#FASHIONwithsuus

5 x SPORTY/FASHIONABLE COMBINATIONS THAT WILL MAKE YOUR OOTD WORTH TO WATCH

Hi guys!

Een tijdje terug schreef ik al een blogpost genaamd ‘Freedom‘ over de vervagende grenzen in modeland. Niets is te gek vandaag de dag. Een trainingsbroek met hakken, een jurkje met platform sneakers of een jeansshort met sokken in sandalen: Het is oké. En dat maakt jezelf aankleden zoveel leuker! Je kunt niet alleen al je creativiteit uiten door middel van je outfit, maar je kunt ook echt laten zien wie je bent. 

 

Als sportieve jonge vrouw vond ik dat voorheen nog wel eens lastig. Ik ben sportief, maar wanneer ik in mijn trainingsbroek op een feestje zou verschijnen zou dat volgens de meeste wel een stapje te ver zijn gegaan. Wanneer ik op dat zelfde feestje in een strakke jurk met hoge hakken zou zijn verschijnen had een merendeel van de mensen mij waarschijnlijk ook niet helemaal begrepen.  Maar wat moest ik als sportieve meid met een passie voor fashion dan? Ik zat altijd een beetje tussen twee stijlen in te schommelen. Sporty of super girly?!  TOTDAT het tijdperk van de ‘ alles kan ‘  trend aanbrak. Of zoals Yara Michels als schreef in haar Editorial op Zalando:  ‘ It’ s the end of the trend’ ! En hell yeah, ik ben fan van deze ontwikkeling!

Oh Yara wat schreef je een mooi artikel! Helemaal geïnspireerd door haar editorial besloot ik ook 5 looks te creëren die passen in deze ‘ no trend’ trend. Geen hokjes meer, geen regels, just go with your fashion flow! Het contrast van uitersten is juist vaak heel cool. Omdat ik zelf erg fan ben van de combinatie sportief/vrouwelijk laat ik in onderstaande looks zien hoe je sporty items op een heel fashionable manier kunt dragen waarbij ik uitersten heb gecombineerd en lekker heb gespeeld met verschillende materialen, vormen en kleuren.

1. The forbidden colors 

In deze look ben ik lekker los gegaan met het combineren van uitersten. Waar de combinatie rood/roze voorheen echt not-done was, is juist deze combinatie steeds vaker te zien in het straatbeeld. Love it or not, red/rose is hot! De combinatie van een vrouwelijke plissé rok en een sportief petje en t-shirt maakt deze look helemaal nu!

2. Levis & Leopard

Well, in deze ootd staat het comfort duidelijk voorop. Er is gekozen voor een vrouwelijk sweatpants/pantalon. Net iets te casual om door te gaan voor pantalon, net iets te netjes om zichzelf trainingsbroek te mogen noemen #hoortnergensbij. Wat het ook mag zijn, het zit fantastisch! En dat is ook belangrijk. Een paar comfortabele sneakers met klitteband eronder, een sportief Levi’ s shirtje en een lekker zacht en vrouwelijk jasje met wijd uitlopende mouwen en een stoer luipaardprintje erboven om deze look te finishen!

3. Pink pantalon please

De klassieke pantalon met een blousje en een jasje? Kan….kan….maar waarom niet met hippe sneakers en een sportief oversized shirtje? Girly en stoer tegelijk.  En zeg nu zelf, zo’ n degelijke pantalon verrast toch veel meer als hij barby roze is dan zwart of grijs. Klassieke modelletjes in een ander kleurtje met een verrassend stoere top doen het goed dit seizoen!

4. The banana 

Bij deze look draait het vooral om de vormen en een gevoel van comfort. Geen strakke jeans of een precies passend blousje. De basis van de outfit is vrij simpel. Wit met grijs, shirtje plus rokje. Toch maakt de combinatie van een kort, zomers girly rokje met een super oversized adidas sportshirt deze look zo leuk. De speelse vlecht in het haar maakt deze look helemaal af. Oh en natuurlijk de banana on the go (grapje!).

5. The white cap 

Wie sprak er over het combineren van uitersten zoals rood en roze? Als dit geen mooi voorbeeld is van een look waarin verschillende stijlen en kleuren verenigd zijn dan weet ik het ook niet meer. Roze vrouwelijke sneakertjes en een sportief petje in dezelfde outfit. Een gescheurde jeans gecombineerd met een vintage spijkerjackie, een sportief Levi’ s shirtje en een schattige roze armband.  A lot is going on! Sportieve items gecombineerd met vrouwelijke sierraden en kleurtjes op een manier die helemaal past binnen de huidige ‘no trend’ trend.

 

Welke is jouw favoriet?! Let me know in the comments of op social media!

xoxo
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!
Deze post werd mede mogelijk gemaakt door : Zalando

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  april 20, 2017 at 09:12

  Heel leuk allemaal! X

  • Reply
   Suzanne
   april 21, 2017 at 08:22

   Thanks Neeltje!

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  april 20, 2017 at 17:48

  Aan die eerste look moest ik wel even wennen hoor maar toen ik hem voor de tweede keer zag was ook ik helemaal om, het staat je ook zo leuk!

  • Reply
   Suzanne
   april 21, 2017 at 08:22

   Hi Roos, wat leuk om te lezen:) Dankjewel! Ik wens je een heel fijn weekend! xx

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  bungee super fly
  HEALTHY HOTSPOT: BUNGEE SUPER FLY!

  Bungee Super Fly review! Hi there sporties! Vandaag is het weer tijd voor het uitlichten van een nieuwe ' Healthy...

  Sluiten