#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (7 juli t/m 13 juli)

De week van het grote blogger diner, alle voorbereidingen voor mijn Surftrip naar Mimizan, een spontane halve marathon, een veranderde woonkamer en een geslaagde date night in Carré !

 

Vrijdag 7 juli:

– 7:30 uur: Wakey, wakey!
– Ontbijt: Magere yoghurt met muesli
– Werken! Vandaag heb ik namelijk een enorme to-do list voor mezelf gemaakt. Niet alleen wil ik die helemaal af krijgen. Ook wil ik als het even kan de woonkamer een upgrade geven! Let’ s go dus!
– Snack: Banaan!
– Workie, workie, workie
– Lunch: 3 snee brood (2 met hummus , 1 met kipfilet)
– Na de lunch ga ik aan de slag in het huis. We hebben allemaal nieuwe kasten die ik anders ga neerzetten. Daarnaast heb ik twee onwijs grote bossen Hortensia’ s besteld (Tjarko vind die heel mooi!) die ik lekker ga verdelen over  kleinere vaasjes en leuk ga neerzetten in huis. Als ik een tijdje later een leuk zithoekje heb gecreëerd, vrolijk ik het verder op door Polaroids op te hangen van persoonlijke herinneringen en gewoon gezellige foto’s van mij en Tjarko.
– En dan opeens is het alweer 16:30 uur…OMG HURRY!
– Om 17 uur moet ik namelijk in het Conservatorium hotel zijn voor het grote blogger diner 2017. Ik heb geen idee wat dit diner precies zal inhouden. Het enige wat ik weet is dat ik om 17 uur aanwezig moet zijn in dresscode ‘ Italian Chique’. Mijn outfit is in 5 minuten geboren. Geen jurk of rok. Dat vond ik standaard voor een chique diner. Ik ga voor een witte pantalon met een gehaakte witte (deels doorschijnende) top. Daarbij draag ik mijn gouden statement oorbellen en een vintage look-a-like gouden Cluse watch. Precies op tijd arriveer ik:) Daar wordt me al iets meer duidelijk. Het is een diner dat door verschillende merken is gesponsord. Onder andere Conimex, Klaver Kaas, Chaudfontaine, Swinkels, Verstegen, Kesbeke en La morena hebben het diner mogelijk gemaakt. Zij hebben elk een chefkok een gerecht laten maken met een product van hun. En bij elke gang werd een andere drank (wijn of bier) + ander water van Chaudfontaine geserveerd. Ik nam geen drank maar wel de waters.
– Diner: Foto’ s hieronder.

Gang 1: Malse kwartel uit de oven met een selectie van verse groente en truffel aardappels met Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater

Gang 2: Aziatische rijstrol met geraspte tofu, verse kimchi, wakame puree en appel in gemberbier met Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater licht bruisend

Gang 3: Mexicaanse tostadas met pulled chicken en een mango- advocado salsa & pulled mushroom met feta-koriander topping en Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater licht bruisend

Gang 4: Crème van romige Klaverkaas Roem geserveerd met een salade van klaverzuring, rogge cruesli en vlierbloesem parels met Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater bruisend

Gang 5: Gepekelde rundersukade met verse kapucijners, gegarneerd met oud-Hollands zuur en een ijsje van piccalilly en ossenworst met Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater

Gang 6: CHERRY BLOSSOM CHOCOLATE TREE (de foto zegt genoeg denk ik) met Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater bruisend

Ik vond de tweede en derde gang veruit het lekkerst, oh en natuurlijk het toetje. Maar toetjes vind ik vrijwel altijd fantastisch. Je moet aardig je best doen wil je een toetje verpesten. Maar de tweede en derde gang waren mega lekker! Oh en kaas uit gang 4 was de beste ooooit! Ik heb inmiddels zo’n kaas in mijn koelkast liggen! Het vijfde gerecht was echt niet mijn ding, degene die mij goed kennen weten dat ik geen fan ben van Hollandse pot dus dat gerechtje heb ik dan ook niet helemaal opgegeten. Maar al met al heb ik een geweldige avond gehad.
– 23:30 uur: Ik ben weer thuis en ga nog even mijn goodiebag unboxen. Daarin zaten veel ingrediënten die vanavond zijn gebruikt tijdens het diner. Super leuk !

