#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (24 MAART T/M 30 MAART)

Newfoundlanders knuffelen & pannenkoeken eten in het Amsterdamse bos, een ochtendje Tango dansen met Paez, proteïne ijsjes proeven, voorbij de 100km rennen voor de maand maart, én een dagje naar België om mijn eigen koffer te ontwerpen! Een druk, maar superleuk weekje ! Kijk & Lees je weer mee?!

 

Vrijdag 24 maart:

– 7:00 uur: Wekker
Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Work-out: van 7:50-9:00 ga ik lekker zwemmen.
– Vanuit het zwembad fiets ik langs de supermarkt om even wat boodschapjes te halen. Daarna draai ik een wasje en kleed ik me om voor een dagje shooten.
– Om 11 uur heb ik met Sonja afgesproken om samen te shooten
Lunch: Al een tijdje na lunchtijd gaan Sonja en ik eten bij Benji’ s in Amsterdam Oost. Een superleuk en gezellig eettentje precies tussen onze huizen in:) We bestellen een sandwich met geitenkaas, vijg, walnoten, bramen en honing. Een wafelmenu met roodfruit én een carrotcake als toetje. Ook bestellen we een verse jus en een chai latte. We delen alles. Degene die mij langer kennen weten dat dit echt mijn ding is. Ik wil altijd alles delen. Mensen die dit ook met mij willen vind ik super chill hahaha.
– In de namiddag ruim ik het huis op en komt vriendinnetje Joëlla langs. We gaan samen eten en dan tv kijken.
Diner: Veldsla met carpaccio, mozarella, rode parpika, ui, een gekookt ei, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, croutons, en een beetje honing mosterd dressing.
– GTST+ The Voice of Holland
– 23:30 uur: Welterusten!

Zaterdag 25 maart: 

-7:30 uur: De wekker, want ik wil Tjarko straks ophalen van Schiphol (hij was op Wintersport)
Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas + een banaan
– Work-out: Running-time! Dat is lekker snel zodat ik op tijd naar Schiphol kan. Ik ren 10,37 km en kom heerlijk warm thuis:)
– Ik check even de aankomsttijden en zie dat zijn vliegtuig veel eerder (ruim een half uur eerder) gaat landen dan de geplande aankomsttijd. Ik ga de gok niet wagen alsnog de trein te pakken want dan zul je net zien dat we elkaar precies gaan mislopen.
– Dus ik besluit rustig even te douchen en dan naar de tramhalte te lopen waar hij zal uitstappen. Een uurtje later lopen we samen naar huis en gaan we even lunchen/bijkletsen.
– Lunch: 3 snee maisbrood (2 met aardbeien + honing, 1 met nutella)
– Na de lunch besluiten we gezellig even de stad in te gaan. Ik haal een supertof roze pak op bij de We Fashion (zie foto hieronder) en hij koopt een nieuwe jas bij Topman. Daarna even langs de appie voor de avondboodschapjes zodat we vandaag verder de deur niet meer uithoeven.
– Diner: Een pasta pennen bolognese met paprika, ui, kipfilet, courgette, tomaat en geraspte kaas.
– Na het eten kletsen we gezellig bij over de vakantie en mijn afgelopen weekje. Omdat we beide erg moe zijn gaan we rond 21 uur al slapen.
– 21:10 uur: Welterusten<3

Zondag 26 maart:

-8:30 uur: Wakker…en de klok is een uurtje verzet. Dus het is opeens al ‘laat’ . Eigenlijk was het natuurlijk pas 7:30 en dat is helemaal niet per se laat voor de zondag. Maar wij wilden er op tijd uit om wat van deze zonnige dag te maken.
Ontbijt: 3 snee brood (2 met honing & aardbeien, 1 met Nutella)
– Lekker even de stad in, mijn fiets heb ik gistermiddag weggebracht voor zijn eerste grote beurt. Die kan ik vandaag ophalen, we moeten nog even brood halen bij de bakker en ook nog even wat andere weekenddingetjes fixen.
– Rond een uurtje of 11:30 besluiten we dat het wel leuk zou zijn om als work-out voor vandaag naar het Amsterdamse bos te fietsen met een gezellige omweg door de stad. Het is immers mooi weer en pannenkoeken eten in het Amsterdamse bos staat al een jaar op onze bucketlist. So let’ s go!
Work-out: Lekker een uur fietsen.
– Eenmaal aangekomen bij het pannenkoeken restaurant hadden meer mensen bedacht wat wij hadden bedacht…het is natuurlijk ook lekker weer voor een dagje Amsterdamse Bos. De wachttijd bedraagt 30 minuten tot een uur. No problemo het is immers zondag én ik heb inmiddels twee Newfoundlanders gespot waarvan 1 puppy<3 #somuchlove! Ik kan die harige cuteness overload niet weerstaan en vraag de eigenaar of ik even mag komen knuffelen. ” Daar liggen ze voor ” antwoord de man vrolijk. Yessss! It’ s my lucky day! Later wil ik ook graag zo’ n grote harige beer eh hond! Zo leeeukkk! Weetje wat trouwens de favoriete hobby van deze hond was/is? Zwemmen ! Aaaah hoe leuk is dat! Same hobby! hahaha.
– Lunch: PANNNEKOOOEEEEK! Ik had zoveel zin in een pannenkoek met spek, kaas & stroop! Ik kon er wel twee op. Maar dat deed ik niet hoor…ik hield het netjes bij 1. De zomer komt eraan en dat wintervelletje moet niet nog dikker worden xd
– Na de lunch fietsen we gezellig een andere route terug naar huis.
– Eenmaal thuis ga ik even werken achter mijn laptop en Tjark gaat de krant lezen.
– Snack: We eten het Heineken brood dat ik vorige week tijdens het event heb meegekregen met brie en blauwe schimmelkaas #yummie
– Diner: Ik maak een uiensoep met kaas&tortellini. Dezelfde als die ik met Kerst maakte. Destijds vonden we hem heel lekker en nu hadden we er opeens weer zin in. En hij smaakte weer net zo lekker als toen! Yummmiiieee!
– Boer zoekt vrouw + Floortje naar het einde van de wereld. In deze aflevering is Floortje trouwens in een jungle achtig gebied in Thailand vlakbij Chiang Mai waar ik zelf ook drie dagen ben geweest. Erg leuk om die beelden te zien en de plaatsnaampjes te horen waar je dan zelf ook eens bent geweest!
– 22:30 uur: Sleepwell<3

Maandag 27 maart: 

– 7:30 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Magere kwark met een beetje yoghurt en cruesli
Work-out: #GYMTIME. 2 uurtjes knallen @fitforfree:) Een kleine 80 minuutjes kracht en de rest maak ik vol op de crosstrainer
– Boodschapjes halen, douchen, het huisje een beetje opruimen en alvast mijn avondeten maken.
Lunch: 3 snee brood (2 met rode biet hummus, 1 met runderrookvlees+ gekookt ei)
– Fietsen naar werk, en het is heeeet! Zo dan, gewoon even 18 graden ofzo en ik had mijn winterjas nog aan…#oops. Voortaan zal ik beter het weerbericht checken (A)
– Diner: Rauwe witlof salade van 3 stronken witlof, 2 mandarijntjes, een appel, een halve banaan, 2 grote dadels, een handje rozijnen, en een handje walnoten:)
– Om 22 uur ben ik vrij en fiets ik gauw naar huis
– 22:45 uur: Welterusten!

Dinsdag 28 maart:

-7:00 uur: Wekker!
mini Work-out: Even planken en opdrukken
– Ontbijtje: Magere kwark met cruesli
– Op naar BELGIË! Om 8 uur verzamelen we in Amsterdam Oost! We krijgen een heerlijk tasje eten mee voor onderweg en de reis kan beginnen!
– Snack: Onderweg eet ik lekker een bakje fruit (sinaasappel, appel + blauwe besjes) leeg uit het tasje en als we er bijna zijn ook nog een pakje Sultana (appel smaak)
– Vandaag ben ik uitgenodigd voor een rondleiding door de fabriek van Samsonite in Oudenaarde (dat ligt tussen Gent en Kortrijk). Ook mag ik mijn eigen koffer ontwerpen én in elkaar zetten. HOE COOL IS DAT?! Yes baby, heel cool! Op mijn 18e heb ik een tijdje in een reiswinkel gewerkt waar wij ook Samsonite&American Tourister koffers verkochten. Ik had daardoor al wel wat kennis van de merken en vond het super interessant om te zien hoe ze daadwerkelijk geproduceerd werden. Ik dacht met honderden tegelijk. Maar neee één voor één! En ongeveer 1 minuut per koffer kon de machine. Na de rondleiding kwam natuurlijk het allertofste gedeelte, mijn eigen koffer ontwerpen! Ik koos voor een roze body, met blauwe/turquoise achtige wieltjes en handvatten, roze sloten met een blauw accent en een oranje tussenband die de twee delen van de koffer als het ware scheidt. En ik mocht de koffer zelf in elkaar zetten! Dat duurde bij mij ietsje langer dan bij de gemiddelde arbeider uit de fabriek, maar ik ben super trots en blij met het eindresultaat! #myownamericantourister #yay!
– Lunch: In de showroom staan heerlijke mini sandwiches op ons te wachten. Ik neem er een paar met Carpaccio&Tonijn.
– Na de lunch vertrekken we weer richting Nederland…de verwachting was om rond 16 uur terug te zijn op de plek van waaruit we vanochtend vertrokken. Maar om 16 uur stonden we nog ergens in zuid België in de file…File bij Gent, file bij Antwerpen, file voor Utrecht, file voor Amsterdam. Het was een lange terugrit hahaha. Maar niet getreurd, het was gezellig en de zon scheen:D #positivevibes
– Eenmaal thuis is het alweer avond en moet ik eigenlijk nog iets shooten voor een campagne. Tjarko is gelukkig al thuis uit werk en helpt me graag #yes
– Samen werken we even door en lukt het ons om zowel de foto’ s op tijd te klaren als nog even onze yoga poses te oefenen….
– mini work-out: Stretching/Yoga. It was so fun! Ik heb laatst een feet-up trainer ontvangen waarmee ik op een veilige manier yoga poses kan oefenen. Het ziet er altijd makkelijker uit dan het is dus Tjark en ik gingen samen klooien. We stuntelen als twee aapjes en het is superleuk en ergens ook wel zwaar. Ik merk het vooral in mijn armen en rug. Maar het gaat ons beide verrassend goed af!
Een klein half uur later zitten we ook nog op tijd op de bank met een bord voer en zijn we op tijd voor married at first sight. Gtst heb ik voor vandaag helaas wel gemist (ja helaas #sorrynotsorry)
Diner: Kliekjes dag! We hebben de restjes van de pasta van zaterdag opgewarmd, nog een restant van de uiensoep van zondag, en allebei een maisbroodje met blauwe schimmel kaas daarbij #yummie .
– 21:45 uur: Sleepwell<3

Woensdag 29 maart:

-7:00 uur: Bleeeegghhh, nu ben ik een beetje moe
– Ontbijt: Magere kwark + cruesli
Work-out: Zwemmen! Het plan was een uur…maar er is serieus een bom van mensen ontploft in het zwembad…OH my g….hoe ooit ga ik baantjes trekken tussen drie honderd oma’ s en oma’ s die opeens besloten hebben in de snelste baan te horen?! Met hele slag zwem ik sowieso iedereen omver dus ik besluit heel rustig te beginnen met een kilometer borstcrawl benen…En still ben ik sneller dan de mensen in mijn baan #huilen. Na ruim 1,5 km gechillt te hebben is het 9 uur en schuiven mensen op en gaan er mensen uit #EINDELIJK! Nu zwem ik nog lekker 3,5 km echt door en dan ga ik na uiteindelijk anderhalf uur ook naar huis:)
– Snack: 3 snee brood met pindakaas
– Thuis even opruimen en wat werkjes doen. En natuurlijk weer een witlof salade klaarmaken voor vanavond:D
– Lunch: 4 snee brood met hummus
– Werken!
– Diner: 3 stronken rauwe witlof + halve avocado + appel + handje walnoten + 3 grote dadels + handje rozijnen + halve mango
– 22:00 uur: Yaaaaszzz vrij:)
– 22:30 uur: Slaapjes doen!

