#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (7 OKTOBER T/M 12 OKTOBER)

MORNING!

Ook deze week neem ik je weer mee in mijn week vol dozen en chaos, klus uurtjes, blogafspraken, én heeeeul veel lekker eten. Man, man, man wat was het drukke en stressvolle week. Ik heb in tijden niet zo weinig gesport en zoveel gegeten. Een raar weekjes, en ook deze flashback friday post is net even anders dan je gewend bent. Misschien was het je nog niet opgevallen, maar deze Flashback Friday loopt voor de verandering niet door tot vrijdag maar enkel tot donderdag. Dit komt omdat ik op dit moment in Spanje zit en over deze trip een aparte post ga maken. Een extra korte Flashback Friday voor deze week dus! Lees je mee? 

Vrijdag 7 oktober:

– 7:00 uur: Wekker…#SOOOtired
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Om 8 uur zit ik op de fiets naar Amsterdam West waar ik de sleutel van mijn oude appartement moet inleveren.
– Om 9:15 uur ben ik weer thuis en ga ik samen met mijn vriend, die ik inmiddels ook wakker heb gemaakt, klussen in het huis. We zetten de bank in elkaar.
– Snack: Een halve reep melk chocolade met hazelnoten en rozijnen (200 gram)
Work-out: Ik ga rennen. De bank staat nog niet maar mijn vriend vind dat ik even moet gaan ontspannen. (Stiekem werkt hij graag alleen verder aan de bank haha). Ik heb geen doel maar ga gewoon lekker rennen. Dat worden uiteindelijk 15 kilometers. Heerlijk! Met deze 15 km erbij staat de teller van oktober alweer op 50 km. En dat terwijl er pas net 7 dagen voorbij zijn:)
– Lunch: Na de run heb ik GIGA honger en omdat mijn vriend moet werken van 17-21 besluiten we lekker warm te lunchen. Ik maak een pasta met gerookte zalm, courgette, tomaat, kruidenkaas en geraspte kaas. #ZOOOOchilll!
– Na de lunch ruim ik het huis een beetje op en ga ik verder met klussen.
– Snack: Appel
– Eureka Schoes event: Om 18 uur spring ik gedoucht, omgekleed en opgetut op de fiets voor een event. Vlak achter het Rijksmuseum opent een nieuwe schoenenwinkel van Eureka. Ik ben uitgenodigd voor dit feestje en ga er graag even kijken. Er zijn lekkere hapjes en drankjes en ik spot teveel leuke schoenen. Waarom word ik altijd zo hebberig in schoenenwinkels…? Ben ik dan toch echt zo’ n vrouw….#hmm #shoeaddict
Diner: Eenmaal weer thuis heb ik nog honger. Ik rooster 5 bruine boterhammen en eet er 3 met humoes en 2 met kaas.
– Dan zet ik de tv aan op The next boy/girlband en zet ik ondertussen een ikea kastje in elkaar.
Snack: Chiiipps!
– 00;30 uur: Kastje klaar…suzie kapot. Welterusten!

img_7481 img_7487-2

Zaterdag 8 oktober:

– 8:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: 3 boterhammen met jam en twee rijstwafels met appelstroop
– Klusserdeklus…again!
Snack: Mueslireep met een stukje chocolade (3 blokjes)
– Work-out: 6 km run (beetje uitgelopen na die 15 km van gister!)
– Lunch: FOOOOD, FOOOOD, FOOOOD. Zo kwam ik zegmaar thuis…Dus ik nam 6 boterhammen. 2 met tonijn, 2 met kaas en 2 met humoes.
– Na de lunch ga ik even snel achter mijn laptop om nog wat mails te beantwoorden en wat administratie te doen. Daarna fiets ik naar de stad om cadeautjes te kopen voor 1 van mijn allerbeste vriendjes die vanavond zijn verjaardag viert! Op de terugweg moet ik ook nog even langs de schoenenwinkel van gister om een afspraak te maken met de pr manager. Gister was het daarvoor te druk.
– Snack: Een halve galiameloen
– Ik ben zo moe…aan de ene kant heb ik heel veel zin om al mijn lieve vriendjes weer te zien vanavond. Aan de andere kant was ik het liefste mijn bed in gekropen. Toch besluit ik me om te kleden en naar de verjaardag te gaan. Wel heb ik voorgenomen zeker niet mee te gaan stappen, mijn hoofd knapt uit elkaar en ik moet echt mijn rust pakken. Ik baal er wel van. Ik zou graag mee gaan, maar het kan nu echt niet met al die verhuisdrukte. Mijn lijf is moe en mijn hoofdje ook.
– Diner: We bestellen met zijn allen pizza. Ik besluit samen met een vriendinnetje half/half te doen. Ik eet een halve pizza quattro formaggi (#myfavorite) en een halve pizza kip kebab met knoflooksaus (#diewasgooooed!)
– Rond een uurtje of 1 ‘ s nachts gaat iedereen stappen en ik ben ik de partypooper die gaat slapen. Toch ben ik dolblij als ik om 1:30 uur lekker onder de dekens kruip!

