#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (14 APRIL T/M 20 APRIL)

Wat was het weer een leuke week! Van een heerlijke 13km run tot een bezoekje aan dierenpark Emmen. En van een Future of Foods tasting op DGTL  tot een etentje in Zwolle én een hele boel persdagen! Let’ s GO!

Vrijdag 14 april:

– 7:00 uur: Wekkertje
– Ontbijt: Magere kwark met muesli
– Werken (lekker thuis in mijn pyjama achter de laptop)
– Lunch: 4 snee brood (2 met kalkoenfilet, 2 met kaas)
– Verder met werken
– Rond een uurtje of 15 heb ik met een vriend afgesproken in de stad om even wat foto’ s te maken en bij te kletsen. We wandelen wat door de negenstraatjes als hij uit eten gaat met een andere vriend ga ik gauw weer huiswaarts. Ik heb vandaag immers nog wat te doen…Precies ja: Sporten!
– Snack: Appel
– Rond een uurtje of 18:30 ben ik thuis en stort ik een beetje in. Moe, een beetje misselijk en geen puf meer om iets te doen.
Diner: Ik heb totaal geen honger maar omdat ik toch iets wil eten maak ik een grote zoete aardappel klaar in de oven en bak daar een kipschnitzel bij
– Op de bank GTST + The Voice of Holland kijken
– 23:30 uur: Sleepwell

Zaterdag 15 april:

– 7:30 uur: Klaar wakker…maar ik wil nog niet wakker zijn. Dus ik ga even snel plassen en duik mijn bedje weer in. En verrassend genoeg val ik ook zo weer in slaap.
– 9:30 uur: Wakker again
– Ontbijtje: 2 geroosterde boterhammen met pindakaas en banaan
– Work-out: GYMTIME! 2 uurtjes knallen @ FitForFree!  Vandaag beginnen we met een half uur circuitje  gevolgd door een uurtje kracht en daarna nog ruim 20 minuten fietsen op de cross trainer.
– Lunch: Een quinoa salade met zoete aardappel en een speltbroodje met pesto en een gebakken ei
– Na de lunch duik ik nog even achter mijn laptop om te werken !
– Diner: Rijst met kipfilet sperzieboontjes én omdat het morgen Pasen is een speciale Paasschnitzel in de vorm van een konijn. Hoe leuk is dat (zie foto hieronder)
– Na het eten kijken we tv en gaan we op tijd slapen. Beide zijn we moe van de afgelopen week en morgen en maandag hebben we ook weer een druk programma.
– 21:30 uur: Welterusten!

Zondag 16 april:

– 9 uur: lekker uitgeslapen!
– Ontbijt: 2 snee brood met Nutella en een cracker met aardbeienjam
– Work-out: Vandaag ga ik even een klein rondje rennen. Het worden uiteindelijk 6,5 kilometers. Helaas crasht mijn telefoon halverwege de work-out. Je kunt het ook precies zien in onderstaand screenshot waar mijn gps ermee ophield. Het vreemde is dat de afstand en tijd wel kloppen want het is mijn standaard rondje dus ik weet dat die oke zijn.
– Een beetje chagrijnig en ontdaan omdat mijn telefoon ALWEER is gecrasht kom ik thuis. Maar veel tijd om te mokken heb ik niet. Want om 13 uur moet ik alweer op de fiets zitten naar het DGTL festival. Snel douchen en aankleden dus!
– Het is eigenlijk helemaal geen festival weer vandaag. Het is koud en constant regent of hagelt het. Dus ik besluit voor een jeans met een blousje en een sweater te gaan met daarover een spijkerjack en een petje. Ik ben uitgenodigd voor een speciale Future of Foods tasting en neem Tjarko gezellig mee.
– Lunch: Allerlei hapjes tijdens de tasting. Deze tasting is bedoeld om mensen aware te maken van voedsel en het eventuele schaarste aan voedsel dat er vanaf 2050 zou kunnen gaan ontstaan doordat er steeds minder landbouwgrond beschikbaar is terwijl de menselijke bevolking blijft groeien.  Tijdens deze tasting worden alternatieve voedingsmiddelen voorgesteld die we kunnen proeven. Zo eten we zwammen, koekjes van meelwormen, zeewier, onkruid, sprinkhanen en nog meer aparte dingen. Maar echt vol zaten we natuurlijk niet na een paar hapjes. En we hadden thuis niet geluncht omdat we hadden gedacht dat de tasting iets heel anders zou zijn. We blijven daarom nog een klein half uurtje op DGTL. Maar vanwege de kou en ons hongergevoel besluiten we om lekker even in de Pijp wat te gaan eten.
– Diner: Als je echt trek hebt na een festival…tja dan bestel je een grote burger met friet en IceTea! Toch;p? Mijn burger was oprecht super lekker, er zat ei op en tomaat, augurk, kaas, bacon en een superchille mayo dressing. De frietjes gingen er ook prima in moet ik zeggen. Heerlijk zo’ n cheatmeal af en toe:)
– Om 19 uur moeten we weer thuis zijn want..voetbal… #mannen
– Ik ga even aan het werk en proberen mijn telefoon weer aan de praat te krijgen terwijl Tjarko voetbal gaat kijken
– Na de voetbal kijken we samen boer zoekt vrouw en dan is het weekend alweer voorbij…of toch niet…NEEEEEE want het is Pasen #yay #extravrijedag #feestje
– 22:00 uur: Oogjes sluiten en slapen!

