#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (3 MAART T/M 9 MAART)

La la la la vrijdag! Bijna weeeekend! Bijna tijd om weer ultiem te chillen na een weekje keihard werken! Een heerlijke week vol goede trainingen, leuke afspraken en verantwoorde maaltijden. Door de weeks dan, want in het weekend was het uiteraard weer een feestje met afgelopen week onder andere een bezoekje aan de Mac, een verrukkelijke zelfgemaakte pizza en kersenroomtaartjes van de Appie!  Balans, balans, balans. Een weekje zoals ik ze graag zie! Lees en kijk jij ook weer gezellig mee?!

 

Vrijdag 3 maart:

-7:00 uur: Tringelingaling Wakkkker WORDEN!
– Work-out: Buikspierkwartier
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Douchen, aankleden en op naar de Basic Fit. En dit keer niet om te sporten…of naja een mini klein beetje dan. Ik ben gevraagd voor een vlog/interview en die zal in de Basic Fit worden opgenomen.
– Van een gezellig interview fiets ik gelijk door naar Diemen. Daar heb ik mijn tweede en tevens laatste afspraak van vandaag. Een goed gesprek ! Wellicht later meer hierover:)
– Rond 15 uur ben ik weer thuis en ga ik snel lunchen want mij lust inmiddels wel wat!
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met kalkoenfilet, 2 met pittige humoes)
– Na de lunch duik ik snel achter mijn laptopje om te werken! Mails, mails, mails. Er lijkt geen einde aan te komen…het is nog laaaaang geen weekend Suus:( Maar als om 18 uur mijn vriend thuiskomt verbied hij me om nog door te werken! Even mijn hoofd leeg maken en dan een avondje op de bank leek hem een goed idee. En mij stiekem ook wel. Ik trek snel mijn sportpakkie aan en hij gaat gezellig mee op de fiets zodat ik over mijn dag kan vertellen tijdens het hardlopen.
– Snack: banaan
– Work-out 2: Ik ren 7 km op mijn gemakje en klets ondertussen met mijn vriend
Diner: Mijn vriend kookt vandaag terwijl ik onder de douche sta en even een sportwasje aanzet. Een heerlijk biefstukje van de slager, met een rood wijntje erbij, gebakken aardappelpartjes met een beetje Mayo en een uberchille salade met tomaat, ui, rode ui, knoflook, komkommer, paprika, feta en honing-mosterd dressing.
– Na het eten duik ik op de bank voor The Voice Kids n RTL late night. Rond een uurtje of 00;00 vind ik het wel mooi geweest en sluit ik mijn oogjes:)

Zaterdag 4 maart:

– 8:30 uur: Wakey, wakey…best netjes toch zonder wekker?!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Na het ontbijt moet er nog even gewerkt worden en mijn vriend helpt me hierbij:)
– Om 13 uur gaat hij voetballen en ga ik het huis opruimen! En niet alleen dat, ik besluit de volledige inrichting eens even lekker om te gooien. In het kader van lentekriebels ofzoiets hahah. Wellicht zagen jullie het een en ander al voorbij komen op mijn Instagram.
– Om 16:30 uur wil ik gaan rennen maar besef ik opeens dat ik nog helemaal niet heb geluncht 😮 Hoe dan?! Normaal barst ik van de honger…en nu schrik ik van de tijd…Omdat ik een rondje wil gaan rennen lijkt het me wel een goed idee toch nog even wat te eten.
– Very Late Lunch: 3 snee brood (1 met kaas+moster, 2 met humoes)
– Work-out: 6,5 km (mijn favo rondje)
– Douchen, chill trainingpakkie aan en nog even wat boodschapjes halen.
– Diner: Ik maak een pasta zalm met kaas tortellini, gerookte zalm, paprika, tomaat, ui, knoflook , courgette en Carbonara saus. Smullen maar! We delen nog 1 glas wijn uit de fles die nog over was van gister.
– Op de bank voor Wie is de mol?! Jaaaaaa mijn mol zit er nog steeds in hé guys… Spannnnend! Jullie weten dat ik sinds een aantal weken op Thomas zit en volgende week gaan we het echt zien!!
– Snack: Een kersenroomtaartje +kinderbueno #yummieyummie
– 22:30 uur: lekker op tijd slapen vandaag:)

Zondag 5 maart:

