#FASHIONwithsuus

WHITE WALK

Hi Guys!

How’ s life? Hopelijk hebben jullie allemaal een fantastische week tot nu toe! Vandaag ben ik er weer met een korte maar krachtige outfit post! All white en een beetje zilver/wit! Are you in for some ‘ in between inspiration’ :)?

Ik weet niet hoe het met jullie zit. Maar ik zit qua garderobe keuzes een beetje tussen de zomerse en winterse items in. Dan is het weer warm, dan weer wat frisser. Laatst was het weer zo’ n vage half zomerse dag waarop ik de deur uit moest. De zon scheen en een zomerse zonnebril was echt nodig maar het was by far geen jurkjesweer #toobad. Zonder jas naar buiten was dan ook echt veel te enthousiast. Omdat een winterjas ook een tikkeltje overdreven zou zijn koos ik voor dit nieuwe tussen jackie van Colmar! Kort, luchtig en toch wind en waterdicht! Heerlijk voor van die tussendagen. Uiteraard sportief, vrouwelijk en net even anders dan ‘normaal’  door de diagonale knopen sluiting.  Onder het jack draag ik een wit oversized blousje van American Vintage. Simpel, maar toch vrouwelijk en ook vooral heel comfortabel. De kwaliteit van American Vintage items bevalt me goed. Je betaald misschien ietsje meer voor een wit blousje dan bij H&M of Zara, maar dit blousje blijft mooi en fijn aanvoelen. Ondanks dat ik hem wekelijks op verschillende manieren draag. Om deze look te finishen bleef ik in de all white trend. Een witte skinny jeans en mijn nieuwe witte vans! DÉ perfecte zomersneaker if you ask me! Vans zijn weer helemaal terug van even weggeweest (wie had dat ooit gedacht;o) en wit is natuurlijk een heel fijne kleur voor in de zomer. Makkelijk te combineren onder een jurkje, een jeans of jumpsuit. Bovendien lopen ze heerlijk! Ik shopte ze bij Nelson schoenen en heb er geen moment spijt van gehad. Zo gingen ze al mee op vakantie naar Spanje en zagen ze het strand, de bergen en de tennisbaan #luckyshoes! Inmiddels zijn ze iets minder wit, maar nog steeds favoriet!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze tussendoor look vinden! Hoe zou jij de Vans dragen? En wat vind je van het jasje? Let me know:)!

Een fijne dag nog en tot snel!
xoxo Suzanne

Shop te items:

Jackie: Colmar / Sneakers: Nelson schoenen / Blousje: American Vintage/  Jeans: Zara / Bril: Polette eyewear  /

Fotografie door: Tjarko Hazewinkel

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

Related Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  May 11, 2017 at 08:25

  Hele leuke outfit girl! Perfect voor de zomerse dagen 🙂

  • Reply
   Suzanne
   May 15, 2017 at 19:48

   Thanks Neeltje<3

  Leave a Reply

  Read previous post:
  FLASHBACK FRIDAY (28 april t/m 4 mei)

  Het bakken van een eiwitbrood, een dagje Den-Bosch, een training van Anouk Hoogendijk  (Yes Baby, ik kreeg een work-out van...

  Close