#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (13 oktober t/m 20 oktober)

Hola supermercado !

Telebancos por aquí?!  Let’s get Spanish, get Spanish! hahaha kidding, kidding! Ik bevind me nog een beetje in de Spaanse sferen haha. Waaaant zoals jullie vorige week hebben gemerkt was de Flashback Fridaypost een dagje korter omdat ik vertrok naar SPAAANJEEEE! En in deze Flashback Friday lees je daar dus over, en natuurlijk over de rest van de week weer in het regenachtige Holland 🙁 #itsometimesuckstobeadutchie #haterain

 

Donderdag 13 oktober:

-3:45 uur: Wekkker O-M-G #wallen #moe
– Ontbijt: Bakje kwark met muesli en twee snee brood met jam
– Kleertjes aan, tandjes poetsen en gooooo!
– 4:00 uur: Met de taxi naar Schiphol
– 5:00 uur: Ingecheckt, en achter mijn laptoppie om nog even wat te werken. Over een uurtje kan ik pas boarden.
Snack: Twee broodjes met appelstroop. Hebben jullie ook altijd extra honger als jullie op reis gaan? Ik weet niet wat dat is maar ik heb altijd extra trek (vooral in chocolade en chips) als ik op reis ben.
– 7:00 uur: Offff to Spaaaain!
– 9:45 uur: Safely landed
– 10: uur: Koffertje weer in mijn eigen bezit. Ik had btw 21 KG…HOE DAN?! I mean, mijn laptop, camera, en andere werkspullen wegen bij elkaar nog geen 5KG. Voor drie daagjes had ik dus teveel kleding en schoenen mee #oops. Ze hebben me gematst op Schiphol met die ene kilo gehe(a).
– Van Alicante naar Benidorm met een taxibusje. Samen met 5 andere bloggers uit Denemarken en Noorwegen zit ik in het busje dat ons naar het hotel brengt.
-12:00 uur: Checked in, snel mijn paleisje voor de komende drie daagjes checken. Mijn koffer dumpen (damn dat ding was zwaar!), snel ff douchen en dan nog even aan het werk achter de laptop. We zouden eigenlijk direct gaan lunchen, maar omdat er een vlucht uit Duitsland vertraagd is waar ook nog bloggers in zaten die mee moesten lunchen, moesten we allemaal wachten.
– 15:00 uur: FINALLY WE CAN GO FOR LUNCH…remember my last meal was 5 o’ clock this morning…en echt 10 uur zonder eten dat maakt me niet bepaald de meest energierijke vrolijke persoon.
– Lunch: We worden met de taxi naar de Golfbaan gebracht waar we vooraf een lekkere salade krijgen met tonijn, een stokbroodje met aioli en als hoofdgerecht een chille spaghetti bolognese.
Work-out: Mijn koffer sjouwen de hele ochtend…telt dat ook? Ja sjouwen, ik heb nog steeds niet zo’ n fancy trolly. Echt het eerste wat ik ga kopen voor mijn volgende vakantie! Anyway, the real work-out for today was a Golfcourse: Op de baan van Melia Villaitana (zie ook de speciale Benidorm post!)  ! Ik kon er niet zoveel van, MAAR ik sloeg wel de bal met een mooi boogje in de lucht. En de laatste keer dat ik golfde sloeg ik met de stick vooral het gras kapot hahahah. Iemand die dit herkent?!
– Terug naar het hotel om ons even snel om te kleden, van een heuze golfoutfit naar een chique diner outfitje. Want vanavond gaan we dineren op het dak van een chique hotel van waaruit we de hele skyline van Benidorm kunnen bewonderen.
– Diner: We krijgen van alles, het was een 5 gangen diner met veel aperatiefjes. Met geitenkaas, met groenten, met orgaanvlees, met vis. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kregen het. De ganzenlever heb ik even overgeslagen …de rest ging keurig mijn buikje in. Als hoofdgerecht koos ik trouwens voor eend. En die was erg lekker. Als toetje hadden we van alles, maar ik nam vooral van een soort creme brulee dat gemaakt leek van rozenbottel met citrus. Helaas weet ik de naam niet meer, maar het was heel fruitig en fris.
-00:30 uur: Time to go home,,eh to the hotel (a)
– Work, work, work!
– 1:30 uur: G’ night! It was a long day.

