#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (13 januari t/m 19 januari)

De tweede helft van januari, en daarmee is ook alweer de derde vrijdag van deze maand aangebroken en dat betekend dat er weer een gloednieuwe flashback friday voor je online staat! Ietsje later dan normaal omdat ik vanochtend een post met hardlooptips wilde delen. But still, here it is!    Deze week stond in het teken van het vieren van mijn verjaardag, lekker en toch ook bewust eten, en natuurlijk sporten! 

 

Vrijdag 13 januari:

– 7:00 uur: WAKING UP! Oeee vrijdag de 13e…
Ontbijt: Magere citroenkwark met cruesli en een beetje hagelslag
– Drinks @Benji’ s: Om 10 uur heb ik afgesproken bij een café/restaurant om de hoek met een dame die ik laatst tegenkwam op straat. Samen met Max was ik aan het shooten voor de blog toen zij ons spontaan aansprak. Zelf komt ze uit Zuid-Afrika en werkt als sport presentatrice terwijl ze in haar vrije tijd ook druk bezig is met sporten en haar sociale kanalen. Het leek ons gezellig om samen eens te kletsen over Instagram, bloggen en natuurlijk andere gezellige dingetjes.
– We drinken verse muntthee en opeens is het alweer 13:30…WOW. Zolang gekletst! Snel naar huis!
Lunch: Ik eet 4 boterhammen (2 met kaas , 2 met rode biet humoes)
–  Na de lunch moet ik nog van alles doen. Ik start met boodschappen halen. Zondag komt namelijk mijn familie langs voor mijn verjaardag en vanavond wat vriendjes en vriendinnetjes.
– Als ik boodschappen heb gehaald pak ik alles thuis snel uit en ga dan naar het postkantoor waar nog 2 pakketjes op mij lagen te wachten. Als ik ook die thuis heb afgezet duik ik achter mijn laptop om mijn mail bij te werken en nog wat dingetjes van de blog te fixen.
Diner: Ik maak snel een 4 kazen pasta met paprika, courgette en spekjes. De kazen waren nog over van woensdag dus dat was lekker gemakkelijk.
– Na het eten zijn er al 2 vriendinnetjes en een vriend. We drinken met zijn viertjes een wijntje en vertrekken dan naar een café op de hoek van de straat, waar nog veel meer mensen zullen komen voor de verjaardag van mijn vriend en natuurlijk mijn eigen birthday.
– Snacks: Bittergarnituur + 1 Wijntje/2 Cola.
– 2:30: Het is een onwijs gezellige avond, maar rond half 3 stort ik in en verlang ik naar mijn bedje. Samen met een vriendinnetje dat bij ons blijft slapen ga ik huiswaarts en we vallen vrij direct in slaap.

Zaterdag 14 januari: 

– 9:30 uur: Wakker
– Ontbijt: 2 afbakbroodjes (eentje met kaas, eentje met hagelslag) + 2 boterhammen met pindakaas en hagelslag.
– Shootingtime! Na het ontbijt maak ik me klaar om de stad in te gaan voor een paar foto’ s. Maar alles zit een beetje tegen vandaag. Het was toch gister vrijdag de 13e…?! Anyways, het restaurantje waar we zouden shooten is natuurlijk BOMvol rond deze tijd  en ook kunnen we niet echt foto’ s maken. Uiteindelijk heb ik wel een paar foto ’s maar echt blij werd ik er niet van. Weer een lesje geleerd, wel jammer dat gelijk mijn hele dag om is zonder het resultaat waar ik op hoopte.
Late lunch: Natuurlijk had ik ook nog niet geluncht dus dat moet dan om 15:30 uur nog maar even gebeuren. 4 snee maisbrood (2 met pindakaas+ 2 met verse roomkaas)
– Work-out: Wat doe je als je een beetje chagrijnig bent? Precies rennen!  Ik vraag mijn vriend gezellig mee en dat is fijn! Ik ren 6,5 km terwijl hij gezellig mee fietst en we samen kletsen!
– Boodschapjes halen! Na het rennen lopen we door naar de supermarkt om nog even de laatste boodschapjes te halen voor morgenvroeg als mijn familie langs komt!
Diner: Rijst, sperziebonen en een kipsaté schnitzel.
– Na het eten gaan we een taart bakken voor morgen! Tjarko’ s idee! En ik vond het een top idee. We maken een monchou taart met bastonge bodem en kersentopping.
– Dan kijken we nog 1 aflevering Marco Polo en gaan we slapen:)

