#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (21 OKTOBER T/M 27 OKTOBER)

Hey daar! Another week has passed, tijd voor wat reflectie ! Wat hebben we deze week allemaal weer naar binnen gestouwd? Is er voldoende bewogen? En hoe staat het met de verbouwing van het nieuwe appartementje? En wat voor events waren er ook alweer de afgelopen week?! Je leest het allemaal weer in de Flashback Friday post van deze week! #letgo

 

Vrijdag 21 oktober:

-8 :00 uur: de wekker…
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli, 6 smart pepernoten in kleine stukjes gehakt en wat chocolade hagelslag #genieten
– Shootingtime! Samen met mijn vriend gaan we naar buiten om wat foto’ s te maken voor de blogpost van donderdag (over het belang en de kenmerken van goede hardloopschoenen)
– Om 11:45 uur gaat hij werken en ga ik aan de slag in het huis.
Snack: 2 crackers met pindakaas
– Schoonmaken, opruimen, indelen
– Lunch: 4 snee brood met runderrookvlees en een gekookt ei + 1 cracker met kaas
– Work-out: Ik was vastberaden EIN-DE-LIJK weer eens te gaan zwemmen! Want dat was alweer een tijdje geleden en ik mis het! Nadat ik vol goede moed mijn zwemtas had ingepakt en door de stromende regen 20 minuten naar het zwembad was gefietst…bleek het 25 meter bad gesloten wegens ‘ herfstvakantie’ …Oh man, waarom vergeet ik dit soort dingen?! Sinds ik niet meer in die schoolfase zit en de mensen om mij heen ook allemaal werken en studeren weet ik niets meer van centrale schoolvakanties. Superstom. Door de regen weer naar huis en een uur van mijn tijd verspilt. Dan maar hardlopen. Ik heb weinig tijd meer van om 16 uur komen er nog wat klusjes mannen voor het huis… Ik ren 7,5 km door de regen en neem dan gauw een warme douche!
– Klusjes mannen, zij komen nog even de laatste dingetjes afmaken van waar zij aan begonnen waren.
– Diner: Dan ga ik lekker boodschapjes halen voor de komende 4 dagen en kook ik voor mezelf  (want mijn vriend werkt tot 21 uur) een heerlijke pasta met zalm, broccoli, courgette, ui, paprika en boursin cuisine. En uiteraard ontbreekt ook dit keer de geraspte kaas niet.
– Na het diner ruim ik de keuken op, en bereid een verrassing voor…met alle drukte rondom het huis en de nodige stress is het wel weer eens tijd voor een avondje ontspanning en wat spontaans. Ik heb wat lekkere dingen gekocht en een leuke verrassing voor mijn vriend. Hij werkt tot 21 en om iets voor 21 zit ik al lekker klaar op de bank met twee koppen warme thee… Als hij er om 21:30 nog niet is en de thee inmiddels koud is maak ik me een beetje zorgen. Er zal toch niets gebeurd zijn onderweg?
Neh, hij is vast nog even kletsen met collega’ s of het afsluiten duurde wat langer, hij kan er elk moment wel zijn. Pas als het derde kopje thee inmiddels ook wel koud is en de klok 22 uur aangeeft vind ik het niet meer leuk. Zit ik dan met mijn verrassing, en waar blijft meneer? Ik bel hem op…en eigenlijk hoor ik het al gelijk op de achtergrond. Meneer zit in de kroeg met vrienden… ” Oh sorry, misschien had ik dat even door moeten geven”  …Tja misschien was dat wel fijn geweest…Ik heb alles maar opgeruimd en ben gaan slapen.
– 23:00 uur: Welterusten!

Zaterdag 22 oktober:

-8:00 uur: Wekker!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli!
– Na het ontbijt besluiten we een auto te huren. We moeten nog langs de Ikea en nog langs de Gamma om verf, een kast en wat andere spullen op te halen.
– 4 uur later….Ikea weer overleefd en op naar de Gamma!
– Snack: Hotdog met mosterd! #typischikeading
– 1,5 uur later…de gamma ook weer veilig verlaten haha
– Lunch: 4 snee brood met kaas en een beetje mosterd
– Eenmaal thuis leveren we de auto in en gaan we aan de slag met de gekochte spullen. Ik maak de inloopkast verder in orde en mijn vriend begint aan het in elkaar zetten van de dressoir kast.
– Diner: Meergranenrijst met een kipschnitzel en sperziebonen
– We werken na het eten door tot 1:30 uur!!
– Snack: Pepernoten!
Het moest en zou af want morgen willen we verven en het liefste nog meer in elkaar zetten
-2:00 uur: G’ night:)

Zondag 23 oktober:

