantie…maar het skelet is zo groot als mijn platte hand en die skeletjes krimpen toch altijd? Waarschijnlijk een freakin rat dus. Damn, hoe vies kan een huis zijn. Ik tril er van en dan moet ik dat skeletding nog opruimen. Met een boterhamzakje om mijn hand pak ik het op en gooi het in de vuilniszak. Ik spring weer onder de douche en ben er even klaar mee…vies huis blegh!
– Ik pak eten en vertrek naar mijn werk. Lekker een frisse plek. Beter lunch ik hier:)
Lunch: 5 broodjes met humoes en oude kaas.
– Snack: Bosche bol. Er was er nog eentje over van gister hihi.
– Work, work, work
– Snack: Appel
Diner: 4 broodjes met pindakaas en een banaan
– Om 22 uur fiets ik weer naar huis. Als ik thuis kom zie ik dat de hele vloer in de keuken klaar is. Yaaaaay! Wat superfijn! Enkel de plintjes moeten nog gelegd, maar we hebben geen plintenknipper meer want die heeft mijn broertje zaterdag weer meegenomen naar Epe dus dat doen we dan wel een ander keertje. Nu eerst maar eens stofzuigen en alle lege dozen naar het oud papier brengen.
– 00:30 uur: Pfff, opgeruimd. Welterusten!

Dit dus….Op mijn hoofd…langs mijn lichaam…IEEEEWL!

Donderdag 6 oktober: 

-7:00 uur: Wakey, wakey!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Klusssssen! Ja, ja het houdt niet op! We gaan samen de bank in elkaar zetten..althans we doen een poging. Want eerst moeten we daarvoor alle dozen uit de kamer naar de keuken brengen en nog wat deuren terug plaatsen en dan is het voor mijn vriend alweer tijd om te gaan werken. Ik besluit niet verder te gaan met de bank omdat, dat me toch niet alleen gaat lukken (veel te zwaar!). Ik besluit een nieuwe barkruk in elkaar te zetten en dan is het voor mij ook alweer tijd om te gaan douchen en klaarmaken voor werk.
– Lunch/Snack: Mexicoooooooo! Een bord met Nacho’ s ! Zo lekker! Met kaas en olijven en tomaatjes en waaah het was echt heerlijk! Het was nog over van gisteravond toen mijn vriend en zijn zus het hadden besteld toen ik werken was. Chill dat er nog een bakje over was hihi.
– Weeeerkkk!
Snack: Een appel, een peer en een bakje druiven!
Diner: CITROENKWAAAARK en een kaneelbroodje! My favorite! Ik heb natuurlijk vanmiddag al warm gegeten #mexicaans. Dus nu eet ik een soort lunch. Wel de hele bak kwark (500 gram) natuurlijk!
– om 22 uur ben ik vrij en fiets ik door naar mijn oude huisje. Daar moet ik nog wat dingen leeghalen voordat ik morgen de sleutel inlever. It’ s gonna be a ‘ latertje’  again hahaha.
– 1:30 uur: Pfff finally goodnight!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Wellll, dat was een drukke, chaotische maar bovenal VIEZE week! Maar we houden ons taai, koppies omhoog en lekker door knallen:D We hebben onwijs veel zin om het af te maken maar kijken stiekem toch ook wel uit naar het moment dat het echt af is hihi. Nou vertel op, hoe vies, druk en chaotisch was jou week?!

 

Enjoy the weekend!
xxxxx Suzanne

 

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anna
  oktober 7, 2016 at 07:24

  Myyyy goodness, wat wal-ge-lijk hoe de vorige bewoners het hebben achtergelaten Echt NIET oké! Wat een ‘verrassing’ als je je nieuwe huisje binnenkomt om de spullen erin te zetten. Mag je dat allemaal gaan opruimen eerst! Nou goed, jullie kunnen wel éxtra blij zijn met het mooie resultaat straks! 🙂

  • Reply
   Suzanne
   oktober 8, 2016 at 11:17

   Hi Anne, bedankt voor je lieve reactie! Echt hè! Onwijs disgusting! Maar we doen ons best, en we zijn straks inderdaad extra blij als alles EIN-DE-lIJK af is haha. Fijn weeekend<3 xx

 • Reply
  [email protected]
  oktober 7, 2016 at 12:51

  Blegh, ziet er vies uit! Maar als ik dan even naar beneden scroll en het mooie resultaat al zie dan Kunnen jullie erg trots zijn! Vind de keuze voor de kleur van het laminaat erg mooi. Succes met de laatste loodjes

  • Reply
   Suzanne
   oktober 8, 2016 at 11:18

   Thanks Jonna, superlief dat je zegt dat je nu al kunt zien dat het een mooi resultaat gaat worden! We doen ons best! Lieeefs, xx

 • Reply
  Suzanne
  oktober 9, 2016 at 09:26

  Wat een mooi resultaat is het al geworden! Leuk om die transformatie te zien.

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Armen en Buik trainen

  Zoek je oefeningen om je armen en buik te trainen? Kijk dan even naar deze 3 oefeningen die je gewoon...

  Sluiten