#FASHIONwithsuus

DE BADPAKKEN TREND EN HAAR VOORDELEN

Ze zijn misschien een tijdje uit het modebeeld verdwenen, maar dat je anno 2017 een badpak in je kast moet hebben hangen staat natuurlijk als een paal boven water! Badpakken zijn deze zomer hotter dan hot! We zien ze in allerlei soorten, kleuren en stijlen tijdens de grote modeshows, op de catwalk bij Fashionweek. Ook spotten we badpakken bij bekende bloggers&Instagrammers en fashioniconen zoals de Kardashians. We kunnen er gewoon niet meer om heen. Het badpak is back! En als je het mij vraagt ga ik sowieso voor het sportieve model! Nog niet helemaal overtuigt? Hier 3 redenen waarom je zeker een sportief badpak zou moeten aanschaffen voor komende zomer:

  • Een sporty badpak blijft gewoon op zijn plek zitten! Geen verdwaalde bovenstukjes meer tijdens een spontane duik in het water! YAY! Met een badpak kun je alles doen wat je wilt. Van surfen tot zwemmen tot beachvolleybal of een partijtje stoeien met die ene leuke hunk zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de spontane zichtbaarheid van bepaalde lichaamsdelen
  • Een badpak camoufleert. Ben je toch nog een beetje onzeker over je buik, is het trainen voor je ultieme summerbody je iets minder goed afgegaan als gepland of wil je lekker eten aan het strand en je geen zorgen hoeven te maken om een eventuele foodbaby? Dan is het badpak natuurlijk je beste vriend!
  • Badpakken zijn veelal hoog uitgesneden waardoor je benen optisch langer en slanker zullen lijken! Whoopwhoop!

 

Let’s go shopping, right?!

Adidas badpak via: LASCANA  

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
FLASHBACK FRIDAY (7 juli t/m 13 juli)

De week van het grote blogger diner, alle voorbereidingen voor mijn Surftrip naar Mimizan, een spontane halve marathon, een veranderde...

Close