#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (10 maart t/m 16 maart)

Een weekje vol gezellige, leuke en sportieve happenings 🙂 Een familiebezoekje voor de verjaardag van mijn broertje, 2 toffe events, 7 te gekke work-outs waarvan een heerlijke 12 km run in de zon en natuurlijk gezonde salades, vullende pasta’ s en taart! Kortom: een te gekke week! Kijk je mee?

 

 

Vrijdag 10 maart:

– 7:00 uur: De wekker
Work-out: Buikspierkwartier
Ontbijt: Een bakje kwark met cruesli en rozijnen
– Work-out: 60 minuten zwemmen! En wat was het druk vandaag…Jeetje mineetje. Alsof iedereen zijn zwemwork-out voor de vrijdag heeft bewaard :O Best logisch ook, de rest van de week regende het pijpenstelen dus iedereen wachtte vast op het moment om droog naar het water te kunnen fietsen. Na 60 minuten was ik echt wel klaar met peddelen in zo’ n mierennest.
– After work-out snack: Ik maak een gezonde variant van een Milkshake en Rijstetoetje. Beide recepten komen in week 14 online (hier op de blog!)
– Ding Dong, de postbezorger met een pakketje waarop ik al heeeel lang wachtte. YES, yes, yes! Dit pakket had ik namelijk nodig voor een opdracht. Liever had ik hem eerder deze week al gehad zodat ik ermee aan de slag kon gaan en vandaag al naar Epe kon voor de verjaardag van mijn jongste broertje. Maargoed, nu met het werk vandaag en morgenochtend maar geklaard worden.
– Ik ga gelijk aan de slag met de gekregen producten en rond een uurtje 17:30 ben ik klaar. Waar was je lunch Suus…? Goede vraag…I totally forgot…Oops.
– Om 18 uur heb ik een afspraak bij de opticien.
– Snack: banaan
– Het is natuurlijk einde van de dag..ook bij de opticien… Om 18:30 ben ik pas aan de beurt en om 19 uur sta ik weer buiten. Geen probleem want ik had de tijd:) Het enige is wel dat mijn vriend en ik een datenight gepland hadden en we hebben kaartje voor een film die om 20:20 begint. Naar huis gaan, boodschappen halen, koken en weer terug naar het centrum fietsen voor de bios zit er dus niet meer in. Dan maar een hapje eten in de stad. Dat is eigenlijk ook veel leuker!
– Diner: PIZZZZAAAAAA! Yaaasz. We gaan pizza eten bij mijn lievelingspizzeria in het centrum van Amsterdam! I just love it so much! Uiteraard bestel ik de Quattro Formaggi <3 Oh en we zitten buiten voor het eerst dit jaar! De temperaturen zijn eindelijk zacht genoeg #yes!
– Toetje: Een oreo ijsje
– BIOSJE! We gaan naar de film ‘ LION’ . Echt een HEEL mooie film! Als je nog twijfelt: GAAN! Zeker een aanrader!
– 00:30 uur: Slaaplekker:)

Zaterdag 11 maart:

-8:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
Work-out: Gymmmmy time! Ik train een uurtje mijn armen, rug & schouders en zet dan nog even een circuitje uit voor de core&buikspieren! #heerlijk
– Eenmaal weer thuis ga ik nog even aan de slag met de opdracht die af moet voor maandag. Helaas is het gister niet helemaal afgekomen.
Lunch: 4 snee brood (2 met filet American, 2 met humoes) + een gekookt ei
– Na de lunch pak ik gauw mijn koffertje in en vertrek ik naar Epe voor de verjaardag van mijn jongste broertje. Mijn OV kaart gaat stuk onderweg…ik heb hem nog helemaal niet zo lang en hij doet het gewoon niet meer. Volgens de conducteur is de chip in de kaart stuk. Vreemd verhaal…Snel maar even een nieuwe aanvragen!
– Om 16:50 kom ik aan en kan ik vrijwel direct aan tafel schuiven. Mijn vader heeft frietjes gebakken #yummieyummie!
– Diner: Friet met mayo en een Krokandel
– Na het eten spelen Mijn broertjes, vader en ik een potje Mens erger je niet. Uiteraard wint mijn vader…ongeveer altijd het geval met spelletjes xd. Maar ik ben wel een goede nummer twee !
– Rond een uurtje of 20 arriveert de eerste visite.
– Snacks: Een taartje (chocolatecheesecake van mama) en hapjes (nacho’ s, kaasblokjes, chippies, nootjes, gehaktballetjes)
– 00:30 uur: Welterusten!

