#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (10 februari t/m 16 februari)

Hi there!

It’ s friday again! Tijd om jullie weer een kijkje in mijn afgelopen weekje te geven. Een weekje zoals jullie hem niet van mij gewend zijn. Maximaal dansjes doen tot het alweer bijna licht werd, die-hard pizza, frietjes en chips eten en ook iets teveel wijntjes…ai, ai ai…Dat was dan gelijk ook de week waarin mijn lichaam zei: HO STOP! Tot hier en niet verder…dit zijn we niet van je gewend Suzanne! #entoenwasikziek Maar gelukkig besloot ik niet ellendig op de bank te blijven hangen en gebeurde er ook nog een aantal serieuze en opmerkelijke dingen deze week. Lees je weer gezellig mee:)? 

 

Vrijdag 10 februari:

-9:00 uur: Ik sta om 9 uur ipv 7 uur op want ik voel me niet optimaal.
– Ontbijt: Yoghurt met muesli
– Even een warme douche in de hoop dat ik me wat fitter voel…Maar helaas tevergeefs. Dan kleed ik me warm aan en maak ik me klaar voor een dagje meetings.
– Work-out: Mijn work-out van vandaag bestaat uit van afspraak naar afspraak fietsen. En voor je denkt…is dit een work-out? Het kwam in totaal neer op zo’ n 50 km en het was -3 graden buiten…K-k-kapot-koud! Om 11 uur ben ik keurig op tijd bij mijn eerste afspraak in Amstelveen.
– Snack: Banaantje
– Rond lunchtijd ben ik weer thuis en ik ga dan ook gelijk even lunchen terwijl ik ondertussen mij  laptop opstart om wat mails te beantwoorden.
– Lunch: 4 boterhammen (2 met kaas, 2 met pindakaas)
– Op naar afspraak 2 en daarna gelijk naar afspraak 3. Beide totaal aan de andere kant van Amsterdam. Ik ben de hele dag aan het fietsen lijkt het wel haha.
– Om 17:45 uur ben ik weer thuis en moet ik enorm opschieten. Want om 18:15 uur staan mijn vriendinnetjes voor de deur voor een ouderwets gezellig avondje.
– Ik spring snel onder de douche en maak me klaar voor een avondje waar ik HEEL veel zin in heb!
– Diner: We bestellen met zijn allen pizza’ s. Ik neem een halve quattro formaggi, een halve kip kebab en een stukje Supreme. Daarbij drinken we gezellig wijntjes.
– Na het eten ‘ kijken ‘ we met zijn allen TVOH…we praten eigenlijk meer en de tv staat aan. Terwijl we ondertussen ook nog chips eten en ons opmaken.
– Rond een uurtje of 23 moeten we nog even wachten op Max die vanuit haar werk ook langs komt om mee de stad in te gaan. We maken er thuis alvast een gezellig feestje van. Lekkere deuntjes gaan we altijd goed op. Volledig in de stemming vertrekken we rond een uurtje of 00:00 naar het centrum.
– We belandden in een onwijs leuke club waar we heel toevallig ook een andere vriendengroep uit Epe tegenkomen. Voor degene die mij nog niet zo lang kennen. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje tussen Apeldoorn en Zwolle, Epe dus. Vanavond gingen we uit met een groepje vrienden van de middelbare school. En in de club kwamen we dus ook een andere vriendengroep tegen van dezelfde middelbare school…echt bizar toevallig. Het was zo superleuk dat ik de tijd helemaal vergat en opeens was de club bijna leeg en begon het alweer licht te worden. Lets go home…of toch nog eerst even langs de snackbar..? Ja dat laatste hahah!
– Bij mij thuis bleven 3 vriendinnetjes slapen. Uiteraard werd er nog even gekletst en chips gegeten…en toen sloten we toch echt onze oogjes.

