#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (5 mei t/m 11 mei)

Zon, zee, strand, frietjes, watermeloen, pooldays, ijsjes en sunny work-outs beschrijven min of meer mijn afgelopen week! Zin in wat Spanje foto’ s en benieuwd naar mijn vakantiedagen hier? In deze Spanje Flashback Friday kun je alles zien en lezen over mijn weekje op Tenerife! 

 

Vrijdag 5 mei:

– 7:00 uur: Wakkker! Jaaaaa vandaag gaan we op vakantie #whoopwhoop
– Breakie: Magere kwark met cruesli
– Wooeeee laatste spulletjes inpakken #zininvakantie
– Work-out: 2 uurtjes gymen! En mijn vakantiebuddy is er ook! Lekker samen even sporten voor we op vakantie gaan! Supechill. Ik doe een uurtje kracht, een half uur circuitje en daarna fiets ik een half uur uit op de crosstrainer
– Douchen, aankleden en naar Schiphol!
– Lunch: 3 snee brood met hummus
– Vliegen! Yaaaasz!
– Snack: Appel
– In het vliegtuig schoon ik mijn telefoon even op. Ik verwijder zo’ n 3000 foto’s en kijk af en toe lekker even uit het raam. Verder kletsen we vooral om de tijd te doden. Oh en we eten wafels haha.
Snack: 2 wafels die we op de luchthaven hadden gekocht
– Jaaaa rond half 7 zijn we geland op Tenerife! En dat is te merken #warm! We halen onze koffers op en vertrekken dan met een busje richting ons hotel! 20 minuutjes later beseffen we hoe lucky we zijn geweest. We hebben super last-minute dit weekje weg geboekt voor een spotprijsje. En onze hotelkamer is werkelijk waar fantastisch! Het is eigenlijk niet een een hotelkamer maar gewoon een minihuisje met 2 fijne bedden, een grote woonkamer met tv (die later deze week mooi van pas zal komen!), een keuken met kookmogelijkheden en een ruime moderne badkamer met regendouche en een normale douche. En we hebben ons eigen ruime terras van waaruit we over het zwembad kunnen uitkijken. Yes, dat is lekker aankomen. Die kakkerlak die voorbij liep toen ik ging plassen ben ik spontaan vergeten!
– Diner: Als we onze koffer even rustig hebben uitgepakt, trekken we een korte broek aan en lopen we richting de boulevard. We gaan bij één van de eerste tentjes zitten omdat we beide geen zin hebben om nu de hele boulevard af te struinen. Ik bestel een halve kip met knoflooksaus, frietjes en salade. Ik had echt trek van de vlucht namelijk! Wie heeft er nog meer altijd trek met reizen?
– 23:00 uur: Na het eten wandelen we weer naar ons hotel en gaan we vrij direct slapen!

Zaterdag 6 mei:

-8:00 uur: Wakkkkeeer!
– Ontbijt: Ohja dat moeten we nog halen…gelukkig is er een Superdino om de hoek. We halen van alles ook alvast voor de volgende dagen:) We hebben express geen ontbijt of andere maaltijden bijgeboekt omdat je op Tenerife HEEL goedkoop uit eten kunt gaan! Uiteindelijk ontbijt ik met een groot stuk watermeloen en een banaan:) Ik houd zoooo van watermeloen!
Work-out: Tijd om die gym hier ook maar eens uit te testen! We gaan een uur en zweten ons kapot. Pfff sporten in Spanje zonder airco is echt ff op een ander level als in de Amsterdamse Fit For Free hahah. Mijn lichaam moet in ieder geval eventjes wennen aan die hitte! Maar uiteraard was dat uurtje sporten superchill!
Lunch: 3 crakers met kipfilet plus een halve avocado
– Let’ s go to the beach, each, let’ s go to the way…BEACH TIME! Op het strand spelen we Yathzee en kletsen we gezellig.
– Snack: Appel
– Na ongeveer 2 uurtjes gaan we verstandig richting huis. We willen niet op de eerste dag al eindigen als een kreeft. Bovendien is het volgens de weersvoorspellingen vandaag de koudste dag en leek het ons handig vandaag de tennisbaan uit te proberen:)
– Snack: Cracker met kaas
– Work-out 2: Uurtje tennissen ! Zo leuk! Wie gaat er nog meer altijd tennissen op vakantie?
– Na ons tennis uurtje moeten we beide echt even douchen ! #zweet
– Diner: We bestellen bij een gezellig tentje langs het strand een Paella met zeevruchten (mosselen, kreeft, garnaaltjes en witvis) en een pasta Carbonara. We besluiten te delen omdat we beide zowel de paella als de pasta willen eten.
– Nog eventjes chillen en wandelen langs de boulevard en daarna slapen rond 23:00 uur

