#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (18 NOVEMBER T/M 25 NOVEMBER)

WOW. Het gezegde ‘ Time flies when your having fun’  is maar weer eens bewezen na de afgelopen week! Alsof ik op een trein ben gestapt die me met volle speed van vorige week vrijdag naar nu heeft gebracht. Fotoshoots, fancy ontbijtjes, een work-out met Timor Steffens, een nieuwe winterjas, nog meer fotoshoots, een heuze masterclass, een bezoekje aan de Changing Life HUB waren allemaal part of last week.  Duik je mee in dit week avontuur? 

 

Vrijdag 18 november:

-7:00 uur: De wekker!
– Ontbijt: Magere citroen kwark met cruesli en rozijnen!
– Achter mijn laptop om te werken tot 10:00 uur
– Even langs de buren, er lagen twee briefjes van de Post NL dat ik weer eens niet thuis was op het moment dat ze waren langs gekomen…Tja it happens allll the time! Pakketjes, pakketjes, pakketjes. Gelukkig zijn de buren om 10 uur wakker en krijg ik mijn pakketjes YAY! Super YAY want er zitten nieuwe sportkleertjes in…en laat ik nou net vandaag om 11 uur een sportieve shoot gepland hebben staan! #chill
– 11 uur: Samen met Maxime (één van mijn beste vriendinnetjes uit Epe, die vlakbij me woont in Amsterdam)  ga ik naar de Sportschool om foto’ s te maken. Deze foto’ s zullen binnenkort verschijnen op mijn Instagram en blog #sostaytuned (hieronder wel een kleine sneak peek)
– 13 uur ben ik weer thuis en dan ga ik boodschappen halen voor het weekend en voor zometeen, want er moet nog geluncht worden!
– Lunch: 4 boterhammen met humoes en kipfilet en een kaascroissant (om te vieren dat het bijna weeeekend is #heeeeuuuj)
– Workie, workie achter het laptopje en ik maak nog een flatlay met mijn statief. Dit doe ik zelf. Dat gaat er dus zo aan toe (zie foto hieronder van de situatie en ook het eindresultaat, wellicht wel grappig om te zien)
– Het huis opruimen, schoonmaken en stofzuigen
Work-out: Uiteraard heb ik vanochtend ook al een soort van gesport tijdens het shooten. Maar ik ga toch nog even 7 km rennen
– Diner: Ik maak een heerlijke pasta met oude kaas, kaas tortellini, zalm, paprika, sperziebonen, ui, tomaat en boursin cuisine.
– Na het eten is het alweer 20 uur en tijd voor…JAWEL GTST! #Duh hahaha. Daarna blijf ik liggen voor The Voice en ga ik slapen…of althans ik waag een poging. Mijn vriend is niet thuis en ik lig niet lekker. Uiteindelijk val ik om 2 uur pas in slaap -_-
– 2:00 uur: ZzZzzzZz

img_0368 img_0071

Zaterdag 19 november: 

-7:00 uur: Tringelingaling WAKKER WORDEN…Oh man…. NU al? 🙁 Op Zaterdag? Na zo’ n kort nachtje… Jaaaaa Suus, jaaaaaa, want om 10 uur moet je ergens aan de andere kant van Amsterdam klaar staan voor een toffe shoot!
– Ontbijt: Een volle bak kwark met cruesli en een banaan
– Een half uur fietsen door de stromende regen om 8:30 uur in de ochtend voor een shoot is niet bepaald relaxt..But I made it ! Om 9:30 sta ik bij het Gymlokaal in Amsterdam West. Klaar om te shinen in de zomer collectie van 2017 voor het Zweedse sportmerk Rohnisch!
– Ik heb een hele leuk ochtend met het team, al is het wel wat frisjes zo in een sport bh’ tje en een korte broek.
– Om 15 uur fiets ik weer richting huis. Mijn vriend is thuis en één van zijn beste vrienden is gezellig op bezoek. Samen gaan we lunchen. Of naja late lunchen xd
-Late lunch: 4 boterhammen (2 met oude kaas, 2 met jam) en 2 scones van de Body&Fitshop! Want die waren vanochtend bezorgd toen ik er niet was. En die zijn echt FAN-TAS-TISCH! Mijn vriend vindt ze niet zo lekker dus WIN-WIN voor mij! #kassaaaaa
– Na de lunch duik ik achter mijn laptop om te werken terwijl de mannen – hoe kan het ook anders- voetbal kijken op de bank
– Om 18 uur komt Maxime gelukkig het oestrogeen halte wat ophogen. En met zijn viertjes gaan we gezellig eten!
– Diner: Pasta (pennen) met kip, paprika, ui, tomaat, kaas, boursin, pesto en de rest ben ik vergeten:O Maar hij zat goed vol en was superlekker!
– toetje: Chocolade pistache ijs! <3
– In de avond kijken we nog even gezamenlijk tv. Als de gasten weg zijn gaan Tjark en ik Pokemon kijken. #pleasedontjudge We beginnen bij aflevering 1 en kijken 4 afleveringen hihi. Zo leuk!
– 23:30 uur: Welterusten!