Donderdag 30 maart:

– 7:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Magere citroenkwark met cruesli
– Work-out: 10,4 km rennen! En het gaat lekker vandaag! Met een average page van 4:37′  ben ik om 8:30 uur alweer thuis:) En dat is maar goed ook, want ik heb een onwijs chaotische en drukke planning vandaag.
– Als ik thuiskom staan er nog een aantal pakketje op me te wachten die ik snel openmaak (er komt binnenkort weer een weekvloggie waarin je de unboxing kunt zien) en dan spring ik onder de douche en stap ik met natte haren op de fiets naar event numero 1.
– Koupe event in het Student Hotel. Koupe lanceert een ijsvariant met minder suiker, minder calorieën en meer eiwitten. Ik proef de smaak banaan en deze smaakte verrassend veel naar echte banaan. Niet per se als de chemische bananensmaak die je meestal krijgt wanneer je een product in de smaak banaan besteld. De overige smaken heb ik niet geproefd want dat vond ik een beetje teveel van het goede zo op de vroege ochtend haha. Maar als het goed is sturen ze nog een ijspakket na zodat ik die varianten thuis lekker kan proeven:)
– Helaas moet ik ruim voor het einde van dit event alweer gaan omdat ik nog een event heb…beide events waren op exact hetzelfde tijdstip…aan totaal de andere kant van Amsterdam #top. Ik weet niet waarom ik dacht dat het een goed idee was om ze allebei te bezoeken…ja ik weet het wel, ik wilde beide echt niet missen! Maar handig was het niet. Ik plantte mijn fiets bij Metrostation Wibautstraat en pakte vanaf daar maar de metro omdat ik dan sneller zou zijn.
– Tango event Paez. Ongeveer drie kwartier te laat kwam ik aan bij het tweede event. Super, super jammer dat ik wat later was, want we gingen Tango dansen! En ik had hier zoveel zin in! Maar omdat ik wat later kwam heeft de groep de basis pasjes al geleerd en ik ben de persoon die naar rechts swingt als iedereen naar lings danst…#hupsuzanne hahaha. Maar uiteindelijk lukt het nog aardig en ik vind het zoooo leuk! Ik heb Tjark gelijk een uitnodiging gestuurd voor danslessen. Maar waarschijnlijk gaat dat niet gebeuren hahahah. Het was in ieder geval te proberen…wie weet ooit op een dag;p
– Ook bij het Paez event moet ik vroegtijdig gaan…Omdat ik moet werken #blegh. Het is gelukkig de laatste donderdag dat ik dienst heb. Events zijn bijna altijd op donderdag en aangezien dat één van mijn vaste werkdagen is gaat dat vanaf april straks ff anders:) Ik ben blij dat er dan niet zovaak meer van die chaotische ochtenden als deze zijn.
– Om 11:45 uur neem ik de metro terug naar Wibaut en vanaf daar fiets ik naar huis om heel snel mijn werktas te pakken, en een bakje fruit klaar te maken.
– Lunch: Terwijl ik mijn tas inpak werk ik snel 2 boterhammen met hummus naar binnen.
– Op het fietsje naar werk #prachtigweertje
– Diner: Een hele grote fruit salade, met mango, banaan, appel , mandarijn, kiwi, nootjes en dadels #yummieyummie
Late night snack: 2 kaiserbroodjes (eentje met pittige kipsalade, eentje met rodebiet hummus)
– 22:00 uur: Pfoeee dat was een lange, maar superleuke dag:) Snel naar huis!
– 22:45 uur: Slaapfijn:)

Oelala hebben jullie ook zo’ n zin in het weekend? Any spring plans? Other plans? Volgende week kom ik waarschijnlijk weer met een weekvloggie dus ben je benieuwd naar meeeer, houdt dan mijn YouTube channel even in de gaten!

Adiosss Amigos! Geniet van de zon<3

xoxo
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kim Anne
  maart 31, 2017 at 10:29

  Suus! Wat voor werk doe je eigenlijk? 🙂

  • Reply
   Suzanne
   april 2, 2017 at 13:53

   Hi Kim Anne, Leuke vraag:) Ik werk bij een taalinstituut waar les wordt gegeven aan mensen die de Nederlandse taal willen/moeten leren:)

 • Reply
  Brigitte Brummel
  maart 31, 2017 at 19:28

  Mis de foto van de new foundlanders…

  • Reply
   Suzanne
   april 2, 2017 at 13:52

   Ja jammer hé, ik dacht ook toen we thuis waren ‘ shit helemaal geen foto van ze gemaakt:( ‘

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  14 dagen dieet

  Voor iedereen die op zeer korte termijn snel resultaat wil zien is er dit 14 dagen dieet! Wellicht heb je...

  Sluiten