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Vrijdag 14 oktober:

-6:30: Wekkker…
– Aankleden, een handige hike outfit. Een lekker spijerbroekie, een wijd shirtje en mijn nieuwe wandelschoentjes. Gelijk ook even mijn rugzak inpakken. Camera, flesje water, vest, zonnebril, zonnebrand etc.
– Ontbijt: WOOOOOW wat veel keuze :O! Ik keek mijn ogen uit. Van fruit tot gebak, van kwark tot kaasbroodjes, van kaas&worst tot bruine bonen in tomatensaus en van jam & nutella met wafels tot croissantjes en tosti’ s. Just name it and it was there. Ik koos braaf voor een schaaltje fruit (watermeloen+grapefruit+galiameloen+perzik) met yoghurt en ik nam een appel voor in mijn tas haha #hollander.
– Work-out: Vandaag staat er een hike (wandeltocht door de bergen) van meer dan 4 uur op het programma.
– Hike: We lopen door het Sierra Helada gebergte. De route gaat over rotsen en keien. Er is geen pad dus het is echt oppassen dat je niet uitglijd of je verstapt. De route gaat steil omhoog en dan weer steil naar beneden en dat ongeveer 6 bergen lang. Het is fantastisch! Het uitzicht is zo mooi dat ik bijna niet kan geloven dat we gewoon in Europa zijn.
– Lunch: PAELLLLAAA met seafood en kip! Hoe kan het ook anders in het land van de Paella. Als voorgerecht krijgen we gamba’ s, garnaaltjes, broodjes met aioli en een grote saladeschaal met tonijn, tomaat, komkommer en sla om met zijn allen te delen. Als hoofdgerecht dus een groot bord volg Paella met kip, mosselen, gamba’ s en octopus stukjes. Als toetje krijgen we een soort tiramisu achtig taartje.
– Douchen (dat was nodig na de hiketocht #zweet), omkleden, werken achter de laptop en terug de stad voor het diner. Diner?! Ja nu alweer…een paar uur na een vullend 3 gangen diner…Geloof het of niet maar zelfs ik had nu geen honger #hoedan
– Diner:  Alweer gaan we eten in een onwijs leuk restaurantje. We krijgen allerlei lokale kleine hapjes. Van mini hamburgertjes met groenten tot een soort carpaccio en salade met seafood. Na de 4e gang zat ik zo vol dat ik bang was dat ik ging ontploffen. Die lunch van vanmiddag was nog half onderweg joh, en dan dit er bovenop #foodbaby
– Het is wel gezellig en we drinken drankjes tot laat in de avond
– 1:00 uur: Werken achter mijn laptop in het hotel.
– 2:00 uur: Slaapfijn!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

img_8386-2 img_8260 img_8263

Zaterdag 15 oktober:

