#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (19 MEI T/M 25 MEI)

Jaaaaa de eerste zonnige week van 2017 is een feit! Niet alleen letterlijk, ook figuurlijk beleefde ik een bijzonder zonnige week. Van een gezellig weekendje naar Epe tot een sprookjes lunch bij Corner Bakery in Amsterdam. Dat niet alleen mijn geest maar ook mijn lichaam vrolijk werd van de zonnestraaltjes was duidelijk terug te zien aan mijn work-outs! Ze gingen TOP! Benieuwd naar de rest van deze week vol ijsjes en helaas ook werk. Kijk dan gezellig mee! 

 

Vrijdag 19 mei:

-6:00 uur: De wekker…Waarom zooooo vroeg Suus? Well, let me explain. Tjarko zit al een tijdje in Malaga, en omdat ik hiervoor natuurlijk zelf op Tenerife zat heb ik hem al een tijdje niet gezien. Het leek me leuk om hem aankomend weekend op te zoeken. De afgelopen week zocht ik al constant naar vliegtickets…maar die waren veeeels te duur. Mijn hoop ging uit naar vandaag, de laatste dag waarop ik eventueel nog zou kunnen vertrekken. Dus ik wilde vroeg opstaan om een ticket te fixen.
– Ontbijt: Bevroren banaan + handje bevroren aardbeien + scheutje reuze hagel en een handje cruesli <3
– Vliegtickets kijken…tevergeefs 🙁 #huilen
– Work-out: Dan maar even de teleurstelling eruit zwemmen! Ik ga 90 minuten peddelen en het gaat SUPER! Ik zwem af en toe een 200m op tijd en dit gaat beduidend sneller dan normaal! #yesbaby
– Als ik weer thuis ben duik ik gelijk weer achter mijn laptop om te kijken of er toch nog heel misschien een ticket voor onder de 300 euro te vinden is…maar nope. Nog steeds niet:(
– Dan maar aan het werk!
– Lunch: 2 geroosterde boterhammen met kaas + een gekookt ei + moster, een cracker met pindakaas + beschuit met jam
– Werken tot een uurtje of 19… gedurende de dag keek ik stiekem nog wel even op Skyscanner en vliegtickets.nl…maar helaas stegen de prijzen alleen maar ipv dat ze daalden. Rond 19 uur kon je 4700 euro!!! neerleggen voor een retourtje AMSTERDAM-MALAGA. Like W T F. Dat feest ging dus niet door. Maar omdat ik er eigenlijk helemaal van uit was gegaan dat ik dit weekend in Malaga zou zitten heb ik wel al, al mijn werk af…en dus spontaan een leeg/vrij weekend. What to do?
– Eerst maar even boodschapjes halen!
– Diner: Verse pasta (4 kazen) met courgette, broccoli, paprika een uitje en boursin
– Na het eten besluit ik samen met Maxime de trein te pakken naar Epe. Zij gaat toevallig ook een weekendje naar haar ouders en zo is de reis gelijk een stuk aangenamer:)
– Ik word door mijn jongste broertje opgehaald van het station en eenmaal thuis kijken we gezellig met z’ n allen tv
Snack: Chipppies !
– 23:00 uur: Slaapfijn!

Zaterdag 20 mei:

– 7:30 uur: Wekker
– Ontbijt: Magere kwark met aardbeien en een handje cruesli
– Work-out: Ik ren 10,6 km op mijn gemakje en geniet van de natuur om mij heen
– Douchen en aankleden want om 10 uur ga ik samen met mama naar de voetbal. Daar heeft mijn vader de afsluiting van het seizoen met zijn pupillen. Mijn moeder heeft speciaal voor al die kleine voetballertjes SV Epe cakejes gemaakt. Die gaan we samen brengen, en ze vallen in de smaak!
– Net voor lunchtijd ga ik nog even langs Opa en Oma om gezellig een kopje thee te drinken en bij te kletsen
– Lunch: Boekweit PANNENKOEKEN! Eh…6 of 7? In ieder geval téveel! hahaha. Lekker met stroop en aardbeien.
– Na de lunch is het tijd om mijn oude kamer eens grondig op te ruimen. Ik woon al 5 jaar niet meer thuis, toch stonden er nog heel veel troepjes van me…#oops
– Diner: Frietjeeeeessss met mayo ! En een frikandel! Yes! Lievelings zaterdagmaaltje<3
– Na het eten ploffen we op de bank met z’n allen. Gezellig een avondje dom tv kijken!
– Snack: Chipppies !
– 23:30 uur: Goodnight, x

Zondag 21 mei:

– 8:00 uur: Wakker
– Ontbijt: Tja wat kan ik daarover zeggen, die foto hieronder hahaha. #cheatweekend
– Even op de bank liggen met mijn tellie #zondagdingen
– Work-out: 7,6 km run en papa ging mee op de fiets (naar het graf van opa, daar even de vogelpoep eraf gehaald en de plantjes watergegeven en weer terug gerend)
– Als we terugkomen is het KNUFFELTIJD<3 We hebben namelijk een oppashond voor een dagje. Ik ben opgegroeid met Berners dus het is fantastisch leuk als er weer gezellig een Berner bij ons thuis rond huppelt.
– Lunchtime: 3 geroosterde broodje met rode biet humus + cracker met kaas
– Na de lunch gaan we in de tuin een potje darten, papa wint!
– Dan duik ik even achter mijn laptop om wat mails te beantwoorden en een artikeltje te schrijven
– Snack: Gezellig met papa en mama op dorp een ijsje halen! Ik neem een ijsje met twee bolletjes (Watermeloen+ Monchoutaart)
– Nog een paar potjes darten
– Diner: Pasta farfale met gerookte zalm, courgette, broccoli, paprika, tomaat, boursin en geraspte kaas!
– Om 18:30 pak ik de trein terug naar Amsterdam. Dit duurt helaas een half uur langer dan normaal omdat ze tussen Amersfoort en Utrecht met het spoor bezig zijn…het zal ook eens niet.
– It takes 2 kijken met een kopje thee
– Snack: twee handjes Verkade Bites (karamel)
– 23:30 uur: Slaapje doen!

Maandag 22 mei:

– 7:00 uur: Ik word letterlijk mijn bed uit gedrilt…bij de achterburen zijn ze aan het verbouwen en dat is duidelijk zullen we maar zeggen #poehee #maandagochtenzevenuur
Breakie: Bevroren banaan + handje bevroren aardbeien + scheutje hagelslag + handje cruesli
– Work-out: Gym time! Vandaag train ik 90 minuutjes full-body. Ik wilde eigenlijk langer gaan, maar na anderhalf uur ben ik er klaar mee.
– Boodschapjes halen op de terugweg
– Lunch: Bordje pasta die over was van gister (meegenomen vanuit Epe)
– Werken! Helaas is het weer zo’ n mooie zomerdag en moet ik werken. Maar ik kan precies een half uur genieten van de zon, namelijk op de fiets naar mijn werk haha.
– Diner: Een krentenbol+ banaan
– 22:00 uur: vrij:D
– Thuis nog even snel GTST terugkijken en dan snel slapen! Laatste nachtje alleen slapen, morgennacht komt Tjarko weer terug <3
– 23:30 uur: Slaap kindje slaap!

Dinsdag 23 mei:

-6:00 uur: Holy moly Suus, nu al? Yes nu al!
– Ontbijt: Acai bowl van een bevroren banaan + twee handjes bevroren rood fruit en een flinke scheut magere yoghurt
– Ik ben vroeg opgestaan vandaag omdat ik een leuk dagje heb gepland. Ze geven goed weer af en ik wil vanmiddag leuke dingen kunnen doen. Dus dan moet er nu even vroeg gewerkt worden.
– Ook bestel ik vast bloemen en gebak als vrolijk welkom thuis gebaar voor Tjarko, die vannacht zal aankomen:)
– Om 10 uur heb ik het werk dat ik nog moest doen af en fiets ik richting het zwembad!
– Work-out: Een uurtje zwemmen! Ik heb afgesproken met vriendinnetje Maxime om te zwemmen en haar te helpen met het aanleren van de juiste borstcrawl techniek. Ik vind het superleuk om dit te doen en we gaan zelfs naar het buitenbad! Koud? Welnee! Het viel reuze mee, het weer was prachtig (23 graden met zon)
– Vanuit het zwembad gaan we beide even thuis douchen en omkleden, om 14 uur komt Maxi me weer ophalen want dan gaan we samen lunchen!
– Eenmaal thuis ben ik binnen 20 minuutjes gedoucht en aangekleed. Ready to go…maar het is nog lang geen 14 uur dus ik besluit mijn laptop te openen en nog wat mails te beantwoorden
– Lunchtime: We gaan gezellig even lunchen bij de Corner Bakery. Dat komt jullie vast bekend voor, want daar zit ik vaker #sugarfreakie. Het is prachtig weer dus we gaan lekker buiten zitten. Ik bestel een sandwich gerookte zalm en een donut + een Unicorn milkshake. Maxime gaat voor de pancakes met een croissant. Tja…we hadden honger zullen we maar zeggen. #samentrainen #samengainen
– Na de lunch gaan we even bij Strandzuid chillen, maar we hebben beide een lange broek aan en het is best wel warm. Dus ik stel voor naar huis te gaan om een korte broek aan te trekken en aan de Amstel te gaan liggen.
– Zo gezegd, zo gedaan! Een vriendinnetje van Max sluit ook gezellig aan en tot een uurtje of 20 zitten we met z’ n drietjes lekker buiten. Dan krijg ik het toch frisjes, en bovendien is het tijd voor GTST dus ik ga naar binnen.
– Diner: Geen honger…(na de lunch van vanmiddag). Dus ik eet 4 snee brood met aardbeien en honing.
– Na gtst zet ik Netflix aan.
– Snack: 2 Macarons #cheatday
– 23:30 uur: Op internet even gecheckt of Tjarko veilig geland is in Duitsland en dan ga ik slapen!
– 2:30 uur: Wakker, Tjarko is thuis! Even kort kletsen we hoe zijn vlucht was en of alles goed is en dan vallen we in slaap<3

