#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (7 april t/m 13 april)

Hoi piepeloi!

Van heerlijke etentjes tot een ware hooikoortshel en van een rustig weekendje Epe naar de drukke persdagen in Amsterdam. Oh en ik deed ook nog een heuze BUNGEE SUPERFLY work-out! Kortom, het was me het weekje wel weer! Are you in for some pictures and photos ? 

Vrijdag 7 april:

– 7:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas + een banaan
– Werken achter de laptop (genoeg te doen! ;o)
– Lunch: Acai bowl van een bevroren banaan + een handje rood fruit + een lepeltje acai poeder en natuurlijk kwark
– Lekker doorknallen achter de laptop. Mijn to-do list voor vandaag was echt ENORM! Normaal gesproken werk ik namelijk altijd ook wel wat in het weekend. Maar morgen komt mijn moeder een dagje naar Amsterdam om te shoppen en zondag vieren we haar verjaardag in Epe. Dus vandaag MOET alles af… #gogogooooosuus
– Snack: 2 crackers met humus
– Work-out: Om 18 uur besluit ik dat het tijd is om te gaan sporten. Hoe druk ik het ook heb…dat ga ik niet overslaan. Dus besluit ik om een uurtje te gaan zwemmen van 18:30-19:30 lig ik helaas niet als enige in het water…Jeetje mineetje wat was het druk o.O’ !
– Diner: Eenmaal weer thuis besluit ik een verantwoord feestmaaltje voor mezelf te maken. Een HUGE zoete aardappel uit de oven + een bordje rijst + 150 gram gekruide kipfilet #aanvalllluuuh
– Na het eten moet ik helaas weer aan het werk. Maar hee, dan ben ik straks wel een weekend echt vrij:)
– 22:30 uur: TO-DO LIST GEFINISHT! Yaaaaszz weekend! Maar…het is ook al bedtijd:( En dat wil ik stiekem nog helemaal niet, ik wil nog even chillen met mezelf want dat heb ik vandaag nog helemaal niet gedaan. Dus ik ga lekker in mijn pyjama op de bank liggen RTL Late Night kijken!
– Late night snack: 3 van die chocolade zoenen! #lievelings
– 1:00 uur: Slaapfijn:)

Zaterdag 8 april:

-8:00 uur: De wekker.
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Work-out: Voordat mama in Amsterdam zal arriveren wil ik graag nog een rondje rennen. Veel tijd heb ik niet want haar geplande aankomsttijd zal ergens rond de klok van 10′ en zijn. Het wordt een rondje van 6,7 km!
– Douchen, aankleden en Tjarko uit bed sleuren. Hij moet namelijk even mee mama ophalen want mijn fiets heeft geen bagagedrager.
– Om 11 uur zitten mama en ik op de fiets naar de stad. Mama op Tjarkos fiets en ik op mijn eigen. Lekker een dagje shoppen!
– Lunch: Om 14 uur zijn we al zo bizar goed geslaagd dat we heerlijk rustig kunnen lunchen. We gaan eten bij de Drie Graefjes en bestellen beide een sandwich. Ik neem die met kip, rode pesto, komkommer, tomaat, sla en pijnboompitjes en bestel er een Chai Latte bij. Mama neemt er eentje met oude kaas.
– Na de lunch gaan we nog even langs twee winkels en dan fietsen we huiswaarts. Daar moeten we nog even ons balkon leeg zien te maken waarvoor mama speciaal een ijzerzaag heeft meegenomen. Als een echte bad-ass woman zaagt ze de tafel door die niet door de deur naar beneden kon. Nu dat is gebeurd kunnen we ons balkon eindelijk leeg maken en inrichten zoals wij dat willen:)
– Om 17:30 uur rijden we met zijn drietjes naar Epe. Tjarko rijdt want wij zijn moe van het shoppen. Prima geregeld dacht ik zo #lazy
– Diner: VRIENDINNNETJES TIJD! Ik ga gezellig eten met vriendinnetjes bij een restaurant in Epe. Ik bestel als enige de burger van de kaart met frietjes, de rest besteld pizza. En uiteraard een glaasje Ice Tea. Het is immers weekend:)
– Toetje: Tiramisuuuuu! #loveit
– Rond een uurtje of 22:30 ben ik weer thuis en vrij gelijk ga ik ook naar bed. Tjarko sliep ook al.