-6:00 uur: Oh nooooooo de wekker  #mesotired
– Ontbijt: Oke, nog steeds geen honger door gister hahahaha. Ik kies een schaaltje fruit en een yoghurtje.
Work-out: Vandaag gaan Kayakken ! #YEAH Hier had ik ondanks mijn gigantische moeheid veel zin in.
– Met een tas vol spullen (want we zullen de hele dag weg blijven), wallen van Spanje tot aan Tokyo en een volle buik van gister zit ik om 8 uur in de taxi. We kayakken van het strand van Benidorm naar een eilandje in de Middelandse Zee iets verderop. We hebben ruim 4 km gepeddeld als we aankomen op het eiland. Daar bevindt zich ook een klein restaurantje. Ik bestel een flesje water (het is immers 26 graden) en dan gaan we wandelen naar de top van het eiland. Dit is ongeveer tien minuten hiken, maar dat stelt na de hike van gister natuurlijk niets meer voor!
– We chillen wat op het eiland en pakken dan de boot terug naar het vaste land.
-Lunch: In de haven van Benidorm gaan we lunchen. I’ m on a seafood diet this weekend. I see food and I eat it! #haha.  Alweer krijgen we vooraf van allerlei lekkers uit de zee. Een bord vol visjes, gamba’ s, mosselen en garnalen. Heerlijk! Ik moet eerlijk zeggen, van de mosselen ben ik niet zo’ n fan (ik ben ooit heel ziek geweest nadat ik mosselen had gegeten), maar de rest smaakte prima!
Als hoofdgerecht serveren ze Paella of vis. Ik ga voor de Paella omdat ik geen zin heb in graten vissen haha #lazy #eater.
– Activity 2: Duiken ! Gister is ons gevraagd of we vandaag in de middag zouden willen duiken of snorkelen. Met lood in mijn schoenen zei ik zachtjes… ” eh, I think I’ ll go for the diving?..” . Dus…ik moest duiken vandaag. Maar ik was ontzettend bang! Niet voor de zee, niet voor de vissen en andere dieren onderwater, maar voor het ademen. Ik was bang dat ik het bitje zou uitspugen of dat ik niet meer omhoog zou komen met die gewichten op me, of dat de zuurstof opraakt ofzo. Ik vond het gewoon een heel naar idee om zo diep te gaan. Maar in the end hebben ze me toch overgehaald het te proberen en heb ik 45 minuten op de zeebodem doorgebracht (zo’ n 6 meter diep). Met een smile tot mijn oren klim ik de boot weer op. Ik ben zo trots op mezelf dat ik deze angst overwonnen heb #hihi.
– Na het duiken worden we opgehaald door de taxi en kunnen we ons douchen in het hotel. En dan omkleden voor een avondje gezelligheid in ‘ the old town’. Ik trek mijn hakken aan, een rokje en een chique blousje. Niet het beste idee…De dagen hiervoor werken we overal heen gebracht met de taxi dus ik dacht, laat ik mijn hoogste hakken aantrekken #notthebestidea. In the old town kunnen natuurlijk helemaal geen auto ’s komen. Het zijn allemaal van die kleine schattige straatjes van vierkante klinkersteentjes die dan weer eindigen in zo’ n leuk pleintje. Leuk, gezellig en romantisch. We gaan eerst een stukje wandelen door de oude binnenstad en maken overal wat foto’ s. Niet bepaald fijn op je hakken, maar het uitzicht en de schattige gebouwtjes maakte het goed. Maar je gaat toch straks dineren? dan kun je toch zitten? Nee want vandaag doen we een tapas tour. We gaan verschillende restaurantjes langs om overal 1 gerechtje te eten. Dus we blijven lopen haha.
Diner: Tapasssss tour! Tapas everywhere. Ik eet zoveeeeel dit weekend. OMG, I’ m getting fat in 3 days only! In het eerste restaurantje krijg ik een geitenkaastaartje op warme appel met suiker en kaneel. Het is werkelijk fantastisch. In het tweede gehaktballetjes in tomatensaus. En daarna ben ik het allemaal even kwijt in welk restaurantje ik wat precies kreeg …het was simpelweg teveel. Maar ik at die avond ook nog kippenpootjes in een zwarte bonensaus, gebakken aardappeltjes, een krabsalade, nacho’ s met kaas, zalm, salade en ijs.
– na de Tapas tour is het alweer middernacht en gaat een deel van de groep nog stappen…#coctailsenzo. Ik drink eigenlijk nooit alcohol en ben helemaal ingekakt! Mijn bed roept me en ik loop samen met 4 andere partypoopers terug naar het hotel.
– 2:00 uur: Welterusten!

fullsizerender-4 img_8225 img_8383 img_8455-2

– Zondag 16 oktober:

-5:30 uur: Yeah de wekker, lekker vroeg! Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel gewend begin te raken aan weinig slaap haha.
– Ontbijt: Super snel werk ik 3 pistoletjes met kaas naar binnen en een chocolade croissantje. Vandaag kon ik het niet weerstaan haha.
– De taxi zou er moeten zijn als ik buiten klaar sta…maar hij is er nog niet. Dus ik blijf wachten, en wachten, en wachten. En als de taxi er na een half uur nog niet is dan besluit ik weer terug naar bed te gaan. Wanneer we namelijk het nummer van de taxi centrale bellen krijgen we een standaard bandje dat ze open gaan om 9 uur…dat is te laat. We zouden namelijk naar een event dat om 8 uur in de ochtend zou starten en een eind rijden was. Vandaar dat we zo vroeg op waren. Ik baal echt want halloooo ik had gewoon nog een paar uur langer kunnen slapen! Maar nu ik er uit ben wil ik ook wakker blijven. Als er eenmaal food in zit ben ik klaar om te rocken. Dus ik ga terug naar mijn hotel kamer om te werken tot 9:30 uur.
– Work-out: Fietsssssen! Om 10 uur zit ik op een heerlijke motorfiets! Een fiets met een motortje…noem je dat een motorfiets?! Anyway, een fiets met ondersteuning! Want we gaan de bergen in, en er zijn echt hele steile hellingen.  Als een bezweette tomaat op de top aankomen is dus niet zo’ n goed idee dus we maken het onszelf comfortabel. Uiteraard staat het motortje uit op de vlakke stukken en dalingen. Maar omhoog is het echt fantastisch, ik heb nog nooit op zo’ n electric bike gezeten maar ik ga helemaal stuk. Super grappig!
Lunch: Na het fietsen gaan we lunchen aan het strand. Prachtig uitzicht, heerlijke gangen (again a lot of food!) en een lekker weertje, wat wil je nog meer? We krijgen uiteraard weer van alles uit de zee (vooral veel octopus dit keer), maar ook kaas, aardappelpuree, salade, stokbroodjes en een wokschotel van rundvlees met groenten en een chill woksausje. Als toetje serveren ze een soort chocomouse met aardbeien en room. #itwasdelicious
– Na de lunch gaan we terug naar het hotel om ons klaar te maken voor het diner…even serieus HOEEE DAAAAAN?! Willen ze me 10 kg zwaarder thuis laten komen? hahahaha. Eigenlijk vond ik het als klein vreetzakje wel chill hoor. Een beetje eten, genieten van het uitzicht en de zon. Maar als je vol zit, echt vol, en weer moet eten gaat het je soms tegenstaan. Volgens mij had de hele groep dit een beetje en daarom besloten we later uit eten te gaan dan geplant. Om 22 uur pas. Dat leek ons een prima tijd.
– Diner: CHIQUE DE FRIEMEL ! We gaan uit eten bij een 5 sterren restaurant! Ja zo’ n eentje met obers die alles in witte sinterklaas handschoenen uitserveren, de hele avond je glas streng checken en het zo nodig bijvullen, waar ze de kruimeltjes van je stokbroodje met een speciaal apparaatje van het witte tafelkleed komen halen, en waar ze bij elke gang een speciale drank aanbieden. Wanneer we binnen komen is de tafel al heel mooi gedekt en ligt er op elk bord een cadeautje. Hierin zit de menukaart. Wij krijgen 7 gangen zie ik…Wooooow veel! Maar het ziet er veelbelovend uit. Ik heb de menukaart speciaal voor jullie bewaard:

 1. Tomato corfit with Mediterranean Anchovies)
 2. Iberian Carpaccio with Mustard Ice-Cream with Fine herbs and Parmesan Cheese (vooral het ijs op de carpaccio was heel goed, het smaakte een beetje naar pistache ijs en de combinatie van het iets zoetere koude met het zoutere warmere vlees smaakte me goed! )
 3. Carmelized goat cheese salad with nut sauce and pedro ximenez wine reduction
 4. Turbot Fish with Romescu Sauce and Mini Vegetables
 5. Chef’ s sorbet  (een ijs gerecht midden in het diner? Ja om smaken te veranderen en te prikkelen, heel interessant en lekker! )
 6. Iberian Prey with Cous-cous, pumpkin cream and Ox Sauce reduction
 7. Creamy cheese dessert with home-made jams (DIT WAS ECHT HET ALLER, ALLER, ALLER BESTE TOETJE OOOOIT! Ik zou oprecht enkel voor dit toetje terug gaan naar Spanje)

