#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (27 januari t/m 2 februari)

HAPPY FRIYAY YAY YAY! Weeeeekend ! En nu echt! De afgelopen week heb ik namelijk hard mijn best gedaan om dit weekend of althans deze zondag eens helemaal vrij te zijn. De afgelopen weken werkte ik eigenlijk telkens ook twee dagen in het weekend en daar pas ik deze week even voor. Het is niet erg om eens een heel weekend te werken, maar het werd bij mij een gewoonte waar ik toch graag verandering in breng. In ieder geval voor de zondag! Want oke, oke…morgen ga ik nog wel een dagje werken. Hoe ik mijn afgelopen weekend invulde met werk, hoe ik een nieuwe fiets scoorde en welke work-outs ik deze week prefereerde lees je natuurlijk allemaal weer in deze kersverse Flashback Friday post!

 

Vrijdag 27 januari: 

– 7:00 uur: Wekkertje
– Ontbijt: Zelfgemaakte healthy wafels met rood fruit en cottage cheese
– Lekker bakken in de keuken en daarna foto’ s maken van mijn zelfgebakken en gemaakte receptjes
Lunch: Fruitbowl
– Even langs een Pr bureau
Work-out: 6,5 km hardlopen
Diner: Vandaag ga ik uit eten met mijn beste vriendje, hij neemt me mee naar Royale Cannibale voor mijn verjaardag. We bestellen beide de burger van de week met frietjes en mayo. #yummieyummieyummie
– Na het smikkelen gaan we gezellig naar ons huisje om TVOH te kijken. In de reclame gaan we samen nog even opdrukken, (3×20 + 3 x15) want Jim heeft nog niet gesport vandaag en ik sport nooit teveel:) Na TVOH kijken we nog even RTL Late night en dan gaat Jim naar huis. Ik ga in bed nog even de foto’ s van vanochtend editen en No-Life vlogs terugkijken tot Tjark thuiskomt.
– 1:30 uur: Slaaplekker!

Zaterdag 28 januari:

-9:00 uur: Out of bed
– Breakie: Magere yoghurt met cruesli en hagelslag
Work-out: Ik ga lekker naar de sportschool voor een uurtje kracht en een half uurtje circuitje.
– Eenmaal weer thuis douch ik me en kleed ik me aan. Ik wil mijn nieuwe horloge om doen, maar kan hem nergens vinden. Een uur lang zoek ik in alle kasten, en ruimten waar hij wellicht zou kunnen liggen. Tot ik me bedenk dat ik hem voor het laatst om had op dinsdag in de Corner Bakery…Oh oh…hij zou daar toch niet verloren zijn? Ik duik achter de laptop om het telefoonnummer op te zoeken. Maar die hebben ze niet. Dus er zit niets anders op dan erheen te fietsen. Maar niet gelijk want ik MOET eerst nog wat werk afmaken.
– Als Tjarko weer thuis is van zijn voetbalwedstrijd, ben ik net klaar met werk en gaan we samen gezellig lunchen.
– Lunch: 5 snee maisbrood (2 met kaas, 2 met kipfilet, 1 met hagelslag)
– Na de lunch gaan Tjark en ik even de stad in om langs de Corner Bakery te gaan en daarna te kijken voor een nieuwe fiets. Godzijdank hadden ze mijn toilettas gevonden. Ik schrok eerst enorm omdat de jongeman hem niet kon vinden in de bak met gevonden voorwerpen. Maar toen zijn manager ons hoorde praten begreep hij dat het om mijn toilettasje ging en die had hij vanwege de inhoud maar zolang even in de kluis gelegd in plaats van de bak met gevonden voorwerpen…hihi. Heel erg fijn! Kan ik mijn nieuwe horloge toch nog vaker dan 1 x dragen:D
– We gaan verschillende fietsenwinkels in, maar ik merk aan mezelf dat ik niet in the mood ben om er eentje te kopen of om überhaupt enthousiast te raken. 300 euro voor een tweedehandsfiets… I mean…zoveel geld. Zo weinig wat je er eigenlijk voor terug krijgt. In de laatste fietsenwinkel waar we zijn zie ik nog wel een hele mooie nieuwe fiets, maar omdat ik totaal niet in the mood was heb ik geen proefritje gemaakt en zijn we maar weer naar huis gegaan.
Diner: Vanavond komt één van de beste vrienden van Tjark eten met zijn vriendin:) Super gezellig! Ik maak een pasta van pennen met broccoli, zalm, courgette, ui en een kaas/ei saus.
– Na het eten kijken we Wie is de Mol. Dan gaan onze gasten naar huis en gaan wij samen Marco Polo kijken:D
-23:30 uur: Slaaplekker:)

