#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (2 juni t/m 8 juni)

Drie daagjes in Zürich, het rennen van de Perry X Adidas Cityrun, een heuze faaldag, een kijkje in de cockpit en de Primark Pressday. Het zat allemaal in de afgelopen week! Benieuwd naar de foto’ s en meer? Neem dan gewoon weer even een kijkje ! 

Vrijdag 2 juni:
– 7:00 uur: Wekker
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Aan het werk! Een hele grote to-do list to finish! #toobad
– Lunch: 4 snee brood (2 met kipfilet, 2 met pindakaas)
– Workie workie workie… vrijdag is echt zo’ n heerlijke dag waarop ik probeer al mijn werk te finishen voor het weekend. Een stukje administratie, mails beantwoorden, foto’ s selecteren, artikelen schrijven. Alles wat nog moet gebeuren zoveel mogelijk afronden.
– Work-out: 80 minuten zwemmen! En jawel, dit doe ik in het buitenbad! Het was frisjes, maar prima te doen:)
– Op de terugweg haal ik boodschapjes en een toetje om te vieren dat het weekend is!
– Diner: Pasta (farfale) met kip, paprika, courgette, ui, tomaat en boursin + kaas. Ik eet alleen want Tjarko zit sinds gister in Napels.
– Na het eten was ik af, stofzuig ik het huis en plof ik op de bank
– GTST + Remember me (film via Netflix)
– Snack: Een moorkop.. oké ik lieg, het waren er twee. Maar wel twee kleine (a)
– 23:30 uur: Slaaplekker

Zaterdag 3 juni:

– 7:00 uur: Opstaaaan!
– Ontbijt: Acai bowl van een bevroren banaan + handje bevroren blauwe bessen & frambozen
– Perry X Adidas cityrun event! Op de fiets richting de Perry in de Kalverstraat! Ik heb heel enthousiast mijn korte broek aangetrokken…Dat was misschien iets te heftig voor vandaag. Het miezert en het is fris.
Work-out:  Tijdens de cityrun rennen we ongeveer 4,5 km terwijl we tussendoor bootcamp oefeningen doen. Onder andere in het Centraal Station !
– Het is echt een heel gezellige, leuke en sportieve groep. De winnaar van de Perry winactie die ik een tijdje geleden organiseerde via mijn Instagram is er ook gezellig bij! Leuk, leuk, leuk! Een gezellige en sportieve boel!
– Lunch: Rond een uurtje of 13 ben ik weer thuis en maak ik 4 boterhammen met honing en aardbeien voor mezelf klaar.
– Na het eten moet ik nog het één en ander doen op de laptop! Helaas nog net geen weekend.
– 17:30 uur: Merel, Kitty & Jim komen gezellig langs! Het is vriendenavondje:) We gaan eerst met ze allen snel even wat eten en dan naar de bios!
– Diner: We halen frietjes bij de Febo. Ik neem een grote friet mayo+saté en een Frikandel #culinairhoogstandje
– Na het eten gaan we met z’ n allen naar de film Beauty&The Beast. Ik was van tevoren even bang dat ik wellicht in slaap zou vallen omdat ik stiekem best moe was. Maar het was zo’ n mooi gemaakte film dat dit zeker niet gebeurde.
– Snack: Een zakje snoep met van alles. Even serieus…hoe lang is het gelden dat ik een zakje snoep heb geschept? Ik kan me de laatste keer niet eens herinneren. Ik voelde me net een kind in de speelgoedwinkel. In de bioscoop heb je natuurlijk echt nog van die snoepbakken met allerlei zoetigheid. Zo superleuk om weer eens snoep te scheppen haha. Achteraf gezien was deze suikerboost maar goed ook…want wat er gebeurde toen we uit de bioscoop kwamen wat op zijn zachtst gezegd ‘ niet zo fijn’ .
– We zijn allemaal moe als de film is afgelopen en we willen zo snel mogelijk slapen. Echter blijkt iemand zijn fiets vast gemaakt te hebben aan de mijne. Dat betekend dat we dus niet naar huis kunnen. Het is een Vivo slot van in ieder geval 60 euro of meer waarmee mijn fiets is vastgezet. For your information, veel betere sloten tegen diefstal bestaan er niet dus de kans dat we dit slot zouden kunnen doorknippen of forceren was ongeveer 0% . Hé shit. Ik bel de politie om om hulp te vragen. Of ze mij konden helpen? ‘ Nee mevrouw, wij kunnen niets voor u betekenen. Wel raden wij u aan om uw fiets niet te laten staan ‘ s nachts, de kans is groot dat hij er dan morgen niet meer staat. Dit is namelijk ook een veelgebruikte truc om fietsen te kunnen stelen in de nacht.’  Oke meneer agent…en hoe denkt u dat ik zo laat nog mijn fiets kan bevrijden dan? Alsof ik een tang in mijn handtas heb zitten waarmee ik die fiets kan verwijderen van de mijne… Even dachten we dat ik gewoon een onaardige agent aan de lijn had gehad. Maar wanneer we op zoek gaan naar politie op straat en een paar beveiligers tegenkomen krijgen we hetzelfde te horen. Ze kunnen ons niet helpen. Pff oke en nu? Fietsenmakers en autogarages die wellicht beschikking hadden over het juiste gereedschap zijn gesloten…als ze ons überhaupt al wat mee hadden gegeven…Creatief zijn dus. Ik bedenk dat ze misschien in hotels en/of restaurants ook gereedschap hebben liggen. We vragen wat rond. Uiteindelijk regelt merel bij een Japans restaurantje een waterpomptang. Meer dan dat zit er niet in. Dat slot gaan we dus niet los krijgen. De andere optie is om met de waterpomp tang een deel van de voorkant van mijn fiets los te schroeven waardoor we mijn fiets in ieder geval mee naar huis kunnen nemen. Beter een kapotte fiets mee naar huis dan mijn fiets daar laten staan en een dag later helemaal geen fiets meer hebben. Verrassend genoeg lukt het ons binnen een uur mijn fiets te bevrijden. In dat uur zijn er trouwens tientallen mensen voorbij gelopen en gefietst die het blijkbaar helemaal prima vonden wat we aan het doen waren. Sociale controle hier in Amsterdam is echt 0,0. Even serieus…wij waren gewoon met gereedschap bezig een fiets te mollen. In dit geval was het mijn eigen fiets. Maar dat konden zij niet weten. I mean what if not…niemand zei of deed wat. Er reed zelfs nog een politiewagen langzaam voorbij die gewoon doorreed. En een groepje toeristen kwam doodleuk de weg vragen. Tja wij zouden de weg wel weten….W T F. Toch een beetje blij komen we een half uur daarna veilig thuis aan. Merel kan zo laat niet meer terugreizen naar Epe en blijft gezellig bij mij slapen. Kitty neemt nog wel een trein terug naar Utrecht.
– Welterusten!