Zondag 7 mei:

-8:00 uur: Wakey, wakey
Ontbijt: Een banaan + magere kwark met muesli
Work-out: Vandaag ga ik het eiland rennend verkennen!  Ik ga zonder doel weg en ren gewoon lekker waar ik heen wil. Ik kijk rustig om me heen en geniet van de warme en alle mooie huisje en natuurlijk PALMBOMEN! Echt die bomen maken me zo gelukkig!<3 Uiteindelijk ren ik 7,5 km en dan ga ik lekker douchen!
– Lunch: 3 crackers (2 met kaas, 1 met kipfilet) + een halve avocado
– Naaaar het strand!
– Snack: Een ijsje met 2 bollen (limoen+mango), Jim neemt Yoghurt/Kers en banaan
– Spelletjes spelen op het strand
– Snack: Een appel en een paar tucjes
– Naar huis wandelen. Dat is trouwens elke dag ook al een soort van work-out. Het is 1,5 km lopen naar het strand en we lopen elke dag 2 keer heen en weer. ‘ s middags om naar het strand te gaan en terug. En ‘ s avonds om uit eten te gaan. Al met al lopen we iedere dag in ieder geval 6 km:) Heerlijk!
– Douchen, omkleden en lekker uit eten. Zoals ik eerder al schreef is het eten hier echt MEGA goedkoop! Zo kun je bij verschillende restaurants een 3-gangen diner bestellen onder de 10 euro.
Diner: 3 gangen diner voor 7,95 (SAY WHUUUT?!). Als voorgerecht bestellen we beide de meloen met parmaham, als hoofdgerecht neem ik de spaghetti bolognese en jim neemt kip met pepersaus, als nagerecht neem ik chocoladetaart en hij de strawberry cheesecake. Daarna zijn onze buikjes goed gevuld kan ik je vertellen! We buiken nog even rustig uit bij het restaurantje en wandelen dan weer rustig huiswaarts.
– 23:30 uur: Sleepwell!

 

Maandag 8 mei:

-8:00 uur: Wakker! We zetten geen wekker maar zijn toch beide telkens om 8 uur wakker. Prima wel, dan kunnen we eerst nog even sporten en dan lekker wat ochtendzon meepakken:)
– Ontbijt: Magere kwark met muesli en een cracker met kaas
– Work-out: 70 minuutjes zweten in the gym bij het hotel. Ik doe 40 minuten circuitje, pak wat apparaten mee en fiets 10 minuutjes uit.
– Douchen en lekker aan het zwembad liggen
Lunch: Ik maak een big fruit salad  voor mezelf. Een grote schijf watermeloen, een banaan en een appel #yummie
– Naar het strand! #laplaya
– Snack: Wat chippies en tucjes
– Naar huis wandelen, douchen en weer terugwandelen
– Diner: Vandaag besluiten we letterlijk op het strand te eten bij een heel schattig tentje (zie foto hieronder). We bestellen beide een burger met frietjes. Ik bestel daar een Mango/Ananas smoothie bij:)
– Even facetimen met Tjarko 🙂
– 23:00: Terug naar ons hotel! Slaapfijn!