Woensdag 24 mei:

– 7:00 uur: oh noooo, moe! Gister natuurlijk heel vroeg opgestaan + een gebroken nacht..
– Ontbijt: 4 snee brood (2 met aardbeien en honing + 2 met hagelslag)
– Work-out: Het plan was om vandaag te rennen, maar ik heb totaal geen zin. Dus ik ga naar de sportschool want daar heb ik wel zin in:) Ik merk echter aan alles dat ik vandaag niet vooruit te branden ben haha. Na een uurtje armen en schouders te hebben getraind houd ik het dan ook voor gezien
– Douchen en klaarmaken voor werk
– Lunch: 2 boterhammen met jam + beschuitje met pindakaas en hagelslag
– 12:00 uur: Werken tot 22 uur vanavond. Yes dat is jammer…want Ajax voetbalt. En dat is te merken. Het is super, super druk in de stad!
– Diner: DAAAR IS IE WEEEER! De witlof salade! Dit keer van 3 stronken witlof met een klein handje aardbeien, een banaan en een grote appel! Yummie! Ik vind het altijd lekker, maar met dit soort zonnige dagen helemaal!
– Op werk is het vanaf 19 uur super rustig, het lijkt wel alsof iedereen voetbal kijken is…of op vakantie/een weekend weg vanwege Hemelvaart…want ook veel vrouwen komen vandaag niet opdagen. Des te beter voor mij! Kan ik op tijd naar huis:D
– Om 21:30 kan ik naar huis en nog net het einde van de wedstrijd zien. Niet dat dat heel boeiend was, maargoed ik zag het wel xd
– Snack: Als Tjarko thuis komt eten we samen een gebakje 🙂 Yummie.

Donderdag 25 mei:

-8:15 uur: Ons bed uitgebrand door de zon #hitte
– Ontbijt: Yoghurt met een bevroren banaan+bevroren blauwe bessen
– Work-out: Tjarko en ik gaan samen rennen. We rennen 10,5 km en dat was heerlijk.
– Even douchen en dan ga ik aan de slag met kleding fotograferen om te verkopen via United Wardrobe. Vooral veel sportkleding, maar ook veel andere spulletjes. Mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe items (1 x of minder gedragen, neem even een kijkje op mijn United Wardrobe account). Vandaag was het te mooi weer om mijn hele kast uit te mesten. Maar de komende tijd zal er nog veel meer op mijn account verschijnen!
– Boodschapjes halen
– Lunch: 4 snee brood (2 met kipfilet+gekookt ei, 2 met cervelaatworst) + 1 beschuit met jam
– Na de lunch gaan we gezellig aan de Amstel liggen in de zon, genieten zo op deze Hemelvaartsdag:)
– We spelen spelletjes en liggen gewoon lekker te kletsen
Snack: Appel + Komkommer
Diner: Rond een uurtje of 19 maak ik binnen een pasta salade van penne met gerookte kip, olijven, zongedroogde tomaat, pesto, pijnboompitjes en rucola klaar. Dat eten we buiten lekker op in de zon.
– 20 uur gaan we naar binnen om GTST te kijken, daarna kijken we Adam zoekt Eva vips met Inge de Bruijn en Jensen USA. Lekker dom en nutteloos tv kijken dus hahah xd
– 23:00 uur: Lekker slapen<3

Vandaag (vrijdag 26 mei) neem ik het Instagram account van Perry over (@perrysport.nl). Neem een kijkje als je dat leuk vind:) Voor de rest wens ik je een heel fijn en zonnig weekend ! Geniet ervan!
Liefs, xx
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
EEN DAG UIT HET LEVEN VAN EEN ‘FITGIRL’

Niets lijkt momenteel belangrijker, hipper en perfecter dan het hebben van een strakke buik en een goed paar ronde billen....

Sluiten