#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (17 februari t/m 23 februari)

Een helikoptervlucht boven Amsterdam, een bootcamp met Olympiër en nationaal mederecordhoudster  Naomi Sedney, een work-shop brigadeiro’s maken, een ‘ sweaty biotherm work-out sesh‘, een vrolijk Rhonisch work-out event én een diner in de Adam toren! Het was weer een hectisch, maar bovenal fantastisch weekje! Duik je weer mee in mijn avonturen van de afgelopen week:)?

 

Vrijdag 17 februari:

-7:00 uur: Wakker
-Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
– Op de fiets naar Amsterdam Buitenveldert, daar heb ik om 8 uur een afspraak.
– Om een uurtje of 10 ben ik weer thuis en duik ik nog even snel achter de laptop om wat administratie bij te werken.
-Lunch: Samen met Sonja ga ik lunchen bij Bulls&Dogs in de Pijp. Deze hotspot stond al een heeeele tijd op mijn lijstje, maar het was er helaas nog nooit van gekomen. TOT vandaag dus #YAY!
Stiekem had ik thuis de kaart al bekeken en wist ik wat ik wilde. Een heerlijke mokka milkshake met een hotdog met spekjes, chips en zoete aardappelfrietjes. Vetten, Koolhydraten, Suikers….Alles door elkaar. OH zo slecht…maar oh zo lekker af en toe. #lifeisaboutbalancenzo #cheatmeal #vreetzakkie
– Na de lunch gaan we nog wat foto ’s maken en daarna fiets ik door naar de Apple store omdat mijn telefoon tijdens onze lunch helaas alweer gecrasht is #mimimi #huilen
– In de Apple store kunnen ze mij wederom niet helpen #toobad. Maar wat ik volgens de jongeman uit de Apple store wel kan proberen is mijn telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen…Ai. Dat is best een dingetje…Maargoed, als ie telkens blijft crashen kan ik er ook niets meer mee…
– Eenmaal thuis besluit ik even wat te werken en vervolges boodschapjes te halen.
– Diner: Jimmie komt gezellig eten en we maken een pasta kip met pesto en groenten. Lekker studentikoos.
– GTST+ THE VOICE FINALE!
– Snack: Een cornetto ijsje
– 23:30 uur: Sleepwell,xx

Zaterdag 18 februari:

– 7:30 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: 3 snee brood met pindakaas en hagelslag
– Om een uurtje of 9 ben ik helemaal klaar voor dé grote schoonmaken. Op mijn gemakje ga ik in het huis aan de slag. Opruimen…(kleding, schoenen, tassen all over tha place…#girlsstruggles), schoonmaken, stofzuigen en dweilen.
Work-out: Dan ga ik na een week best wel ziekjes te zijn geweest weer voor het eerst sporten. Normaal sport ik natuurlijk dagelijks, dus dat ik het nu een week niet heb gedaan voelt als een jaar…MAAR eigenlijk gaat het rennen best lekker. Ik ren 7 km met een gemiddelde snelheid van 4,36 per km…En dat met continu hoesten…Ik ben blij:)
– Lunch: La la la lekker 4 snee maisbrood met kipfilet en een gekookt eitje.
– Na de lunch is het alweer bijna 15 uur en ik moet nog even langs het postkantoor en de fietsenmaker. Als ik dat gedaan heb is het bijna 16 uur en tijd voor een taartje.
Snack: De zus van mijn vriend is namelijk jarig vandaag en daar staat een heerlijke red velvet cake op mij te wachten.
Diner: Om 19 uur komt Jimmie weer langs om samen Hutspot te eten! Heel basic, enkel aardappels, wortels en ui…geen melk en geen vlees en verder niets erdoor. Simpel, en toch lekker en gezond! Het kan niet altijd feest zijn qua ingrediënten.
– Wie is de Mol! Wie is het? Wie verdenken jullie? Wij zaten na deze avond volledig op Thomas…
– 22:30 uur: Welterusten!