Zondag 9 april:

-8:00 uur: Er is er één jarig hoera, hoera…Mama’ s verjaardag!
– Ontbijt: Ik zit nog zoooo vol van het diner van gister dat ik met moeite een geroosterd broodje met pindakaas en een halve banaan naar binnen werk
– Work-out: Dan is het tijd om die burger van gister weer even weg te rennen. Samen met Tjarko ga ik erop uit. Heerlijk in korte broek! Het was prachtig weer! We rennen 11,8 km en zijn ruim voor de visite komt weer terug. Wel krijg ik langzamerhand steeds meer kriebels in mijn ogen en neus…oh oh..
– Douchen, aankleden en lekker in het zonnetje zitten in de tuin. Naja lekker…hatsjie…hatsjie. Die verdomde hooikoorts ook altijd. #BLEGH
– Snack: Een gebakje dat smaakte naar mars. Hoe het precies heette ben ik vergeten maar er zat in ieder geval veel caramel en chocolade bij! #yummie
– Lunch: 2 snee brood met kalkoenfilet + een beschuit met kaas
– Birthdayparty! Langzaam komt er steeds meer visite en we zitten met z’ n allen gezellig in de tuin! Mama heeft wel vaker geluk met haar verjaardag qua zon.
– Snacks: Chippies, toastjes met brie/kip-kerriesalade, blokjes kaas en kipsatestokjes
– Rond een uurtje of 18 ben ik echt klaar met die hooikoorts…maar hooikoorts niet met mij. Het wordt steeds erger en ik ben blij dat we straks weer terug gaan naar Amsterdam.
– Diner: Nasi met 3 kip-sate stokjes en wat kroepoek.
– Om 19 uur stappen Tjarko en ik op de trein naar Amsterdam. Eenmaal in de trein krijg ik echt een gigantische Hooikoortsaanval. Ik wil alleen nog maar slapen.
– Om 21 uur zijn we thuis en ik ben gesloopt. Die hooikoorts heeft me echt uitgeput. Het plan was om Boer Zoekt Vrouw nog terug te kijken, maar dat trekken we beide niet dus gaan we gelijk slapen.
– 21:30 uur: Welterusten<3

Maandag 10 april:

-7:00 uur: De wekker…Tjarko gaat werken..ik moet ook, maar ik voel me zo ontzettend moe en zwak dat ik nog even blijf liggen
– 8:00 uur: Well, allright then, ik ga er maar eens uit…maar echt fit voelde ik me niet kan ik je zeggen.
Ontbijt: Nergens zin in…een banaan dan maar zodat ik toch iets eet.
– Sporten? Ja normaal gesproken wel gelijk na het ontbijt, maar ik ben zo energieloos en moe, mijn ogen prikken en mijn hoofd zit nog vol slijm door de hooikoorts. Daarom stel ik het sporten nog even uit en ga ik eerst aan het werk. Thuis lekker vooruit plannen, to-do lijstjes maken, weekdoelen opstellen etc.
– Snack/Late Breakfast: 3 snee brood met humus
Work-out: Om 11 uur vind ik het tijd om te gaan sporten. Ik ga anderhalf uur naar de sportschool en doe een uurtje kracht en een half uurtje crosstrainer.
– Vanuit de sportschool even langs de supermarkt om vervolgens thuis meal te preppen voor vanavond en mijn lunch klaar te maken.
– Lunch: 4 geroosterde broodjes (2 met kipfilet + gekookt ei, 2 met humus)
– Na de lunch duik ik thuis nog even achter de laptop om te werken en om 15 uur zit ik op de fiets naar werk.
– Diner: Witlofsla van 3 stronken rauwe witlof + een appel + een handje walnoten + 2 grote dadels + handje rozijnen
– 22:00 uur: Eindelijk vrij..#kapot
– 22:30 uur: Slapen!