Dinsdag 9 mei:

-8:00 uur: Steady wel hé qua ritme..
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
Work-out: Vandaag ga ik weer lekker even rennen! Dit keer besluit ik de andere kant uit te gaan. Heerlijk om op vakantie toch nog even wat sightseeing te doen op deze manier. Ik ren uiteindelijk ruim 8 km en de laatste 2 km wandel ik berg op naar huis terwijl ik even met het thuisfront bel:)  Normaal gesproken wandel ik niet zo lang uit, maar met deze hitte en vooral ook heuvels kan ik wel wat extra cooling down gebruiken!
– Douchen, en aan het zwembad liggen en spelletjes spelen!
– Snack: Appel
– We blijven vandaag een dagje aan het zwembad liggen omdat Jim redelijk verbrand is en we bij het zwembad veilig onder een parasol kunnen liggen.
Diner: We gaan tegen het einde van de middag wel richting de boulevard om een hapje te eten! Dit is weer een drie gangen diner voor ongeveer 8 euro #lachentoch. Als voorgerecht bestellen we beide een tomatensoep, als hoofdgerecht kippenborst met pepersaus en wat frietjes en als nagerecht neem ik weer de chococake:) #smikkelen
– Na het eten gaan we op tijd naar huis om de halve finale van het songfestival te kijken
Snack: Chips
– 23:30 uur: Truste, xx

Woensdag 10 mei:

-8:00 uur: Wakker
– Ontbijt: 3 crackers met kipfilet en een halve avocado
– Work-out: Het plan was dat we weer even gingen tennissen, maar ze vonden het een goed idee om precies vandaag de tennisbanen te gaan verven. Dan maar een uurtje knallen in the gym!
– Lekker even uitzweten aan het zwembad
– Boodschapjes halen !
– Lunch: Een pistoletje met knakworst en twee crackers met kaas
–  Na de lunch weer lekker naar het strand! #lovemylife
Snack: Ik koop een watermeloen waterijsje voor mezelf<3
– Rond een uurtje of 18 wandel ik terug om me even te douchen en daarna wandel ik in een schoon jurkje weer naar de boulevard voor alweer bijna het laatste diner hier!
Diner: We bestellen beide weer eens hetzelfde…echt toevallig. De BBQ burger met van alles erop! Superlekker! Uiteraard met frietjes!
– Na het eten gaat Jim alvast naar het hotel en besluit ik bij het restaurant te blijven zitten met mijn laptop. Er is goede wifi dus dat komt mooi uit!
– 24:00 uur: Going back home:)

Donderdag 11 mei:

– 8:00 uur: Wakker !
Ontbijtje: Magere kwark met muesli
– Work-out: Vandaag ga ik op mijn gemakje 7,5 km rennen en ondertussen stop ik een paar keer om een paar mooie foto’ s van de omgeving te maken:)
– Lekker aan het zwembad chillen met sjimmie en uiteraard spelen we kaarten en yathzee (every day dingetje!)
– Lunch: Een halve galia meloen en 3 crackers met salami
– Weer terug naar het zwembad
– 16:00 uur: Wandelen naar de boulevard, we gaan even gezellig een drankje doen in de schaduw en daarna chillen
– Snack: Ijsthee + chips
– Rond een uurtje of 19 wandelen we richting huis en onderweg bestellen we een Pizza die we meenemen om tijdens het Songfestival (2e Halve Finale met Nederland) op te kunnen eten.
– Diner: Pizza
– Songfestival kijken!
– 24:00 uur: Slaaaapfijn!

Jeetje, dat was een apart maar super fijn weekje! Wel een tikkeltje anders dan jullie van me gewend zijn denk ik…Zo ontzettend lui overdag hahaha. Alhoewel ik wel gewoon elke dag lekker heb gesport, goed fruit en eiwitten heb gegeten en relatief op tijd ben gaan slapen. Echt mijn perfecte vakantie. ‘ s ochtends even lekker sporten, dan ultiem chillen en lekker eten in de avond. Hoe ziet jouw perfecte vakantie eruit? En heb je al een vakantie geboekt voor aankomende zomer? Of wellicht daarvoor al?

Voor nu een fijn weekend en volgende week ben ik er weer met een Flashback Friday gewoon vanuit Nederland!

Liefs, xoxo
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
WHITE WALK

Hi Guys! How' s life? Hopelijk hebben jullie allemaal een fantastische week tot nu toe! Vandaag ben ik er weer...

Sluiten