#FASHIONwithsuus

3 X SUMMER MUST HAVES

Op zoek naar wat zomerse inspiratie ? Hier alvast 3 ultieme must haves voor aankomende zomer!

1. Een luchtige strandsweater

You just NEED one! Deze luchtige strandtrui is van LASCANA . Het voordeel van een speciale strandsweater is dat je er niet in ‘verzweet’ wanneer je er mee op het strand gaat liggen. Heerlijk om je beachy days mee te beginnen er ervoor te zorgen dat je bovenlijf niet gelijk verbrand. Maar ook voor de zwoele zomeravonden langs de boulevard of in het dorp is zo’ n luchtige V-neck perfect. ‘ s Avonds kan het namelijk flink afkoelen en dan is het fijn als je een lekkere trui bij je hebt die niet té warm is en niet te koud.

2.  Vrolijke zomerschoentjes

Of het nu sandaaltjes of espadrilles zijn, they’ve got to be happy&colorful! De zomer van 2017 staat in het teken van pastelkleurtjes en vrolijke figuurtjes/patches. Je scoort deze hippe espadrille bij Sacha. Ice creams all day right? Ze hebben ze trouwens ook met andere patches en in andere kleurtjes. Perfect voor een dagje aan het zwembad of leuk onder een jeans shortje naar een festival! Maar ook leuk onder een wit jurkje of bij je gekleurde bikini.

3. Een oversized sportshirt

Oversized zit niet alleen fantastisch het kan ook super fashionable zijn! Zeker wanneer het buiten warmer en warmer begint te worden willen onszelf niet kwellen in strakke broeken of shirts. Een luchtig kanten jurkje is leuk, maar een beetje standaard en netjes vind je niet? Dat kan altijd nog! Doe eens gek! Waarom niet comfortabel, sporty én net een beetje anders? Ooit gedacht aan dat ene oude sport shirt van je vader in maatje XL je best leuk als strandjurkje zou kunnen staan? TRY girl!

Wat is jouw summer fave must-have?!

Scoor bovenstaande items:

Strandtrui: LASCANA  / Espadrilles: Sacha / Oversized sportshirt: 2nd hand adidas 

 

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eva
  mei 15, 2017 at 18:35

  Wat een fijne sweater lijkt me dat! En hoe schattig zijn die zomerschoentjes!

  • Reply
   Suzanne
   mei 15, 2017 at 19:49

   Hi Eva! Bedankt voor je enthousiaste reactie:) De sweater is inderdaad ideaal! Zo fijn dat ie niet te warm is maar lekker luchtig, echt perfect voor het strand! Jaaaa cuties he! Daarom MOEST ik ze ook even delen:) Fijne avond nog, xx

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  FLASHBACK FRIDAY (5 mei t/m 11 mei)

  Zon, zee, strand, frietjes, watermeloen, pooldays, ijsjes en sunny work-outs beschrijven min of meer mijn afgelopen week! Zin in wat...

  Sluiten