#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (30 juni t/m 6 juli)

Hello vrijdag en hello JULI!! Jeeeetje jongens de afgelopen week gingen we alweer van juni naar juli…het is toch onwerkelijk hoe snel de tijd gaat?! Of ligt dat aan mij…Anyway, het was een mooie eerste week van juli met fijne work-outs en nieuwe doelen ! 

Vrijdag 30 juni: 

– 6:30 uur: Wekker!
– Ontbijt: Havermoutje van 250 ml melk met een appel, gewelde rozijntjes en kaneel
– In de ochtend heb ik een afspraak tot een uurtje of 11.
– Work-out: Ik ben net helemaal klaar om te gaan rennen als het kei-hard begint met regenen… #nouuuuuu! Ik wacht 10 minuutjes, check buienradar en zie dat het niet gaat stoppen. Dan gaan we er maar gewoon doorheen! #letsgo! Ik ren 6,5 km en dat gaat eigenlijk heel prima!
– Douchen en lunchen!
– Lunch: Bakje kwark (350 gram) met cruesli
– In de middag ga ik thuis aan het werk achter mijn laptop
– Rond 18 uur komt Tjarko thuis uit werk en wil hij ook nog even hardlopen. Omdat het de eerste keer weer is dat hij gaat sporten na zijn operatie ga ik mee op de fiets. Ik vind het stiekem nog een beetje eng als ie alleen gaat rennen en bovendien is het ook gewoon gezellig:) Hij rent ook 6,5 km.
– Diner: Mexiaaaaaans! We eten miniwraps met een visburger en daarna met kip (de visburger was nog over van gister), mais, bonen, guacamole, sla, geraspte kaas, nacho’ s cheese en dipsaus
– Na het eten ga ik mijn weekvlog editen en redelijk op tijd gaan we slapen!
– 22:30 uur: Welterusten!

Zaterdag 1 juli:

-8:00 uur: wakker
– Ontbijt: Magere yoghurt met kwark en muesli
– Work-out: GYMTIME! 70 minuutjes full-body krachttraining 🙂 Heerlijk op de zaterdagochtend.
– Douchen en gelijk de badkamer schoonmaken
– Lunchtime: Samen met Tjarko gezellig thuis lunchen. Ik eet 3 snee brood met kipfilet + een halve avocado en peper + 2 crackers met kaas
– Opruimen en opbouwen in het huis. Ik heb dit hele weekend vrijgehouden om echt aan de slag te kunnen in ons huisje. Schoonmaken, opruimen, opnieuw indelen. We hebben ook een aantal nieuwe kasten besteld die nog goed neergezet moesten worden.  We hebben een hoop spullen uitgezocht, weggegooid, verplaatst etc. Uiteindelijk zijn we om 20 uur een heel end. Het huis is redelijk op orde en de nieuwe kasten staan op de juiste plek half ingeruimd. Helaas is niet alles gelukt, morgen weer een dag! Maar nu is het echt tijd om te gaan eten.
– Ik ga snel boodschapjes halen bij de Appie.
– Diner: Raviolo met gehakt, tomaat, courgette, kaas/basilicum saus en geraspte kaas #smullenmaar
– Toetje: Bakje ijs!
– GTST van gister terugkijken en slapen:)

Zondag 2 juli: 