– 8:30 uur: Jeetje alweer zonder wekker om half 9 op…
– Ontbijtfeestje: Pannenkoekenpartyyy! Mijn vriend was zo goed om een stapel pannenkoeken klaar te maken die we lekker samen op smullen. Ik neem er 6 (4 met stroop en poedersuiker en 2 meet kaas) #oopsveel.
– Work-out: GYMTIME! YEAH! Echt zin in! Ik keek eigenlijk al de hele week uit naar een goede gymsessie. Maar doordat ik zo druk was kwam het er telkens niet echt van. Maar vandaag wel! Anderhalf uur heb ik geknald en dat voelde super goed:D
Snack: Appel+ halve mango
– Eenmaal weer thuis ga ik nog even aan de slag in het huis. Maar daar is het zondag voor toch?!
– Lunch: 1 sneetje brood met humoes + 1 sneetje brood met kalkoenfilet
– Na de lunch gaan we wandelen vanaf ons huis naar de Kinkerstraat in Amsterdam West. Dit was om precies te zijn 4,7 km door de regen…Gelukkig hadden we een stormparaplu #goals
– We gaan daar even brillen passen #omdathetkan.
– Snacktime: Na onze tocht door de regen vonden we wel dat we een Mackroket en wat frietjes verdiend hadden. We moesten vooral heel nodig plassen en de MAC leek ons wel een goede plek voor een pitstop hahah.
– Dan weer terug naar huis. Rond 17en zijn we back home, trekken onze chillkleren aan en ploffen op de bank met toastjes en chips #cheatday
– We kijken ‘ Stuck in Love’ op Netflix. Niet echt een bijzonder goede film, maar prima voor een zondag als deze:)
Diner: ZELF PIZZA MAKEN! JOAAAAAAA #Lievelings! Ik maak mijn gedeelte met tomatensaus, gorgonzola, geitenkaas, strooikaas (goh is kaas toevallig je lievelings suus?! Nou jeetje…hoe raad je het zo?!) paprika, ui en knoflook. En het was zoooooooo lekker ! NIET normaal!
– Boer zoekt vrouw! Jeps…lekker burgerlijk enzo. Wie kijkt er nog meer? En wie is jou favoriete boer?
– 21:30 uur: yay Floortje naar het einde van de w….oke laten we gaan slapen! Normaal gesproken is Floortje het einde, maar nu kan ze niet op tegen mijn verlangen naar een zacht bedje.
– 22:45 uur: Goodnight, x


Maandag 6 maart:

-7:00 uur: Wakker…voor de wekker #MAANDAGMORGENGOALS
Pre-workout snackie: Een banaan (ik zit nog vol van gister, #zondagvreetfeestje)
– Work-out: Ik plons om tien voor 8 lekker het zwembad in yeahyeah! Ruim een uur later word ik eruit gevist door de badmeester. Het zwembad gaat alweer sluiten:(
– Ontbijt: 2 pannenkoeken die nog over waren van gister met stroop en een bakje roeryoghurt met cruesli
– Na het ontbijt fris ik me vast op en pak ik nog heel even een rustmomentje op de bank.
– Mijn metro naar Amsterdam Rai gaat namelijk pas over 30 minuten en het is geen half uur lopen naar de opstaphalte. Keurig op tijd stap ik een uurtje later uit op station Hoofddorp voor mijn afspraak van vandaag.
– Om 14 uur ben ik weer thuis van een geslaagde afspraak en ga ik snel even lunchen. Om 15 uur moet ik namelijk alweer werken. Het duurde ietsje langer dan gepland omdat de tram niet verder ging dan Sparklerweg in verband met een schaap in de tunnel…Like whut…ja dat dacht ik dus ook. Maar het was geen grap…de tram ging echt niet verder dus toen moest ik een heel end verder lopen naar huis dan eigenlijk de bedoeling was.
Lunch: Een bord pasta die over is van zaterdag!
– Naar werk!
– Snack: 2 mandarijnen + appel
– Werken!
– Diner: 5 snee brood (2 met humoes, 2 met kaas, 1 met kip) + een cracker (met kaas)
– 22 uur: yay naar huis! Dat was alweer dag 1 van de nieuwe week!
– 22:30 uur: Welterusten 🙂

Dinsdag 7 maart: 