 

Zondag 20 november:

-7:30 uur: Wekkertje
– We gaan ontbijten buiten de deur! Maar eerst nog even wat foto’ s maken!
Ontbijt: We eten gezellig bij de Corner Bakery in de Pijp! Echt een super schattig en leuk tentje, wel moet je erg lang wachten op je eten en wordt het niet gelijk uitgeserveerd. We hebben denk ik een uur moeten wachten tot we ons eten hadden. Oh en bij het afrekenen kregen we de verkeerde rekening. Niet heel soepeltjes allemaal. Maar hee, het was zondag en ik had trek dus ik vond het allemaal wel prima. Ik bestelde pannenkoekjes (healthy variant met fruit) en mijn vriend een Mango Bowl. Daarbij bestellen we nog een puntje worteltaart een croissant en twee milkshakes…Maar dat was echt veeeeels te veeel hahaha. Normaal is een ontbijt portie niet zoveel in een restaurant, maar nu dus wel :O Ik eet uiteindelijk de mango bowl op omdat daar hazelnoten door blijken te zitten en daar is mijn vriend allergisch voor…dus toen gingen de pannenkoekjes aan mijn neus voorbij #helaaaas. Maar de worteltaart en croissant waren superlekker! De milshike btw ook. Daarna ontplofte ik wel zo ongeveer xd #worthit
– Na het ontbijt gaan we nog even langs de Hema en de drogist om wat spulletjes te kopen. En dan is het alweer 12:30 uur als we thuis zijn. Ik ga gelijk aan de slag in het huisje, en ik ben echt blij dat het eindelijk ergens op begint te lijken! #proud #Finally
– Lunch: een appel…want…nog steeds propvol hahah
– Changing clothes, en gaan met die banaan naar Amsterdam Zuid-Oost! Daar vind het Pauls Boutique event plaats. Pauls Boutique is een prachtig tassenmerk waar ik al heel lang mee werk. Vandaag organiseren zij  een event en daar ben ik dan ook graag bij. Helaas moet ik wel 7 km door een BIZARRE storm fietsen om er te komen…Ik heb gewoon steigers zien omvallen onderweg…I mean, levensgevaarlijk gewoon! Oh en mijn lenzen konden die wind helaas ook niet aan:( Ah fin, 10 minuten voor aanvang arriveerde ik keurig op tijd. Ik zag niet veel meer en was volledig verwaaid, maar heee ik was er:D
-Snacks: kaas en worst hapjes, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en kipsaté stokjes. Van alles lekkers:) En ik had dus nog niet geluncht, maar kreeg op het event opeens wel weer heel erg trek. Waarschijnlijk door de barre fietstocht. Dus die hapjes gingen er wel in hihi.
– 19:00 uur: Finito, tijd om weer Zu hause te gaan. Daar tref ik mijn vriend in een toestand van ‘ trek’  aan…Lees down en chagrijnig. En dat terwijl de voetbal aan staat. Hoog tijd om voor het mannetje te koken dus.
– Diner: Ik maak een pasta met ingrediënten die over zijn. Het worden pennen, vlinders en tortellini door elkaar met zalm, paprika, tomaat, kaas, ui en boursin. En hij smaakte heerlijk!
– Na het eten spring ik onder douche en ik plof precies op de bank als de voetbal afgelopen is. #timingtiming. Dan stelt mijn vriend voor om Pokemon verder te kijken, en dat vind ik een geniaal idee! We kijken 3 afleveringen, eten pepernoten en Tony Chocolonely en gaan dan slapen:)
– Snack: Pepernoten en chocolade
– 23:00 uur: G’ night!