 

Zondag 15 januari:

-7:30 uur: De wekker!
Ontbijt: Yoghurt met cruesli
– Wie is de mol terugkijken
– Het huis even stofzuigen en hapjes klaarzetten
– 10:30 uur: De eerste visite arriveert #yay #gezellig
– Snack: We eten gezellig taart met z’ n allen en drinken koffie/thee. Ik neem een stukje appel kruimel gebak met thee.
– Snack: Daarna zet ik van alles op tafel, toastjes met kipkerrie, humoes, kruidenkaas en paté. Chips, borrelnootjes en stokbrood. Uiteraard eet ik van alles wat mee en drink er lekker een glaasje water bij.
– Rond een uurtje of 14 gaan we naar buiten om even een stukkie te wandelen. Om 14:30 gaan mijn ouders, opa & oma en broertjes terug richting Epe. Mijn tante en oom + nichtje en neefje willen nog wat van Amsterdam zien en wij geven ze een soort lange rondleiding. We wandelen langs het Amstelhotel richting de Albert Cuyp, via de gezellige Pijp lopen we langs de Heineken Experience naar het Rijksmuseum. We stoppen eventjes op het museumplein en lopen dan langs het Vondelpark door naar het Leidse plein. We pakken een stukje Leidse straat richting Kalver mee en wandelen dan via de Prinsengracht langs het Amstelveldje weer terug naar huis. In twee uurtjes tijd hebben ze toch nog aardig wat gezien van de stad:)
– Lunch: Dan gaan Tjark en ik samen even lunchen. Ik eet 4 boterhammen met smeerpaté.
– Na de lunch ruimen we de kamer op (VEEL afwas) en gaan we nog even stofzuigen. EN dan is het toch echt tijd voor NETFLIX! #YAAASZ
– Marco Polo!
– Snack: Chippies!
– Diner: Spruitjes met aardappelpuree en een braadworst.
– Marco Polo again!
Snack: Samen delen we nog een stuk monchou taart als toetje en afsluiter van een leuk weekend!
– 22:00 uur: Goodnight!

 

Maandag 16 januari:

-7:30 uur: Awake
Ontbijt: Banaan + kopje thee!
– Work-out: Gymtime! Ik doe een uurtje kracht en ga nog 20 minuutjes fietsen op de crosstrainer terwijl ik even mijn mail check. #multitasking
– Douchen, aankleden en klaarmaken voor een nieuwe dag!
Snack: Een kop thee en nog een stuk appeltaart van gister.
– Dan ga ik fietsen naar Amstelveen, daar heb ik afgesproken met een vriendinnetje die ik al veeels te lang niet heb gezien. Ze wilde me graag nog trakteren voor mijn verjaardag en natuuurlijk gezellig bijkletsen!
-Lunch: Sandwich gegrilde beef met parmezaanse kaas, knoflookmayonaise en tomaat.
– Vanuit Amstelveen fiets ik na de lunch gelijk door naar mijn werk. Waar ik tot 22 uur blijf zitten.
– Diner: Ik heb niet zoveel meegenomen omdat ik totaal geen trek heb vandaag. Gister heb ik ook al genoeg gegeten zullen we maar zeggen. Mijn diner bestaat uit een banaan + een appel en twee handjes ongezouten noten.
– 22:45 uur: Welterusten!