– 7:30 uur: Wakey, wakey
– Work-out: Buikspierkwartier
Ontbijt: Magere kwark met cruesli + rozijntjes
Work-out: It’ s that time againg…#gymtime!  Ik ga ruim een uur knallen in de sportschool tot ik geen puf meer heb.
– Vanuit de sportschool duik ik de supermarkt in om boodschapjes te halen. Eenmaal thuis ga ik lunchen.
– Lunch: 3 snee brood (2 met kalkoenfilet, 1 met humoes) + een gekookt ei + een cracker met kaas
– Na de lunch ga ik aan het werk achter mijn computer.
– Snack: Suikerwafel + bounty
– Rond 17 uur fiets ik nog even snel langs de fietsenmaker, mijn fiets moet langs voor zijn eerste beurt.
– Diner: Maaltijdsalade met veldsla, jonge bladsla, paprika, ui, tomaat, komkommer, zoete aardappel, kipreepjes, een ei, geitenkaas en honing mosterddressing. Smullen!
– Na het eten lekker op de bank GTST kijken en daarna vroeg naar bed:)
– 21:30 uur: Welterusten! <3

Woensdag 8 maart:

-7:00 uur: Wakker!
Work-out: Buikspierkwartier
Ontbijt: Een havermoutje met appel, kaneel en rozijntjes
– Work-out: Ik ga door de stromende regen (jawel dames en heren) 4 km fietsen om nog natter te worden haha. Lekker een uur zwemmen om vervolgens weer door de regen naar huis te fietsen. #ikhaatjeregen
– Snackmomentje: Eenmaal thuis trek ik schone kleren aan en ga ik heel eventjes bijkomen op de bank met een handje (oke 2 sssht) Verkade Caramel Bites en Netflix. Superchill trouwens, ik kocht 3 zakken van deze Verkade bites en dan krijg je dus 15 euro Netflix tegoed! Verkade koekjes zijn altijd lekker dus ik dacht, deze bites wil ik ook wel proberen, zeker gezien de leuke actie die eraan verbonden zit. Vandaag kijk ik de laatste aflevering van Marco Polo. Maar met mijn nieuwe 15 euro tegoed kan ik dus zo weer een nieuwe serie beginnen #yayyayayay! De laatste aflevering is echt een bummer btw…#spoilerdontcare
– Allright, om 12 uur warm ik een bord Couscous op dat mijn vriend maandag heeft gemaakt.
– Lunch: Couscous met kip, tomaat, kruiden, courgette en komkommer
– Werken…en again moet ik door een enorme, gigantische, vreselijke regenbui:(
– Drijfnat kom ik aan op werk #mimimi
Snack: Een mandarijntje!
Diner: 3 boterhammen + krentenbol (1 met kaas, 2 met humoes)
– 22 uur: Vrij:)
– 22:45 uur: Nighty night! x

Donderdag 9 maart:

-8:00 uur: Uit bed! Even een uurtje langer gelegen omdat ik moe was.
– Work-out: Buikspierkwartier
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli en rozijntjes
Work-out: 10 km run (en het was zowaar droog!)
– Eenmaal weer thuis ga ik even opruimen, douchen, mijn eten voor vanavond vast klaarmaken en duik ik nog even achter m’n laptop
– Lunch: 3 snee brood ( 2 met humoes, 1 met kaas) + cracker met pindakaas
– Werken
Diner: Witlofsla met 2 mandarijntjes, een banaan en een handje ongezouten noten
– Werken
– Snack: 4 biscuitjes
– 22:00 uur: Naar huis:D #bijnaweekend #yay
– 23:00 uur: Slaapse!

 

En dan nu is het weer tijd om weekend te vieren! Mijn broertje is jarig en ik wil graag nog een heerlijke zondagrun maken! What are YOU up to? Let me know:)

xoxo Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  maart 10, 2017 at 14:32

  Yay weekend! Die pasta, zoooo lekker…. En de brillen staan jullie heel tof! Sowieso erg leuk dat hij mee gaat als jij gaat hardlopen (ik kan geen woord uitbrengen tijdens het hardlopen alleen..) Malou x

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  6 dingen die iedereen stiekem doet in de sportschool

  Sportschool secrets: In deze post 6 dingen die iedereen stiekem doet in de sportschool! Morning fitties! Omdat we allemaal zo...

  Sluiten