Zondag 19 februari:

-9:15 uur: Oeee heerlijk uitgeslapen
Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
– Klaaaarmaken voor vandaaag! Snel douchen en kleertjes aan, tasje vol proppen met mijn camera, toiletspulletjes en andere (on)belangrijke spulletjes. Want, want, want waaaaant ik ga vandaag met Adidas op stap ter ere van hun nieuwe ultraboostx schoen die afgelopen woensdag officieel is gelanceerd en nu dus in alle winkels verkrijgbaar is!
– Om 12 uur verzamelen we in Amsterdam Noord. Vervolgens gaan we met taxibusjes naar de plaats waar we met een heuze Adidas Helikopter zullen opstijgen ! JAAAAAAA dat lees je goed! Een helikopter! HOE TOF IS DAT?! Ik heb nog nooit in een helikopter gevlogen en ben super excited. We krijgen op de locatie allemaal een setje sportkleding van Adidas en natuurlijk de ultraboostx schoenen! En dan is het nog even spannend gezien de mist en regen van vandaag of er wel gevlogen mag worden…maar uiteindelijk zitten we om 14 uur toch echt in de Heli! O M G! We vliegen over Amsterdam, Purmerend, Volendam en grote stukken typisch Nederlands landschap met weilanden, polders en molens. Het uitzicht is werkelijk fan-tas-tisch! Mijn gevoel opeens ietsje minder…pff, ik werd me toch een partijtje misselijk in die heli. Onbeschrijfelijk! Ik ben nog nooit wagenziek geweest, heb geen last op boten of in een vliegtuig…maar nu…Ik weet niet wat er gebeurde maar het voelde zo naar. Het zweet brak me aan alle kanten uit toen de piloot besloot wat bochtjes/halve loopings en snelle dalingen te maken. Ik werd zo misselijk dat ik moest overgeven…Heel genant!! Ik schaamde ma natuulijk ka-pot ! Maar ik kon er niets aan doen, wellicht omdat ik niets meer gegeten had sinds het ontbijt?! I don’ t know. Toen we eenmaal weer op de grond stonden bleek ik niet de enige te zijn #fieuw. Ook in de andere helikopters waren er mensen zoals ik geweest hihi.
– Vanuit de heli mochten we rechtstreeks door naar de kapper. Daar werden onze haren supermooi ingevlecht zodat we allemaal boxer braids droegen die middag.
Snack: Banaan + flesje water
– Toen we allemaal weer waren bijgekomen van de vlucht werden we met de taxi naar het Westerpark gebracht voor een bootcamp met Naomi Sedney. Een Nederlandse atlete die zich volledig heeft toegelegd op de sprint. Samen met Daphne Schippers liep zij ook in de 4×100 m estafette en zijn ze nationaal recordhoudsters. We doen een aantal oefeningen, lopen/huppelen een paar rondjes en dan is het tijd voor een lekkere run!
– Work-out: We rennen van het Westerpark met een omweg terug naar de Adam toren (6,5 km). Uiteraard op de nieuwe schoenen van Adidas. Ze lopen verrassend lekker. Vooral de demping en bewegelijkheid in de schoen vind ik prettig. We stoppen nog bij Nemo om een sprint wedstrijdje te doen op de trappen daar. En onderweg verteld Joyce Bongers (fotografe GirlsLove2run) nog het een en ander over de kunst van fotografie.
– Rond 18en zijn we terug bij de Adam toren en frissen we ons even op in de hotelkamers. WAUW. Just wauw…ik wil daar slapen hahaha. Zulke mooie kamers! Niet per se super chique, maar wel heel huiselijk en gezellig!
– Diner: Als afsluiting van deze fantastische dag gaan met zijn allen eten op de 17e verdieping van de Adam toren. Ik ga voor de risotto van zwarte truffel en als toetje krijgen we een heerlijke chocolade surprise!
– Na het diner ga ik met een goed gevulde buik en een heerlijk voldaan gevoel weer naar huis.
– Eenmaal thuis ben ik nog helemaal aan het nagenieten van de dag als ik Boer zoekt vrouw op zet.
– 23:30 uur: Sleepwell:)

Maandag 20 februari:

-7:30 uur: NEW WEEK! YAY!
– Ontbijt: Magere kwark met muesli
Work-out: Het is weer eens tijd voor een duik in het zwembad. Een lekker uurtje peddelen!
– Thuis doe ik de was, ruim ik wat op en ga vervolgens op tijd lunchen.
Lunch: 4 snee maisbrood (2 met humoes, 2 met kalkoenfilet)
– Na de lunch komt vriendje Sven gezellig langs. Long time no see, maar altijd gezellig! Ik heb vakantie en hij ook dus dat kwam goed uit!
Snack: Schaaltje blauwe druiven
– Als Sven tegen een uur of 17 weer naar huis is en mijn vriend uit zijn werk gaan we boodschappen halen. — Diner: We besluiten te gaan voor een tagliatelle met garnalen, knoflook, ui, tomaat, paprika, courgette en roomkaas #chill!
– Toetje: Cornetto ijsje
– Na het eten kletsen we tot het ongeveer 22 uur is en dan gaan we slapen.
– Goodnight, xoxo

Dinsdag 21 februari:

-8:00 uur: tijd om op te staan
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en wat hagelslag
– Na het ontbijt besluit ik even rustig aan te doen, ik voel me nog niet helemaal 100% topfit en ik wil echt even goed uitzieken voordat ik me weer volledig op alles stort. Om 10 uur belt de huisbaas aan dat ie het water gaat afsluiten voor ongeveer anderhalf uur…zonder reden…en hij loopt weg. Naja prima dacht ik, die anderhalf uur overleef ik wel. Maar om 11 uur belt hij weer aan dat het toch ietsje later wordt en dat er tot 15 uur geen water zou zijn. Op dit punt vind ik het dus al ietsje vervelender worden. Ik drink namelijk enkel water en thee en heb geen andere (gezonde) dranken in huis. Ook moet ik nog douchen en ik wil de deur eigenlijk nog wel uit vandaag….
– Ik werk tot 14 uur achter mijn laptop en ga dan lunchen…still no water.
– Lunch: 4 snee brood (2 met kaas, 2 met rode biet humoes)
– Work-out: Dan ga ik maar even naar de gym. Rustig aan, maar wel even wat doen. Anders hebben m’ n spieren zolang niets te doen. Dat zijn ze niet gewend haha.
After work-out snackie: Een lekkere appel:) Zonder glaasje water want dat is er om 17:00 uur helaas nog steeds niet. Dat kan toch echt niet…I mean, tot 15 uur zonder reden geen water…oke…maar na het sporten wil ik douchen en rond 17:30 wil ik gewoon koken. Ik besluit bij de huisbaas aan te bellen maar er wordt niet open gedaan…
– Eenmaal weer thuis ga ik dan nog maar even aan het werk achter mijn laptop. Ik vreet mezelf echt op. Het is dat ik vakantie heb deze week. Maar zoiets kun je toch niet zomaar doen? Stel dat ik wel snel moest douchen omdat ik nog naar mijn werk moest of andere afspraken had…Ja die had ik ook wel maar die kon ik redelijk gemakkelijk naar morgen verplaatsen. Ik vind het echt vreemd.
– Als we rond 17:30 nog steeds geen water hebben  besluit mijn vriend dat hij een rondje wil gaan rennen. Ik ga mee op de fiets omdat ik thuis ook niets meer kan en het wel even lekker vind om een frisse neus te halen:) En als we thuis zijn doet gelukkig het water het weer:)
– Diner: Risotto met kip, paddenstoelen, paprika, tomaat, ui, knoflook, courgette en roomkaas.
– GTST en dan val ik al bijna in slaap
– 22:30 Goedenacht!

Woensdag 22 februari:

-7:00 uur: Wekkertje
– Ontbijt: Magere citroenkwark met cruesli
– Snel mijn yoga outfit aan en op de fiets naar de andere kant van Amsterdam.
– Work-out (event): 30 minuten yoga
– Rond een uurtje of 9 arriveer ik in de Conscious club. Daar organiseert Biotherm vandaag een tof Yoga event. Niet alleen doen we yoga, ook krijgen we een presentatie over hun nieuwe product dat gemaakt is van Algen uit de zee, ook krijgen we van alles te leren over de gevoelige huid en kletsen we gezellig over skincare en onze huid tijdens het sporten.  Zij hebben een nieuwe lijn ontwikkelt van skincare speciaal voor sporters. Dus dat vind ik dan wel interessant. We doen een half uurtje yoga en daarna drinken we lekker een theetje met wat healthy snacks (bananenbrood, dadelballetjes en raw chocolate pie).
– Rond het middaguur ben ik weer thuis en ga ik even snel lunchen.
– Lunch: 4 snee maisbrood (2 met kalkoenfilet, 2 met pittige humoes)
– Na de lunch heb ik een afspraak bij een PR bureau. Door de stromende regen fiets ik erheen. BLEGH:(
En morgen schijnt het nog eens erger te gaan stormen…
– Rond 16en ben ik again als een verzopen katje weer thuis…Ik wilde eigenlijk nog gaan sporten, maar omdat dit al de 4e keer is vandaag dat ik helemaal nat ben geregend heb ik er echt geen puf meer voor om weer op de fiets door de regen naar het zwembad of de gym te fietsen. En hardlopen in deze bui pas ik eigenlijk ook een beetje voor.
– Snack: Appel
– Ik ga aan het werk achter mijn laptop.
-Diner: Een lekker bord hutspot die nog over was van de vorige keer met een halve kipschnitzel.
– Na het eten plof ik op de bank voor een avondje Netflix. Ik kijk The Submarine Kid…Een redelijk vage film, niet per se een aanrader. Ik heb hem wel afgekeken..
Toetje: Cornetto ijsje
– 21:45 uur: Op tijd slapen vandaag, xoxo

