#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (28 april t/m 4 mei)

Het bakken van een eiwitbrood, een dagje Den-Bosch, een training van Anouk Hoogendijk  (Yes Baby, ik kreeg een work-out van deze international en natuurlijk Ajax speelster in het freakin’  Google kantoor #ZOVET!) én een toffe sport shoot in Rotterdam. Dit en meer zat allemaal in mijn afgelopen weekje. Curious? Kijk dan gauw even mee!

Vrijdag 28 april: 

-7:00 uur: De dag naar Koningsdag worden we fit en fruitig om 7 uur wakker want we gingen op tijd slapen:)
– Ontbijt: Ik maak een havermoutje met kaneel, appel en rozijnen voor Tjark en mezelf!
Work-out: GYM TIME (90 minuten)! En zoooo leuk! We gaan samen en Jimmie is er ook! Gezelllliiiiee! Niet dat we daar alleen maar gezellig staan te doen, we sporten natuurlijk ieder wel kei hard voor zich, maar het is toch leuk dat je tijdens je rust seconden even kan kletsen en natuurlijk lekker samen heen en terug kunt fietsen:)
– After work-out snack: banaan
– Tjarko gaat naar zijn werk en ik ga ook aan het werk achter mijn laptop
– Lunch: 4 snee brood (2 met pindakaas, 2 met kipfilet)
– Werken tot een uurtje of 17 en dan snel boodschapjes halen want morgen komen de zus van Tjarko en haar nieuwe vriend op bezoek en vanavond ga ik gezellig eten met zijn moeder. Een hoop te halen dus!
– Diner: Samen met de moeder van Tjarko eet ik een zelfgemaakte witlofsalade met aardbeien, kiwi, banaan, appel, rozijnen, ongezouten noten en druiven!
– Toetje: als toetje heb ik een stapeltje banana pancakes met cottage cheese en aardbeitjes, #yummieee
– Rond een uur of 21 gaat zijn moeder weer naar huis en ben ik eventjes alleen. Ik ga tv kijken.
– Om 22 uur komt Tjarko ook thuis met een verrassing haha. Hij heeft Maccie meegenomen uit de stad en we gaan samen lekker even snacken (zo lekker slecht dit haha).
– Snackie: Late night Maccie! We delen een grote friet en ik heb een McKroket gekregen! #lievelingsmacburger
– 22:30 uur: Slaaplekker!

Zaterdag 29 april:

– 7:00 uur: Wekkertje
– Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas + een banaan
– Ik wilde vandaag nog even een foto maken in de stad en Tjarko helpt me hierbij. Als de foto is gemaakt gaat hij voetballen en ik naar huis.
– Eiwitbrood bakken! Gister heb ik een heel tof pakket ontvangen van Foodspring Nederland. Met Koningsdag hadden zij namelijk een nieuw product gelanceerd: Protein Bread! En omdat Tjarko’ s zus vanmiddag gezellig komt leek het me een goed idee dat brood te bakken voor bij de borrel. Weer eens iets anders dan een standaard stokbroodje toch? Het was eigenlijk echt peanuts, het zakje van Foodspring aanlengen met water en even goed doorroeren met een garde. Een half uurtje laten staan. Dan nog een keer goed doorroeren, vervolgend de oven in voor ongeveer 50 minuutjes en dan is het al klaar! Super easy en leuk om even te doen! Hieronder zie je ook enkele foto’ s! Het brood smaakte een beetje naar een soort zuurdesem brood met extra zaden en pitten maar dan ietsje luchtiger ofzo. Ik vond het in ieder geval lekker voor zo een keertje iets anders!  Als je het ook eens wilt proberen voor na een work-out of met een borrel zoals ik: Met de code ‘SUZANNESTORY’  krijg je 15% korting bij Foodspring.nl!
– Work-out: Het is alweer middag en ik kan nog net even een lekker rondje rennen en me daarna rustig klaarmaken voordat de visite komt! Ik ren 11 kilometers maar het gaat niet super vlot vandaag. Dat heb je wel eens.
– Late Lunch (15 uur): Een paar stukje eiwitbrood geproefd met hummus en kipfilet
– Vrij snel na de lunch arriveert ons bezoek en gaan we gezellig met z’ n viertjes borrelen/kletsen.
Snacks: Chippies, komkommer met hummusdip, toastjes met van alles en natuurlijk het proteine bread!
– Door alle gezelligheid is het opeens alweer laat en moeten we nog bepalen wat we gaan avondeten
– Diner: Omdat het al laat is en we geen zin meer hebben om te koken…eigenlijk zitten we ook gewoon nog vol van alle hapjes…besluiten we een lekker kippensoepje te maken en eten we daar twee broodjes bij met nog wat dipjes die over zijn van de hapjes. #lekkermakkelijk
– Rond een uurtje of 21 zijn we uitgegeten en ploffen we op de bank en starten een nieuwe Netflix serie. We hebben nu 1 aflevering gezien van ’13 reasons why’ . Is er toevallig iemand die deze serie ook kijkt? Of heeft gekeken? Let me know!
– 23:30 uur: Welterusten<3