img_7504

Processed with VSCO with f2 preset

Zondag 9 oktober:

-7:30 uur: Oh nooooo de wekker
– Ontbijt: 300 gram magere kwark met 100 gram cruesli.
– Samen met mijn vriend ga ik super vroeg de straat op om nog even een ochtendwandeling te maken en wat foto’ s te schieten. Nu is het nog vroeg en dus rustig op straat, bovendien zouden zijn ouders vandaag vroeg langs komen dus dan moeten wij zorgen dat we op tijd weer terug zijn. Ik draag mijn nieuwe petje van Heisa, ik vind hem zo tof omdat het hartje superschattig is en hij licht geeft in het donker! En op de binnenkant van de pet staat ” Heb uw naasten lief”. Mooi hè ! Een pet met een boodschap, iets met liefde en lief voor elkaar zijn! #waardeerik
– Onderweg pik ik nog even twee pakketjes op die waren bezorgd op het oude adres en halen we koffie.
– Snack: Mueslireep en 5 blokjes chocolade.
– Rond een uurtje of 11 zijn de ouders van mijn vriend gearriveerd en rijden mijn vriend, zijn vader en ik richting te Ikea om wat laatste spulletjes te halen en om te ruilen.
– Lunch: Ik eet 5 snee brood (2 met zalm, 2 met tonijn en eentje met kaas)
– Na de lunch gaan mijn vriend en zijn vader aan de slag met het project ‘ inloopkast’ .  Heel ver komen zij echter niet, ook zijn er te weinig schroeven…achjaaa dan maar gezellig uit eten.
– Diner: We gaan eten bij een SUPERleuk restaurantje bij ons nieuwe huisje in de straat! Echt geweldig! Je kunt er allerlei kleine gerechtjes bestellen en lekker lang tafelen. Een soort tapas maar dan anders… Het zijn grotere gerechtjes dan tapas maar kleiner dan normale gerechten. Ik bestel frietjes, geroosterde zoete aardappel met geitenkaas, twee burgertjes met vlees, tomatensaus en parmezaanse kaas. Het is echt HEEL lekker en ook fijn om even weg te zijn uit ons chaos huisje.
– Rond een uurtje of 22 zijn we weer thuis. Ik duik achter mijn laptopje om de wekelijkse vlog te monteren en mijn vriend gaat nog een ikea tafel in elkaar zetten terwijl we ondertussen Miljoenenjacht op hebben staan.
– 00:00 uur: Welterusten!

img_7546-2

Maandag 10 oktober:

-7:00 uur: Wekker…HOLY SH*T! Dat trek ik echt even niet…ik ga verder slapen.
– 8:15 uur: Wakker…uit mezelf…oke dan ga ik er maar uit nu.
Ontbijt: Een halve galia meloen en een appel
– Op de fiets naar de Gamma om schroeven te fixen! Ik ben vastberaden vandaag zelf die inloopkast te fixen! Het duurde me gister namelijk veel te lang en zo moeilijk kan het toch niet zijn?! Oh shit…mijn vriend moet werken straks en heeft nog geen fiets. Die moet ik even ophalen bij de fietsenmaker zodat hij vast kan beginnen met meten. Als ik echter terugkom heeft hij niets gedaan omdat ie ergens over twijfelde. Ik help hem verder en dan moet hij alweer gaan. Ik besluit in mijn eentje verder te gaan.
Snack: 3 boterhammen met jam.
– Inloopkast part 1. Ik hang aan de rechterkant van de kamer 3 planken op met daaronder 3 kledinghangers. De rails waren gister al gemonteerd. Hiermee is de rechterzijde van de inloopkast een feit #endoooor!
– Meten, meten, meten, boren, plugjes, schroeven draaien, nog een keer meten en alles vast zetten! #YEAH! Het gaat lekker. Maar de kamer is 3 meter hoog en ik sta op een gammel trapje en kan maar net bij de bovenkant. Ik vind het een beetje eng/gevaarlijk en vraag of de zus van mijn vriend me even kan helpen. Zij woont een paar honderd meter verderop en is er binnen 15 minuutjes. Zij kan dingen aangeven zodat ik niet telkens het trapje op en af hoef en ook helpt ze vast alle onderdelen klaar te maken. Na 1,5 uur hangen dan ook de montagerail en 5 wandrails aan de linker zijde zijn bevestigd. Een half uurtje later hangen ook hier de planken en kledinghangers en is de inloopkast zo goed als klaar voor gebruik. Wel moet ik werken…
– Snack: meergranen cracker met kaas.
– Werk!
– Snack: 2 eierkoeken.
– Werk
– Diner: 2 peren en 500 gram citroen kwark.
– 22 uur:  VRIJ! Lekker naar huis en niets meer doen:)
-23 uur: Welterusten!