Zondag 4 juni:

– 8:00 uur: Tweede Pinksterdag it is.
– Ontbijt: Yoghurt met muesli
– Work-out: Wanneer Merel de trein terug naar Epe neemt fiets ik naar de sportschool. Lekker een uurtje krachttraining was het plan. Maar de Fit For Free bleek dicht. Too bad. Dat had ik natuurlijk kunnen bedenken met Pinksteren. Dan maar een rondje rennen. Daar had ik eigenlijk niet zo’ n zin in dus ik ga maar een klein rondje van 6,5 km lopen. Lekker op een makkelijk tempo.
– Mijn koffer pakken voor morgen. Want want want morgen ga ik voor twee nachtjes naar Zürich!
– Lunch: 3 snee brood met aardbeien + honing
– Lekker even thuis werken en het huis opruimen
– Diner: Een bord pasta die over was van vrijdag
– Om 20 uur komt Tjarko weer thuis vanuit Napels. Yay gezellig:) Dan zie ik hem gelukkig nog eventjes voordat ik vannacht zelf vertrek naar Zürich.
– 22:00 uur: Op tijd slapen, want de wekker staat vroeg!

Maandag 5 juni:

– 5:00 uur: Wekker. Holy moly wat ben ik deze tijden niet meer gewend:o
– 5:45 uur: Ik neem een taxi naar Schiphol
Ontbijtje in de taxi: 2 snee brood met jam
– Vliegen! Ik vlieg met Easyjet vandaag. Het is mijn eerste keer dat ik met Easyjet vlieg en het heeft me alleszins positief verrast. We kwamen zelfs een half uur eerder dan de geplande aankomsttijd aan!
– Om 8:30 uur zijn we al in Zürich geland. Super, super snel!  We nemen vanaf de airport een trein naar het centrum en zijn rond een uurtje of 10 in de stad.
– Omdat we nog niet kunnen inchecken in het hotel lopen we gezellig even door de stad om alvast sfeer te proeven. Veel bedrijvigheid is er  vandaag niet, want ook in Zürich is het Tweede Pinksterdag. Dus het is rustig op straat! Zo kunnen we alles wel prachtig bekijken! Ik vind het stiekem wel lekker dat het niet zo druk is.
– Lunch: Om 12 uur gaan we lunchen bij Hiltl een volledig Vegetarisch restaurant waar je ook veganistisch kunt eten. Je kunt er zowel a la cart als buffet eten. Wij gaan voor het buffet zodat we zoveel mogelijk kunnen proberen. Je schept op wat je wilt en daarna weeg je je bord. Op basis van het gewicht komt er een bonnetje uit die je bij de kassa kunt afrekenen als je klaar bent. Ik proef van alles (zie foto hieronder).
– Na de lunch gaan we een boottocht maken over de Zürich See.
– 90 minuten later wandelen we terug naar het hotel. De groep gaat door naar een coctailworkshop en ik kleed me om, om een rondje te gaan rennen. Ik drink toch geen alcohol en wil nog wel wat meer van Zurich ontdekken terwijl ik ren.
– Work-out: 5 km run met uitzicht over Zürich. Ik ben namelijk een berg opgerend! Wow dat was pittig. Mijn kuitjes hebben het zwaar te verduren gehad. Maar het uitzicht en de omgeving was het meer dan waard.
– Douchen in de meest prachtige badkamer die ik ooit gezien heb en naar het restaurant lopen waar de rest ook zal zijn