img_0303 15107374_1329854233701552_1540630569366577676_n

img_0591

Maandag 21 november:

-7:00 uur: OPSTAAAAAAAAN!
– Ontbijt: Een scone met jam en een goed gevulde bak kwark met cruesli.
Work-out:  Suzie gaat weer eens rennen, 6,5 km dit keer. Ik heb helaas geen tijd voor een langere work-out want ik heb een afspraak bij een PR bureau.
– Douchen, omkleden, tassie pakken en op het fietsie door de stromende regen… naar een PR bureau. Naar aanleiding van de persdagen heb ik hier een afspraak om het een en ander te bespreken:) We drinken gezellig thee, de collectie wordt uitgebreid besproken en we maken even het een en ander concreet. Daarna ga ik weer huiswaarts.
– Lunch: 4 boterhammen met humoes en kipfilet en 2 crackers met kaas.
– Na de lunch duik ik nog even twee uurtjes achter mijn laptop om mijn mail bij te werken en daarna ga ik me klaarmaken voor werk. Ik maak alvast een witlof salade klaar met 2 mandarijnen een appel en rozijnen. Sorry, sorry, sorry alweer witlofsalade…ik geloof dat ik in mijn vorige Flashback Friday post beloofd had te minderen en met iets nieuws te komen…nou de eerste nieuwe werkdag faal ik gelijk #oopsie. Ik weet dat ik geen excuses mag gebruiken, maar deze witlof lag nog in de koelkast en moest op…weggooien ging me te ver. Bovendien heb ik dit weekend niet heel veel tijd gehad om iets anders voor te bereiden. Dus….Misschien gaat het aankomende woensdag en donderdag beter…We shall see
– 16-22 uur werken.
– Diner: Witlof sla met 2 mandarijnen, een appel en rozijnen.
– Snack: pepernoooooooteeeen!
– 22:45 uur: Thuis en gelijk slapen! Doeeeiii

img_0607

 

Dinsdag 22 november:

-7:30 uur: Wekker!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en wat kokossnippers + een scone met jam
– Work-out: Ik ga lekker zwemmen, want dat voelt alweer veeeels te lang geleden! Ik zwem 3,5 km en moet dan alweer snel terug naar huis. Ik heb namelijk een HEEEEL drukke dag!
– Snack: Favorite Lenny & Larry koek
– Shooten! Vanuit het zwembad fiets ik zo snel als ik kan door de regen naar huis. Ik kleed me op, gooi er wat mascara en lipstick op en dan is het shooooting time #yep #again. Alleen vandaag schijnt de zon HEEL fel…en dat is best een probleem. Door de zon die zo fel op je schijnt raak je al heel gauw overbelicht en zeker je huidskleur lijkt opeens spierwit. We wachten een uur tot de wolken wellicht de zon gaan bedekken maar tevergeefs…
– Masterclass! Vandaag wordt er een nieuw systeem gelanceerd dat voor bloggers, vloggers, merken en andere betrokkenen in de wereld van sociale media erg praktisch kan zijn. Ik heb me ingeschreven voor deze masterclass omdat ik het belangrijk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het gebied waarin ik mij als social influencer bevindt.
– Snacks: Tijdens het event komt er van alles langs. Brownies, bananencake, toastjes met kaas, paprika, en andere vega lekkernijen. Ik heb nog helemaal niet echt goed geluncht. Al bevat zo’ n Lenny&Larry koek wel evenveel calorieën als een lunch xd Maar ik geniet van al het lekkers en sla niets af:)