-8:00 uur: Morning Sunday!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Even wat aanrommelen in huis en een wasje draaien
– Work-out: Vandaag besluit ik om 10 km te willen gaan rennen. De laatste tijd rende ik maar wat. Of naja, uiteraard ren ik elke maand de 100km vol. Maar ik merkte dat dat ook eigenlijk alles was wat ik deed met rennen. Een doel daarnaast had ik niet echt en die 100 km daagde me niet meer uit. Ik heb besloten dat ik mezelf wil blijven verbeteren en daarom ook meer hiit trainingen en runs op snelheid wil gaan doen. Vandaag start ik met 10 km rennen op een tempo waarbij ik mezelf uitdaag. Ik rende de laatste tijd op een tempo waar ik helemaal niet moe van werd, niet zweette en ook niet het gevoel had alsof ik iets had gedaan. Uiteindelijk rende ik 10 km in 44 minuten met een pace van 4′ 25″. Prima om mee te beginnen dacht ik zo:) De komende tijd hoop ik wat meer focus op snelheid te kunnen leggen.
– Na het rennen ga ik douchen en weer samen met Tjarko in het huis aan de slag. Needs to be done.
– Lunch:  2 snee brood met kaas, 1 snee brood met kipfilet + halve avocado en peper
– Rond 15 uur gaan Tjark en ik stoppen met werken in het huis en even buiten wandelen. Het is droog en het zonnetje schijnt zacht dus dat is top
– We wandelen richting Oost en gaan een McFlurrie halen bij Maccie.
Snack: Halve McFlurrie (We waren teleurgesteld, licht het aan ons of verkleint Maccie de ijsjes elk jaar? Vroeger waren die McFlurries toch veeel groter? De verpakking? De inhoud? En de lepel ook toch? ) I don’ t know maar ik zou niet zo gauw weer een McFlurrie halen, we voelde ons een beetje afgezet! Het kostte nog 2,75 Euro ook!
– We wandelen weer naar huis. Ik denk dat we al met al iets van 6km hebben gewandeld.
– NETFLIX & CHILL!
– Diner: Biefstukje+Gebakken aardappelschijfjes (gemarineerd door Tjarko) met Salade (gemaakt door Suzie/Moi) en een beetje mayonaise
– Na het eten kijken we voetbal. De confederation cup.
– 22:00 uur: Sleepwell:)

Maandag 3 juli:

– 7:00 uur: Opstaaaan! Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen!
– Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas+hagelslag
– Work-out: 60 minuutjes sportscholen! Wiehoe! En ik ga er tegenaan, want mezelf uitdagen was het plan! Ik pak in plaats van 12 herhalingen 15 herhalingen voor mijn oefeningen. De komende tijd wil ik ook qua gewichten wat omhoog gaan.
– Douchen en klaarmaken om te shooten met Sonja
– Shooootings
– Lunch: 4 snee brood (2 met hummus, 1 met jam, 1 met kaas)
– Werken 16-22
Diner: Witlofsalade van 2 stronken rauwe witlof+ appel+banaan+walnoten+rozijntjes
– 22:00 uur: Naar huis:)
– Welterusten<3

Dinsdag 4 juli:

– 7:00 uur: Goedemorgen wereld!
– Ontbijt: Bevroren fruit bowl (bevroren banaan+bevroren framboos+kwark)
Work-out: 60 minuten zwemmen
After work-out snack: cracker met pindakaas + hagelslag
– Thuis werken achter de laptop
Lunch: 2 snee brood (1 met hummus+ kipfiler + half gekookt ei, 1 met quacamole + kaas + half gekookt ei) + 1 cracker met kaas
– Na de lunch werk ik thuis verder en ik breng mijn fiets naar de fietsenmaker. Mijn stuur zat namelijk opeens los. En daarna ga ik met mijn camera langs de winkel want die is stuk gegaan. Mimimi:( Mijn fiets wordt dezelfde middag nog gemaakt. Mijn camera moet worden opgestuurd en die ben ik 6 weken kwijt…6 weken:O! Hoe overleef ik dat?
– Eenmaal weer thuis moet ik alles er even uit rennen. Het is onwijs lekker weer dus dat vroeg ook om nog een klein rondje:)
– Work-out 2: 5,3 km run door het zonnetje.
– Douchen, aankleden en op mijn gemaakte fiets naar West! Ik ga naar Maxime om haar nieuwe huisje te bekijken en gezellig te eten.
– Diner: Pasta (farfale) met gehakt, tomaat, paprika, ui, courgette, pepperoni saus en geraspte kaas.
Toetje: Na het eten gaan we bij haar om de hoek nog een ijsje halen. Ik neem zo’ n bijzonder hoorntje met chocolade en spikkels! Ik had dat nog nooit gehad en was al een kind zo blij!
– Om 22 uur ben ik weer thuis. Ik klets nog even gezellig met Tjarko op het balkon. En rond 00:00 uur gaan wij ook slapen. Althans een poging wagen want het is zoooo warm op onze slaapkamer o.O’. Daarbij stikt het ook nog eens van de muggen 🙁 zZzzz ZzZZzzz zZzZzzZz