– Diner: We eten allemaal hapjes deze avond bij Baltho Bar & Küche. Je kunt het vergelijken met een soort tapas maar dan groter en veel meer (hieronder een aantal foto’ s en dit was nog niet alles, ik heb niet alles gefotografeerd…kun je nagaan!) …Het is zo super lekker dat ik veel te veel eet! Als klap op de vuurpijl kwam de oven na al die lekkere gerechten ook nog eens met een fantastisch toetje: Een Appeltaart, vers, nog warm uit de oven. Heeft er iemand ooit een hele appeltaart op tafel gekregen? Ik niet in ieder geval. In restaurants zijn de toetjes meestal al die ochtend of middag gemaakt, of zelfs nog eerder. Ze komen dan te koud uit de koelkast of te nat uit de oven. Maar dit was zo anders. Gewoon een hele appeltaart op tafel, nog in de bakvorm zoals thuis. Heerlijk !
– 23:00 uur: Tijd om de oogjes te sluiten. Het was tenslotte vroeg vanmorgen!

Dinsdag 6 juni:

– 8:00 uur: Wekker
Ontbijt: Yoghurt met cruesli + appel + half plakje cake
– Met de trein naar de Uetilberg mountain. Vanaf daar is er een prachtig uitzicht over Zürich. Vanaf de laatste halte is het ongeveer 10 minuutjes omhoog. Ik heb dat stukje gerend want ik had mijn sportkleding toch aan en het was koud. Ik wilde mezelf een beetje opwarmen. Dat was niet heel lastig. Ondanks dat het maar een piepklein stukje omhoog rennen was voelde ik dit gelijk. Van een halve marathon in Nederland krijg ik geen spierpijn. Maar die 5 km heuvel op en heuvel af van gister voelde ik gelijk al in de beentjes
– Eenmaal boven op de berg hebben we een heel mooi uitzicht over de stad en we zien ook het grote meer liggen waar we gister op hebben gevaren! We maken een paar foto’ s en gaan dan weer terug naar Zürich centrum!
– Vlakbij het centraal station ga ik een fiets huren! De rest gaat straks naar een foodmarket terwijl ik graag een eindje wil fietsen. Een echte Hollander of niet soms:P
– Lunch: Ik koop een pretzel…je bent in Zwitserland of je bent het niet hé #typischedingen
– Work-out: Een middagje fietsen. En dat is heel anders dan in Nederland. Het verkeer let hier veel minder op fietsers en bovendien zijn er vaak gewoon geen fietspaden of houdt het fietspad plots op met bestaan. Dan fiets je letterlijk de autoweg op als je even niet oplet. Nederland is een fietsland. Maar ook hier was het echt wel prachtig om te fietsen. De heuvels af vond ik stiekem wel een beetje eng. Maar hee, I survived!
– Nog heel even shoppen. Dat hoort ook bij een citytripje toch:) Ik koop alleen een witte trui en verder niets. Ik had namelijk vooral zomerse kleding meegenomen, maar het weer valt toch nog best wel tegen helaas. Omdat het vanmiddag hard regende en ik het best koud had gekregen vond ik het een goed idee:)
– Diner: We gaan eten bij het beste burger restaurant van Zürich ‘ The Bite‘ . Ik bestel de threesome. Een combinatie van 3 burgers. Daarbij eten we frietjes. Genieten!
– Terug richting ons hotel. In de buurt van het hotel pakken we met z’ n allen nog even een terrasje.
– Snack: Een chocomelk met New York Cheesecake + slagroom
– Rond een uurtje of 22 besluit ik terug te gaan naar mijn hotelkamer. Ik moet nog even wat werken voordat we morgen alweer terug gaan.
– 00:30 uur: Slaapfijn!