Zondag 12 maart:

-9:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Een plak ontbijtkoek met boter + 3 snee geroosterd brood (2 met chocopasta, 1 met schuddebuikjes)
– Wie is de mol terugkijken! En jaaaa jaaaa Suzie was right ! Wiehoeee! Genietmomentje:)
– Snack: Mama’ s zelfgemaakte Frambozen Cheesecake die over was van gister
– Work-out: De zon schijnt en ik besluit even lekker een flink stuk te gaan rennen. Uiteindelijk worden het 12 kilometers. Als ik terugkom zijn mijn wangetjes echt rood verkleurt gewoon! Eerste zonnestraaltjes:)
– Lekker douchen en thuis chillen
Lunch: 3 snee brood (1 met kipkerrie, 1 met kaas, 1 met grillworst) + 2 crackers met oude kaas
– Chillen op de bank, voetbal aan, een beetje kleding kijken op Zara.com en genieten van de zondag
Diner: Rijst met wokgroenten en 5 kipsate stokjes zonder satesaus.
– Treintje terug naar Amsterdammie. Op Utrecht Centraal meet ik mijn vriend en het laatste stukkie reizen we samen terug. Gelukkig maar, want vanaf Utrecht komt de trein te laat en ontstaat er vertraging. Dat haat ik ! Maar als je wat te kletsen hebt gaat de tijd gelukkig sneller. Wel baal ik omdat we nu waarschijnlijk te laat komen voor Boer zoekt vrouw. Dus als we om 20:15 arriveren op het station besluit ik letterlijk naar huis te rennen. Mijn vriend is op de fiets vanaf station en snapt er niets van…waar is ze nou..? Whahaha ik was een echte speedy muis en al thuis whaha. Toch nog lekker boer zoekt vrouw op de bank!
– Snack: Een luikse wafel en een blokje Tony Chocolonely!
– Floortje naar het einde van de wereld!
– 23:00 uur: Slaapzacht!

Maandag 13 maart:

-7:30 uur: Uit bed
– Ontbijt: Havermoutje van Alpro amandelmelk 3 eetlepels havermout, een appel, kaneel en een handje rozijnen
Work-out: Ik ga weer lekker ‘ sportscholen’ ! Dik anderhalf uur bikkel ik mezelf in het zweet! Nieuwe week betekent weer even op de gezondheid letten.
– Douchen en eten klaarmaken voor vanavond.
– Lunch: 4 snee brood (2 met filet american + een gekookt ei, 2 met humoes)
– Mijn plan was om in het Vondelpark te lunchen, ik was al onderweg met mijn lunchbox toen ik halverwege werd afgebeld. Een beetje jammer, dus uiteindelijk toch maar thuis gegeten én even achter mijn laptop gedoken om nog wat te werken.
Snack: Cracker met Nutella
– Werken 15-22
Diner: Witlof sla van drie stronken rauwe witlof met twee mandarijnen, twee handjes witte druiven, 2 grote dadels en een handje ongezouten noten
– Werken, werken, werken. Om 22 uur fiets ik samen met mijn vriend naar huis. Hij was toevallig ook in West en komt me oppikken.
– 23:00 uur: Slaaaapje doen!

Dinsdag 14 maart:

– 7:30 uur: Wakey, wakey
– Work-out: Buikspier kwartier
– Ontbijt: Plantaardige kwark met cruesli
– Aan het werk! Oh en ik heb een toffe winactie online gezet vanochtend! Je kunt tot en met vandaag nog meedoen! Laat even weten wat jouw ultieme lente look is onder DEZE IG foto en wie weet win je 100 shop tegoed bij America Today!
– Oh jeetje het is al 15:00 uur:O Ik schrik ervan…ik was zo druk bezig met werken dat ik totaal de tijd vergeten ben. Dat heb ik dus wel vaker dat ik zo druk bezig ben dat ik totaal vergeet dat lunchtijd alweer voorbij is…
Late lunch: 4 snee brood (2 met filet american, 2 met pittige humoes) + 2 gekookte eieren
– Snel door met werken én even het huisje pimpen #again. Ik kreeg net een hele toffe bestelling binnen van Desenio en dan wil ik het gelijk uitpakken en een plekje geven:) Maar ik heb een hele lijst voor vandaag om af te werken…en om 18:30 moet ik toegeven aan mezelf dat die lijst misschien ietswat te ambitieus was om af te werken op 1 dagje:(
Ik ben zo’ n persoon die het liefste tot 23 uur doorwerkt om het ook echt af te maken. Maar ik probeer mezelf te verplichten niet langer dan 18 uur door te werken. En omdat het al 18:30 uur is kap ik er echt mee. Ik ga lekker even sporten!
Work-out: 7 km run, en het leuke is dat het gewoon nog licht is:D
– Gelijk na mijn work-out fiets ik door naar de supermarkt om boodschapjes te halen voor het avondeten. Mijn vriend werkt tot 19:30 uur dus we kunnen rond 20 aan tafel!
– Diner: Rijst met bruine bonen en gehakt, tomaatjes erbij, uitje, knoflookje en wat bacon in de pan! #mmm #smikkelen
– GTST + Married at first sight.
– Douchen en naar bed:)
– 23:00 uur: Sleepwell! xx