Zaterdag 8 juli:

-10:30 uur: Wakker… NO joke…ik werd echt zo laat pas wakker. Blijkbaar was ik moe…
– Ontbijten: Ik eet 3 wentelteefjes van oud brood met kaneel en suiker
– Work-out: 10,6 km run. Ik ben een beetje slapjes vandaag. Maar ik ben blij dat ik toch een lekker rondje heb gerend.
– Lunch: Tjarko heeft een stokbrood in de oven gedaan met kaas, tomaat, courgette, mosterd en gehakt! Superlekker! We eten beide de helft.
– In de middag maken Tjarko en ik het huis schoon en ik ga mijn weekvlog editen.
– Diner: DATE NIGHT! Vanavond hebben Tjarko en ik een gezellig avondje ingepland. We bestellen Sushi want daar had ik al de hele dag zin in. Smulllen!<3
– Avondje uit! We gaan naar Cirque Eloize in Carré! Het was echt een fantastische voorstelling! Heel inspirerend en mooi! AANRADER! We hadden er niet per se hoge verwachtingen van, maar het was super knap wat al die acrobaten en muzikanten konden! Het was een soort Cirque du soleil alleen zonder dieren en enkel met mensen die prachtige muziek maakten en hele indrukwekkende oefeningen deden.
– 22:30 uur: Slaapfijn!

Zondag 9 juli:

– 8:00 uur: Wakker, betere tijd dan gister hé?
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli + cracker met pindakaas & hagelslag
– Work-out: Tijd om even lekker naar de gym te gaan! Ik ga 2 uur! Een uur kracht, een half uur circuit en een half uur crosstrainer. Heerlijk op mijn gemakje:)
– Op de terugweg haal ik boodschappen voor vanavond en voor de lunch. Als ik thuis ben dweil ik de vloer, ga ik douchen en maakt Tjarko vast lunch klaar.
– Lunch: Italiaanse bol + gekookt ei + filet american + gesneden uitje, peper en zout! Smullllen!
– Na de lunch duik ik nog even achter mijn computer voor werk. Tegen het einde van de middag besluiten Tjark en ik nog even lekker aan de Amstel te gaan chillen! Ik kan gewoon in mijn bikini zo warm!
– Diner: Terwijl Tjarko de was doet maak ik een fijne quinoa salade met tonijn, puntpaprika, rode ui, tomaat, tuin erwtjes , olijven en knoflook
– We eten gezellig ons bordje leeg op het balkon en daarna ploffen we op de bank met netflix
– 23:00 uur: Sleepwell<3

Maandag 10 juli:

– 7:30 uur: Eruit met geit!
– Ontbijt: Ik maak snel twee havermoutjes (voor Tjarko en mezelf) met appel, kaneel & rozijnen
– Aan het werk!
– 12 uur: Tijd voor een work-out, snel omkleden, tas pakken en op de fiets naar het zwembad
– Work-out: 60 minuten zwemmen:)
– Lunch: 4 geroosterde broodjes ( 2 met filet american + 1 gekookt ei + uitjes, peper&zout, 2 met de Klaver Kaas die ik zoooo lekker vond tijdens het blogger diner)
– Nog even thuis wat opruimen en mijn avondeten klaarmaken en dan alweer op naar werk! Yay zin in #not
– Diner: Op werk eet ik een witlofsalade (verrassend?!) met een grote schijf galiameloen en een grote schijf watermeloen. Redelijk basic, but I just love melons<3
– 22 uur: YAY vrij! Snel naar huis:)
– 22:45 uur: Sleeeeeppppie!

Dinsdag 11 juli: 

– 6:45 uur: Wekker!
– Ontbijt: Citroenkwark met granola
– Work-out: Interval training! Ik loop 5 minuutjes in en start dan met 1 minuut sprinten gevolgd door 1 minuut bijkomen (rustig joggen). Dit doe ik tot mijn telefoon zegt dat ik de 5km heb bereikt, op dat moment moet ik ENORM nodig naar de wc, omdat ik niet in de buurt van ons huis ben loop ik een willekeurig groot kantorenpand binnen waar ze veelal op de begane grond wel toiletten hebben. En ja dat was ook hier (godzijdank) het geval #runnersissues. Daarna probeer ik de training weer op te pakken maar ik kom niet helemaal meer op snelheid. Toch ren ik 9 km uit. Maar mijn averge pace per km stijgt in de laatste 4 km wel van 4’28 naar 4’38 #volgendekeerbeter
– Kleding uitzoeken om te verkopen via United Wardrobe. Vervolgens ga ik alles fotograferen en online zetten. Mocht je interesse hebben, er staan dus weer een aantal nieuwe items online!
– Lunch: 4 snee brood (2 met filet america + uitje, 2 met hummus + 2 crackers met kaas!)
– Na de lunch duik ik achter mijn laptop voor werk.
– Rond een uurtje of 15:30 uur ga ik langs de supermarkt om boodschappen te halen en gelijk weer een verkocht product te verzenden. Zo leuk hoe snel dat soms gaat.
– Diner: Omdat er nog veel ingrediënten over zijn van zondag maak ik weer een Quinoa salade met tonijn, olijven, puntpaprika, ui, knoflook,  tuin erwtjes, tomaat & kaas. Heerlijk!
– Na het eten kijken Tjark en ik de laatste twee afleveringen van ‘ The last Kingdom’ . Ik ben zoals altijd een beetje teleurgesteld in het einde. Misschien is dat een vrouwending. Maargoed. In Amerika is het tweede seizoen afgelopen juni al uitgekomen en in Nederland komt die naar verwachting het vierde kwartaal ook op Netflix. Can’ t wait!
– 22:45 uur: Slapen!

