#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (11 augustus t/m 17 augustus)

Hey hoi! Another week has passed, tijd voor de wekelijkse terugblik ! Wat hebben we deze week allemaal weer naar binnen gestouwd? Is er voldoende bewogen? En hoe staat het met de rensnelheid bijvoorbeeld? En waren er ook nog bijzonderheden de afgelopen week?! Je leest het allemaal weer in de Flashback Friday post van deze week! #letgo

 

Vrijdag 11 augustus:

– 7:00 uur: de wekker
– Ontbijt: Acai bowl van bevroren banaan met acai poeder, rode bessen, amandelschaafsel, ciazaad en kokossnippers
– Aan het werk!
– Lunch: 3 snee brood met filet american + gekookt ei (JA ik eet gewoon eieren, daar is niets mis mee! Dat gezeur om die eieren, overdreven, belachelijk en bangmakerij. Nergens voor nodig if you ask me!)
– Om 14 uur ga ik naar de Flagshipstore van Hunkemoller in de Kalverstraat. Ik ga daar  een aantal sport outfits passen van de nieuwe Caro E. collection. Carolina Einhoff is een internationale fashion/beauty blogster die in samenwerking met Hunkemoller deze collectie heeft ontworpen. Ik was erg benieuwd en ben onder de indruk. Voornamelijk van de vrolijke kleurtjes. Veel rood/roze tinten, love it! Uiteindelijk kies ik een broek uit en een sport bh om mee naar huis te nemen en ga ik daarna een 3D bodyscan laten maken. Ik had gezien dat je dat in deze winkel gratis kon laten doen dus ik was wel benieuwd en heb een medewerkster gevraagd en zij hielp me hierbij. Ze legt uit hoe het werkt en eigenlijk is het heel simpel. Je doet je haar in een knot, zorgt ervoor dat je strakke kleding aan hebt (of je kunt in je lingerie met de deur dicht) en dan doet het apparaat de rest. Je houdt in beide handen een soort stick vast waar je een knopje op moet indrukken. Dan gaat het platformpje waar je opstaat een rondje draaien en maakt een ander apparaat dat een paar meter van je af staat een 3D bodyscan. De resultaten kreeg ik 5 minuten later binnen per mail. Het apparaat meet onder andere de omvang van je borst, taille, heupen, biceps, dijbeen, en je vetpercentage. Super leuk en ook praktisch om te weten. Leuk om eens te doen mocht je in Amsterdam zijn! Hoe dit precies allemaal ging kun je zien in deze weekvlog!
– Rond een uurtje of 16 ben ik weer thuis en duik ik weer achter mijn laptop voor werk.
– Snack: Banaan
– Work-out: Om 19 uur ga ik nog even hardlopen, een rondje van 7 km. Het gaat lekker, maar ik voel me niet top fit. Een beetje zwakjes, toe aan weekend denk ik haha!
– Diner: Als ik thuis kom van het rennen staat er een heerlijke salade klaar van rucola sla met witlof. I know, gekke combi. Tjarko dacht dat het beide voor de salade van vanavond bedoeld was…dat was het niet, maar het belandde dus uiteindelijk wel in 1 salade samen met watermeloen, galiameloen, banaan, peer en rode besjes. Lekker was het wel:)
– Na het eten gaat Tjarko met vrienden de stad in en duik ik op de bank met een reep chocolade én WK atletiek. Genieten!
– Snack: Reep verkade chocolade (melk/hazelnoot)
– 1:30 uur: Alles afgekeken, geen sport meer op tv. Slaaplekker!

Zaterdag 12 augustus:

-8:30 uur: Wakker, maar we gaan nog niet uit bed…duh het is toch weekend (A)
– 10:00 uur: Ik heb lekker in bed gehangen met mijn telefoon en gekeken naar de zon die langzaam opkwam haha
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Samen met Tjarko wordt het huis opgeruimd. Hij stofzuigen, ik dweilen. Hij de badkamer, ik de slaapkamer etc. En zo is het klusje ‘ huis opruimen/schoonmaken’  snel geklaard:)
– Lunch: 3 snee brood (2 met filet american + gekookt ei, 1 met kaas) + 2 crackers met pindakaas
– Uitbuiken en tas klaarmaken om te gaan sporten.
– Work-out: Een half uur na de lunch zitten we op de fiets naar de sportschool om een uurtje te knallen ! We trainen vandaag onze armen en schouders en doen om en om een oefening. Op het einde pakken we ook nog even een buikspier kwartiertje mee. En dan gaat de sportschool helaas dicht…Nog steeds vind ik het raar dat onze sportschool al om 16 uur sluit. I mean, voor een sportschool in Amsterdam is dat vroeg toch?
Snack: Chips + glaasje cola
– Boodschappen halen en naar huis
Diner: Ik eet een restant van de salade die nog over is van gister en Tjarko gaat uit eten want hij heeft een vrijgezellen feest van een vriend.
– Na het eten ga ik weer lekker wk atletiek kijken en lees ik tijdschriften (Women’ s health en runners world)
– Snack: Bokkenpootjes<3 Mijn lievelingskoekjes! Had ik dat wel eens verteld? Bij deze: MIJN LIEVELINGS!!!
– 00:30 uur: Oops, alweer te laat. Welterusten!

 

Zondag 13 augustus:

-9:00 uur: Wakker:)
Ontbijt: Een goed gevulde bak havermout met een banaan, rozijnen en kaneel
– Work-out: Sunday, Runday ! Het plan was om vandaag een lange afstand te lopen (ongeveer 16,5 of verder) maar verder dan 15,22 km kwam mijn lichaam niet. Het was echt afzien! Soms loop ik met gemak een halve marathon, en soms heb ik onwijze moeite om de 15km grens aan te tikken jongens…Dat is ook hardlopen en dat hoort er nu eenmaal bij. Echt gek vind ik het niet hoor. Ik ben immers twee avonden laat gaan slapen en heb behoorlijk wat slechte shit gegeten. Ik merk vaak gelijk wanneer ik vet voedsel zoals chips, chocolade en koekjes heb gegeten. Dan krijg ik sneller last van mijn buik met hardlopen.
– Dan maar lekker douchen en chillen met Tjarko die brak is van het vrijgezellenfeest
– Lunch: We gooien een pizza in de oven (tonno). Best post-workout meal ever…eh NOT!
– Na de lunch gaan we buiten een uurtje fietsen, gezellig even rondkijken en kletsen
– Op de bank een documentaire kijken.
– Diner: We bestellen sushi. Zooooo chill! Ik houd van dit soort rustige zondagen<3
Toetje: Straciatella ijs!
– Na het eten kijken we nog even studio sport en dan gaan we op tijd slapen. We zijn beide moe en willen de week fris beginnen!
– 21:30 uur: Welterusten<3

Maandag 14 augustus:

-7:00 uur: Wekkkkertje! Nieuwe week! Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
– Ontbijt: Magere kwark met muesli + rozijnen
– Aan het werk!
– Lunch: 2 snee geroosterd brood ( 1 met cottage cheese, komkommer + ham, 1 met hummus + komkommer)
– Aan het werk tot 16 uur. Dan is het tijd om te gaan sporten én boodschappen te halen want Tjarko appte net dat een vriend mee eet. En ik had precies genoeg eten voor 2…niet voor 3.
– Work-out: Ik ga naar de Fit For Free naast de supermarkt zodat ik het beide lekker kan combineren. Ik sport een uur en merk dat ik redelijk slapjes ben. Opnieuw tijd om weer even op mijn voeding en slaap te letten!
– Boodschappen halen. Ik besluit een gezonde salade te willen maken en bedenk een nieuw salade. Eentje die ik nog nooit eerder zo heb gemaakt. Ik dacht, Suus doe eens gek met gezonde ingredienten! En zo ontstond een heerlijke, goed gevulde quinoa salade !
– Echter blijkt bij thuiskomt van Tjarko dat zijn vriend toch niet mee eet…en hebben we veels te veel. En ook tijd met zijn tweetjes. In plaats van gelijk te gaan eten springen we nog even de Amstel in bij ons voor. Een heerlijk verkoelende duik. We drogen op en gaan dan snel naar binnen om te douchen en te eten!
– Diner: Een creatieve quinoa salade a la Suzie. De salade was zo geslaagd dat het recept van deze goed gevulde zomerse salade inmiddels ook online staat!
– na het eten hangen we een beetje op de bank en gaan we op tijd slapen
– 21:45 uur: Goodnight mensen!