Woensdag 15 maart:

-7:30 : Geen wekker gezet, en wakker!
– Work-out: buikspierkwartier
– Ontbijt: Magere yoghurt en cruesli met een beetje hagelslag
– Thuis ben ik even aan het aanklooien. Mijn vriend gaat vandaag met wintersport en hij is zijn tas aan het inpakken. Ik rommel ook wat mee in huis en maak het alvast een beetje weekend klaar.
– Work-out: 60 minuten zwemmen
– Snackie: Twee boterhammen ( 1 met chocopasta, 1 met humoes)
– Eenmaal weer thuis kleed ik me even snel om en gaan we samen stemmen. Als het rondje rood is gekleurd snel naar huis om te lunchen en mijn vriend uit te zwaaien
– Lunch: Een bakje rijst, bruine bonen en vlees van gister
– Werken van 12-22!
– Diner: Witlofsla van 3 stronken witlof, 2 grote dadels, een banaan, een mandarijn en ongezouten noten.
– 22: 00 uur: Snel naar huis om NOS te kijken voor de verkiezingsuitslag/tussenstand.
– Snack: Zakje chips #oopsiehetwaslaat
– 00:30 uur: Welterusten!

Donderdag 16 maart:

-7:30 uur: Wakey, wakey ! Hello world!
– Ontbijt: 2 boterhammen met pindakaas + een grote banaan
– Work-out: Vandaag ga ik anderhalf uur knallen in de sportschool. Een uurtje kracht, een half uurtje circuitje:)
– Snack: 2 crackers met nutella
– Thuis even de was doen en stofzuigen
– Lunch: 2 snee brood met 3 gebakken eieren en bacon
– Een middagje vol events:)
– Pandora event @ Hotel Droog. Het Pandora Do event heette het. We konden namelijk onze nagels laten doen, en een schildering…is dat een woord? We konden in ieder geval een heel leuk portret/tekening van onszelf laten maken. En natuurlijk konden we de nieuwe collectie sierraden aanraken, passen en ermee op de foto! Supergezellig en heel erg lente achtig:) De nieuwe lijn is echt heel erg mooi. Ik heb een paartje zilveren oorbellen meegekregen! Zie foto hieronder:D
– Even snel naar huis om avond te eten
– Diner: Ik warm snel een bakje rijst met bruine op die nog over was. Gelukkig maar…want ik heb maar 30 minuten thuis en dan moet ik alweer op de fiets zitten naar het volgende event.
– American Vintage Late Night shopping. Ook in deze winkel wordt vandaag de nieuwe collectie geshowd. I just loved it! Allllll of it! Ik denk dat American Vintage zeker in mijn top 5 van favoriete merkjes staat. Het stijltje, de kwaliteit, de materialen en de fit…Het past gewoon bij mij en voldoet aan al mijn eisen. Ik heb ongeveer de halve collectie gepast #nojoke. En na anderhalf uur was het tijd voor een drankje, van al dat passen raak je moe…het is bijna een work-out hahaha. Ik zal jullie binnenkort even laten zien wat ik heb meegenomen!:D
– 21:30  nog even met mama bellen en dan gauw slapen!
– 22:30 uur: Sleepwell!<3


Oh deze week was fantastisch! 7 chille work-outs, superleuke events, én de zon!<3 En ik heb begrepen dat ie er dit weekend niet zo’ n zin meer in heeft om te shinen. Dus geniet er vandaag nog even extra van!

En ik wens jullie natuurlijk toch een heel fijn weekend ondanks het misschien slechte weer! Make it special!

xoxo
Suzanne
Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
FLASHBACK FRIDAY (3 MAART T/M 9 MAART)

La la la la vrijdag! Bijna weeeekend! Bijna tijd om weer ultiem te chillen na een weekje keihard werken! Een...

Sluiten