Woensdag 12 juli:

-7:30 uur: Ik moet mijn bed uit…maar ik ben super moe. Geen idee hoe dat kan, want ik slaap best genoeg de laatste tijd. Anyhow, ik sleep mezelf eruit voor een fris ontbijtje!
– Ontbijt: Bevroren fruit bowl van bevroren banaan + bevroren aardbeien + kwark + muesli + scheutje hagelslag
– Work-out: Door de stromende regen…Want tja het is zomer in Nederland..naar het zwembad. Ik zwem een uur lange afstanden en houd het voor gezien. Ik kan de gang er vandaag ook niet echt in krijgen.
– Zeiknat kom ik thuis aan, ik had me net zo goed niet kunnen afdrogen na het zwemmen.
– Mails beantwoorden en even een uurtje thuis werken voor ik weer door de regen mag #yaynotyay
– Lunch: 4 geroosterde broodjes ( 2 met seranoham, 2 met hummus)
– Naar werk! Dit keer heb ik maar een regenpak aangetrokken! Ik moet immers nog tot 22 uur zitten op kantoor.
– Diner: De grootste witlof salade ever! Met een grote schijf watermeloen, een halve galiameloen, witte druiven, witlof en seranoham. Zo chill!
– Om 22 uur mag ik voor de verandering eens droog naar huis fietsen. Heel fijn!

Donderdag 13 juli:

-6:45 uur: Wakker…Dan gaan we er maar uit ook
– Ontbijt: Fruitbowl van 1 bevroren banaan, handje bevroren aardbeien en wat cruesli+kokosrasp
– Work-out: Het plan is om vandaag een wat langere afstand te rennen omdat ik morgen alweer vertrek naar Zuid-Frankrijk en daar hoogstwaarschijnlijk niet heel veel kilometers kan maken gezien de temperaturen (+30 graden) en het dagprogramma (druk/vol!) In mijn hoofd had ik bedacht dat ik 15km wilde lopen als alles mee zou zitten (geen steek, geen last van m’n benen etc.). Maar na 4 km besloot ik stiekem al dat ik wellicht wel voor een halve marathon zou kunnen gaan. De temperatuur was fijn, ik voelde me fit en had het gevoel dat het een goede dag zou zijn. En zo geschiedde. 21,4 km later kwam ik vrij blij thuis aan. I just finished half a marathon…just because I felt like doing it was fun:) Ik ben niet tot het gaatje gegaan en heb op een constant tempo gerend. Heerlijk!  Daarbij loop ik ook nog eens mijn record van 2017. In 2015 & 2016 heb ik ze al harder gelopen, maar dit jaar liep ik w eerder een halve marathon en die gingen langzamer dus wat dat betreft zie ik progressie #yay
– After work-out drink: Ik drink een glas water + smart protein drink (chocolade smaak!) + havermoutkoek
– Douchen en dan samen lunchen met Joella. We gaan eerst nog even boodschapjes halen bij de Lidl en langs een afspraak voor haar.
– Lunch: Een ciabatta door de helft (1 helft met pesto, carpaccio, rucola sla, pijnboompitjes, 1 helft met gerookte zalm en mayo) + een kaasbolletje (ik was hongerig na mijn run haha)
– Na de lunch zet Joella me af bij Amsterdam Bijlmer, daar heb ik om 15 uur een afspraak in de buurt.  Rond een uurtje of 16 ben ik daar klaar en ga ik met het OV nog even naar huis. Vanavond om 19:30 uur heb ik mijn tweede afspraak in Utrecht dus dan kan ik tussendoor thuis nog even eten maken en samen met Tjarko dineren.
– Diner: Tomatensoep met ballen + restjes van de week (quinoa salade met tonijn etc).
– Na het eten pak ik de trein naar Utrecht en om 21:30 ben ik weer terug. Alles geregeld. Ik ga samen met Tjarko nog eve n een ijsje halen.
– Snack: Hoorntje met 2 bollen (after eight & cheesecake kers)
– 23:00 uur: Slaaaaaapfijn!

Ik wens jullie een super fantastisch weekend! Zelf reis ik vandaag af naar Zuid-Frankrijk voor een weekje surfen in Mimizan (net als vorig jaar). Daarom zal er volgende week waarschijnlijk GEEN Flashback Friday verschijnen, maar het weekend erop een Weekvlog! Wil je op de hoogte blijven of gewoon lekker meekijken tijdens mijn avonturen in Frankrijk. Abonneer je dan even op mijn YouTube kanaal. Dat is gratis en ik vind het heel leuk! Tot dan?:)

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
FLASHBACK FRIDAY (30 juni t/m 6 juli)

Hello vrijdag en hello JULI!! Jeeeetje jongens de afgelopen week gingen we alweer van juni naar juli...het is toch onwerkelijk...

Close