Woensdag 7 juni ( een heuze faaldag):

-6:30 uur: Wekker!
Ontbijt: Lekkere bak yoghurt met cruesli + een croissantje met een plakje kaas
– Na het ontbijt is het helaas alweer tijd om onze koffers te pakken en afscheid te nemen van het prachtige hotel (Wellenberg) waarin we verbleven. Niet wetende dat er hierna nog een hoop niet volgens plan zal verlopen
– Lopend naar het centraal station. De tram hebben we net gemist #faal1. Met het Openbaar Vervoer richting het vliegveld. Wanneer we op tijd in het vliegtuig zitten krijgen we te horen dat het in Nederland nogal stormachtig weer is en dat er door de sterke Westenwind die er staat maar 1 landingsbaan beschikbaar is. Dat betekent dat we een uurtje later zullen opstijgen #faal2. Tijdens het wachten regelt Easyjet dat wij met zijn viertjes als online influencers een kijkje mogen nemen in de cockpit! Hoe vet is dat?! Ik heb nog nooit naast een piloot gezeten in een echt vliegtuig! Zoveeeel knopjes o.O’ ! De piloot verteld ons nog het één en ander over het vliegtuig en dan is het eindelijk tijd om te vertrekken!
– Rond 13 uur zijn we alweer in Nederland en kan ik de trein naar huis nemen. Ik stap met mijn zomerse witte sneakertjes natuurlijk gelijk in een modderplas…getverderrie #faal3. Mijn linkerschoen is helemaal zwart.
– Lunch: 4 snee brood (2 met kipfilet, 2 met kaas + een gekookt ei)
– Na de lunch pak ik mijn koffer uit, draai ik een wasje en kom ik erachter dat ik mijn nieuwe shirt bij de verkeerde was heb gegooid. Een uur later heb ik een roze shirt ter grootte van een babyrompertje.. #dagshirt #faal4
– Vandaag is het woensdag, mijn vaste werkdag. Vol goede moed fiets ik dan ook naar mijn werk. Daar kom ik erachter dat ik vandaag helemaal niet hoef te werken omdat een collega mijn dienst al heeft overgenomen. #voornietsnaarwerk #faal5
– Ook moest ik nog een pakket opsturen. Het gaat om een sportattribuut dat niet in een doos past. Tjarko stelt voor het uit elkaar te schroeven en dan op te zenden… Een half uur later is het apparaat uit elkaar geschroefd en past nog steeds niet in de doos #faal6.
– Diner: Dan maar een lekkere witlofsalade eten met een peer, een sinaasappel en een handje rozijnen. De sinaasappel spettert uiteraard op mijn nieuwe witte trui #faal7
–  Na het eten gaan Tjarko en ik maar gezellig Netflix kijken, dan kan er hopelijk niets meer fout gaan.
– 22:15 uur: Welterusten

Donderdag 8 juni:

– 6:40 uur: De wekker. Want we willen allebei voor werk nog even sporten
Ontbijt: Kop thee + broodje met pindakaas+banaan
Work-out: 60 minuten kracht + 30 minuten circuitje
– Op de terugweg breng ik mijn fiets bij de fietsenmaker en loop ik weer naar huis
– Douchen en aan het werk
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met kaas + gekookt ei, 2 met kipfilet)
– Werken tot 16:30 uur, dan ga ik lopend mijn fiets ophalen en fiets ik door naar het centrum.
– Primark Press day @ Hotel droog. Geloof het of niet het is alweer tijd voor de presentatie van de  Autumn/Winter collectie die er dit jaar aan gaat komen! En ik kan je vertellen dat er een aantal top items tussen zitten hoor!
– Late Diner: Samen met Tjarko eten. Helaas pas om 21 uur omdat alles zo uitliep. Dus we hebben Indonesische afhaal. Superlekker, dat wel.
– 23:00 uur: Slaapfijn<3

 

Mochten jullie meer willen weten en/of zien over mijn tripje naar Zürich. Op 19 juni zal ik een reisverslag plaatsen met alle ins & outs. Tot die tijd kun je voor meer kiekjes terecht op mijn Instagram. Volgende week ben ik er weer met een nieuwe Flashback Friday. Er staat de komende week een hoop op het programma waaronder het lopen van de 10km Mudmasters dus ik zou zeggen! Tot volgende week?! 🙂

Liefs, xx
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
STAP 1 VOOR HET VOLHOUDEN VAN EEN DIEET

Moeite met het volhouden van een dieet? Kijk hier voor de gouden tip! Haallloooo zomerse temperaturen, halloooo bikini én voor...

Sluiten