Zaterdag 11 februari:

-11:00 uur: wakker? OMG neee niet NU AL wakker! Ik ga snel even plassen en zie dat de andere meiden ook nog slapen, dus ik kruip gauw weer terug. #au #hoofdpijn
– 13:00 uur: Oke dan, nu is het wel goed geweest.
Ontbijt…eh lunch, brunch…whatever xd : Ik eet 4 snee brood ( 2 met kaas, 2 met humoes)
– We ruimen het huis met zijn allen een beetje op en dan douchen we één voor één op ons gemak en maken ons klaar. Zelf ben ik nog een tijdje bezig met mijn telefoon die gisteravond is gecrasht… Het was maar goed dat ik een aantal wijntjes teveel op had, anders had ik daar waarschijnlijk de hele avond over in de stress gezeten. Alles was namelijk gone, mijn foto’ s, notities, bestanden…En hij opende geen enkele app meer behalve whatsapp en mails…hij ging ook continue uit en aan zonder dat ik dat wilde. SUPER vreemd. Ik had nog de hoop dat ie het vandaag spontaan weer zou doen nu ik hem een nachtje en ochtend met rust had gelaten..maar helaas:(
– Als mijn vriendinnetjes weg zijn fiets ik dan ook gauwe even langs de Apple store. Maar daar hadden ze geen tijd voor me…Echt die service daar is zo holy crap slecht. ” Maandag op z’ n vroegst mevrouw” . Pff… zoveel mensen met een Iphone, 1 Apple store..beter zorgen ze eens voor voldoende personeel. Maargoed, ik zoek het zelf wel uit. Adios amigos. Gelukkig staat er wel een nieuw paar schoenen op me te wachten bij thuiskomst…YAY! Nieuwe zwarte Puma’ s ! Ik trek ze gelijk aan de sneeuw in…misschien was dat niet het meest slimme idee. Maar so be it:) You only live once right:)
– Om 17 uur heb ik afgesproken in Café vrijdag voor een theetje dus veel tijd heb ik niet, maar dat komt dan straks wel.
– Om 19 uur ben ik weer thuis en heb ik onwijze trek in friet en kroket….en eigenlijk ook in kaassoufle en een broodje met hete kip ofzo.. Weetje wat Suus…Trakteer jezelf eens en bestel het gewoon allemaal. Dat dacht ik…en dat deed ik!
– Diner: Frietjes met satésaus en mayo+ een kroket + een kaassoufflé + pita hete kip! En ja dat ging allemaal op:)
– Na het eten plof ik als een verzadigd varkentje op de bank voor een nieuwe aflevering van wie is de mol?!
– Daarna duik ik achter mijn computer om nog eens even te checken wat er nou met mijn telefoon kan zijn…het lukt me nog niet om het op te lossen en na een uur klooien ga ik dan ook maar slapen:)

Zondag 12 februari:

– 11:00 uur: Wakker…nog brakker en zieker dan gister. Maar nu ben ik echt goed ziek. Toch uit de veren en gelijk de eerste was erin.
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli.
– Eerste wasje ophangen. En nieuwe erin.
–  Vrijdagmorgen voelde ik me al ziekjes, zaterdag was dit natuurlijk alleen nog maar erger door het uitgaan en de drank. Maar nu…Pfff nu voel ik me echt maximaal beroerd. Keelpijn, hoesten, mijn hoofd gloeit en barst bijna uit elkaar. Ik ga eventjes op de bank liggen klooien met mijn telefoon, in de hoop dat hij weer iets gaat doen…maar tevergeefs. En dan besluit ik dat ik nog wat van deze dag wil maken. Als de tweede was hangt is het tijd voor actie.
– Vandaag moet er ook gewerkt worden. Ik app Jim dat hij gewoon kan langskomen, we zouden wat foto’ s maken en ik wil niet als een zielig kind de hele dag op de bank hangen.
Lunch: We eten samen even een broodje. Ik eet er 2 met kaas en 1 met pindakaas.
– We maken daarna snel wat foto’ s en dan gaan we gezellig nog even de stad in. Ik wil namelijk nog twee gaatjes in mijn oor laten schieten. Al best een tijdje loop ik rond met het idee van een tweede gaatje. Maar ik ben zo’ n persoon die altijd eeuwig twijfelt over dingen en moeite heeft met knopen doorhakken. Maar vandaag ben ik in de knopen doorhak mood. Dus gaan met die banaan en gewoon laten zetten die gaatjes!
– Als de gaatjes gezet zijn vieren we het met taart bij…uiteraard de drie graefjes! #yummieyummie We nemen een stuk strawberry cheesecake en een stuk carrot cake!
– Daarna fietsen we ieders naar ons eigen huis en doe ik een nieuwe was. Zondag is wasdag merk je al wel.
– Diner: Totaaaaal geen zin meer om boodschappen te doen. Doodop. Ik heb nog vlees in de koelkast en een zak oven frietjes in de vriezer. Prima dacht ik zo. Ik warm de kip op met wat kruiden en verwarm de oven voor met daarin een pita broodje en de frietjes. En dan heb ik een heerlijk zondags maaltje:)
– Na het eten ga ik klaarzitten voor de eerste aflevering van Boer zoekt vrouw. Yaaasz. #guiltypleasure
– Daarna ruim ik de laatste was op en val ik in slaap…ik ben echt super beroerd.

Maandag 13 januari:

– 2:00 uur… 3:00 uur….4:30 uur…6:00 uur…: wakker, wakker, wakker again…ik heb serieus alle uren van de klok gezien vannacht. En maar zweten, en maar hoesten, snotteren en kuchen. Warm…dan weer koud. En dan weer plassen. Dit was echt een vreselijke nacht.
– 10:00 uur: Oke laat ik er toch maar eens uitgaan…al voelt het alsof het nog steeds 6 uur in de ochtend is.
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Op de bank met een kopje thee en mijn laptop. Ik ga gewoon wat werken, maar wel op een aangepast tempo vandaag.
– De was ophangen, een extra lange warme douche…en extra theetjes.
Lunch:  snee brood ( 2 met kaas, 2 met pindakaas)
– Dan besluit ik toch te gaan werken. Ik voel me echt alles behalve goed, maar er moet toch ook geld verdiend worden en bovendien is er niemand die kan invallen. De opa van een collega is overleden en ik wist hoeveel moeite zij al had gehad om voor vandaag vervanging te regelen. Ruilen was dus toch geen optie.
– Op werk gaat de dag een beetje voorbij als een waas. Het is warm en ik heb het gevoel alsof ik de hele dag scheel kijk haha.
– Diner: I need vitamins. Dus ik heb de hele fruitmand meegenomen. Ik eet een banaan, 2 appels en 2 sinaasappels.
– Om 22 uur ben ik eindelijk vrij en is het superglad buiten. De ontdooide sneeuw vriest weer op en ik kan niet echt snel naar huis fietsen:(
– 23:30 uur: Welterusten<3

Dinsdag 14 februari:

-8:00 uur: Goedemorgen Valentijnsdag…of naja laat dat ‘ goede’  maar weg. Ik ben nog steeds onwijs ziek en heb de halve nacht lopen woelen en kuchen. Maar het is wel Valentijnsdag dat is duidelijk xd Mijn hele social media feed staat er vol mee #blegh, en ik kan de tv niet aandrukken of er komt wel iets over op. Vorig jaar schreef ik al een artikel over hoe vreselijk ik Valentijnsdag vind. Of naja vreselijk… Het is gewoon belachelijk commercieel gedoe in mijn ogen. Er zijn 364 andere mooie dagen in het jaar waarop je lief voor elkaar kunt zijn en lieve dingen kunt zeggen. Als je nou gewoon eens 365 dagen in het jaar eerlijk en trouw bent naar en aan elkaar dan hoeft zo’ n dag toch helemaal niet. Al is het natuurlijk wel leuk als je samen gezellig gaat koken of een filmpje gaat kijken. Gewoon omdat het kan op deze dag. Maar het gaat vooral om die 364 andere dagen waarop je elkaar kan laten zien wat liefde is.
– Ontbijt: Griekse yoghurt met cruesli
–  Na het ontbijt ga ik nog even plat. Ik voel me echt beroerd en blijf maar snotteren.
– Om 12 uur heb ik afgesproken met Sonja om te shooten dus rond een uurtje of 11 kom ik dan toch maar van de bank gestrompeld.
– Shooootingtime
Lunch: We gaan samen even lunchen bij Coffee&Coconuts. Zo’ n leuk tentje, met die zitzakken en van die hangplanten overal. Stiekem toch een romantisch plekje uitgekozen op deze dag whahaha. Ik bestel een sandwich met geitenkaas en zoete aardappel puree. Daarbij een smoothie voor de vitamientjes. I really need them!
– Nadat ik mezelf weer uit de zitzak heb gekregen fiets ik naar huis. Thuis pak ik gauw een tas en ga ik snel naar de Lidl voor het spitsuur begint. Iedereen in Amsterdam of andere grote steden weet het: Ga NIET naar de supermarkt tussen 17 & 19. Gewoon NIET DOEN! Het is voor mij soms nog een beetje wennen. Toen ik 16 was werkte ik zelf in een plaatselijke supermarkt in het dorp waar ik ben opgegroeid. En daar was het rond die tijd altijd superrustig omdat iedereen daar schijnbaar keurig rond die tijd eet. Echte boeren eten dus elke dag om 17 of 18 uur…. En in de stad eet iedereen wanneer het hem of haar uitkomt en doet iedereen boodschappen uit werk of school. En daarom moet ik zorgen dat ik voor 17 uur mijn minestjes met kip en groenten binnen heb.
– Diner: What I just bought. Mi met broccoli, courgette, paprika, ui, kipfilet, sesamzaadjes en teppanyaki woksaus.
– Na het eten ruim ik wat op in het huis en ga ik GTST kijken gevolgd door 4 handen op 1 buik. Als je denkt dat je wel eens issues hebt in je twintiger jaren…My gaaad. Deze tieners kunnen er wat van.  Eigenlijk frustreer ik me alleen maar als ik naar zo’ n programma kijk. En toch kijk ik het…xd
– 22:00 uur: Welterusten lieve mensen, Suus is klaar met deze dag!

Woensdag 15 februari:

– 7:30 uur: Wakker!
Ontbijt: Griekse yoghurt met cruesli en wat hagelslag
– Again duik ik weer op de bank met een kleedje en een kop thee, maar wel met mijn laptop om te werken. Ik werk hard door en dan opeens moet ik alweer bijna werken!
– Douchen, aankleden, opmaken.
– Om 12 uur gaat de bel… De postbode met een Valentijnsdoos/Greetz pakket. Huh? Het was toch gister grapte ik. Ja zei ze…er waren problemen bij Greetz. Even dit mensen….HOE DAAAAN?! Je hebt facking 1 taak als Greetz zijnde…1 taak…bezorg pakketjes en brieven op tijd… Hoe veel en hoe vaak versturen wij mensen tegenwoordig nog brieven en kaarten? Precies….almost never! Dus als Hallmark of Greetz zijnde mag je je handjes dichtknijpen dat er dagen zoals Valentijnsdag bestaan. Daar leven ze van…dan moet je shinen, dan moet je alles uit de kast trekken om te laten zien wat je waard bent als bedrijf…en dan fock je het op door te laat te leveren. Het is niet alsof ze bij Greetz verrast konden zijn door Valentijnsdag xd Oh wow opeens bestelden mensen veel rozen dat hadden we niet verwacht xd  No just NO! Jullie zijn de NS toch niet…die verwachten ook nog steeds geen sneeuw en bevroren rails terwijl het toch elke winter in dit land wel een aantal keer vriest.  Anyway,Greetz..: Total disaster! You screwed up! Ik kon namelijk zien dat het pakket op tijd besteld was.
– Lunch: Ik warm nog even snel een bord vol kip met mi en groenten op van gister en dan ga ik naar werk.
– Workie, workie, hoestie, hoestie. Oh man wat ben ik slecht. Ik zit 5 minuten op werk en vraag me af wat ik hier doe. Maargoed, ik ben er nu dus laten we er het beste van maken! #GOGOGO
– Diner: Banaan+ 3 sinaasappels+ appel (just because vitamins you know)
– Snack: Lenny&Larry koek
– 22:00 uur: Vrij!
– 22: 45 uur : 1, 2, 3 schaapjes….4, 5, 6 schaapjes….