-8:30 uur: Wakker…geen wekker!
– Ontbijt: Citroenkwark met granola en een cracker met jam
Work-out: Er is geen brood meer in huis en mij vriend wil altijd ontbijten met brood dus ik stel voor te rennen naar de bakker en brood te halen. Ik heb 5,5 km gerend en al minstens 4 dichte bakkers gepasseerd. Nooit geweten dat er zoveel bakkers dicht zijn op zondag. I mean, in Amsterdam is toch altijd alles open?! Ik geef de moed bijna op als ik na 6,5 km toch een bakker zie die open is #YAY! Ik haal een gesneden bruin en ren dan weer huiswaarts.
– Mijn moeder is er als ik terug kom met het brood. Zij komt ons vandaag een handje helpen in het huis. HEEEEL FIJN! Hoe meer handjes hoe beter, en zeker die van mijn moeder. Die zijn namelijk super efficient en handig!
– Snack: Snicker en een thermoglas Fittea! Zoals jullie wellicht weten ben ik een echte theeleut. En sindskort drink ik de Fit Berry Detox Tea van Fittea. Dit is één van de nieuwste theesoorten van Fittea met onder andere gember, framboos en brandnetel die zorgt voor een vitaal en fit gevoel. Heerlijk om de dag mee te starten en hij smaakt echt HEEL lekker! Toen mijn vriend een dag later de afwas ging doen en ik op werk was appte hij me wat er in die thermo beker zat omdat het zo lekker rook hahah. De thermo bottle is trouwens ideaal voor onderweg! Je thee blijft er onwijs lang warm in en hij lekt niet! De Detox tea bestaat uit kruiden die je in het zeefje doet en die langzaam dus de smaak verspreiden. Mocht je het ook willen proberen, met de code ‘suzanne15’ krijg je 15% korting op het gehele assortiment. Dus alle theesoorten maar ook asse coires 🙂

– Meten, boren, schroeven draaien, planken ophangen, schuren, verven, schoonmaken, kasten in elkaar zetten… Alles gaat door elkaar maar in een bizar rap tempo. Vandaag gaan we lekker!
– Lunch: KNAKWORSSSSTEEEN! 5 broodjes met knakworst en mosterd, oh en een cracker met kaas:)
– Na de lunch knallen we weer lekker door!
– Snack: Mueslireep en paprika tucjes
– Om 19:30 heb ik het laatste stukje muur wit geverfd en ga ik de verf spullen opruimen. Mijn moeder is inmiddels al een paar uurtjes weer terug naar huis en mijn vriend is nog druk met een Gamma kast. Tja..die dingen zijn geen Ikea…Dus dat duurt lang…HEEL LANG!
– Diner: Ik maak een spelt pasta met kip, broccoli, paprika, ui, knoflook, tomaat, courgette, pesto en roomkaas. #smullenmaar
– Na het eten ontspannen we een half uurtje met Miljoenenjacht en dan gaan we door!
– 00:30 uur: ” Suus, zullen we slapen?” … ” Ja…laten we maar stoppen voor vandaag..” . Dat dus…
– 1:00 uur: Welterusten!

img_8729

Maandag 24 oktober:

– 8:00 uur: De wekker…en daar ben ik op dit moment niet zo blij mee kan ik je vertellen. Het waren toch twee zware daagjes met weinig slaap. Maargoed we gaan ervoor!
– Ontbijt: Magere yoghurt met muesli, rozijnen en chocoladehagelslag
– Nadat ik er een lekker ontbijtje in heb geknald ga ik douchen en kleed ik me aan om vervolgens naar de YAY health store te fietsen aan de Albert Cuypstraat. Ik heb hier een Raw Foodworkshop die wordt georganiseerd door Rosti Mepal. Misschien zegt de naam je niets maar ik denk dat je hoogstwaarschijnlijk wel eens uit één van hun schoolbekers hebt gedronken of je eigen Rosti mepal lunchbox hebt gehad. Dit merk produceert namelijk al dik 60 jaar allerlei kunststof producten om uit te eten en drinken. Je kent vast die vrolijke drinkbekers met prinsessen printjes en auto ’s voor kinderen, ook verkopen ze van alles voor op de camping en hippe, moderne bakspulletjes ! Die laatste gaan wij vandaag gebruiken tijdens de Raw Food workshop!

