#FASHIONwithsuus

HOW TO WEAR FISHNET TIGHTS

Morning peeps!

Vandaag wilde ik het even kort met jullie hebben over de fishnet trend. Want de zogenoemde klassieke ‘visnetpanty’ is een accessoire dat de laatste tijd overal weer opduikt. Loveit, deze panty kan je outfit echt even dat extra stukje fashion geven. Als het goed is hebben jullie hem dan ook al een aantal keer voorbij zien komen op mijn Instagram. Maar het is niet de meest gemakkelijke fashionable comeback. Want hoe in vredesnaam combineer je deze fishnet tights op zo’ n manier dat het niet gelijk ordinair staat? Well, ik ga het laten zien!

 

Er zijn een aantal opties met de fishnettights die ik zelf erg aantrekkelijk vind. Eerder al kwamen de eerste twee opties voorbij op mijn blog/insta. Vandaag laat ik jullie wat uitgebreider een derde optie zien!

1. Show it baby

Don’ t be shy and show your legs! Deze optie zou ik omschrijven als een beetje funkie en stoer, maar toch ook vrouwelijk. Je kunt de fishnet tights gewoon combineren met een minirokje, een stoer/sportief shirt, een leren jackie en stoere boots. Zo houden we het punk imago van de panty toch ook een beetje in stand.

2. Star fever

Iets minder funk, iets meer zachte rock&roll. De volgende look zou ik omschrijven als erg stoer met een sexy touch. Deze look postte ik eerder ook al op de blog (check hem hier). Ik combineerde mijn fishnettights met een paar stoere boots en een vrolijk, vrouwelijk sterretjes blousje. Het blousje maakt het geheel wat minder hard en rock&roll.

3. Peek a Boo

En dan nu de fishnetlook anno 2017! In deze outfit draag ik de fishnettight onder mijn ripped boyfriend jeans, waarbij de panty ook nog een stuk boven de tailleband van mijn broek uitkomt. Deze look zou ik omschrijven als uitdagend stoer met een vrouwelijke funk vibe. Ik combineerde de look verder met mijn nieuwe Puma sneakers van een hele toffe sneakerstore die ik een paar weken terug ontdekte. Het heet The Athlete’s Foot en ze verkopen er echt onwijs gave sneakers! Oh my, deze puma’ s… I just LOVE them! Ze passen perfect bij deze look omdat ze sportief, vrouwelijk en toch stoer zijn! Ze maken de look gewoon net wat eleganter en vrouwelijker dan wanneer je er een paar lompe boots of sneakers bij zou dragen. Daarbij draag ik een witte crop-kol van topshop, een leren jackie en een vlecht in mijn haar om toch weer een beetje dat oude funkie stijltje te behouden, en mijn lange beige jas om het geheel toch niet té stoer en hard te maken. Wat vinden jullie van deze look:)?

Hoe zouden jullie de fishnet combineren? Let me know!

xoxo

Schoenen: Puma via The Athlete’ s Foot/  Truitje: Topshop / Broek: Topshop / Leren jackie: Oldie van H&M  / Fishnettights: Leg Avenue / Jas: Primark 

Fotografie door: Jim Scholten

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

Related Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tammy
  February 22, 2017 at 14:21

  I love the fishnet in the jeans best. All your looks are pretty great though.

  • Reply
   Suzanne
   February 22, 2017 at 14:22

   Thanks Tammy! Have a wonderful day<3 xoxo

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  February 23, 2017 at 09:11

  Ik vindt ze het gaafst onder de broek!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  FLASHBACK FRIDAY (10 februari t/m 16 februari)

  Hi there! It' s friday again! Tijd om jullie weer een kijkje in mijn afgelopen weekje te geven. Een weekje...

  Close