Zondag 29 januari:

-8:30 uur: Wakker
– 10:30 uur: We rollen uit bed…zo dan…zolang blijven liggen in bed op zondag is echt heerlijk. Maar ik schrik wel een beetje van de tijd. Want ik wilde nog wel zoveel doen vandaag.
Ontbijt: Banaan plus 2 wafels en een snee brood met pindakaas
Work-out: 7 km rennen
– Douchen, omkleden en aan het werk achter de laptop
– Lunch: 4 snee brood (2 met humoes, 2 met kaas)
– Even naar buiten om wat foto’ s te maken met Tjarko.
– Dan ga ik weer even op de fiets de stad in om te kijken voor een fiets. Maar de twee zaken waar ik langs ga zijn niet veel soeps.
– Als ik weer thuis ben duik ik naast Tjark op de bank voor een aflevering Marco Polo
Snack: Toastjes met brie
– Diner: Rijst met wokgroenten, snijbonen en varkenshaasreepjes.
– Na het eten wordt er uiteraard eerst voetbal gekeken en daarna nog een aflevering Marco Polo.
We zitten al best ver in seizoen en dit is echt de beste serie die ik ooit heb gezien. Ik ben helemaal fan!
Toetje: Cornetto ijsje
– 22:00 uur: Slaaplekker!

Maandag 30 januari:

-7:00 uur: Wekker!
Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli en chocolade
– Work-out: om 7:45 uur lig ik in het zwembad om ruim een uur baantjes te trekken. En dan ga ik snel naar huis, want ik heb veel op mijn planning staan.
Snack: 2 snee brood met pittige humoes
– Op de fiets naar afspraak 1, pr bureau in het centrum van Amsterdam. Daarna fiets ik door naar een fietsenwinkel die gister en zaterdag dicht was…vreemd wat er stond toen op de website dat ze gewoon open waren, maar ik dacht…het is weekend dus wellicht daarom. Maar potverdorie vandaag waren ze weer dicht. Er stond letterlijk op de deur: Ma t/m Vr geopend van 9-17 en za+zo geopend van 10-16….Eh niet dus! Nou dan hoef ik ook geen fiets van je, als je me 3x voor niets laat fietsen en telkens dicht bent terwijl er toch echt staat dat je open bent! #doei
Dus ik fiets gelijk door naar een tweede afspraak in Amsterdam Noord. Als ik daar geweest ben, dump ik even snel mijn tas thuis en fiets ik door naar het postkantoor om een ander pakket terug te sturen. En op de terugweg ga ik toch nog even langs de fietsenwinkel waar we zaterdagmiddag het laatste waren. Die ene fiets is toch in mijn hoofd blijven zitten. De eigenaar herkent me en maakt een praatje met me. Ik twijfel tussen 2 fietsen. Qua prijs verschillen ze niet heel veel. Qua uiterlijk wel. De een is wat sportiever, heeft een rekje en geen bagagedrager. De ander heeft geen rekje maar wel een bagagedrager en een andere kleur. Degene die ik mooier vind is natuurlijk ietsje duurder en dat zorgt voor mijn twijfel. Maar daar doet de man niet moeilijk over. Ga met allebei een ritje rijden, en kies er dan eentje. De prijs fixen we wel…Okidoki meneer! Na het rondje beslis ik voor de duurdere te gaan, waar hij een korting opgeeft zodat ie uiteindelijk maar tien euro duurder is dan de goedkopere fiets. Prima dealtje dacht ik zo. Ik fiets op mijn oude fiets naar huis om te lunchen.
Lunch: Bordje pasta met kaas dat nog over was van zaterdag avond.
– Dan ga ik lopend naar de fietsenmaker, mijn werktas alvast bij me zodat ik mijn nieuwe fiets kan ophalen en gelijk door kan naar mijn derde en laatste afspraak van vandaag, om vervolgens door te gaan naar werk.
– Afspraak numero 3 is op de Prinsengracht en erg gezellig, maar om 15:15 uur moet ik echt gaan anders kom ik te laat op werk.
– Uiteindelijk ben ik alsnog dik een kwartier te vroeg op werk omdat ik de afstand een beetje verkeerd had ingeschat, maargoed beter zo dan andersom:)
– Diner: 4 snee brood (2 met humoes+ 2 met kalkoenfilet)
– Werken tot 22:00 uur
– 23:30 uur: Sleepwell:)