Dinsdag 17 januari:

– 8:30 uur:  Oops… ik had geen wekker gezet
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Werken achter de laptop
–  Snack: 2 crackers met kaas
– Boodschapjes halen en een nieuw receptje uitproberen. Een soort eiwitrijk vruchten kwarkje dat ik natuurlijk ook even testte qua smaak en deze staat inmiddels al online : EIWITRIJK ONTBIJTTIP!
Snack: Mijn eiwitrijke vruchten creatie!
– Werken achter mijn laptop
– Lunch: 4 boterhammen (met kaas en humoes) + 2 crackers (pindakaas+hagelslag)
– Na de lunch werk ik thuis verder tot 16 uur.
– Work-out: 60 minuten Zwemmen!
– Diner: Rijst met sperziebonen en kipfilet
– TV time! Gtst, opsporing verzocht en RTL Late Night.
– Snack: Een grote snicker en een stukje chocoladeletter die nog steeds niet op is;p
– 23:00 uur: slaapfijn! xx

Woensdag 18 januari:

-8:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli en een beetje hagelslag.
– WOW HET IS -5 vandaag…#brrr
Work-out: Wat anders dan lekker naar buiten met deze temperaturen…Ik besluit voor een HIIT work-out te gaan omdat ik merk dat ik mijn hardloopsnelheid enorm verlies door alle duurlopen die ik steeds doe. Ik loop 5 minuutjes in met een average pace van 4,45′  per km en dan ren ik 5,5 km lang waarbij ik telkens 1 minuut sprint + 1 minuut langzaam ren- 1 minuut sprint + 1 minuut langzaam ren. Ik heb mijn Tom-Tom spark om en ik houd mijn hartslag voortdurend in de gaten. Tijdens de minuut sprinten komt hij telkens tussen de 195 en 200 en tijdens de minuut langzaam rennen laat ik hem terug zakken tot 175-180. Na die 5,5 km interval wandel ik nog even 5 minuutjes langzaam uit. En ik eindig met een gemiddelde pace van 4′ 41″ /km over 6,62 interval. Dat is best prima! Zeker gezien mijn hardlooptijden van de laatste paar weken.
– Douchen, omkleden, opmaken, avondeten klaarmaken, mails beantwoorden.
– Lunch: 4 broodjes (2 met humoes, 1 met kipfilet, 1 met kaas) 2 crackers (2x met humoes)
– Werken! Tijdens mijn heenrit vliegt mijn ketting eraf…ai…gelukkig is het maar -5 vandaag en kan ik lekker met mijn blote handjes dat rotding fixen. MAAR het lukt me wel:) #viezehanden #badluck
– Diner: Witlofsla (3 stronkjes) + banaan + appel +rozijnen + ongezouten noten
– Werken
-22 uur: Vrij!
– 22:30 uur: Sleepwell:)

 

Donderdag 19 januari:

-7:00 uur: Wekker
Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
– Work-out: 2 uurtjes knallen in the gym! Anderhalf uur kracht/apparaten en losse gewichten. En een half uurtje circuitje.
– Na het sporten spring ik onder de douche en kijk ik terwijl ik mijn eten voor vanavond alvast klaar maak en mijn werktas inpak nog even GTST terug:)
– Lunch: 5 snee maisbrood (1 met smeerpaté, 2 met pittige humoes, 2 met kaas+mosterd)
– Werken
Snack: 3 crackers (2 met kaas en 1 met pindakaas)
– Werken, werken, werken
– Diner: Witlof ( 3 rauwe stronkjes) + een appel + een halve galiameloen + rozijnen + ongezouten noten
– 22 uur: VRIJ!
– 22:45 uur: Sleepwell!

 

BIJNA WEEEEEKEND! Vertel op, any plans?

xoxo
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Brigitte Brummel
  januari 20, 2017 at 18:55

  Volgende foto zal ik in de lens kijken….

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  januari 20, 2017 at 20:38

  Zo’n leuke week! Al die lunches klinken zo lekker en voor monchou taart kun je me allllltijd wakker maken… Jammer dat de shoot niet geweldig was, want het klinkt heel erg leuk om in een restaurantje te schieten. Ik voel me niet ongemakkelijk daarbij hoor ;). Malou x

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  3 HARDLOOP ESSENTIALS !

  In dit artikel deel ik 3 hardloop essentials waar je in eerste instantie niet aan zou hebben gedacht! Jezelf tot...

  Sluiten