Deze workshop wordt gegeven door de eigenaresse van de YAY health store. Zij is een fruitariër. Ik had nog nooit iemand ontmoet die zo’ n bijzonder dieet volgt. Al het personeel dat ons helpt eet ook enkel rauwe producten. Ik vind het onwijs interessant allemaal en stel de hele ochtend vragen aan ze. ” Maar wat eet je dan wel?”, ” Mag je ook groenten?” , ” Eet je noten?” , en ” Wat vinden je vrienden ervan?” , ” Heb je een partner die dan ook zo eet?” , ” Is het niet heel lastig vol te houden in sociale situaties” ? Ik zuig alle informatie op en ondertussen maken we 4 receptjes van enkel rauwe producten! Ik vind het zooo ontzettend leuk allemaal! We maken een appeltaartje van onder andere appel, dadels, ongebrande noten en kokos (ik wil het recept snel met jullie delen!), ook maken we rauwe sushi (uiteraard zonder vis en rijst) en een speciaal havermout/acai bowltje! We proeven alles en ik snack mijn buikje rond! Als laatst gaan we nog iets speciaals maken dat we ook mee mogen nemen naar huis! Ik ga daar nu nog niets over verklappen, maar dit kunnen jullie bekijken in de aankomende weekvlog van aanstaande maandag! #Sostaytuned!

Aan het einde van de ochtend zou er nog een prijs worden uitgereikt voor de beste foto van de ochtend. Omdat het een event was met enkel bloggers/online influencers had Rosti Mepal een Instagram wedstrijd bedacht. Degene die de beste foto zou posten van de ochtend won een food workshop voor 6 personen! Ik wilde dat HEEL graag winnen en heb mijn stinkende best gedaan voor ene goede foto. And GUES WHAT?! I WON! I WON! I WON! YAAAAAY ! Ik was echt HEEEUUUL Blij! Binnenkort nog een workshop dus:D Kan ik nog meer leren en nog meer vragen haha. Om 14:00 ben ik pas weer thuis! (de Work-shop zou tot 12:30 duren, maar het was Zo interessant dat het gekletst ietsje uit de hand liep haha)
– Lunch: Ondanks dat ik net alles heb geleerd over rauw eten besluit ik warm te gaan eten #oops. Ik moet werken om 15 uur en kan dus vanavond niet thuis eten. Daarom besluit ik een maaltijd te maken met ongeveer alles waarvan de dames van de work-shop zouden zeggen dat het slecht voor je is. Maar ik heb stiekem best veel zin in die pasta met kip, broccoli, paprika en kaas (A). Ik eet dan ook een goed bord vol en vertrek naar mijn werk.
– Snack: Banaan+sinaassappel
– Werk!
– Diner: Op werk zit ik eigenlijk nog steeds vol van die pasta die ik natuurlijk pas laat in de middag had gegeten. Daarom eet ik wat rauwe hapjes die ik mee had gekregen na afloop van de work-shop! #smikkelen
– 23:00 uur: Home again:) Ik vertel mijn vriend enthousiast over de work-shop die ik vanochtend heb gehad en dat ik een nieuwe work-shop heb gewonnen! Daarna gaan we slapen:)
– Sleepwell:)!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

img_8627

Dinsdag 25 oktober:

-7:00 uur: Wakker!
Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Work-out: ZWEMMMEN! YES! Eindelijk dook ik het water deze week weer in voor een goede 5 km swim!
Lunch: 2 broodjes met pindakaas en hagelslag
– Work time: Dit keer voor mezelf, lekker achter mijn laptop en daarna de stad in om nog wat foto’ s te maken!
– Snack: Smart bar 
– Werk
– Rond 17:30 kwam onze huisbaas voor het eerst op bezoek. We zijn natuurlijk nog ontzettend druk met klussen en alles is nog lang niet af, dus dat vond ik best wel heel erg spannend. Maar gelukkig was het een fijn gesprek:)
– 19:00 uur: Koken !
– Diner: Tomatensoep met 3 snee brood (kipfilet, gekookt ei, tomaat, komkommer en een beetje pesto)
– Sinds de verhuizing zijn we eigenlijk elke avond druk in het huis of werken. Mijn vriend stelt voor om vanavond eens een avondje niets te doen en samen een filmpje te kijken. Dat vind ik een heel goed idee. Heerlijk op de bank met een kleedje, thee en een bakje pepernoten, dat was even lekker uitrusten!
-Snack: pepernoten
– 23:30 uur: Welterusten!