Dinsdag 31 januari:

-7:30 uur: Wakker
– Ontbijt: Magere kwart met muesli+rozijnen
– Werken achter de laptop en wat voorbereiden voor de shoot van vanmiddag
Snack: Banaan
– Work-out: Ik ga hardlopen om tegelijkertijd wat locaties te checken voor vanmiddag. Op dinsdag ga ik vaak shooten met Sonja en ik had nog geen exacte locatie in mijn hoofd voor vanmiddag dus vandaar dat ik een groot rondje door de stad ren. Ik ren 11,75 km en stop af en toe om het wat beter te bekijken vanuit verschillende hoeken.
-Lunch: 4 crackers met humoes
– Shooten met Sonja. Terwijl wij onze fietsen stallen in het verlengde van de Ceintuurbaan komt er een redelijk vreemde oude man tegen ons aanlullen. Hij leek niet dronken…maar hij was wel erg vreemd. De man zei ons dat we onze fietsen maar goed op slot moesten zetten omdat er anders wellicht een band gestolen zou worden…Oh en ik had mooie oorbellen in..Bedankt meneer. Zodra onze fietsen op slot staan lopen we richting de Ruychstraat. Het ruikt naar brand…we kijken om ons heen en potverdorie. Het plantsoen staat gewoon in de fik…Geen toren hoge vlammen ofzo maar er komt een redelijk duidelijke rookwolk van ongeveer een meter hoog vanaf en Sonja wil gelijk de politie bellen. Ik stel voor het even aan te kijken en wellicht zelf te blussen met wat water uit bloembakjes die in het plantsoen staan. Ik gooi een volle bloempot water over de dampende bladerenzooi…maar het maakt echt niets uit en brand gewoon verder. En dan opeens staat die rare vent weer achter ons. ” Laat nou maar lekker branden dames”…laat maar lekker branden. Eh….meneer xd?!  Omdat er tientallen mensen langsfietsen en het nog niet vlamt besluiten we om het hoekje te shooten en het even aan te kijken. Als ik na ongeveer 5 minuten mijn hoofd weer eens om de hoek steek staat de man gewoon een stapel kranten in de fik te steken en gooit deze in het plantsoen. W T F… Er fietsen zoveel mensen langs, en de school om de hoek is net uit. Ouders met kinderen lopen langs. Maar NIEMAND stopt…niemand belt de politie en niemand lijkt het ook maar iets te schelen. Dus wij besluiten de politie dan maar te bellen. Ongeveer 10 minuten later rijdt er een politiebusje langs met 5 man erin…maar de man is inmiddels nergens meer te bekennen. Ik ben echt redelijk geschrokken van de individualistische en onverstoorbare instelling van al die mensen die langs zijn gefietst en gelopen. Niet een paar, maar tientallen mensen zijn langs gefietst, gereden en gelopen. En niemand stopte, niemand belde of niemand zei iets tegen de man die gewoon letterlijk een plantoen in de fik aan het steken was… ECHT HOE DAN?! Leven in AMSTERDAM is zo ontzettend belachelijk af en toe. Oh een plantsoen staat in de fik.. ‘ I don ’t care’ . Ik haal gewoon mijn kinderen van school doei. Dat is blijkbaar de gedachte van de gemiddelde Amsterdammer die langs een brandend plantsoen fietst of loopt. Pfff. Soms haat ik de stadse mentaliteit zo intens. I mean, wat moet er gebeuren dat mensen wel opkijken en onfatsoenlijk en asociaal gedrag melden..Anyway, dat was ons shoot avontuur voor de dinsdag. Daarna ga ik boodschappen halen.
– Snack: Wafel + plakje bananenbrood
Diner: Tjarko is nog niet thuis, maar de dinsdagavond is altijd de enige avond per week dat we samen eten (muv de weekenden). Dus dan maken we vaak iets lekkers, leuks en gezelligs. Vandaag was de shoarma in de aanbieding dus het wordt een broodje shoarma met knoflooksaus en een salade voor de vitamientje. Ik maak een salade van rucola sla met tomaat, komkommer, augurk, feta kaas, paprika en ui.
– Na het eten gaan uiteraard nog even GTST kijken. Of althans, ik kijk GTST en Tjarko wast af. Want ik had gekoookt en boodschappen gehaald. #TEAMWORK.
– Snackie: Cornetto ijsje (we delen hem, want het was de laatste)
-Na GTST is het natuuuuuurlijk tijd voor Marco Poloooooo #yayayaya. Ik ben bijna een beetje teleurgesteld dat we nog maar een paar afleveringen te gaan hebben -_-
– 23:00 uur: Slaaplekker!

