#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY ( 4 augustus t/m 10 augustus)

Geen warm water, lunchen bij Loetje, een yoga work-out op het dak van de Bijenkorf en een romantische komedie welke een thriller bleek te zijn. Ga je weer even mee in mijn afgelopen week? 

 

Vrijdag 4 augustus:

– 7 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Magere kwark met muesli
– Drukkkkkkkkk! Zoveel te doen voor het weekend is! Ik duik dan ook gelijk achter mijn laptop in plaats van dat ik mijn dag, zoals gebruikelijk, start met een work-out.
Lunch: 3 snee brood met kipfilet + avocado
– Werken…super saai voor jullie maar eh ja ik kan er niets spannenders van maken als dat ik de hele dag gewerkt heb.
– Snack: Banaan
– Work-out: Om 18 uur is het tijd om nog even snel 6,5 km te rennen. Dit gaat redelijk soepel al is het buiten toch best benauwd.
– Douchen, aankleden en op de fiets naar Amsterdam West (ruim 8km verderop). Daar heb ik een verjaardags feestje van Maxime.
Diner: Pizzzzzaaaa! Ze hebben pizza’s besteld bij Domino’s en ik neem een halve quattro formaggi en een halve met kip shoarma + knoflook saus (LOVE IT<3)
– We spelen 30 seconds en kletsen gezellig. Rond een uurtje of 23 gaat iedereen de stad in en ga ik als party pooper lekker naar huis en mijn bedje in:)

Zaterdag 5 augustus:

– 8:00 uur: Ontwaakt:)
Ontbijt: 4 pannenkoeken met stroop (yumyum)
Work-out: 1,5 uur zweten in de Fit For Free (Armen & Schouders + cardio)
– Na de work-out ga ik me thuis douchen en heb ik afgesproken met een vriendinnetje uit Epe (waar ik ben opgegroeid) en met Jim (die kennen jullie inmiddels wel toch?!). We kletsen gezellig bij op het terras bij café Hesp aan de Amstel. In eerste instantie was het plan om naar de Pride te gaan. Maar bij nader inzien zitten we eigenlijk wel prima in het zonnetje op het terras.
– Lunch: We besluiten ook bij Hesp te lunchen. Ik bestel een broodje warme geitenkaas met walnoten, honing en salade. We bestellen ook een portie friet voor op tafel om te delen.
– We blijven gezellig kletsen tot 15:30 en dan gaat Merinde terug naar Epe en Jim naar zijn vriend. Ik ga terug naar huis:)
– Thuis rommel ik samen met Tjarko wat aan. We wilden eerst samen nog even naar de Pride maar eigenlijk hadden we daar stiekem ook helemaal geen zin in en wilde we lekker even opruimen thuis.
– Rond een uurtje of 18 gaan we samen boodschappen halen voor het avondeten en onderweg kopen we een ijsje die we delen.
– Snack: Ijsje 🙂
– Diner: We gaan zelf pizza maken. Die to be honest, dit is finaal mislukt omdat Tjarko te eigenwijs was om de pizza voor zijn bedachte tijd uit de oven te halen. Ik waarschuwde hem na 2o minuten nog dat de pizza wel gaar was. Meneer was Fifa aan het spelen en vond het wel welletjes. Toen hij na ruim 35 minuten de pizza…of beter gezegd steen uit de oven haalde was onze maaltijd zwart, kei-hard en verpest.
– Ik ga een taart maken voor morgen. Dan komt familie van Tjarko op bezoek. Ik maak een monchou taart met kersen en bastogne bodem. Yummie.
– 23:00 uur: Sleepwell!

Zondag 6 augustus:

-7:00 uur: Joehoeeeee !
-Ontbijt: 2 snee brood met pindakaas+ hagelslag
– Work-out: Couple goals work-out today! hahaha. Tjark en ik gaan samen naar de sportschool om onze benen te trainen. We doen telkens om de beurt een oefening.
– Naar huis, douchen aankleden en dan naar Loetje. Daar hebben we afgesproken met zijn familie.
– Lunch: Gezellig eten bij Loetje. Omdat het middag is en niemand zich nog aan een biefstuk waagt bestel ik voor het eerst iets anders dan een biefstuk bij Loetje. Ik ga voor de clubsandwhich met chicken en bacon. Yum yum!
– Toetje: Na de lunch gaan we koffie/thee + gebak eten bij ons thuis!
– Rond een uurtje of 16 zijn we weer met zijn tweetjes en besluiten we er een chill middag op de bank van te maken. We gaan de finale van het EK vrouwen voetbal kijken met chippies en cola. Perfect haha.
– Snack: Chips + Cola
Diner: Tomaten soep + twee geroosterde broodjes met kaas
– In de avond kijken we nog atletiek en gaan dan op tijd slapen om fit aan de nieuwe werkweek te kunnen beginnen!
Maandag 7 augustus:

-7:00 uur: Hello new week!
– Ontbijt: Griesmeelpap met rode besjes en agave siroop
Work-out : Vandaag ga ik een uurtje zwemmen in een zwembad waar ik nog nooit geweest ben omdat ‘mijn‘  zwembad dicht is i.v.m grote schoonmaak #toobad
– Als ik weer thuis ben duik ik gelijk achter mijn laptop. Een nieuwe week, nieuwe ronde nieuwe kansen! Let’ s go!
– Lunch: 2 geroosterde boterhammen met kipfilet + avocado
– Na de lunch weer aan het werk
– Diner: Restjes! Een pannetjes met couscous en een pan met pasta. Van beide neem ik wat en Tjark ook.
– Na het diner wil ik me douchen en heb ik geen warm water…dit is niet de eerste keer de laatste tijd. We moeten onze CV ketel regelmatig resetten, maar nu doet ie het niet. Dat was een koude douche:(
– WK Atletiek kijken
– 22:00 uur: Sleepwell!

Dinsdag 8 augustus:

-7:00 uur: Morning world!
Ontbijt: 2 snee brood met kipfilet plus een halve avocado + peper
– Work-out: Ik besluit een rondje van 12 km te gaan rennen. Lekker op een comfy tempo zonder al teveel stuk te gaan.
– Bij thuiskomst kan ik nog steeds niet douchen, maaar om 10:30 heeft de monteur beloofd langs te komen dus met een beetje geluk kan ik aan het einde van de ochtend wel weer douchen!
– Ik duik in de tussentijd maar even achter mijn laptop.
– Keurig op tijd arriveert de monteur die binnen een kwartiertje klaar is en het probleem heeft opgelost. Althans…dat zegt hij. Ik ga douchen en het lijkt te kloppen:)
– Lunch: Poffertjes ! (heb je het recept al gespot?)
– Na de lunch ga ik aan het werk tot 19 uur.
Diner: Ik maak een salade met romaine sla, kikkererwten, zwarte bonen, mais, salsa saus, kipfilet, rode ui en knoflook. Daarover heen kruimel ik was Doritos chippies voor een pittige bite. Smullen maar!
– Na het eten kijken we naar het WK atletiek en gaan we op tijd slapen! Dit is echt een heerlijke week waarin we voor het eerst sinds tijden niets gepland hebben in de avonden en echt onze rust kunnen pakken.
Snack: Stukje left over gebak!
– 22:30 uur: Welterusten<3

 

Woensdag 9 augustus:

– 7:30 uur: Wakker…van Tjarko die kei-hard aan het slaan is lijkt het wel. ” Schat wat ben je aan het doen?” vraag ik met een slaperig hoofd…Misschien had ik het antwoord liever niet gehoord hahah. Hij was namelijk een muis aan het dood slaan die die spotte in onze keuken. Jups, dat is deel van leven in een oud huis in Amsterdam. I don’t really like that part! Maar het is wel weer eens iets anders dan gewekt worden door je wekker…
– Ontbijt: Havermoutje van amandelmelk
Work-out: 2 uur knallen in the gym! Een half uur buik en core, een kwartier billen en dan zo’n drie kwartier apparaten full-body en vervolgens nog een half uurtje uitfietsen. Met een voldaan gevoel richting huis. Lekker douchen…of toch niet…?
– De douche blijkt weer koud. Oh man…dan heb je letterlijk 1 dag kunnen genieten van warm water en is het blijkbaar dus niet goed gefixt. Ik bel gelijk de monteur weer die morgen weer langs komt.
– Aan het werk !
– Lunch: Poffertjes again
– Workie, workie till 18 uur
Diner: Left over Mexicaans van gister + extra bruine bonen en rucola sla. Vandaag niet in salade vorm maar met wrapps en een beetje creme fraiche. Yummmie! Stiekem nog lekkerder! Een vriend van Tjarko eet ook mee en na het eten gaan zij voetballen.
– Ik kijk al de hele dag uit naar een lekker avondje Netflix. Zo’n vrouwenfilm die Tjarko toch nooit wil zien met een reep chocolade en thee. You know the feeling? Ik zat er helemaal klaar voor met mijn reep en kopje thee en koos een film uit waarvan ik in eerste instantie dacht dat het een nietszeggende romantische komedie zou zijn. Op dat moment precies waar ik zin in had. Lekker dom staren naar een slechte vrouwenfilm. Maar na ongeveer 20 minuten is de eerste gruwelijke moord gepleegd en blijkt deze op het eerste gezicht blije meisjes film een hele nare thriller te zijn. O M G, ik HAAT thrillers die super realistisch zijn en al helemaal als ik alleen thuis ben. Maar ik zat er al 20 minuten in en wilde eigenlijk ook weten hoe het af zou lopen. Kort door de bocht. Het ging over een meisje dat gedumpt werd en zo obsessed raakte door haar ex dat ze iedereen in zijn omgeving ging vermoorden. Maar het was heel ziek gefilmd. Ik vond het echt helemaal niet leuk:( Zo stom dat ik niet naar het genre had gekeken op Netflix. A fijn dat was mijn avond xd
– Snack: Halve reep hazelnoot/melk chocolade van Verkade
– 23:00 uur: Slapen!

Donderdag 10 augustus:

-7:00 uur: Wakker, zonder de wekker! Het op tijd gaan slapen werpt zijn vruchten af!
Ontbijt: Griesmeelpap van halfvolle melk met griesmeel, rode besjes en agave siroop
Work-out: Ik ga een uur zwemmen en maak er een HIIT swim van!
– Ik kan maar een uurtje zwemmen want de monteur voor onze CV ketel zou langskomen!
– Precies als ik binnen ben gaat ook de bel, timing! De monteur vervangt nu een onderdeel en nu is onze cv ketel…hopelijk echt gemaakt. OF dit ook daadwerkelijk het geval is zullen we natuurlijk pas weten na een aantal keer gedoucht te hebben. So fingers crossed!
Lunch: 2 crackers met kaas en twee boterhammen met hummus
– Na de lunch ga ik aan het werk!
Diner: Ik maak een fruitige zomer salade van rucola met watermeloen, galiameloen, banaan, appel, rode besjes, peer en rozijnen! Rijk gevuld, zoet en yummie! A must-try one guys!
– Work-out 2: Na het eten fiets ik naar de Dam voor een speciale Yoga sessie met de Women’ s Health op het dak van de Bijenkorf! HOE gaaf is dat! Het was Vinyasa yoga en dat is een redelijk actieve vorm van yoga welke ik zeker de leukste vind:) Dus dat was heel chill!
– Snack: Om 20:30 uur zijn we klaar met de yoga en staat er een bakje klaar met hummus en daarin courgette, komkommer, prei en tomaat. Lekker!
– Iets over 21 uur ben ik weer thuis en plof ik de bank voor het WK atletiek, de halve finale 200m voor vrouwen MET uiteraard Dafne Schippers! Wie heeft er nog meer gekeken? Heb je het gemist? Vanavond is de finale! So you’ d better watch:D
– 23:30 uur: Slaapfijn!

Allright, volgens mij was dit een heel kort en bondige Flashback Friday. Toch? Voor meer over deze week, keep an eye on my YouTube channel. Daar verschijnt dit weekend weer een nieuwe vlog! En verder zou ik zeggen, tot de volgende post:)

 

Liefs, xx
Suzanne

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  laura
  augustus 11, 2017 at 09:54

  echt weer leuk om te lezen! en ah, ik heb zo’n zin in poffertjes nu, maar ik houd me even aan een gezonder menu..

  • Reply
   Suzanne
   augustus 11, 2017 at 09:59

   Hi Laura, bedankt voor je lieve comment! Jaaa snap ik, deze week was ook wel voor mij een ultieme cheatweek! Aankomende week maar weer even op rantsoen;p Balance is key hé:) Fijn weekend alvast! xx

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  poffertjes recept
  POFFERTJES RECEPT VOOR NA HET SPORTEN

  Heb je lekker gezweet in de sportschool of misschien wel je eerste 10km run in the pocket? Dan is het...

  Sluiten