Dinsdag 15 augustus:

-6:00 uur: Say whuuuut?! Yes, 6 uur! Ik ben wakker, door een super irritante mug die al een uur blijft rond zoemen om mijn hoofd en als ik mijn ogen open zie ik hem telkens niet dus ik ga er maar uit.
– Ontbijt: Kwark met cruesli
– Work-out: 60 minuten zwemmen
– Aankleden, op de fiets naar huis en me klaarmaken voor een afspraak om 10 uur in het centrum van Amsterdam.
– Snack: Een snee brood met chocopasta.
– Lunch: Om 13 uur ben ik weer thuis en ga ik even lekker lunchen. 3 boterhammen (2 met kaas, 1 met pindakaas+hagelslag)
– Na de lunch is het tijd voor me+ my laptopje! Ik werk tot 18 uur en ga dan eten maken !
– Diner: Pasta time! Yeah baby<3 Samen koken we een pasta met zalm, courgette, ui, knoflook, tomaat en doen daar een witte roomsaus bij met kaas:) Smullen!
– Na het eten kijken we een documentair over WOII in Japan (via Netflix)
– 22:00 uur: Welterusten<3

Woensdag 16 augustus:

-7:00 uur: Wakker worden
– Ontbijt: Havermout van amandelmelk met appel, kaneel en rozijnen
– Aan het werk! Ik wilde eigenlijk gaan sporten, maar soms ben ik ’s ochtends een beetje druk in mijn hoofd en kan ik beter eerst gaan werken. Vandaag was typisch zo’n dag.
– Boodschappen halen, ik haal onder andere ingrediënten voor een nieuw recept dat ik vanmiddag ga uit proberen!
– Lunch: 2 snee brood (1 met kipfilet + gekookt ei, 1 met kipfilet + halve avocado)
– Na de lunch ga ik kokoskoeken bakken. Het recept hiervan komt binnenkort online want ze zijn goed gelukt! Er zullen sowieso op vaste basis meer healthy recepten online komen dan voorheen. Hope you guys will like it:)
– Waneer de kokoskoeken klaar zijn ga ik weer aan het werk tot 18 uur
– Snack: Banaan
– Work-out: 7km rennen…en ik weet niet wat er met het weer is gebeurd. Maar opeens is het SUPER benauwd en warm. Toen ik vanochtend boodschappen ging halen was er nog niets aan de hand…en nu..ik zweet me kapot!
– Als ik terug kom van mijn work-out spring ik in de Amstel om even af te koelen. Dat was echt heel chill!
– Diner: Jim komt gezellig eten en Tjarko is voetballen. We eten dezelfde salade als maandag want daar had ik nog heel veel ingrediënten van over.
– Toetje/Snack: 2 zelfgemaakte koekjes !
– Na het eten kletsen we tot een uurtje of 21:30 uur en dan gaat Jim naar huis, Tjarko is inmiddels ook weer thuis en we kijken samen nog eventjes tv.
– 22:30 uur: Slaaplekker! <3

Donderdag 17 augustus:

-7:30 uur: Uitgeslapen op donderdag (a)
– Ontbijt: Kwark met muesli
– Work-out: Het mag dan wel augustus zijn, ik moet door de stromende regen naar het zwembad fietsen om 60 minuten te kunnen zwemmen! En guess what, ik mag ook weer door die schijtregen terugtrappen…Wat is dit voor ‘zomer’  jongens?
Snack: Een krentenbol met kaas
– Gauw aan het werk!
– Lunch: 4 snee maisbrood ( 2 met kipfilet + halve avocado, 2 met kaas)
– Back to work!
Snack: colaatje + 3 bokkenpootjes
– Werken
– Diner: Pasta met tomaat, paprika, geitenkaas, ei, seranoham en créme fraiche
– Work-out 2: Na het eten ga ik dik een half uur stevig wandelen omdat ik dat soms gewoon heerlijk vind
– Ajax kijken
– 22:30 uur: truste!

Bijna, bijna, bijnaaa weekend! Tijd om het huis lekker op te ruimen, op de bank te chillen én ik ga een nieuwe healthy hotspot uitproberen! Vertel op, wat ga jij doen?!

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
3 GEZONDE SNACKS DIE GOED ZIJN VOOR JE HUMEUR

Gezonde snacks die ook nog eens goed zijn voor je humeur! Last van een dipje, relatie problemen of een slecht...

Sluiten