Donderdag 16 februari:

-7:30 uur: Kuch, kuch wakkker.
– Ontbijt: 4 snee brood met pindakaas en hagelslag
– Werken achter mijn Laptop. Tussendoor komt er nog een pakketje binnen van NAKD. Leuk voor jullie: Vandaag en morgen krijgen jullie nog 20% korting met de code: ‘ SuzanneB20‘ .
– Lunch: Ik warm weer een bordje op met mi, groenten en kip. Een beetje eenzijdig, maar wel gewoon goed voedsel. Dat mocht ook wel weer na afgelopen weekend #oopsie #biggetje
– Om 12 uur zit ik alweer op de fiets naar werk. Het is werkelijk prachtig weer! De zon schijnt en het is waaaarmmmm! Pfoeee hee. Die winterjas voelt echt totaal overbodig. Hopelijk zorgen die zonnenstraaltjes ervoor dat ik me snel weer topfit voel. Ik wil zo graag weer sporten! Mis het enorm!
– Diner: Witlof salade van 3 stronken rauwe witlof met een sinaasappel, banaan en blauwe druiven.
– 22:00 uur: Jaaaaaa vrij! Dat was m’ n laatste werkdagje van deze week bij mijn baas. Morgen en dit weekend nog werken voor mezelf en dan heb ik een weekje vakantie van mijn vaste werk! Dan kan ik lekker even werken aan de blog en mijn eigen dingetjes doen:)
– 22:45 uur: Sleepwell:) xoxo

Zo dan, hebben jullie deze shocking Flashback Friday overleeft? Nu ik hem zelf teruglees is ie in ieder geval totaal anders dan normaal. No real work-outs, veel ongezond voedsel, veel geklaag over mijn gezondheid, weinig events en toffe afspraken…Dat kan volgende week alleen maar beter gaan! Ik heb in ieder geval al een paar toffe afspraken voor volgende week gepland staan, en ik voel me langzaam al ietsje beter/fitter worden dus kom vooral volgende week weer even spieken!

Ik wens je een fijn weekend ! <3
xoxo Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Come-Moda
  februari 17, 2017 at 11:01

  Leuk gedaan Suus!

 • Reply
  Eva
  februari 17, 2017 at 21:14

  Mag ik even twee vragen over je kleding stellen? 😛 Waar heb je je roze/witte blouse vandaan? En je fishnet socks of panty?

  Liefs!

  • Reply
   Suzanne
   februari 17, 2017 at 23:04

   Hi Eva:)

   Natuurlijk mag dat! Het wit/roze gestreepte blousje is van h&m en de panty van Leg Avenue! Laat het me vooral weten als je nog meer vragen hebt:) een heel fijn weekend!

   Liefs, xoxo

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Welke yogastijl past bij jou?

  Check welke yogastijl het beste bij jou past! Yoga! Een work-out, een way-of-life, een herstel methode of gewoon zweverig gedoe?...

  Sluiten