#FASHIONwithsuus

FREEDOM

Hi allemaal!

Vandaag ben ik er weer met een nieuwe outfitpost. Een combinatie die velen van jullie wellicht niet zouden maken, of misschien juist ook wel. Want waarom ook niet? Alles kan tegenwoordig. Wat leven we qua Fashionable opties eigenlijk in een fijne tijd en maatschappij dat we tegenwoordig letterlijk ALLES met elkaar kunnen en mogen combineren zonder dat we vreemd worden aangekeken of er direct een stempel ‘ kak’ , ‘ ordi’ of ‘childish’ op wordt geplakt.

Er zijn al zoveel veel negatieve geluiden de afgelopen maanden. Er is HEEL veel negatief nieuws rondom vluchtelingen, Trump, terrorisme en de basis van de maatschappij. Zeker nu in de verkiezingstijd valt me op dat de focus heel erg negatief is. Er gaat van alles mis, en we klagen daar met z’ n allen dagelijks over. En oke, oke er zijn ook echt dingen mis, maar laten we ook eens stil staan bij wat er allemaal wel goed gaat, en wat zich wel ontwikkelt heeft in positieve zin. De acceptatie van elkaar en elkaar kledingsstijl ontwikkelt zich steeds verder bijvoorbeeld. Wie had er 10 jaar geleden gedacht dat je een dierenprintblousje kon dragen op een strakke trainingsbroek met twee kruizen in je oor en een rood tasje om je schouder zonder gejudged en bestempeld te worden als ordinair persoon, kamper of kermisklant. Todays fashion is echt oneindig. En dat is geweldig. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en dragen wat hij/zij wil. De ene dag sporty, de andere dag decent, en dan weer stoer. Of gooi het door elkaar, een sportieve trainingsbroek met een net blousje is ook gewoon mogelijk.

 

Welke fashionable combinaties maak jij tegenwoordig waarvan je zeker weet dat het een aantal jaren geleden een stempel zou hebben gekregen? Ik ben heel benieuwd:)!

 

Liefde, xoxo
Suzanne

Schoenen: Reebok /  Truitje: Saint Tropez / Broek: Adidas via Zalando  / Horloge: Kapten&Son / Tasje: Moschino via van den Assem / Oorbellen: Trix la Mix 

Fotografie door: Sonja

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

Related Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  March 13, 2017 at 09:35

  Wauw eerlijk gezegd: heel toffe look! Klein beetje ordinair, ik zou het niet elke dag dragen, maar stiekem vind ik de combinatie ook wel heel gaaf. Leuk gedaan! Malou x

  • Reply
   Suzanne
   March 13, 2017 at 19:29

   Hi Malou! Thanks voor je eerlijke reactie:) Leuk om te lezen! Fijne maandagavond! xoxo

 • Reply
  Camilla
  March 13, 2017 at 19:29

  I really like you bag!

  XOXO

  Cami

  http://www.paillettesandchampagne.com

  • Reply
   Suzanne
   March 13, 2017 at 19:31

   Hi Camilla, Thank you so much:) xoxo

  Leave a Reply

  Read previous post:
  FLASHBACK FRIDAY (3 MAART T/M 9 MAART)

  La la la la vrijdag! Bijna weeeekend! Bijna tijd om weer ultiem te chillen na een weekje keihard werken! Een...

  Close