Naast het toetje genoot ik ONWIJS van de gecarameliseerde geitenkaas salade. Oh en de couscous was ook fantastisch. Eigenlijk alles xd Ik zou echt iedereen aanraden naar dit veels te chique restaurant te gaan om te dineren. Gewoon om eens gek te doen. Als een once in a lifetime experience. Je voelt je voor een avond een prinsesje en het eten is SUPER lekker!
– Na het diner is het natuurlijk alweer veels te laat en ga ik samen met mijn foodbaby van inmiddels 3 dagen oud naar huis.
– Vlog editen, koffer inpakken en douchen want morgenvroeg vliegen we alweer naar Nederland :O !
– 2:30 uur: F-I-N-A-L-L-Y….sleepwell!

img_8209

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

img_8161

Maandag 17 oktober:

-6:00 uur: tringalingaling
– Ontbijt: 1 pistoletje met kaas en een bakje fruit (mijn foodbaby van gister zat er nog xd)
– Op naar de airport!
– 10 uur: In the aaaaiiir!
– Snack: Een rol oreokoekjes #uh #oh
– Oke nu komt het domste ever. Wij zijn rond een uurtje of 14 op Schiphol…we moesten heel lang wachten aan de grond omdat het vliegtuig niet kon parkeren ofzo. En ik moet dus om 16 uur beginnen met werken.. dus ik voel me opgehaast. Ik race door de schiphol gangen naar de bagageband. In het vliegtuig had de gezagvoerder verteld dat onze bagage op band 2 zou komen. Als eerste sta ik bij band 2 #imadeit….en dan staat er: Alicante vlucht blabla….verwacht over 20 minuten. HUH? Nooooo ga je niet menen. Nog 20 minuten wachten op die zware koffer pfff. Oke wachten dus… Na 20 minuten verschijnen er eindelijk koffers opp de band…maar niet de mijne? ” All bagage dropped” . HUH? Noooooo way? Waar is mijn koffer dan? Op dat moment realiseer ik me, dat ik bij deze band eigenlijk ook niemand heb gezien uit ons vliegtuig..maar de gezagvoerder zei toch echt band 2…en er stond ook Alicante…daar kwam ik vandaan. Dan check ik het vluchtnummer en FML, bleken er twee vluchten te zijn uit Alicante en is mijn bagage al een half uur geleden gedropt op een andere band. Oh man, had ik gewoon al thuis kunnen zijn…#pfff
– Met het ov naar huis, snel, snel, snel van Amstelstation naar ons nieuwe appartementje rennen met een koffer van 21 kg is niet de beste manier om je maandag te beginnen. Sowieso blauwe plekken morgen!
– Lunch: Ik grijp snel wat fruit, en een bak kwark die ik in mijn tas stop voor op werk en wat brood dat ik beleg met pindakaas en op eet terwijl ik tegelijkertijd mijn koffer uitpak en een eerste vakantiewas aanzet. Die is dan vast klaar als ik uit werk kom.
– HURRRRY! Op de fiets naar werk! Fieuw…I made it. Om 16 uur zit ik helemaal gesloopt achter mijn desk hahaha. Waarom vond ik het ook alweer een goed idee mijn dienst gewoon te draaien na mijn tripje?! Ohja…the money.. Ach, I will survive!
Diner: Mijn banaan, sinaasappel en peer met een bakje kwark.
– 22:30 uur: Homeeeee, even bijkletsen met the boyfriend, die ik natuurlijk een paar daagjes niet heb gezien. En dan ook gelijk slapen want ik ben KA-POT!

img_7672

Dinsdag 18 oktober: 