Donderdag 23 februari:

-7:00 wakker…voor de wekker:) Zo fijn dat we gister op tijd ging slapen!
Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Work-out event:  Voor de tweede ochtend op rij heb ik een Yoga Class. Dit keer een iets langere les van 60 minuten in de Nieuwe Yoga School in de Laurierstraat. Vandaag testen we tijdens de Yogaclass de nieuwe sportswear van Rohnisch uit! Jullie hebben in eerdere Flashback Fridays al kunnen lezen dat ik vaker in dit merk sport en dat ik ook een SS17 shoot voor Rohnisch heb gedaan:) Dus wellicht herkennen jullie het bloemenmotiefje wel. Het is echt een onwijs leuke les. Deze studio is een echte aanrader! Heel erg mooi en de docente was HEEL goed! Oh en uiteraard is de sportswear goedgekeurd, maar dat wist ik van tevoren al hihi. Wat ik vooral zo chill vind is dat de maten relatief klein vallen of dat hun xs ook echt een xs is, hoe je het wil zeggen haha. Heel vaak verkopen merken een maat xs die alsnog drie kilometer te groot/lang voor me is. Maar deze broek flubbert niet en stopt precies op mijn enkels! Top!
– Na de les gaat iedereen nog gezellig wat drinken en eten beneden. Helaas moet ik mij gelijk omkleden en door naar het volgende event. De Yoga duurde tot 10:30 en om 11 uur start 2 km verderop mijn volgende event. Lucky me dat het zo dichtbij elkaar is. Als ik van Noord naar Zuid of van Oost naar West had moeten fietsen dan had ik het niet gered. Zeker niet met de wind van vandaag…O M G…!
– Precies om 10:55 arriveer ik al bij Sweet Bob 🙂 De eerste en so far enige Brigadeiro winkel in Nederland! Brigadeiro???? Dat is een Braziliaanse delicatesse in de basis gemaakt van boter&melk en daarbij verschillende toppings/toevoegingen. Bij binnenkomst staan er verschillende smaken op tafel.
Snack: Uiteraaaaard proeft suzie enkele brigadeiro’ s. En guys, dit is echt fantastisch! Hoezo heb ik dit nog nooit geproefd?! Nu moet ik regelmatig langs dit winkeltje, het is zo lekker! Super creamy en zoet. Wel onwijs vet en ongezond natuurlijk. Brownie, Caramel, Cocus, Marsepein…lekker veel calorietjes and I just loved them all!<3  But life is about balance right:)
– Na het proeven en een korte presentatie van het (eveneens Braziliaanse) slippermerk Ipanema die dit evenement organiseert, gaan we zelf brigadeiro’ s draaien! Echt super simpel hoe deze chille hapjes gemaakt worden!
– Ik zoek nog een lekker zomers paartje teenslippers uit en dan is het alweer tijd om naar huis te fietsen door de storm..ietsje minder zomers:( Ik hoop dat ik toch snel de slippertjes aan jullie kan laten zien dus laat die zomer maar komen!
– Lunch: 3 snee brood met pittige hummus.
– Work-out: Ook al regent en waait het weer als een gek. Ik moet even een rondje rennen na al die snacks :O Ik ren 7 km en kom totaal uitgeput thuis, die wind was echt killing!
– Douchen en lekker met een dikke trui aan, aan het werk achter de laptop.
Snack: Appel
– Huisje stofzuigen
Diner: Ik heb afgesproken om vanavond gezellig te eten met een vriendinnetje en vriend. Maar vanwege de storm heb ik geen zin meer, of naja…ik vind het vooral onverstandig om die kant op te fietsen door windstoten van wel 130 km/h. Een tak op mijn hoofd daar zit ik gewoon niet op te wachten. Dus ik eet een bordje pasta met garnalen die over is van maandag.
– GTST + Temptation Island (te erg dit…#sorrynotsorry)
– Sleeepwell:)

 

 

Hopelijk gaf deze Flashback Friday post van mijn afgelopen week jullie weer duidelijk een beeld van hoe alles draait om het vinden van de juiste balans. Het is niet altijd 100% gezond, het is niet altijd een week vol lange en keiharde work-outs. Deze week was een rustige, ietswat ongezonde, maar wel een heel toffe week! En ik kijk zelf alweer uit naar volgende week:D Jullie ook?

Lieeefs,
xx Suzanne

 

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
FLASHBACK FRIDAY (10 februari t/m 16 februari)

Hi there! It' s friday again! Tijd om jullie weer een kijkje in mijn afgelopen weekje te geven. Een weekje...

Sluiten