Zondag 30 april:

– 7:00 uur: Wekker! Elke dag om 7 uur deze week…elke dag afspraken, zelfs in het weekend!
– Ontbijt: 2 geroosterde broodjes met aardbeien en honing
– Om 8 uur moet ik in de trein zitten naar Rotterdam! En dat lukt! Easy want ik hoef vandaag niets aan mijn make-up en haartjes te doen voor ik de deur uit ga. Waaaant dat wordt straks allemaal lekker voor me gedaan door het team van TEAMKAPPERS #yay
– Treinsnackie: Plak ontbijtkoek met halvarine
– Om precies 9:45 uur kom ik aan op de bestemming voor vandaag: Een sportpark in het Centrum van Rotterdam. Hier worden vandaag beelden geshoot voor de ‘ uitblinkers campagne’  van Teamkappers. De bedoeling is dat verschillende bloggers worden gefotografeerd met verschillende kapsels. Ik ben als sportieve blogger uitgenodigd en krijg dan ook een sportief kapsel (vlechtjes!!). Omdat ik als eerste aan kwam mag ik ook als eerste door naar de haar en make-up! Spannnnend! Rond 12 uur staan we buiten om de eerste beelden te gaan schieten. Het gaat zooooo snel! Klik, klik, klik en klaaaar. ‘ We hebben’  hoor ik de fotograaf zeggen…En ik denk bij mezelf. Eh? Nu al? Dat is fijn. Mijn haar zat ook wel echt on point hoor. Superknap hoe ze dat zo goed en snel kunnen. Binnenkort kom ik hier en op Instagram hopelijk met de eerste resultaten van de shoot. Nu alvast een previes hieronder! Ook zal ik snel eens langsgaan in de salon om mijn haar te laten doen en wie weet wel iets met een kleurtje…so stay tuned!
-Lunch: Er zijn allemaal lekkere broodjes besteld. Ik neem er 2 met gekruide kip en 1 met zalm #zolekker!
-Rond een uurtje of 14:30 uur was ik weer aan de beurt voor mijn tweede look. Daarna nog even een groepsfoto met z’ n allen en toen kon ik om 16:00 uur alweer naar huis!
– Snack: Een plak walnoten cake + een appel
– Om 17:30 kom ik aan op het station in Amsterdam en Tjarko haalt me gezellig even op. We lopen samen gelijk even door naar de Ijssalon om te vieren dat het zondag is. Kunnen we toch samen nog even iets leuks doen! Ik vind wandelen door de stad op zondag en even een ijsje halen gewoon zo leuk! Die kleine dingetjes in het leven maken het echt mooi!
– Snackie: Ijsco met een bolletje citroen en cookies
– Diner: Gebakken aardappeltjes met sla en kipsticks uit de oven!
– Na het eten is het alweer veeeeeels te laat en moeten we slapen!
– 22:30 uur: Truste, xx

Maandag 1 mei:

– 7:00 uur: Yaaay, nieuwe week, nieuwe maand, nieuwe ronde nieuwe kansen!
– Ontbijt: Magere kwark met muesli en rozijntjes
– Work-out: Sportschoooooltijd! Whoopwhoop! En guess what?! Jim is er weer! Yay gezellig! Ik doe een uurtje kracht, een half uur circuitje en ga daarna nog een half uur op de crosstrainer fietsen omdat ik de laatste tijd veel gesnackt heb moet het een beetje in balans blijven.
– Na mijn work-out is het toch echt tijd om aan het werk te gaan.
– After work-out snackie: Appeltje
– Thuis werken achter het laptopje
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met tonijn, 2 met kipfilet)
– Na de lunch maak ik mijn avondbakkie klaar en kan ik alweer naar Amsterdam West vertrekken voor werk!
– Diner: Witflof sla met rood fruit, sinaassappel, appel, banaan, noten en rozijnen.
– 22:00 uur: vrij! Snel naar huis fietsen want het regent #blegh Wat is dit voor begin van de maand mei jongens? Het lijkt wel december!
– 23:00 uur: Oogjes dicht, tot morgen!