– 7:00 uur: De wekker…want mijn vriend moet werken. Maar ik ben vrij dus ik blijf mooi nog even liggen tot 8:15 uur!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en een broodje met pindakaas en hagelslag
– Me timeee! Het is tijdens het ontbijt even tijd om GTST terug te kijken van afgelopen donderdag&vrijdag, want toen zat ik natuurlijk in Spanje.
– Work-out: Rennen! jaaaa! Veel te lang geleden! Ik ren een lekker rondje van 6,5 km dat me best zwaar valt zo na al dat eten van afgelopen week.
– Douchen en wasjes draaien en ophangen.
– Lunch: 3 snee brood met pindakaas en 2 crackers met kaas
– Lekker achter mijn laptopje aan het werk
Snack: Een banaan prakje met sinaasappel. Dat kreeg ik vroeger altijd toen ik nog een peuter was en ik vind het stiekem nog steeds super lekker.
– Boodschapjes halen ! Ja, dit is de dag dat er code geel werd afgegeven voor Noord-Holland, en ja het was alsof ik naar het zwembad was geweest met mijn kleren aan in plaats van naar de supermarkt…. #toosad
– Nadat ik droge kleren heb aangetrokken en een handdoek in mijn haar heb gedraaid begin ik met koken.
– Diner: Gekookte aardappels met bloemkool en een kipcordonblue!
– Na het eten ploffen we op de bank en bespreken we nog wat dingetjes voor het huis.
– Snack: Chippppies! It’ s good to be home again. Ik kan er echt van genieten samen chippies te eten op de bank, terwijl de tv zachtjes aanstaat en we lekker kletsen onder een kleedje.
– 23:00 uur: Slaapfijn!

fullsizerender-5

Woensdag 19 oktober:

– 7:00 uur: Wekker! Ook vandaag kan ik hem zo vroeg nog niet aan en blijf ik weer liggen tot 8 uur!
– Ontbijt: Magere kwark met muesli!
Work-out: Het regent freaking hard en ik heb geen zin om de deur uit te gaan. I know, bad excuse want dan kun je vrij weinig gaan in Nederland. Maar ik kom net uit Spanje oke? Ik moet even acclimatiseren haha. Ik besluit binnen een buikspier kwartiertje te houden en wat te squatten.
– Douchen, mijn maaltijden preppen en naar werk!
– Lunch: Ik eet 4 boterhammen met runderrookvlees en een gekookt ei.
– Werken
– Diner: Ik had vanochtend al een heerlijke witlofsla gemaakt met 2 stronken witlof, een peer, een appel, heel veel blauwe druiven, gewelde rozijntjes en twee handjes ongezouten noten. Dus die eet ik lekker op.
– Werken
– Snack: Surpriseeee! Een aantal cursisten gaan in de lespauze altijd naar de Appie om wat lekkers te halen. Ik blijf natuurlijk altijd binnen, maar dit keer hadden ze speciaal voor mij een zakje pepernoten gekocht ! HOE LIEF?! En vooral ook: HOE CHILL!! Lekker een kopje thee met een handje pepernoten op de regenachtige woensdagavond!
-23:00 uur: Slaapfijn!

Donderdag 20 oktober:

– 7:00 uur: Wekker…Oke dan, vandaag ga ik er gelijk uit!
Ontbijt: Citroenkwark met cruesli én een broodje pindakaas met hagelslag!
– Work-out: We gaan maar weer eens naar de gym! Jawel, vandaag gaan we als een echte bikkel door de regen op de fiets naar de sportschool om daar vervolgens eerst een uurtje kracht te doen en dan 45 minuutjes te fietsen op de crosstrainer, om vervolgens weer een kwartier minuten naar huis te fietsen.
– Douchen en weer eten klaarmaken voor op werk!
– Lunch: 3 broodjes met runderrookvlees en een gekookt ei. 2 crackers met kaas en een beetje mosterd.
– Werk
– Snack: 2 kaneelbiscuitjes
– Werk
– Diner: Witlof sla, maar dit keer met wat andere ingrediënten: 3 stronken witlof, een banaan, een sinaassappel, een appel en druiven.
– 22;15 uur: time to cycle home!
– 23:00 uur: Welterusten!

 

Jeeeetje wat een lange Flashback is het weer geworden o.O ‘  . Wil je een kortere versie van mijn Spanje avontuur? Kijk dan vooral even de Weekvlog van afgelopen week.  Wil je meer weten of andere foto’s zien uit Spanje? Kijk dan even in de Speciale Benidorm blogpost! Let me know about your week! Ook lekker natgeregend?

tot snel!

xx

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Suzanne
  oktober 22, 2016 at 09:49

  Heel tof om allemaal te zien!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  BREATHTAKING BENIDORM

  Olaaa op deze regenachtige woensdagmiddag, #blegh. Het was lang zomer maar nu toch echt weer herfst in ons kikkerlandje. Gelukkig...

  Sluiten