Woensdag 4 juli:

-7:30 uur: O M G gebroken #huilen
– Ontbijt: 3 snee brood (2 met jam, 1 met kaas)
– Ik heb vannacht geen oog dicht gedaan, het was veels te warm en die rotmuggen zoemde de hele nacht om mijn hoofd:( Tjarko heeft er nog wel 1 doodgeslagen, maar dat mocht niet baten. Het gezoem kwam gewoon weer van een nieuwe terrormug
– Work-out: 90 minuutjes gymen! De laatste tijd leg ik focus op mijn armen en schouders. Tijdens het hardlopen en zwemmen train ik mijn benen namelijk al genoeg. Wel pak ik altijd een paar oefeningen mee voor mijn benen, afhankelijk van de tijd zijn dat er 3 tot 6. Vandaag doe ik een half uur circuitje (opdrukken, squats, planken, springtouw) en een half uur kracht (armen + schouders) en daarna fiets ik een half uurtje uit op de crosstrainer
– Naar huis! Douchen en vroeg lunchen.
– Lunch: Pasta met kip, aubergine, broccoli, tomaat, bosui, tomatensaus en geraspte kaas
– Werken van 12:30 – 22 uur ! BORING!
– Snack: Appel
– Diner: 2 snee brood met hummus + gekookt ei
– Om 22:15 uur ben ik weer thuis en val ik vrijwel direct als een blok in slaap! I need my sleep guys! (a)

Donderdag 6 juli:

-7:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Kwark met muesli
– Thuis aan het werk
– Spulletjes die ik verkocht had via United Wardrobe naar het postkantoor brengen om te verzenden. Dit weekend ga ik waarschijnlijk weer nieuwe dingen uploaden, dus stay tuned!
– Lunch: 3 snee brood (2 met hummus+ gekookt ei,  1 met kaas+ beetje mosterd)
Work-out: Zwemmmmen<3 ! Ik ga een uurtje en zwem ruim 3 km.
– Vanuit het zwembad ga ik boodschappen halen voor een lekkere zomerse zalmsalade.
– Over zomerse maaltijden gesproken. Tjarko en ik gaan eind juli een weekendje naar het Beach Food Festival op Texel! We dachten, lekker een weekend met onze voetjes in het zand, en met de wind door onze haren genieten van een koud drankje en de eilandse food parels of van de beach BBQ haha. Ik ben ook nog nooit op een Waddenstrand geweest en kijk er nu al naar uit!
– Diner klaarmaken voor mij en tjarko: Rucola sla (150 gram) + 250 gram fussili, paar eetlepels pesto, pijnboompitjes, 200 gram cherrytomaatjes, een halve komkommer en 250 gram gerookte zalm. Smullen maar!
– Work-out 2: Na het eten ga ik met Tjarko mee naar de voetbal…Wat dit precies voor sportief avontuur werd…of misschien beter gezegd, wat dit voor een deceptie was kun je zien in de volgende weekvlog die zondag online komt. Het is te lang om hier te beschrijven/ uit te leggen. Abonneer je vast even op mijn kanaal (gratis en voor niets) zodat je op de hoogte kunt blijven als de video online komt!
– Om 22 uur komen we drijfnat thuis weer…Tijd voor een warme douche en ons bed!
– 22:45 uur: Slaapzacht!

Dat was hem alweer, de Flashback Friday van deze week. Volgende week ben ik er weer met onder andere een korte impressie van Het Grote Blogger Diner 2017 waar ik vanavond zal aanschuiven, nieuwe work-out en natuurlijk nieuwe maaltijden! Tot volgende week?!

Liefs, xx
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

Related Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Noor (Clothes & Dreams)
  July 9, 2017 at 10:31

  Super goed bezig! 😀 Die wrap ziet er trouwens suuuperlekker uit! 😀

  xo Noor

  • Reply
   Suzanne
   July 10, 2017 at 19:43

   Aah thanks Noor:) Ja die was ook erg lekker kan ik je vertellen hihi!

  Leave a Reply

  Read previous post:
  REISVERSLAG LOMBARDIA (ISEO)

  De laatste reispost staat amper online en daar ben ik alweer met een nieuw reisverslag. Hope you guys like it. Twee...

  Close