Woensdag 1 februari:

-7:00 uur: Tringeling! OPSTAAAAAN!
– Ontbijt: Yoghurt met cruesli
Work-out: Zwemmelen! 70 minuutjes peddelen in de Mirandabad!
– Eenmaal thuis fleur ik het huis wat op met bloempjes en daarna duik ik achter de laptop om wat te werken. Ik ga o.a. aan de slag met de foto’ s van gister.
– Lunch: 4 snee maisbrood (2 met brie, 2 met kalkoenfilet)
– Om 12 uur ga ik naar werk tot 22 vanavond.
– Snack: Bastogne koek  + een zakje Nada
– Diner: Witlofsalade met banaan, appel en ongezouten noten
– 22:00 uur: FREEDOM!
– 23:00 uur: G’ night <3

Donderdag 2 februari:

-7:00 uur: Wekker
Ontbijt: Magere kwark met cruesli en hagelslag
Work-out: GYM time, 1 uur kracht en 30 minuten circuitje
Snack: 2 snee brood met pindakaas en hagelslag
– Werken achter de laptop
– Douchen, aankleden en klaarmaken voor werk. Alvast een salade maken voor vanavond.
– Lunch: 4 snee geroosterd brood ( 1 met kalkoenfilet en een gekookt ei, 1 met brie, 2 met honing)
– Werken!
– Diner: Ijsbergsla met een rauwe gele paprika, een gekookt ei, tomaat, komkommer, fetablokjes en augurk.
Late night snackie: Een healthy waffle en een plakje bananenbrood
– 23:00 uur: Slaapfijn:)

Tralalalaaaaaaa en nu ga ik snel naar het zwembad met le BF voor een vrijdagochtend work-out! Maar ik zie jullie volgende week weer, toch:)?! Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  februari 3, 2017 at 10:55

  Wat zijn die foto’s allemaal mooi en leuk zeg en wat eet jij lekker! Die man die de struiken in brand steekt, what the fuck?! En echt dat niemand belt ook, wat is dat voor iets raars? Ik woon niet in Amsterdam, dus voor mij is dat nog even extra raar! Malou x

  • Reply
   Suzanne
   februari 3, 2017 at 10:57

   Hi Malou,

   Dankjewel voor je lieve berichtje:)! Hihi ja ik ben een klein vreetzakje hoor(a) #nietverdervertellen hahaha.

   jaaaa echt he! W T F! Hoe dan? ik kom zelf oorspronkelijk dus ook niet uit Amsterdam en ik verbaas regelmatig over de gang van zaken en mentaliteit hier… Hopelijk belt er wel iemand als mij ooit wat overkomt ofzo!

   Fijn weekend meid!
   xoxo

 • Reply
  (Retro) Sonja
  februari 3, 2017 at 13:37

  Hahaaaa, zo idioot om dat struikverhaal nu weer terug te lezen! Hoe meer ik er aan denk, hoe raarder het alleen maar wordt! Leuke post meis <3

  • Reply
   Suzanne
   februari 5, 2017 at 15:41

   Whahaha echt he! Facking idioot! Ik weet niet of ik er nou om moet lachen of huilen xd

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  EEN WEEK OP EEN RAUW VOEDSEL DIEET

  Wat gebeurt er als je een week enkel op een rauw voedsel dieet leeft?! Precies dat vroeg ik mij dus...

  Sluiten