#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (3 FEBRUARI T/M 9 FEBRUARI)

FRI-NALLY! Weekend again! Maar eerst nog even tijd voor een Flashback Friday postje!
Een goede week wat betreft mijn work-outs, en gewicht. De weegschaal gaf eindelijk weer getallen die me blij maakten #backontrack. 

 

Vrijdag 3 februari: 

-7:00 uur: de wekker
– Ontbijt: magere kwark met muesli
– Werken achter mijn laptop
– Lunch: 4 boterhammen (2 met kalkoenfilet, 2 met humoes)
– Work-out: 60 minuten Power Vinyasa Yoga @ studio191 #heerlijk #relaxt
– Nadat ik tijdens de cooling down van Yoga bijna in slaap viel (oops) stapte ik weer op het fietsje naar huis, onderweg haalde ik nog even wat boodschapjes en eenmaal thuis werk ik nog even verder achter mijn laptop.
– Om 17:30 uur staat Jim voor de deur, de vrijdagavond is vriendjes tijd haha. Dan eten we meestal samen en kijken we gtst+ the voice of holland. Zo ook weer deze week. We eten lekker hollands en duiken dan de bank op.
– Diner: Andijviestamppot + rookworst
– Tv kijken
– Snack: 2 Chocolate chip cookies en later wat paprika tucjes
– 23:30 uur: Welterusten!

Zaterdag 4 februari:

– 7:00 uur: Wakker worden! Zoals ik al in de vorige Flashback Friday vertelde werk ik regelmatig ook nog door in de weekenden. Zo ook heb ik vandaag een drukke dag gepland omdat ik morgen een vrije dag wil.
– Om 9 uur heb ik afgesproken in Amsterdam West om samen met blogvriendinnetje Joëlla te ontbijten, bij te praten en te shooten.
– Ontbijt: Granola met kokosyoghurt en fruit
– Shooten, kletsen en door naar de volgende locatie.
– Om 12 uur ben ik alweer thuis want dan heb ik afgesproken met Jim om nog meer te shooten en uiteraard ook bij te kletsen.
– We shooten een sportieve look voor een februari campagne en eentje voor een upcoming work-out post. Maar omdat er iets mis is met mijn camera duurt dit helaas 10 x zolang als gepland. VET BALEN! Ik weet op dat moment niet eens of er uberhaupt 1 foto gelukt is. Op hoop van zege dan maar. We kunnen nog wel een uur doorgaan of wachten tot dat ding het weer ging doen, maarja dat is loze tijd en bovendien had ik nog een andere afspraak. Alles ging een beetje gehaast, omdat we ook nog ergens wilde lunchen. Deze lunch liep ietsje anders.
– Toen we na bizar veel omleiding en de weg kwijt raken rond 16 uur EIN-DE-LIJK aankwamen bij het restaurant waar we wilde eten bleek het dicht te zijn…OH NOOOOOO! De locatie van dit restaurant was totaal afgelegen en niet in de buurt van enig ander eettentje. Wat nu? Ja nu konden we net zo goed door voor diner hahaha. We besluiten dan ook maar helemaal terug naar de Pijp te fietsen.
– Snack: We gaan even een theetje doen bij Cotton&Cake. Hier serveren ze allemaal healthy en biologische producten. Ik neem een verse gemberthee en een plakje bananenbrood met walnoten.
– Terwijl we praten krijgt Jim een berichtje dat zijn ouders in Adam zijn en aangezien het restaurant toch pas diner serveert vanaf ongeveer 17, besluit hij zijn ouders nog even op te zoeken. Ik ga alleen in een cafe zitten werken en wachten tot hij komt.
–  Rond een uurtje of 19 is hij terug.
– Diner: We bestellen beide de Kipsaté met friet en groenten. Ik bestel er ook nog een Ijsthee bij. Het is zo lang geleden dat ik iets anders dronk dan water of thee..
– Met volle buikjes fietsen we door de stromende regen #wateenellendevandaag naar huis voor wie is de mol. Uiteindelijk praten we alleen maar en heb ik niets van WIDM gezien.
– 2 uur: Truste!

Zondag 5 februari:

-6:15 uur: Wakker…#areyoukiddingme pfff ik heb geen oog dicht gedaan vannacht en kom ook niet meer in slaap
Ontbijt: Een peer+kiwi
– Work-out: Ik ga 7,5 km rennen door Duivendrecht
Lunch: 2 snee maisbrood met humus.
– Dan nu toch echt maar eens Wie is de Mol terugkijken, oh en Flikken maastricht natuurlijk!
– Dan duik ik weer achter mijn laptop om wat te werken. Tja, ik kon het toch niet laten (A)
Diner: Zero honger vandaag. Ik eet twee snee maisbrood met kalkoenfilet en een cracker met kaas
– 20:30 uur: in bed met YouTube. Ik ga doelloos vlogs kijken van Monica Geuze, Queen of Jetlags en Annemerel. Telll me wat voor Vlogs kijken jullie??? Tips voor wie ik moet volgen? Let me know!
– 22:45 uur: Slapen!

Maandag 6 februari:

-6:30 uur: AGAIN….Yes again!
– Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
– Work-out: Ik ga lekker naar de gym om de week zwetend te beginnen! Een uur kracht en een half uur circuitje.
– Vanuit de sportschool ga ik even langs de supermarkt om boodschappen te halen en eenmaal thuis ga ik de was doen en lekker douchen.
-Dan zet ik een muziekje op en ga ik aan het werk achter mijn computer.
Lunch: 3 geroosterde broodjes (1 met kaas, 2 met filet american) + een gekookt ei
– Na de lunch maak ik alvast mijn avondeten klaar en dan is het ook alweer tijd om te werken.
– WORKTIME
– Diner: 3 stronken rauwe witlof+ kiwi+ appel + handje rozijnen + ongezouten noten
– 22:00 uur: Klaar met werken en snel naar huis
– 23:30: G’ night!