Maandag 17 april:

– 7:00 uur: Jawel, om 7 uur op 2e Paasdag de wekker! Ik word blij wakker want mijn telefoon doet het inmiddels weer.
Ontbijt: Twee geroosterde boterhammen met pindakaas en een halve banaan
– Douchen, aankleden, tas pakken en op naar Zwolle met de trein! Vandaag staat er namelijk een dagje Dierenpark gepland met de schoonfamilie. Zij hebben overnacht in Zwolle en zullen ons daar oppikken om vervolgens met de Auto gezamenlijk naar Emmen te rijden.
– Rond 11:30 uur komen we aan in Dierenpark Emmen. We drinken eerst even gezellig een kopje koffie/thee met z’n allen en dan gaan we het park in.
– Snack: Kopje thee + banaan
– Ook vandaag is het geen beste dag qua weer. Het waait, het is koud en het regent om het uur wel eventjes heel hard. Gelukkig is het dan met 5 minuten ook weer droog en kunnen we telkens wel schuilen. Het park is nieuw en valt me enigszins tegen. Datgene wat er is, is fantastisch. Mooi opgebouwd, heel sprookjesachtig en erg ruim. De dieren hebben ook meer ruimte gekregen en ik denk dat dat in alle opzichten beter is. Wel vond ik dat er weinig bijzonders te zien was. Een paar exotische dieren, maar toch niet heel veel bijzonders ofzo. I dunno. Misschien komt dat nog.
– Lunch: Tjarko en ik bestellen 2 sandwhiches en delen deze. We eten beide dus een halve met gerookte kip, pijnboompitjes, pesto en rucola. En een halve met geitenkaas, dadels, walnoten en honing.
– Rond een uur of 17 gaat het park dicht en rijden wij met z’ n allen weer naar Zwolle om gezellig te gaan eten.
– Diner: als voorgerecht bestel ik een rundercarpaccio, als hoofdgerecht een maiskip met macaroni en tomatencompote en als nagerecht een brownie. Het voorgerecht en hoofdgerecht waren echt super lekker. De brownie viel me helaas een beetje tegen. Maar alsnog zitten we om 21:20 uur met een rond buikje weer in de trein terug naar Amsterdam.
– Iets voor middernacht zijn we weer thuis en vallen we als blokken in slaap

Dinsdag 18 april:

– 7:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Een appel (ik zat nog zo vol van al het eten van gister)
– Werken achter de laptop
– Snack: Beschuit met kaas
– Wasje draaien, huisje stofzuigen
– Lunch: 2 snee brood met pindakaas + banaan
– Verder met werken. Even de stad in om wat zakelijks te regelen en boodschappen te halen.
– Snack: Een smoothie (van wortel, gember, kurkuma, sinaasappel en citroen)
– Work-out: Het zonnetje schijnt dus ik heb zin om te gaan rennen. Ik stel mezelf tot doel gewoon lekker te rennen hoever ik voel dat ik wil rennen. Dit klinkt misschien heel dom, maar meestal bepaald ik van tevoren hoever ik ga. Soms omdat ik simpelweg geen tijd heb om ver/lang te rennen, soms omdat ik eerder die week al een bepaalde afstand heb gerend waardoor ik niet weer lang of juist niet kort wil rennen. Maar vandaag besluit ik weg te rennen zonder doel. Dit resulteert in een heerlijke 13 km met een gemiddelde snelheid van 12.5 km per uur.
– Diner: Rijst met broccoli, sperziebonen en een kipsatéschnitzel. Lekker after work-out voedsel.
– Na het eten duiken we op de bank voor GTST en de laatste aflevering van Married at First Sight.
– 21:45 uur: Slaaplekker!

Woensdag 10 april:

– 7:30: HUH?! WTF? De wekker is niet afgegaan…en die stond om 7 uur. Holy shit. Dat wordt ietsje meer haasten dan gepland.
Ontbijt: Een bakje yoghurt met cruesli
– Work-out: Ik ga een uur zwemmen en dat ging niet zo soepeltjes. Het was ook alweer even geleden.
– Na de work-out heb ik een half uur om me om te kleden en klaar te maken voor mijn eerste afspraak van vandaag. Gelukkig is deze in een restaurant/café in de buurt.
– Keurig op tijd arriveerde ik op mijn eerste afspraak waardoor ik ook precies zoals gepland door kon naar mijn tweede agendapuntje van vandaag. De eerste Persdag van deze nieuwe week. Ik ga eventjes langs bij Maison Pr en bekijk de nieuwe fall/winter collectie. Van mimoneda waren ze ook aanwezig en mocht ik mijn eigen kettinkje ontwerpen! Ik heb een zilveren kettinkje ontworpen met daarop een zwemmend poppetje en mijn initialen ‘ SB’ . Ik ben heeeel benieuwd hoe die gaat worden en zal hem ook even showen hier en/of op Instagram wanneer ie binnen is (naar verwachting eind mei)
– 12 uur:  Sneeeel naar huis want om 12:30 uur moet ik alweer werken en ik moet nog lunchen + avondeten klaar maken.
– Lunch: Ik eet snel 2 geroosterde broodjes met kipfilet en een beschuit met kaas terwijl ik ondertussen mijn tas in pak en eten voor vanavond klaar maak #multitasking
– Werken! 12:30- 22:00 uur
– Diner: Witlof sla van 3 stronken rauwe witlof + een halve galiameloen + een kiwi + een appel + een handje rozijnen + een handje walnoten
– 22 uur: Time to go home:)
– 22:30 uur: Slaapie slaapie <3

Donderdag 20 april:

– 7:00 uur: Tralalala opstaan
– Ontbijt: Magere yoghurt met een beetje kwark en cruesli
– Work-out: 11 km run, gewoon ff lekker rustig joggen door het zonnetje op de donderdagmorgen: HEERLIJK!
– Persdagen, de hele dag! Er staan er vandaag 8 op de planning dus dat is een druk dagje. Gedurende de dag pik ik overal wat lekkers mee. Er is dus niet echt een lunch of diner.
– Snacks tussen 10 en 19:  stukje carrot cake, verse juice, een crepe met rood fruit, een vega burger, een poké perfect bowl, hartige muffin en 2 onigri yua (zie foto hieronder). Het was echt heerlijk dat laatste een soort hele grote sushi burger met vlees #yummie
– Om 19 uur plof ik gesloopt op de bank! Er wordt vanavond voetbal gekeken want…Ajax…dus tja.
– 22:30 uur: Welterusten<3

En nu: WEEKEND VIEREN! Aankomend weekend staat er o.a. een pizza party op de planning en volgende week natuurlijk Koningsdag, nog meer persdagen, work-outs en nog veeeel meer. Tot volgende week:D

Liefs,
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
5 x SPORTY/FASHIONABLE COMBINATIONS THAT WILL MAKE YOUR OOTD WORTH TO WATCH

Hi guys! Een tijdje terug schreef ik al een blogpost genaamd 'Freedom' over de vervagende grenzen in modeland. Niets is...

Close