#FASHIONwithsuus

STAR FEVER

Hi guys! Happy Sunday. Nog maar een paar weekjes tot Kerstmis! Ik kan echt niet wachten, ik vind het altijd zo’ n gezellige, warme tijd:) Normaal gesproken word ik langzaam een beetje klaargestoomd voor Kerst door het weer dat steeds kouder wordt (ik blijf nog altijd hopen op een witte Kerst), de kachels die vaker aangaan, de supermarkten die weer allerlei Kerstproducten aanbieden, de gezellig verlichtte straten en alle kerstbomen die ik voorbij zie komen wanneer ik stiekem bij de mensen naar binnen gluur als ik van werk naar huis fiets en natuurlijk alle winkels die hun etalages langzaam ‘verkersten’  (is dit geen leuk bedacht woord? laten we deze opnemen in de Van Dale!). Maar momenteel ben ik op vakantie in Kaapverdië…

 

img_1479 img_1477

…de zon schijnt, het is 30 graden, er zijn geen Kerstlichtjes, geen Kerstig versierde winkeltjes en geen Kerstbomen. Dusssss ik besloot dit sterretjes blousje maar uit de kast…eh koffer te trekken! Hoe leuk is dat?! Worden we er hier toch nog een beetje aan herinnerd hier dat het toch echt december is :D! Ik combineerde hem lekker stoer door mijn nieuwe dr. Martens eronder te dragen, ik bestelde ze twee dagen voor onze vakantie op Nelson.nl en ze kwamen precies op tijd binnen! Ik was zo blij dat ze nog mee konden in mijn koffertje. Verder combineerde ik ze met mijn stoere panty van Leg Avenue, mijn all-time favorite zonnebrilletje van Polette, dit zwarte juweeltje van Cluse en mijn nieuwe oorbellen van MyJewellery! Het is echt lang geleden dat ik standaard oorbellen droeg, maar sinds een paar weken ben ik weer helemaal in to the ear candy!

Oké, het is weer tijd om wat zonnestraaltjes mee te pakken. I’ m off to pool #youdontgetjealousright #oftochwel #sorrynotsorry

Laat me weten wat je van deze look vindt in de comments of op Instagram! Seele ya later!

Hugs!
Suzanne

Blousje: Modemusthaves / Panty: Leg Avenue / Schoenen: Dr. Martens via Nelson schoenen / Oorbellen: My Jewellery / Horloge: Cluse watches / Rokje: Subdued

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube
Fotografie door :  Vriendjelief

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Brigitte Brummel
  december 3, 2016 at 21:45

  Mooie blouse hoor !

  • Reply
   Suzanne
   december 12, 2016 at 18:21

   Lieeeef, dankjewel hihi!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  december 4, 2016 at 15:34

  Ah echt zo’n leuke blouse! X

  • Reply
   Suzanne
   december 12, 2016 at 18:21

   Jaaaa leuk hé die sterretjes! Me is still in love hihi! xx

 • Reply
  Suzanne
  december 7, 2016 at 08:01

  Leuke outfit, lekker stoer

  • Reply
   Suzanne
   december 12, 2016 at 18:21

   Thanks babe! Lieeeef van je<3

 • Reply
  Arielle
  december 11, 2016 at 19:53

  Toffe look dit, ik hou echt van sterretjes staat zo cute!

  Liefs XX

  • Reply
   Suzanne
   december 12, 2016 at 18:22

   Jaaaaa ik OOOOOK! Love it! Leuk om te lezen dat je ze ook zo leuk vind hihi! xxx

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK FRIDAY (25 november t/m 1 december)

  Een hele zonnige morgen vanuit Kaapverdië! Jaaa ja Suzie is er even tussenuit! Maar zoals elke week ben ik er...

  Sluiten