Woensdag 26 oktober:

-7:30 uur: Uit bed!
– Ontbijt: Citroenkwark met muesli!
– Na het ontbijt duik ik even achter mijn laptop om wat administratie te doen.
– Work-out: Om 10:30 uur ga ik heerlijk een rondje rennen. Ik ren 10 km en het gaat lekker! Het weer is chill en mijn beentjes voelen wat minder Spaghetti dan vorige week haha.
– Douchen, aankleden en op de fiets naar werk!
Lunch: Een schaaltje druiven een eierkoek en een broodje met bramenjam.
– Werken van 13-22 uur….
– Snack: Eierkoek, banaan + sinaasappel.
– Diner: Twee snee brood met op beide een gekookt ei, en de ene kipfilet en de ander runderrookvlees.
– 22:15 uur: YAAAAS, naar huis!
– 23:00 uur: Gesloopt, welterusten!

img_8745-2

Donderdag 27 oktober: 

-8:00 uur: Wekker
– Ontbijt: Roeryoghurt met muesli
– Work-out: 12 km heen en weer fietsen voor een fitting! Super spannend! Ik heb morgen een HELE vette shoot gepland staan met items van mode ontwerpster Esther Haamke. Wellicht hebben jullie deze items gezien in de aflevering van Hollands Next Topmodel waar ze gingen abseilen. Anyway, I’ m super excited already! En vandaag ging ik langs om de items op te halen:D
– Om 10 uur had ik mijn afspraak dus ik zat keurig om 9 uur op de fiets. Voor de verandering was ik eens veel te vroeg! En daardoor stond ik om 10:20 ook alweer buiten.
– Eenmaal weer thuis ben ik nog even gaan shooten op de ontbijttafel. Mijn lunch was dit keer het onderwerp van de shoot.
-Lunch: Een banaan + een appel, een bakje kwark met muesli en een Lenny&Larry koek ! Ik vind deze koek zo fantastisch dat ik hem verkruimelde en door mijn kwark at hihi. Het is een koek met extra eiwitten en lekker veel vezels dus ik dacht, hee dat mag wel voor een keertje bij de lunch. Normaal gesproken vind ik verantwoorde koekjes nooit zo lekker, maar deze OMG! Hij smaakt een beetje naar boterkoek vind ik. Bij de lunch drink ik normaal enkel thee of water, maar nu nam ik er ook een smart protein shake bij! In de smaak cappuccino! Een aanrader voor alle koffie liefhebbers!
– Na de lunch ruim ik alles op en spring ik snel op de fiets naar werk. Vandaag draai ik een dienst in Amsterdam West van 13 tot 16 en dan heb ik om 16:20 een afspraak op de Dam in de Bijenkorf, en om 18 uur moet ik weer beginnen in de Pijp tot een uurtje of 22… Een strak schema dus…
– Tussendoor: Broodje met jam
Passionata event: In de pauze van mijn twee diensten ga ik naar een Passionata fitting event. Passionata is internationaal lingeriemerk dat zich vooral richt op het plezier  van jonge vrouwen (onder de 35). Met plezier wordt bedoeld dat jonge vrouwen zichzelf moeten kunnen zijn en dat ze bij het zien van Passionata lingerie blij worden en dus niet denken aan het lichaam van het model of zich te dik, vol of lelijk voelen. Passionata werkt dan ook het liefst met wat vollere modellen om te voorkomen dat je je teveel laat beinvloeden door een te slank lijf. Het moet niet gaan om het plaatje/model maar om de lingerie.  Dit mooie merk wordt dus onder andere in de Bijenkorf verkocht en daar ga ik vandaag heen om me op te laten meten, en te laten adviseren. Toen ik uitgenodigd werd voor dit event was ik eigenlijk gelijk heel enthousiast omdat ik zelf bijna nooit bh’ s draag en onwijs benieuwd ben naar mijn maat.  Ik heb door het vele sporten en weinig vet op mijn lichaam nu eenmaal geen grote voorgevel. (Daar schreef ik eerder al wat over in de post : een ode aan kleine borsten ) Het event was erg leerzaam en ik heb een mooi blauw/groen setje uitgekozen:).
– Diner: Twee pistoletjes (eentje met zalm en roomkaas, eentje met filet american, een gekookt ei en uitjes)
– Werk
– Snack: een stapeltje kaneelbiscuitjes
-22:15 uur: Time to go home!
– 23:00 uur: welterusten !

img_8833

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Waaaah morgen de shoot en dan is het alweer WEEEEKEND! Vertel op, ga jij nog wat leuks doen?! En aankomende week? Nog spannende dingen gepland? Wat ik allemaal ga uitspoken lees je achteraf weer in de volgende Flashback Friday post. En wil je tussendoor op de hoogte blijven? Volg me dan op Instagram en vergeet uiteraard de wekelijkse video niet op mijn YouTube kanaal !

Zie ik je volgende week weer:)?
xxxxx Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Suzanne
  oktober 29, 2016 at 08:34

  Erg leuk om weer te zien!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  goede hardloopschoenen
  WAT KENMERKT GOEDE HARDLOOPSCHOENEN

  Wat kenmerkt goede hardloopschoenen? In dit artikel probeer ik daar kort en bondig antwoord op te geven! Hebben jullie al...

  Sluiten