Dinsdag 11 april:

– 7:00 uur: Opstaan!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Work-out: 7 km run door het zonnetje, nog steeds voel ik hooikorts #huilen
After work-out snack: Foodspring shakey + Eiwitreepje
– Om 11 uur heb ik afgesproken met Sonja om samen voor onze blogs aan de slag te gaan.
Late Lunch: 4 snee brood met humus + een gekookt ei
– Rond 16 uur ben ik weer thuis en moet ik gelijk door naar work-out 2 van vandaag! #yay
– Snackie: Banaan
– Work-out 2: Bungee Superfly! Wattes? Dat ga ik binnenkort uitgebreid vertellen in een nieuwe healthy hotspot post! Maar ik kan je vast verklappen dat het super, super, SUPER leuk was! Tjarko was ook mee en samen hadden we de grootste schik. Hieronder vast een kleine preview, maar uiteraard volgen er veel meer foto’ s in de speciale blogpost die volgende week, hier op de blog zal verschijnen. Dus stay tuned!
Diner: Omdat het al 19:30 uur is als we vanaf onze sportles naar huis moeten fietsen besluiten we onderweg Indonesisch af te halen. Ik bestel rijst met pittige boontjes, kip zoet/zuur, een gekookt ei en chap choi. Tjarko gaat voor Noodles met tempeh, rund met kokos en pittige groenten. Maar uiteraard proeven we van elkaar. Die van Tjarko was lekkerder mweeeeh #altijdzo
– 22:45 uur: ZO MOE! Welterusten!

 

Woensdag 12 april:

– 7:00 uur: Joehoeeee, de week is doormidden!
Ontbijt: Magere yoghurt met muesli en rozijntjes
– Work-out: Suzie swim swim! Ik ga lekker een uurtje peddelen:)
Very early Lunch: omdat ik om 11 uur al super hongerig was (altijd na het zwemmen!) besloot ik alvast te lunchen. Ik moet ook om 12 uur al werken dus het kwam eigenlijk wel goed uit. Ik eet 5 snee brood (2 met kipfilet + gekookt ei, 2 met humus en eentje met smeerkaas)
– Werken! En het is drrruuuuuuuk #chaos!
– Diner: Big fruity salad van een halve galiameloen, een big banana, een appel, ongezouten noten en rozijnen
– Werken! New content is coming guys!
– Snackie: 2 crackers met Nutella
– 22:00 uur: Mijn to-do list van vandaag is afgewerkt #checkcheck #dubbelcheck
– 22:45 uur: Lekkeeeer slaapie doen, tot morgen!

Donderdag 14 april:

-8:15 uur: Oops uitgeslapen op donderdag #vergeefme
– Ontbijt: Magere kwark met kokosgranola (recept homemade granola)
– Werken. Mijn plan is om vanavond te gaan sporten omdat ik nog een gigantische to-do list heb staan die ik eerst wil wegwerken
– Snack: Twee zoenen
– Work, work, work…(lezen met de beat van Rihanna eronder)
– Lunch: 3 boterhammen met smeerkaas + gekookt eitje
– Persdagen. Vandaag stonden er twee op de planning, maar ik red er maar eentje. Ook ga ik nog even ergens anders langs om een bestelling op te halen. Om 18:15 uur ben ik weer thuis.
Work-out: Het zwembad en de sportschool zijn al dicht. Dan zit er nog maar 1 ding op: rennen! Ik ren een klein rondje van 6,6 km omdat ik honger heb en er nog boodschappen gehaald moeten worden.
– Snel even boodschappen halen en koken
– Diner: Tagliatelle met gerookte zalm, broccoli, courgette, tomaat, ui, knoflook en carbonara/kaas saus #lievelingsss
– GTST+ Temptation Island.
– 22:30 uur: Slaaaaaaaapse!<3

En toen was het alweer Paasweekend! Sjeeetje mineetje wat vliegt de tijd…Het is werkelijk NIET normaal. Zoveel leuke, spannende en mooie dingen…ik ben een gelukkig mens. Ook het Paasweekend staan er weer allerlei gezellige activiteiten gepland waarover jullie hier dan volgende week weer kunnen lezen! Geniet lekker van je Paasweekend en tot snel!

Liefs,
Suzanne

 

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Brigitte Brummel
  april 14, 2017 at 19:06

  De calorie bom heet:miljonairs shortbread !?

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  GEZONDE TAPAS IDEETJES
  GEZONDE TAPAS IDEETJES

  Op zoek naar wat gezonde tapas ideetjes? Kijk dan even verder! Het is weer donderdag en dat betekent, bijna het...

  Sluiten