img_7591

Dinsdag 11 oktober:

-7:00 uur: de wekker…Ik voel me niet zo lekker en ben echt heel moe dus ik besluit nog even te blijven liggen.
– Ontbijt: magere kwark met cruesli
– 11:00 uur: Op de fiets naar Amsterdam West! Daar heb ik een afspraak bij een pr bueau:)
Lunch: Een stukje quiche van mijn schoonmoeder (nog van zondag) + 2 broodjes met tonijn
– Naaaar de Hogeschool ‘ In Holland’ voor de diploma uitreiking van mijn vriend. Al een tijdje terug studeerde hij af #YAY #EIN-DE-LIJK. Maar nu pas is de feestelijke uitreiking. Ik trek wat leuks aan and there we go!
– De bijeenkomst duurt tot 18:30 uur…wooow dat had ik nooit verwacht. Helemaal moe en slaperig #oopsie kom ik de collegezaal uit. Daarna borrelen we even wat en gaan we door naar Loeeetjeee! Yay, biefstuk eten!
– Snacks: Bittergarnituur en stokbroodjes met kruidenboter
Diner: Ik bestel de biefstuk met spek #onelove! En als toetje appeltaart met uiteraard een flinke klodder slagroom. Damn zo goed!
– Het was een heel gezellige avond met de familie van mijn vriend en zijn vrienden! Maar om 22 uur stort ik letterlijk in…stemmen worden vaag, ik heb het warm en dan weer koud, mijn wangen gloeien en ik kan mijn oogjes nog maar net open houden. Het is een understatement als ik zeg dat ik moe was. Ik was HEEL moe! Ik staar enkel nog vooruit en wil slapen. Mijn vriend zit er precies hetzelfde bij. Met verhuiswallen van hier tot tokyio besluiten wij een uurtje later op te staan en het feestje te beëindigen. Tijd om te gaan slapen.
– Welterusten!

img_774

Woensdag 12 oktober:

-7:00 uur: De wekker, want ik moet werken…maar nee dat gaat echt niet voel ik. Ik ben veels te naar.
– Het is de eerste keer dat ik me ziek moet melden op werk…ik voel me daar naar bij. Toch moet ik vandaag echt mijn rust pakken want morgen moet ik potverdorie naar Spanje…hoe moet dat nou als ik me zo ellendig voel :O! Ik besluit mijn bed maar gauw weer in te duiken.
– Ontbijt: Citroenkwark met glutenvrije muesli.
– Ik rommel die verdere middag want aan in het huis en eet goed fruit.
Snack: 2 appels en 2 peren.
– Ik maak de kledingruimte ietsje verder af en ga dan lunch brengen naar mijn vriend op zijn werk, hij had geen eten mee en moet tot 21 uur werken.
– Lunch: Ik had geen puf om naar de supermarkt te gaan en dus maakte ik een maaltijd van de ingrediënten die we nog in huis hadden. Het werd een vreemde combinatie die eigenlijk heel lekker bleek te zijn. Ik kookte spruiten, bakte twee slavinken, kookte spaghetti en sneed een courgette. Daarbij maakte ik een sausje van allerlei kruiden, ui, knoflook en créme fraiche. Tenslotte deed ik er geraspte kaas door en sneed het vlees en de spruiten klein. Voila, een spruiten spaghetti met slavinkstukjes a la Suzanne. hahaha
– Smiddags voel ik me al een stukje beter, ik was wat af die middag. Ik draai 5 wasjes en hang ze op terwijl ik ondertussen de kleedruimte verder opruim.
Diner: 2 broodjes met jam en een bak magere kwark met cruesli.
– Na het avondeten besluit ik mijn koffer maar eens in te gaan pakken. Ook al voel ik me niet topfit, ik heb wel veel zin om naar Spanje te gaan! Kom maar op met die zonnestraaltjes! Daar voel ik me sowieso al beter van denk ik:)
– 23:00 uur: G’ night:)

 

Well, I guess this what it for this week! Op dit moment zit ik te typen vanaf mijn hotel kamer in Spanjeeee dus voor volgende week kunnen jullie een speciale Travelpost verwachten met alle ins en outs over mijn reisje naar Benidorrrrm! So, tot volgende week?!

Byeee, xxxx
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Suzanne
  oktober 14, 2016 at 07:31

  Erg leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  linzenburger
  LINZENBURGER MET ZOETE AARDAPPELFRIET !

  In dit artikel een gemakkelijk en lekker recept voor een vegetarische linzenburger met zoete aardappelfriet! Who said you can' t...

  Sluiten