Dinsdag 2 mei:

– 7:00 uur: Blegh ik ben al uren wakker, wat een rotnacht. Ik kon gewoon NIET slapen.
– Ontbijtje erin dan maar: Ik maak een heerlijke acai bowl met fruit en een smoothie van bevroren banaan met rood fruit en een beetje melk (zie foto hieronder)
Work-out: Tijd om rustig op te starten is er vandaag niet want om 11 uur heb ik afgesproken om met Sonja naar de laatste Persdag te gaan van deze tijd en om 13:30 uur moet ik alweer omgekleed, geluncht en wel op de fiets zitten naar West. Dus als ik nog wil sporten MOET het voor 10 uur! Dus suzie gaat een uurtje zwemmen! Dat gaat verrassend goed en ik ben weer helemaal wakker!
– Om 11 uur fiets ik met Sonja richting Amsterdam Noord-West voor de laatste persdag van dit seizoen. Dat waren er veel he de afgelopen weken. Leuk om alle nieuwe collecties voor de aankomende winter en herfst weer te hebben gezien! Er komen weer een paar toffe trends aan kan ik je vast vertellen!
Snack: We krijgen een geitenkaas sandwich met gegrilde groenten:)
– Om 13:15 uur kom ik thuis…oops ietsje later dan gepland. Ik moet namelijk nog lunchen, en mijn tas pakken en om 14 uur in Amsterdam West zijn. Want daar heeft Tjarko een auto gehuurd. We gaan samen een middagje+avondje naar Den-Bosch namelijk!
– Lunch: 4 boterhammen (2 met tonijn, 2 met hummus) + een cracker met kaas
– Yaaaay ik ben op tijd bij de auto! Gezelliiee! Onderweg bel ik nog even met Opa die vandaag jarig is en met z’n gat aan het strand op de Canarische Eilanden ligt te chillen #goodlife. Kon ik gelijk even checken hoe het weer daar was aangezien ik zelf over 3 dagen ook daar zal liggen<3 Goed vooruitzicht, niet?!
– Rond 15 komen we aan in Den-Bosch, Tjarko heeft een werk afspraak en ik ga met de bus naar het centrum. Ik zoek een leuk cafeetje op en ga daar even aan het werk totdat Tjarko klaar is met zijn afspraak en ook naar het Centrum kan komen.
– Na z’n afspraak komt Tjarko ook naar het café en drinken we daar samen nog een drankje. Daarna gaan we gezellig even wandelen door de stad en belandden we bij een super gezellig restaurantje met palmboompjes, vuurkorven en terrasverwarming zodat we gewoon buiten kunnen eten (terwijl het 12 graden is!)
– Diner: Pittige spareribs met frietjes en groenten! Zo chill !
– Het is net of we even op vakantie zijn zo. Den-Bosch is trouwens een onwijs gezellige en mooie stad #aanradertje. Al die kleine straatjes met verschillende mini grachtjes en ouderwetse bestrating en verlichting doen je heel erg aan een Frans dorpje denken. Super schattig!
– Snackie: Terwijl we na het eten nog een leuk rondje maken door de stad halen we onderweg nog een ijsje! Ik neem twee bolletjes in de smaken strawberry cheesecake en Snickers.
– Omdat het nog zo licht is buiten vergeten we bijna dat het alweer 21 uur is geweest…Oopsie! Laten we maar gauw terugrijden, morgen is immers weer gewoon een werkdag!
– 23:30 uur: Slaap Suzie slaap…maar dat lukt niet…alweer niet. Aaarghh. Hatelijk! Vannacht heb ik ook al geen oog dicht gedaan. Pfff. Zijn er meer mensen die last hebben van moeilijk kunnen slapen tijdens hun maandelijkse probleempje? Let me know als je tips hebt!

Woensdag 3 mei:

-7:00 uur: De wekker, maarja…ik was toch al wakker! Blegh weer zo’ n rotnacht!
– Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas en een banaan
– Gister hielp het om wakker te worden dat ik ging sporten…vandaag ook maar proberen dan!
– Work-out: Ik ren een rondje van 7 km en kom inderdaad weer vrij wakker thuis. En dat is maar goed ook, want vanmiddag staat er nog een work-out op de planning!
– After work-out snackie: Plak ontbijtkoek met halvarine
– Eventjes werken achter mijn laptop !
– Lunch: 4 snee brood (2 met tonijn, 1 met kaas, 1 met zongedroogde tomaatjes tapenade+ kipfilet)
– Op de fiets naar het hoofdkantoor van Google Nederland! Op de Zuid-As ! Jawel Suus gaat sporten bij Google! Hoe tof is dat? Nou nog niet tof genoeg, want ik ga training krijgen van Anouk Hoogendijk en we testen de nieuwe Huawei Watch 2. Super tof om deze professional te ontmoeten en een training van haar te mogen krijgen mét een nieuw sporthorloge. Samen met onder andere Lienke (aka @deargoodmorning), Marit (@fitwithmarit) en Francien (@girlslove2run) gaan we zweten!
– Work-out 2: We krijgen een voetbal training zonder bal waarbij de watch gebruiken om onze hartslag te monitoren. We doen ook basic oefeningen in een circuitje zoals kettlebel swings, planking, side planking en burpees. Ook doen we op het einde nog een squatchallenge. Het horloge houdt precies bij hoeveel squats je doet, maar bijvoorbeeld ook hoeveel keer je opdrukt, touwtjes springt of hoeveel sit-ups je doet. Super handy! Ik ga dit horloge uiteraard verder thuis testen want er zitten nog veel en VEEL meer functionaliteiten op. En dan ga ik er weer een review over schrijven net als dat ik dat deed bij m’ n eerdere sportwatches! So stay tuned!
– After work-out snacks: Dat is uiteraard goed geregeld! Ik neem 2 stukjes van een soort ontbijtkoek met crème en aardbeien. Wat het precies was ben ik vergeten, maar het was lekker en verantwoord!
– Na het event moet ik helaaas, helaas gelijk door naar werk!
– Diner: Ik maak nog even snel een havermoutje klaar met appel, kaneel, rozijntjes en walnootjes
– Workie, workie!
– Snack: Lenny & Larry Koek
– 22:30 uur: Wauw, dat was een lange avond. Ik ben zo mooeeee!
– 23:30 uur: Proberen te slapen! Het zou fijn zijn als dat vandaag beter lukt dan gister en eergister #fingerscrossed

 

Donderdag 4 mei:

-8:00 uur: Vandaag ben ik even een uurtje langer blijven liggen, het was weer zo’n nacht waarop ik geen oog heb dichtgedaan #pff
– Ontbijt: magere kwark met cruesli (even wat suikers voor een extra opstartboost)
– Vandaag ga ik lekker een dagje thuis werken, de was doen, opruimen, en en en mijn koffer inpakken en de laatste spulletjes halen voor mijn vakantie!
– Snack: stukje Tony chocolonely (caramel zeezout!)
– Lunch: 4 snee brood (2 met tonijn, 2 met hummus) + 2 crackers met kaas
– Koffer pakken, de was ophangen
– Work-out: Om 16 uur ga ik een uur zwemmen! Ik maak iets meer dan 3 km en dat gaat super lekker!
– Na mijn work-out wil ik snel wat boodschapjes halen…dit loopt even anders. Als ik namelijk in de rij sta om mijn boodschappen af te rekenen gaan alle pin automaten opeens stuk…Er ontstaat natuurlijk gelijk chaos want bijna niemand kan contact betalen en mensen lopen weg, andere halen hun spullen van de band, weer anderen, die wel contant kunnen betalen, schuiven naar voor, en ik blijf een beetje verward staan omdat ik niet zo goed weet of ik nou wil blijven wachten tot de automaten het misschien weer gaan doen of dat ik beter al mijn spullen terug kan leggen en naar een andere supermarkt kan gaan. Ik besluit uiteindelijk dat eerste want ik had mijn mandje aardig vol. Het duurt gelukkig maar ongeveer 10 minuutjes en dan doen de automaten het weer.
– Diner: Gnocci met kip, paprika, wokgroenten, rode saus en kaas
– Na het eten kijk ik naar de ceremonie op de dam. Ik vind dodenherdenking elk jaar weer iets heel belangrijks om even bij stil te staan. Veel omwonenden denken daar blijkbaar anders over…het is echt een kabaal om 8 uur boven ons en buiten…Roeiers, motoren…ik snap echt niet waarom er steeds minder respect is en mensen gewoon niet even 2 minuten stil zijn. Anyway, daarna ga ik ook weer lekker GTST kijken en daarna Netflixen met Tjarko.
– 23:30 uur: Slaapfijn<3

Oke guys, ik ga nu racen naar het vliegveld #jippieyay! Volgende week, zelfde dag, zelfde tijd: Een zonnige Flashback Friday all the way from Spain! Ik wens jullie een heel fijn weekend en hopelijk tot snel!

Lieeffs,
Suus

 

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
OPEENS SCHEETJES MOETEN LATEN TIJDENS HET SPORTEN?! DIT IS WAAROM!

Windjes, scheetjes, poepertjes...hoe je deze stinkende darmgassen ook noemen wilt. Het kan behoorlijk vervelend en awkward zijn als ze opeens...

Sluiten