#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (20 JANUARI T/M 26 JANUARI)

Heeee, vrijdag, daar ben je weer! Ik heb je gemist. Of nouja, ik moet zeggen dat ik eigenlijk best wel een heel fijne week heb gehad waar ik uit-ein-de-lijk met een blij gevoel op terugkijk. Dat maakt het weer extra leuk deze Flashback Friday post te schrijven en met jullie te delen. Het was een fijne week met ups and downs. Leuke week, nog leuker dat ie om is want weekenden blijven toch mijn favoriete moment van de week! 

 

Vrijdag 20 januari: 

-8:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli en hagelslag
– Werken achter de laptop
– Lunch: 5 snee brood (2 met pittige humoes, 2 met kaas, 1 met kipkerriesalade)
– Werken achter de laptop
– Even langs een PR bureau in het centrum van Amsterdam.
– Snack: Banaan
– Work-out: 60 minuten zwemmen
– Diner: Ik ga eten bij Jim en we maken spaghetti met prei, paprika, ui, tomaat en gehakballetjes in rode saus van tomaat en mascarpone. Oh en uiteraard geraspte kaas erover heen #cheeseaddict
– GTST + The Voice of Holland! #yay
– 00:00 uur: Welterusten <3

Zaterdag 21 januari:

-9:00 uur: Wakker
– Ontbijt: 2 snee brood ( 1 met chocopasta, 1 met pindakaas)
– Kletsen met Tjarko, koek eten en wat foto’ s maken
– Lunch: 2 broodjes ( 1 met humoes, 1 met kaas)
– Rond een uurtje of 14 ga ik naar buiten om wat foto’ s te maken met Sonja
Snack: We gaan gezellig taart eten (ik neem verantwoorde/biologische pompoentaart zonder toevoegingen enzo en to be honest was ie echt heel vies, geen aanrader) en wat drinken bij Coffee&Coconuts in de Pijp
– Om 17:30 ben ik weer thuis en gaan Tjark en ik eten maken. Maar omdat we kip uit de oven bereiden eten we ondertussen gezellig samen wat toastjes met brie en kipkerrie salade:)
– Snack: Toastjes met brie&kip kerrie salade
Diner: Gemarineerde kip uit de oven, een maiskolf, aardappeltjes en een salade met tomaat, feta en dressing.
– Na het eten kijken we uiteraaard…WIE IS DE MOL ?! En wie is jullie Mol? Vonden jullie Jochem ook verdacht deze aflevering of is hij gewoon echt een goedzak die te lief is om de mol überhaupt te kunnen zijn…? En what about Sigrid? Ik ben benieuwd wie jullie verdenken!
-Na alweer een bloedstollende aflevering Wie is de mol houden we de spanning nog even vast en beginnen we aan seizoen 2 van Marco Polo!
– 23:00 uur: Sleepwell:)

Zondag 22 januari:

-9:45 uur: Wakker… ik schrik een beetje dat we pas zo laat wakker worden. Niet dat we een druk programma hebben vandaag, maar ik had niet verwacht dat ik blijkbaar nog zo moe zou zijn.
– Ontbijt: Griekse yoghurt met cruesli
– Work-out: Samen met Tjark doe ik een HIIT run. We rennen 5 minuutjes warm en starten dan met 1 minuut sprinten + 1 minuut joggen, 1 minuut sprinten + 1 minuut joggen…totdat we 6km hebben gerend en dan rennen we nog weer 5 minuutjes uit. HEERLIJK! Met een average pace van 4′ 37″ /km begint het ergens op te lijken. Ik heb de laatste tijd namelijk veel moeite met m’ n snelheid. Dit komt waarschijnlijk omdat ik veel lange afstanden ren, zwem en fiets waardoor mijn explosiviteit tot een dieptepunt is gezakt. Mijn voornemen is dan ook om meer interval trainingen te doen.
– Douchen, de badkamer schoonmaken, omkleden en gezellig samen lunchen.
– Lunch: Klein schaaltje salade die nog over was van gister + 3 boterhammen met humoes #favo
– De stad in! YAY! Alweer een heeeele tijd geleden had Tjarko kaartjes gekregen voor de Marilyn Monroe expositie in de Nieuwe Kerk op de Dam. Telkens kwam het er niet van om deze expositie te bezoeken, tot vandaag!
– Voor degene die twijfelen om kaartjes te kopen…I would say DON’T. Niet omdat het stom was. Maar omdat ik het de prijs niet waardig vond. Het was erg leuk om gezien te hebben, er waren verschillende jurken te bewonderen die ze ooit had gedragen, er was een soort mini bioscoopje waar een autobiografische film werd afgespeeld en op verschillende informatieborden kon je meer informatie krijgen over het leven en de gebeurtenissen uit het leven van Marilyn Monroe. Binnen een uur heb je het eigenlijk wel gezien en echt heel veel inspiratie of kennis haal je er nu ook weer niet uit. Wij gingen gratis en dan is het natuurlijk superleuk om even te bewonderen maar de entree is normaal 16 euro. Dat zou ik er zeker niet voor betalen als je twijfelt om te gaan.
– Rond een uurtje of 15 staan we weer buiten en gaan we nog even de H&M in. Het is nog steeds Sale en dat is altijd wel leuk. We kopen nog 3 kussenhoezen en wat kleertjes, maar na 1 winkel zijn we shopmoe en besluiten we gezellig ergens wat te gaan drinken.
– Ons eerste idee is om naar de Corner Bakery te gaan voor een Milkshake, maar dan fietsen we langs de drie Graafjes en gaat het roer eh fietsstuur om. Het schijnt dat ze hier het Aller, Aller, Aller beste taart verkopen van heel Amsterdam en we zijn er beide nog nooit geweest. #shameonus
– Dat het goede taart moet zijn is wel duidelijk. Er staat een enorme wachtrij voor een plekje, maargoed dan wachten we wel eventjes gezellig.
– Vrij snel kunnen we zitten in een gezellig hoekje bij het raam. Wel staan er nog twee bordjes van de vorige mensen..met echt het hele schoteltje nog vol…ik verbaas me ten zeerste. Als de serveerster het tafeltje komt schoonmaken grap ik naar haar dat de taart vandaag niet zo lekker schijnt te zijn terwijl ik naar de volle bordjes wijs. Ze lacht, en zegt ” jij bent hier zeker nog nooit geweest” ? Eh, ‘ nee?’  antwoord ik vragend…Ze verteld dat ze hier hele grote stukken taart serveren die ENORM schijnen te vullen. Pfff dacht ik nog, dan kent ze mijn maag nog niet…Ook Tjarko kan het niet echt geloven dat je een stuk taart niet op kunt eten.
– Ik bestel een warme chocolademelk met slagroom en een limoen merengue taartstuk. Tjarko gaat voor koffie en de red velvet. Maar uiteraard proeven we van elkaar.
– 1,5 uur later…gaan we deze taart nog finishen? Tjark en ik kijken elkaar aan… SHE WAS SO RIGHT! Deze taart vult echt gigantisch en er is nog een half stuk red velvet over en een klein stukje limoen merengue, maar beide zitten we gewoon BOMvol!
– Ik besluit dat dat natuurlijk niet kan en samen eten we het alsnog helemaal op. Wel hoef ik de komende uren echt even niets meer te eten hahaha. Maar het was zoooo lekker. Nu ik dit schrijf wil ik gelijk weer terug en ook alle andere smaken uit proberen (a).
– Eenmaal thuis ploffen we op de bank voor…Ja het is zondag…Voetbal dus!
– Maar na de voetbal is het tijd voor MARCO POLO! #YAAASZ
– Echt om 20:30 besef ik me dat het misschien wel handig is als we nog wat eten, ondanks dat ik nog steeds proppie vol zit.
-Snack: We smeren gezellig wat toastjes met brie en kip-kerriesalade en bestellen wat Sushi.
Diner: Sushi!
– Terwijl we gezellig Sushi eten kijken we nog een aflevering Marco Polo. En daarna is het echt bedtijd.
– 23:30 uur: Welterusten!

 

Maandag 23 januari:

-8:00 uur: Wakker!
– Ontbijt: Ontbijt? Alsjeblieft niet..ik zit nog vol van gister!
– Pre-workout snack: Een banaan + kop thee
– Work-out: Ik ga naar de sportschool om dat blok taart van gister eraf te trainen. Een uur kracht en een half uur circuitje.
– Douchen, omkleden, en werken achter de laptop.
– After work-out snack: Een bakje magere yoghurt met 90 gram cruesli en wat hagelslag.
– Alvast mijn avondeten klaarmaken voor werk.
– Lunch: Ik eet nog wat Sushi dat over was van gister en een broodje met kipkerrie salade dat ook nog over was van gister.
– Werken! En guess what…het regent als ik weer een half uur moet fietsen. En niet zo’ n beetje ook. Om 16 uur kom ik kletsnat aan op mijn werk…#toobad
Diner: Witlofsla (3 stronken) + een appel + een mandarijn + een handje rozijnen
– 22:00 uur: VRIJ! 😀

Dinsdag 24 januari:

-7:00 uur: Wekker
– Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
Work-out: 6,5 km Rennen
– Douchen, omkleden en op de fiets naar de Prinsengracht. Daar heb ik om 10 uur afgesproken met een blogvriendinnetje. Eerst maken we wat foto’ s en daarna gaan we naar de Pressday van Costes waar we beide voor waren uitgenodigd.
– Pressday Costes. Wat een mooie collecties komen eraan, oh man…ik wilde alles eigenlijk wel meenemen. Maar helaas kon dat niet. In maart, april en mei komen de zomer items natuurlijk pas in de winkels. Ik blijf niet heel lang want om 12:30 heb ik met Sonja afgesproken en ik moet nog even naar huis om mij om te kleden.
– Snack: Banaan + Lenny&Larry koek 
– Om 12:30 fietsen Sonja en ik richting onze favoriete brug om foto’ s te maken. En het Kooouuuuud! #brrr. Echt NIET te doen. Als twee ijsklontjes fietsen we richting de Corner Bakery om daar gezellig te lunchen en natuurlijk foto’ s te maken:)
Lunch: American Pancakes + French toast  ( we nemen beide de helft van elk gerecht) + fruit + een carrot cake gebakje na. Oh en uiteraard de milkshake:)
– Na de lunch ga ik huiswaarts omdat ik wil zwemmen, echter verloopt dit allemaal even ietsje anders dan gepland. Er gaat iets GRANDIOOS mis waardoor ik even alles opzij moet leggen en mij volledig moet focussen op het probleem.
– Om 20:30 komt mijn vriend uit werk en helpt mij verder. Superlief dat hij ook gelijk alles uit zijn handen liet vallen en mij is gaan helpen. Uiteindelijk moeten we om 22:30 nog avondeten en is onze enige vrije avond van de week verpest. Maar we kunnen in ieder geval nog samen eten..
Late night diner: Rijst met kip en wokgroenten
-00:30 uur: Sleepwell!

Woensdag 25 januari:

-8:30 uur: Wakker. Ik had geen wekker gezet, want ik was super, super moe gisteravond.
– Breakie: 4 geroosterde broodjes (2 met brie, 2 met pittige humoes)
Work-out: 60 minuten zwemmen!
– Snack: 2 crackers met kaas
– Heel eventjes thuis werken nog
Lunch: Ik warm een bordje rijst, kip en wokgroenten van gister op
– Werken tot 22!
Diner: Banaan + 2 mandarijnen
Snack: Lenny&Larry koek. 
Back-Home snacking: 3 boterhammen (2 met kaas, 1 met kipfilet)
-23:00 uur: #MOE #SLAAPLEKKER!

Donderdag 26 januari:

– 8:00 uur: Uit bed met de geit!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli, cocosflakes en wat chocoladehagelslag
– Eventjes het ontbijt laten zakken terwijl ik achter mijn laptop duik om mails te beantwoorden.
Work-out: Ik ga buiten een rondje rennen van 7 km. Helaas heb ik wat buikpijn dus gaat het allemaal niet zo snel als dat ik zou willen:(
After work-out snack: Een broodje pindakaas met hagelslag
– Douchen, even werken achter de laptop, ik post weer eens een nieuwe outfit waarin ik jullie mijn nieuwste liefde aka shoecrush show! En dan is het alweer tijd om te gaan werken.
Lunch: 4 snee geroosterd brood ( 1 met brie, 2 met kipfilet + gekookt ei, 1 met kaas+mosterd)
–  Werken! Alweer een lange dienst tot 22 uur. #adios
– Snack: Mandarijn
– Diner: Oops vergeten voor te bereiden…gelukkig had ik nog wel 3 boterhammen bij me (2 met kipfilet en  1 met humoes).
– 22: uur: Vrij!
– 22:45 uur: Goedenacht!

 

Zeeeu op naar het weekend! Dit weekend heb ik allemaal gezelligheid gepland. morgenavond gezellig uit eten met mijn beste vriend (nog voor mijn verjaardag) en en en dit weekend wil ik eindelijk op zoek naar een nieuwe fiets (mijne werd alweer een half jaar geleden gestolen o.O’ ) en even langs de Ikea om nieuwe kledinghangers te halen. #teveelkleertjes #teweinighangers. Zaterdag komen er vrienden bij ons eten en voor de rest lees je alles wat er dit weekend gaat gebeuren volgende week weer in de Flashback Friday! En jij? Any special plans?

Enjoy your weekend!

Byeee, xx

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Carmen
  januari 28, 2017 at 15:19

  Oh wat ziet die lunch er lekker uit zeg! En wat balen van dat probleem.. Was heel leuk je weer gezien te hebben 🙂 X

  • Reply
   Suzanne
   januari 28, 2017 at 15:27

   Jaaa dat was ie ook:) Thanks babe! Snel weer keertje meeten!<3 Fijn weekend! xoxo

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK FRIDAY (13 januari t/m 19 januari)

  De tweede helft van januari, en daarmee is ook alweer de derde vrijdag van deze maand aangebroken en dat betekend...

  Sluiten