Eerst wordt er gesproken over het systeem zelf, daarna komt er een advocaat aan het woord die van alles verteld over de gevaren en risico’ s in deze wereld, dingen zoals reclame codes, sponsorwetten en de belastingdienst zijn hier een onderdeel van, als laatste wordt er afgesloten met een speeddate sessie. Verschillende merken staan met een standje en wat spullen in de Hallen (daar werd de masterclass gehouden) waar je als blogger langs kon gaan om te netwerken. Veel tijd voor deze speeddate sessie had ik zelf helaas niet want ik moest door naar een volgend event. De Masterclass was van 15-20 in Amsterdam West en ik had nog een ander event van 19-21:30 in Amsterdam freakin NOORD o.O’ .
Dus ik vertrek ietsje eerder uit West maar net niet op tijd genoeg want ik mis op 30 seconden de pont..En dat betekent dat ik een kwartier moet wachten…
– Toch ben ik om 18:50 (keurig op tijd) in de Changing Life Hub (ongeveer de meest fancy en toffe sportschool van Nederland)! En Damn jongens, dat is me een partijtje magisch…ik was er dus nog nooit geweest #shameonme. Maar vergeef me, het is in Amsterdam Noord en daar kom ik gewoon bijna nooit… Bij binnenkomst werd ik warm ontvangen en mocht ik een sportsetje uitkiezen van FRVR. Ik ga voor een grijze joggingbroek, een wit met zwarte sport bh en een wit hemdje die aan de zijkant open is. Vervolgens kleed ik me om en wacht ik met een hapje en een drankje tot iedereen gearriveerd is.
– Snack: Bruine bonen brownie en dadel/kokos cake.
Work-out: We zijn hier om de sportoortjes van Jaybird te testen. Zij maken bluetooth oordopjes die speciaal ontworpen zijn om mee te trainen (dus zonder dat ze constant uit je oor vallen). In Amerika is dit echt een HUGE merk, maar in ons kikkerlandje nog niet, dus vandaar dat het deze dinsdag gelaunched werd! Samen met de trainers van Personal Body Plan hadden zij een parcourtje uitgezet door de Changing Life Hub. Deze Jaybird mini-workout van ongeveer een kwartiertje bestond uit verschillende oefeningen die je samen met een sportmaatje uitvoerde. Ik ging met Timor Steffens, misschien wel bekend van één van de vele dans shows waar hij in jureerde, choreografeerde of danste. Het was superleuk en daarna gingen we nog even met de hele groep op de foto en wat drinken/snacken.  Ik kreeg trouwens wit met gouden oortjes, SUPER nice! En ze zijn het hele parcours in gebleven, tenzij ik ze zelf even uit deed hahaha.
Snack: Nog zo’ n brownie dan maar. Maaaan, het is 21 uur geweest en ik heb nog steeds geen avond eten gehad en eigenlijk ook geen fatsoenlijke lunch. Dus ik ben moe, hongerig en toe aan FOOD!
– De terugweg heb ik meer geluk met de pont, als ik aankom fietsen zie ik dat hij aftelt, 20…19…18…en precies bij 5 rijd ik erop. Ik sta stil en we vertrekken weer naar centraal haha.
– Diner: Om 22 uur ben ik thuis en ga ik 4 broodjes roosteren die ik beleg met kaas en tomaat.
– Dan ga ik nog even wat foto’ s editen tot mijn vriend thuiskomt (23:30 uur).
– 00:00 WELTERUSTEEEEEN!