Dinsdag 7 februari:

-6:00 uur: Wakey, wakey
Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
Work-out: Ik ga een uur zwemmen
– Eenmaal thuis werk ik even mijn mail bij en dan staan mijn moeder en broertje alweer voor de deur!
– Yay wat fijn:) Ze hebben ook nog originele aardappelkratjes meegenomen zodat ik het huisje weer een beetje leuker kan maken. Beetje bij beetje begint het echt ergens op te lijken:) Cosy corners all over.
– Lunch: Ik neem ze mee naar een Japans restaurant op de Zuid-as. Het heet Wagamama en je kunt er heerlijk eten, dat wist ik omdat ik er eerder al eens at bij de opening van hun restaurant in Rotterdam. Ik bestel een carrot juice en teppanyaki van soba noodles met kip, garnalen, ei, paprika, taugé, ui en lente uitjes. Gegarneerd met gebakken sjalotjes, rode gember en sesamzaadjes. En ik moet je zeggen. Het smaakte me goed alleen ik was wel een beetje overvol en misselijk na die tijd. Sinds vrijdagnacht heb ik totaal geen trek meer en eet ik enkel omdat ik moet eten,  er is nog geen dag geweest dat ik meer dan 1500 calorieën heb kunnen eten waardoor ik grotere maaltijden op dit moment echt niet trek. Ik drink mijn juice dan ook niet op. Het is me echt teveel.
– Na de lunch drinken we bij mij thuis nog een kopje thee en dan gaan zij weer naar Epe voor de verjaardag van mijn oom. Ik blijf in Amsterdam en ga de kistjes lekker versieren en nog even aan het werk achter mijn computer.
– Om 18 uur maak ik mij klaar om gezellig naar Max te gaan. We hadden afgesproken om ook gezellig te eten, maar na de teppanyaki van vanmiddag heb ik nog geen honger. We besluiten tomatensoep mee te nemen en eten er een stokbroodje bij.
– Daarna gaan we lekker op de bank kletsen en pakken we de laptop erbij om te kijken voor een lange reis die we samen eventueel willen gaan maken. Oh en uiteraard GTST. Max heeft een Videoland abbo waardoor we zelfs vooruit kunnen kijken #guiltypleasuregoals! hahaha.
– Om 22:45 uur schrikken we van de tijd. We moeten morgen allebei gewoon weer werken dus misschien wel handig om te gaan slapen.
– 23:30 uur: Welterusten!

Woensdag 8 februari:

-6:15 uur: Well…oke then. 15 minuutjes later dan gister #pff
– Ontbijt: Magere yoghurt met wat kokossnippers
– Mails, administratie en muziek:)
Work-out: Een buikspierkwartiertje thuis en daarna ga ik 7 km rennen terwijl het half sneeuwt/hagelt. Het is -1 en het waait, maar het voelt zo chill om er doorheen te rennen:)
– Lunch: still not hungry at all. Maar ik moet iets eten van mezelf want ik moet tot 22 uur werken en ik heb gesport. Dus ik blijf net zolang aan tafel zitten totdat ik 3 boterhammen op heb. ( 2 met kaas, 1 met filet american en een gekookt ei)
– Om 12 uur zit ik op de fiets naar mijn werk. Again…Natte sneeuw:) Ik verbaas me er over hoe mooi Amsterdam eruit ziet als er op de bomen een wit laagje ligt en als de lucht zo strak helder wit is. Can’ t wait for summer, (picknicken in het park, buiten wandelen in korte broek, strandwandelingen, terrasjes pakken en natuurlijk buiten sporten in de zooooon!) maar dit is ook best mooi om door te fietsen!
– Work, work, work!
– Diner: Banaan + Appel
– Snack: zakje nada aardbeien
– 22:30 uur: Home again
– 00:00 uur: Sleepwell!

 Donderdag 9 februari:

-7:30 uur: Wakker
– Ontbijt: Banaan + Appel
– Work-out: GYM TIME! Een uurtje kracht + 15 minuutjes buikspier kwartier
– Boodschappen halen, even langs een afspraak en dan thuis douchen
Lunch: 2 snee brood met filet american + gekookt ei, en een cracker met kaas
– Werken!
– Diner: Witlofsalade met een grote bak gemengd fruit (ananas, meloen, druiven, appel, peer) Even wat extra vitamientjes want ik voel me een beetje ziekjes. Keelpijn, hoofdpijn en hoesten blegh. En ik moet fit zijn want morgen aaaal mijn lieve vriendinnetjes langs en dan gaan we met z’ n allen heel veel pizza, chips en koekjes eten en gezellig stappen!
Snack: een snicker en twee biscuitjes
– Workie workie till 22 uur
– 23:00 uur: SLAAAAPFIJN!

Goed, nog één dagje werken en dan gaan we vanavond gezellig drankjes&dansjes doen in de stad #zinin! What about you? Hoe ziet jou weekend er uit:)?

Have fun en tot volgende week:)

Liefs, xx

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
hardloopschema halve marathon
HARDLOOPSCHEMA HALVE MARATHON

Met dit hardloopschema halve marathon loop ook jij wellicht wel je eerste halve marathon binnenkort! Droom je al een tijdje...

Sluiten