#FASHIONwithsuus

STRIPES & SANDY SHADES

Hee hoi!   Tijd voor een kort maar krachtige post! Want vandaag wil ik deze heerlijke outfit met jullie delen.

Al eerder zagen sommige van jullie de outfit of delen daarvan wellicht voorbij komen op Facebook of  in real life. Want ik leef zo ongeveer in dit sandy vest ! Just can’ t stop wearing it. Hij is super, super, super lekker zacht en ook echt warm! Dat komt omdat hij voor een groot deel bestaat uit Alpaca wol. Ik draag hem dan ook voornamelijk in plaats van een jas. Daaronder draag ik mijn lievelingstruitje van de laatste tijd. Super simpel en basic, maar heerlijk ! Niet te strak, niet te wijd. Precies goed qua warmte en ook een heel gemakkelijke kleur om te combineren. Beide items zijn trouwens van American Vintage. Just love that brand<3 Ik draag mijn blauw/wit gestreepte high waist broek eronder en mijn grijzige platform Puma’ s die ik bestelde via Nelson.nl ! Sowieso ben ik een die-hard fan van platforms. Maar deze Puma’ s maken me extra blij omdat ze ook nog eens heel fijn lopen! Ik heb meerdere platform sneakers in mijn schoenencollectie, maar veel daarvan zijn door de dikke zool heel zwaar en lopen daardoor vervelend. Deze Puma’ s zijn net slofjes. Heerlijk! Grijs combineert ook gemakkelijk dus dat is helemaal top!

Ik ben super benieuwd wat jullie van deze look vinden!

Big Kiss,
Suzanne

Waar kan ik de items kopen?

Trui + Vest: American Vintage / Broek: Stradivarius / Schoenen: Puma via Nelson.nl / Kettinkjes: Sacha  (luz collectie) / Horloge: Kapten&Son

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

Related Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  June 1, 2017 at 10:32

  Je vest! <3 wat een pretty item is dat zeg. Vind de kleur echt geweldig! En je top eronder is ook heel tof trouwens. Prachtige locatie, waar is dat?! Malou x

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  SUSHI ALS POST WORKOUT MEAL ?!

  Sushi als post workout meal?! Ja dat kan! Sushi...we all LOVE it right?! Maar heb je er na een zware...

  Close