Processed with VSCO with f2 preset

Woensdag 23 november:

-7:00 uur: Nooooooooooo het is zo vroeg! Ik ben zooo moe…maar ik moet plassen…dus tja xd
– Ontbijt: 3 broodjes (2 met jam, 1 met pindakaas en hagelslag)
– Ik duik heeeel eventjes achter mijn laptop om wat mails te beantwoorden, ik plaats een Instagramfoto en dan kleed ik me gauw om. Ik heb met Sonja en Joy afgesproken in het Oosterpark om wat te gaan shooten. Gister scheen de zon nogal fel dus hopelijk gaat het vandaag beter..
– Als ik ruim op tijd in het Oosterpark sta met Sonja is Joy er nog niet. Dat geeft niet, dan kunnen wij vast het licht testten en kijken waar we willen staan, welke compositie etc….We zijn nog geen 2 minuten bezig of het begin te regenen…Ja really! Regen! We kijken elkaar aan met een blik van…ARE YOU KIDDING ME?! #nooooooo #janken
– We duiken snel onder een boom en luckily stopt het na ongeveer 10 minuutjes en dan is ook Joy gearriveerd. We shooten de eerste look en het begin WEER te regenen. What to do…de meiden stellen voor koffie te gaan drinken en te wachten tot het later droog is…Maar ik moet om 12 uur werken dus we hebben niet heel veel tijd. Dan besluiten we toch nog een sessie te doen in een soort overdekt huisje/onder een soort afdakje. Super handig…alsnog een beetje sad die regen. Maargoed, ik ben wel op tijd klaar om naar werk te gaan.
– Lunch: Een grote banaan en een scone met jam (hebben jullie alle scones deze week al geteld hahahaha #oopsie)
– Snack: Op werk wordt mij gelijk een gevulde koek aangeboden omdat een cursist vader is geworden. Nou dat moet gevierd worden, dus ik neem er eentje.
– Ik werk van 13- 22 vandaag waarbij ik tussen 17 en 18 weer even van locatie ruil. Uiteraard regent het, want het zal ook eens meezitten als Suzie moet fietsen…pfff
– Snacking at work: Een peer, een grapefruit en een kaki:D
– Diner: Ik heb een pizza pepperoni gekocht die ik opwarm in de oven:)
– 22:00 uur: Time to go home!
-23:00 uur: Welterusten !

img_0461

Donderdag 24 november:

 

-8:00 uur: De wekker ging vanochtend een uurtje later dan normaal omdat ik nogal moe was gisteravond.
– Ontbijt: een schaaltje magere kwark met cruesli en een scone 
Work-out: Ik ga ruim een uur sporten in de sportschool # fullbody
Snack: 2 broodjes met aardbeien jam en 2 scones met jam ( de scones zijn houdbaar tot vandaag dus ze moeten op..#waterg #ahum #feestje)
– Douchen, tas pakken en naar de andere kant van Amsterdam. Ik mag nog een winterjas uitzoeken van Rohnisch, het merk waar ik afgelopen zondag de shoot voor deed. Yay superleuk! Ik twijfel enorm tussen een blauw/grijze jas en een zwarte (zie hieronder). Uiteindelijk ga ik toch voor de zwarte omdat ik denk dat die gemakkelijker te combineren is. MAAR als jullie denken dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt, let me know. Ik mag nog ruilen:P
– Daarna fiets ik gelijk door naar mijn werk
– Lunch: 2 boterhammen met humoes en een grote banaan
– Worrrr
– Diner: 3 boterhammen met rode bietenhumoes en een kaki
Snack: Onder werktijd eet ik nog 3 koekjes:)
–  22: uur: jaaaaaaaa de laatste werkdag in dienst voor deze week zit er weer op! Snel naar huis en een slaapje doen:)

Processed with VSCO with f2 preset

Zoooooo en toen was de week alweer voorbij! Weeeeekend tijd! Gaan jullie nog wat leuks doen? Ik ga dit weekend naar Epe en volgende week heb ik weer van alles op de planning staan. Van een bezoekje aan de tandarts tot een Christmas gift suite en van de Primark Opening in Amsterdam tot aan eeen vakantie! Dus ik zou zeggen, geniet van je weekend en tot volgende week:D!

Liefs,
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
SPORTSCHOOLOEFENINGEN: RUG EN SCHOUDERS TRAINEN

Met deze oefeningen kan je je rug en schouders trainen in de sportschool. Het is tijd voor deel twee van...

Sluiten